Hop til indhold

lemmedaskeren

Medlem
  • Antal indlæg

    7
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage vundet

    1

Alt der er opslået af lemmedaskeren

  1. Har set en halv times tid. Enig med ovenstående kommentarer. TV-produktionen er vildt dårlig. Generelt er det bare uinteressant.
  2. En beskrivelse af appen vil gøre det væsentligt mere attraktivt at trykke på linket.
  3. Jeg har fornyeligt købt/ bestilt nye srixon jern ved den lokale Pro. Det var samme besked mht. leveringstider.. desværre... Det er lang tid at vente på det nye legetøj 🙄
  4. Par 3 hullerne på new Course er efter min mening i top klasse, ellers syntes jeg det er meget småt med gode golf huller. Det giver kun mening at hul 11 er et par seks hul hvis det bliver spillet fra tee 60 og bagud, men mest af alt virker det som en gimmick. Old course er jeg på ingen måde pjattet med 🙂. Har dog ikke spillet den efter de har fået omlagt nogle af hullerne. Det der i min verden gør det værd at spille new course, er at greens og fairways er så lækre, samt at alle faciliteter generelt bare er gode derude 🙂
  5. Du misser ClausPs pointe. I slag spil er det principielt ligegyldigt hvilke huller du har slag på. Man kunne lige så godt bare trække 10 slag eller hvor mange du nu har fra den samlede score. I stableford er situationen en lidt anden. Her kan det være en fordel, at have slag på et hul du er "sikker" på at score på, frem for et hvor der er stor risiko for du streger det ligegyldigt om du har ekstra slag eller ej.
  6. Økonomi i mange tilfælde tænker jeg. Det er ihvertfald tilfældet i min hjemmeklub. Et eller andet sted syntes jeg det er fint nok at man ikke bare kan høvle en driver afsted på alle huller uden omtanke.
  7. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 66/100 Min tid 191 sekunder  
×
×
  • Tilføj...

Vigtig information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden