Jump to content

Kaizer

Member +
 • Content Count

  1,066
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

Kaizer last won the day on May 8

Kaizer had the most liked content!

Community Reputation

285 Fremragende

About Kaizer

 • Rank
  Platin medlem
 • Birthday 04/04/1973

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Grenaa Golfklub
 • Handicap
  16,4
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

5,677 profile views
 1. Jo, da. Jeg købte i dag min 4. tur ved fysioterapeut efter et hold i lænd/ryg på driving range for to uger siden. Det er en stor glæde at opleve det (igen)! The gift that keeps on giving.
 2. Efter årets 3 første runder i 31, 33 og 32 point steg jeg med 0,3. Siden er det kun gået ned ad, eller uændret. Næste scores der ryger ud er en 25’er og en 39’er.
 3. Ja, ved klubhuset. Har deltaget i kursus, men den skulle være nem at tage i brug og der stødes ikke, hvis der ikke er behov for det. Sker der noget mens vi er på hul 13 eller 14, er der risko for jeg selv dør hvis jeg skal løbe så langt.
 4. 18 runder; 18 indberettet. En enkelt afstikker med 27 point, ellers har alle været over 30. Snit på 33,28.
 5. Ja, det svinger en smule... Pæn forskel på 5. og 6. runde.
 6. Årets første greenfee. Vi spillede Volstrup; har aldrig spillet der før. Fint vejr, omend solen først kom frem på bag 9. Kuperet bane på 5400 meter. Lidt langhårede tee steder, og temmelig våd bane. Ikke hurtige, men heller ikke decideret langsomme greens. Spillede generelt skidt. Driver og 5-kølle var ikke gode i dag. Jeg har det ofte svært på baner jeg ikke kender. Hvad er der bag greens? Hvor er det godt at lande? Spiller derfor tit usikkert. Fik dog 15 point på for 9. Bag 9 lidt bedre. 17 point. En enkelt birdie på et par 3 hul.
 7. Spil hullerne bagfra: Find den afstand du gerne vil have til indspil. Jeg ved ikke hvilken afstand der passer dig bedst, men hvis det f. eks. er 60 meter, så ved du hvor langt du skal frem med de to første slag. Jeg tager tit mig selv i at ville så langt frem som muligt, men ender jeg med 35-40 meter ind, ville jeg nok hellere have haft 80-100 meter.
 8. Sløjt spillet runde i dag. Ud over div. problemer med spillet mindes jeg ikke have have taget regnbukser på og af så mange gange før. Allerede efter 3 min. spil lige før 2. slaget haglede og regnede det voldsomt. De kom af igen ved 3. tee. Sådan fortsatte det 4 gange under runden. For 9: 14 point/46 slag. Bag 9 starter fint med 5x2 point og en 3’er. Herefter går det skidt og på trods af at være få GIR på 16, præsterer jeg at 4-putte. Hul 17 bliver streget, og et enkelt point på 18. 16 point/48 slag. Drives ok. Det samme var jern og in
 9. Det sidste år har jeg købt en 5 wood. Den første kølle jeg har evnet at slå ordentligt med. Jeg har aldrig været specielt begejstret for driveren. Min gamle 3 wood der nu er solgt, stod i flere år og skammede sig i skabet, og det blev den ikke bedre af. Hybriden er jeg heller ikke glad for, og bruger den meget sjældent. Men 5 wood’en er jeg glad for. Den har hjulpet mig meget, og det er det bedste køb jeg har gjort længe. Det er svært at gøre det op i %, men jeg ville nødigt undvære den. Den bruges fra tee, transportslag og nogle gange til indspil.
 10. Efter søndagens turnering der blev lidt af en fiasko for mit vedkommende, med halv dårligt spil og ganske kold putter, der udmøntede sig i 30 point, glædede jeg mig til at komme på græs igen. Det blev først i dag, grundet vejret. Starter med det sædvanlige ustabile spil, men var aldrig i store problemer. For 9 bød bl. a. på 3 besøg i greeenside bunkers, hvor jeg brugte 4 slag. Måtte også erklære en bold uspillelig og tage et drop. 17 point/44 slag Bag 9 starter fint, men det er først efter hul 12 der sker noget. 13-14 gav begge par, og jeg mindes ikk
 11. Tak. Nu vil jeg jo gerne passe godt på den, og vil nærmest ikke have den ud på en våd bane. Jeg glæder mig dog til at køre en tur med den.
 12. Ikke nyt udstyr i baggen, men derimod til baggen. Min første og eneste vogn kunne ikke mere. Den blev købt for 6-7 år siden af en ældre herre der havde gået 3 ture med den. Han ville hellere have en elvogn. Jeg gav blot 400 kr. for den. Bremsekablet knækkede for 4-5 år siden. Jeg fik det aldrig lavet; hjemmebanen er alligevel ret flad, og på fremmede baner lærer man hurtigt at stille den korrekt på skråninger. For to år siden kunne det ene hjul ikke sidde fast, så det blev popnitttet på. Lidt senere begyndte forhjulet af skrabe mod stellet, så et hul blev boret og en st
 13. Runde i dag. Jeg skulle have været ude onsdag, men drengen blev syg så jeg måtte blive hjemme ved ham. Det sædvanlige spil, som jeg har valgt at kalde stabilt ustabil golf. Kvaliteten svinger en del, men der kommer point ind. I dag var det største problem at jeg vist aldrig har ramt så mange greens for så at rulle af bagkanten igen. Højdepunktet på for 9 var absolut birdieputt på hul 9. Jeg når den nærmest aldrig i 2 slag, men et godt slag med driveren og et med 5-køllen efterlod 1,5 meter. Missede puttet, men var glad for en par. For 9: 17 point/44 slag.
 14. Sådan var det ikke i går. Det tog adskillige minutter for mig at komme fra golfbox forside til indberet score.
 15. Turneringsdag, med 90 deltager; 30 i min B-gruppe. Grundet Corona var det ikke gunstart. Alle startede på hul 1, startende efter handicap. Så kunne A komme ind først, få præmier og forlade terrassen inden B kom ind. Osv. Temmelig meget vind, og det bliver værre som tiden går. Starter lidt ustabilt, men der kommer da lidt point ind. For 9: 19 point/42 slag. Umiddelbart godkendt, men 2 af de andre spillere i bolden var gode i dag, og lå relativt nemt med 21 og 20 point. Ikke den store chance for avancere. Bag 9 starter virkelig godt med 2
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden