Jump to content

Unread subjects

Showing topics posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Synes det er helt rigtigt at tage Poulter med. Han betyder bare så meget for det hold og set over de seneste måneder, så har Rose ikke haft nogle resultater der berettiger ham til en plads på holdet - så skulle det måske ha’ været foran Lowry, men fint at give ham debut også og få bare noget der minder om ungdom ind på holdet
 3. Last week
 4. Det er et sted omkring 10-15% afvigelse. Jeg tænker ikke man kan forvente det meget mere præcist på det. Manglen på normalisering bedtyder en del. Det bliver mindre nøjagtigt af at den kun måler lidt og beregner resten, uden at kende forhold som boldtype, vind, temperatur etc. Der skal ikke meget fejlberegning af spin til, før længderne ændres drastisk fx. Selv Trackman 3 har det med at overvurdere spin, og når man spiller simulator kan jeg se hvormeget det betyder på mine korte wedges. I trackman, kan jeg godt hive en wedge 2-3 meter baglæns, det sker meget sjældent i virkeligheden. (Er med på at green typen også betyder en del).
 5. Nå, En af begrænsningerne på det nye gamebook-koncept er at man kun kan lave slagspils og stablefordrunder. Er der nogen der har erfaring med Foursome-/bestball live scoring? Kan man det i golfbox. (Vi skal spille en Rydercupagtig match i weekenden).
 6. Earlier
 7. Hvis en score skal tælle med til PCC udregningen, så skal den indberettes og godkendes samme dag som runden er spillet. Man kan sagtens indberette dagen efter og PCC’en tæller med til udregningen af handicappet, men scoren har så ikke været med til at påvirke PCC.
 8. Jeg fik samme svar… Bliver ved med at prøve indtil det en dag lykkedes beklager det sene svar, men har ikke været på læææææænge.
 9. Efter alt for mange uger med for meget arbejde, maling i huset og gulvlægning kom jeg endelig på banen igen. Jeg havde valgt at spille med mit gamle Ping sæt og lod Cobra One Length blive i skabet. Det går helt godt. Som vanlig er det ikke prangende, men bolden bliver holdt i spil og for 9 ender i 39 slag/21 point. Bag 9 fortsætter i stort set samme stil og ender i 42 slag/20 point. Brutto 81/netto 68. Årets bedste resultat, men kom desværre ikke under 80 slag. 29 putts. Driver og 5 kølle ok. Jern slag gode, selv om det kniber lidt med præcisionen ved mine indspil. Varm putter; i hvert fald på de fleste huller. Sjovt nok var mine chips virkelig dårlige. Det er ellers det jeg er bedst til.
 10. Jeg er med på den her - Det er vel bare en anden måde at sige "godt forsøg" eller "godt bud" på
 11. Ja, den kan jeg godt se er gal - ved ikke lige, hvad jeg fik tænkt på i stedet, men tak for rettelsen
 12. Det glæder mig at de danske og amerikanske dommere er enige 👍
 13. Hej, nogen der har tips til at spille Asserbo ? Skal spille match på mandag og når desværre ikke en prøverunde...
 14. Driveren er en 1"-ish længere, men gripper tilsvarende ned, som var det en 3w, men efter lidt luren på nettet, så tror jeg at fejlen er fundet - Jeg får ikke roteret NOK i hænderne i gennemsvinget OG har et lidt FOR weak grip, så de 2 ting skal lige testes af, for Karsten prøvede faktisk min driver og den stod MEGET åben, så den blev skruet lidt ned igen, trods den er spinet til den åbne (9.5°) slagflade. Og føler egentlig at jeg holder lidt igen med den ifht 3w, men om det er fordi jeg stoler mere på 3w eller min stance er forkert. Altså om jeg står FOR meget lænet bagud, for at komme mere op i den. Sættet her er ikke Moi, det var kun de foregående der var det. Karsten gjorde det ved de andre, men lige det her har jeg ikke fået gjort det ved, kun fået tjekket loft og lie.
 15. Og nu er det jo så blevet endnu nemmere at måle op på greenen inden man slår, da man også må berøre puttelinien. Det måtte man jo ikke tidligere og det kunne besværliggøre det at måle op med et målebånd inden slaget.
 16. af de 4 er sønderjyllands og benniksgaard klart de bedste baner !
 17. Jeg vil også sige at der skal meget til for at jern mister noget - Selv skiftede jeg jern sidste år, Jeg spiller omkring 100 runder hvert år og de gamle jern var ca 7 år gamle, så efterhånden kunne ma se på et par af jernene at groves (de vandrette fordybninger i slagfladen) var lidt trætte i det. Det at du stikker af fra din bror er måske mere fordi du har fået nogle jern, som du har en bedre feel med og dermed også kan slå nogle bedre slag.
 18. Det er sgu held i uheld 😁 den bliver du glad ved. Jeg har i hvert fald ikke fortrudt, absolut bedste anskaffelse jeg har gjort mig længe
 19. Hejsa, Jeg valgte Puma RS-G sko* og de ser du til at holde vandet ude bedre end mine gamle Air Max *Link: https://www.golfexperten.dk/puma-rs-g Gik en runde i dag på en en våd bane (efter kraftigt regn) og jeg havde tørre fødder hele vejen på 18-huller Hældæmpningen har fungeret fint indtil videre og ingen skavanker/smerter efter de første 5 runder (på 18-huls banen) Var nede i proshoppen og blev næsten talt ind i et par Adidas Codechaos**, og de der ud til at have noget stof/materiale som holder vandet ude. **link: https://www.dormy.com/da/mrker/adidas/codechaos-whitegreen-ee9101-09312002 Enjoy golf, og det er altid godt med 10.000 skridt, 10 km hyggetur og at toppe på hul-19😀 Jag
 20. Rønnede Golfklub har spil en uge for 500 kr. Men det vil jo så kræve man går banen flere gange før det kan svare sig. Det gælder uge 27-32 mener jeg det er.
 21. Hejsa, Mange mentaltrænere snakker om at have et anker for at komme videre efter dårlige slag og stadigt nyde golfrunden med venner Har forsøgt med forskellige metoder til afslapning og anker. Det som fungerer bedst for mig er at: Have en "autopilot pre-shot"-rutine (ingen svingtanker, ingen tanker på tidligere/næste huller, point, handicap, hvad mine medspillere tænker...) og med al fokus på på "pre-shor"-rutinen som hjælper med at glemme at jeg er nervøs/spændt på resultatet af boldtræffet Gennemføre svinget med spaghetti-arme (som giver en form for automatisk lag/stabilitet i mit sving) Kikke på naturen efter slaget (ankeret) og prøve at lægge mærke til detaljer (farver, træsorter, fugle...++) som hjælper med at glemme de dårlige slag og glæde mig til et næste sving/slag og nyde fællesskabet med gutterne/pigerne Hvad er dit anker på golfbanen? Fortsat god 2021-sæson Enjoy Golf🏌️‍♂️🏌️‍♀️😃
 22. Det jeg syntes den mangler er ‘side spin’ samt ‘side direction’. Nu ved jeg ikke hvad du skal bruge den til i din træning. Jeg har selv en Skytrak. Bruger den rigtig meget til at øve mig i et slå til højre og venstre for målet med forskellige kurver. Det har givet mig god forståelse af eget spil og sikkerhed ved indspil.
 23. Efter årets 3 første runder i 31, 33 og 32 point steg jeg med 0,3. Siden er det kun gået ned ad, eller uændret. Næste scores der ryger ud er en 25’er og en 39’er.
 24. Ja, ved klubhuset. Har deltaget i kursus, men den skulle være nem at tage i brug og der stødes ikke, hvis der ikke er behov for det. Sker der noget mens vi er på hul 13 eller 14, er der risko for jeg selv dør hvis jeg skal løbe så langt.
 25. hvordan gik runden og hvad syntes du om anlægget
 26. Hej Alle. Jeg har ikke haft tid til golf den sidste 1,5 uges tid. Nu skal det være. Jeg har tid på Sydsjælland imorgen fredag (Jeg ved jeg er sent ude) kl. 15.15. Mine normale spilmakkere kan desværre ikke. Så hvis der er en der har tid, lyst eller hvad følelser man nu måtte have til at deltage, ville det være fantastisk! Jeg spiller pt. i 23.6, så det er alt fra 90-1654 slag der bruges. Udelukkende an på vinden naturligvis
 27. Havde gerne spillet en runde deroppe men det rammer uheldigvis divisions weekend... Håber du finder en bold at gå med for det er en super fed bane... Hvis du tager en weekend tid som 1 bold bliver du med garanti sat sammen med nogen.. Håber du får en super tur
 28. Det er Grinds og de forskellige forklaringer kan du se her.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden