Jump to content
 • Velkommen - opret gratis din profil

  Vild med Golf et socialt netværk for alle golf-interesserede!

   

  Opret med det samme en gratis profil for at få mest muligt ud af siden.

  Vi deler ikke dine oplysninger med andre!

   

  Denne besked vises ikke når du er logget ind...

 1. Nybyggeri hus 1 2

 • Aktivitet på sitet

  1. 15

   Slå ud fra venstre eller højre side af tee box

  2. 15

   Slå ud fra venstre eller højre side af tee box

  3. 139

   Scores 2021

  4. 139

   Scores 2021

  5. 139

   Scores 2021

 • Member Statistics

  3,335
  Total Members
  1,625
  Most Online
  xbgxtmp
  Newest Member
  xbgxtmp
  Joined
 • Forum Statistics

  7.6k
  Total Topics
  107.5k
  Total Posts

 • Indlæg

  • Driveren er en 1"-ish længere, men gripper tilsvarende ned, som var det en 3w, men efter lidt luren på nettet, så tror jeg at fejlen er fundet - Jeg får ikke roteret NOK i hænderne i gennemsvinget OG har et lidt FOR weak grip, så de 2 ting skal lige testes af, for Karsten prøvede faktisk min driver og den stod MEGET åben, så den blev skruet lidt ned igen, trods den er spinet til den åbne (9.5°) slagflade. Og føler egentlig at jeg holder lidt igen med den ifht 3w, men om det er fordi jeg stoler mere på 3w eller min stance er forkert. Altså om jeg står FOR meget lænet bagud, for at komme mere op i den. Sættet her er ikke Moi, det var kun de foregående der var det. Karsten gjorde det ved de andre, men lige det her har jeg ikke fået gjort det ved, kun fået tjekket loft og lie.
  • Foruden det at man prøver at slå op i bolden, så er det sikkert længden på driveren der gør forskel. Det er ikke usædvanligt at os der spiller med en draw med jernene, får en fade/slice når vi bruger det længere værktøj. For mig sker knækket nok ved 3w. Jeg kan godt slå den lige eller med en draw, men ikke uden at kompensere lidt i swinget. Til gengæld slår jeg gerne en draw med driveren også - men det er også en 43,5"-ting, så den er noget kortere end det de fleste spiller med. Har du få kigget på MOI på dit sæt - om det passer nogenlunde hele vejen igennem? Det kan også betyde noget. Ved ikke om Karsten har udstyr til at måle det med.
  • Samme her. Har spille ret meget den seneste uges tid, og var ved at få tingene til at hænge sammen. I går spillede jeg så i herreklubben, og spiller egentlig fint, men kan slet ikke få min jernslag til at passe og ud af det blå - på andet spillede hul - slår jeg to monsterslices out på hul 4. Normalt slår jeg en draw og har ikke slået rigtig skævt i et par måneder. På hul 16 slår jeg også to i vandet.    Ser man bort fra de fire totalt missede slag laver jeg 1 dobbelt, 14 bogeys og 3 par, uden at ramme et ordenligt jernslag på runden, og slår faktisk også et drive i søen på hul 8. Jeg rammer én GIR på runden (selv når jeg ser bort fra de fire fejlslag). Den positive udlægning er at noget af spillet sidder fantastisk. Det blev til 30 point, men +8 netto fordi vi spillede slagspil.  
 • Popular Contributors

 • Medlemmer online lige nu

  • Abbifar

   Abbifar 118

   Member +
   Joined:
   Last active:
  • jtfigo

   jtfigo 1

   Member +
   Joined:
   Last active:
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden