Jump to content
 • Velkommen - opret gratis din profil

  Vild med Golf et socialt netværk for alle golf-interesserede!

   

  Opret med det samme en gratis profil for at få mest muligt ud af siden.

  Vi deler ikke dine oplysninger med andre!

   

  Denne besked vises ikke når du er logget ind...

 1. Setup 1 2 3

 • Member Statistics

  3,246
  Total Members
  1,625
  Most Online
  CarstenN
  Newest Member
  CarstenN
  Joined
 • Forum Statistics

  7,621
  Total Topics
  106,978
  Total Posts

 • Indlæg

  • Sløjt spillet runde i dag.   Ud over div. problemer med spillet mindes jeg ikke have have taget regnbukser på og af så mange gange før. Allerede efter 3 min. spil lige før 2. slaget haglede og regnede det voldsomt. De kom af igen ved 3. tee.  Sådan fortsatte det 4 gange under runden.   For 9: 14 point/46 slag.   Bag 9 starter fint med 5x2 point og en 3’er. Herefter går det skidt og på trods af at være få GIR på 16, præsterer jeg at 4-putte. Hul 17 bliver streget, og et enkelt point på 18.   16 point/48 slag.   Drives ok. Det samme var jern og indspil. Kold putter. Modsat i går, hvor jeg konsekvent lagde bolden indenfor en halv meter, selv på putts over 10-12 meter, havde jeg idag ikke samme følelse. 
  • Det sidste år har jeg købt en 5 wood. Den første kølle jeg har evnet at slå ordentligt med. Jeg har aldrig været specielt begejstret for driveren. Min gamle 3 wood der nu er solgt, stod i flere år og skammede sig i skabet, og det blev den ikke bedre af. Hybriden er jeg heller ikke glad for, og bruger den meget sjældent.    Men 5 wood’en er jeg glad for. Den har hjulpet mig meget, og det er det bedste køb jeg har gjort længe. Det er svært at gøre det op i %, men jeg ville nødigt undvære den. Den bruges fra tee, transportslag og nogle gange til indspil. 
  • Efter søndagens turnering der blev lidt af en fiasko for mit vedkommende, med halv dårligt spil og ganske kold putter, der udmøntede sig i 30 point, glædede jeg mig til at komme på græs igen.    Det blev først i dag, grundet vejret.   Starter med det sædvanlige ustabile spil, men var aldrig i store problemer. For 9 bød bl. a. på 3 besøg i greeenside bunkers, hvor jeg brugte 4 slag. Måtte også erklære en bold uspillelig og tage et drop.    17 point/44 slag   Bag 9 starter fint, men det er først efter hul 12 der sker noget. 13-14 gav begge par, og jeg mindes ikke at have fået 6 point (på samme runde) på de to huller før. Derefter fulgte endnu 2 x par.    22 point/41 slag.   Bedste bag 9 jeg mindes at have haft. Årets bedste runde.   Driver og jernslag ok. Chips gode. Putter varm.    Jeg bliver til stadighed overrasket over hvor god en start på året jeg har fået. Jeg mindes hvordan jeg for 2-3 år siden havde 16-18 runder hvor 12 var opskrivninger og resten var i neutralzonen. I år er det helt anderledes.   
 • Popular Contributors

 • Medlemmer online lige nu

  • ronnow

   ronnow 140

   Member +
   Joined:
   Last active:
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden