Jump to content

Nicolai

Member +
 • Posts

  3,351
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  95

Nicolai last won the day on August 17

Nicolai had the most liked content!

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Silkeborg
 • Hjemmeklub
  Lawless
 • Interesser
  Fodbold, Cykling og selvfølgelig Golf.
 • Handicap
  15.3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: King Cobra F9
  Hybrid: King Cobra F6

  Jern: Srixon Z545/645 1/2" -2°
  Wedge: Taylormade Hi Toe 50°-54°-58°
  Putter: Brainstorm Happy putter
  Bag: Callaway
  Trolley: Clicgear 3.0
  Sko: Nike

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nicolai's Achievements

Platin medlem

Platin medlem (10/10)

478

Reputation

 1. Jeg plejer også at sige til dem der slår kortere end mig - Det er din tur igen.. Bare for at være flink, men det er som om, den ikke lige bliver modtaget på samme måde 😂
 2. Ja, den kan jeg godt se er gal - ved ikke lige, hvad jeg fik tænkt på i stedet, men tak for rettelsen
 3. Absolut en valid grund til at vælge den, fremfor den anden - dog er jeg ærgerlig over alt det abonnementfis i dag - Kunne man ikke bare nøjes med at betale et engangsbeløb for en given feature Men ser frem til din anmeldelse af den :O)
 4. En af de dage, hvor intet rigtig ville noget, som i overhovedet. Søhøjlandet spillet. Træer, søer, vind og smalle huller, men bestemt en flot bane. 97 slag 😂😂 5(!) 3puts og 8 strafslag 😳😂 4 pars og en pipper, resten alt mellem bogey og tripler. Ekstremt dårlig fra tee, var den ikke væk, så var 2.slaget det. Vidste ikke om jeg skulle grine eller græde over mit spil, men fokuserede bare på at få pinslerne overstået.
 5. Spændende! Den ser vi frem til at høre/se meget mere om. Hvad er grunden til at du valgte den, fremfor f.eks Rapsodo, som også får ret gode anmeldelser?
 6. 1) Sålænge det ikke er i strafområde, må man droppe 1køllelængde, dog ikke tættere på hullet. 2) Det er ikke tilladt at løfte og rense sin bold, men man må godt rense (begrænset), for at identificere bolden, men decideret rensning er ikke tilladt. Er den derimod fæstnet i eget mærke må der droppes OG renses, men i begge tilfælde SKAL bolden markeres. 3) Ingen straf, men ikke særlig gentleman at gøre og du har din fulde ret til at bede ham flytte sig og så hvis han står på den modsatte side. Du må ikke læse den, hvis i spiller holdspil, så er der straf. Randa.org står alle reglerne.
 7. Tror vi alle har dem - Men det er fordi vi føler vi SKAL hole dem - Jeg lærte et sted, at man skulle visualisere en murespand i hovedet, så ville hullerne føles større og af samme årsag så putter jeg ikke med pinden i fra under 2m. Jeg har faktisk en stump stående i kælderen, men desværre ikke lige noget at sende skidtet i, men til 250,- så er det da til at betale, så kan du selv skære det i den bredde du vil have. https://www.jemogfix.dk/kunstgraes-groen-200-x-400-cm/4145/9030092/ https://www.nordicagolf.dk/catalog/product/view/id/5208/s/puttout-pressure-putt-trainer/category/2/ Det gode ved Puttout er, at den afstand bolden triller tilbage, er samme afstand, som du ville have puttet forbi hullet, hvis du missede den. Min rekord er 4 bolde sat i hullet i træk, fra 2m - Og der kan altså kun lige knap være en bold deri
 8. Har set dig misse fra 30cm, så om træning hjælper ved jeg ikke Anyways, så købte jeg noget grønt filttæppe i Harald Nyborg til 250 tror jeg, det måler svjh 2x4m. Så købte jeg en Pressure puttout og det er ganske god træning og til under 500,- En seriøs måtte koster ca 1000 og op + kop eller pressure puttout. Du kan også lave din egen puttefitting ved at tage en tee, en stak 5'ere (10-20stk) og proppe i enden af grippet. Så slår du 3-5 put fra samme afstand og sted. Du fjerner 1 mønt efter 3-5 puts, indtil du finder det antal 5'ere der passer. Så vejer du de 5'ere og det er så den vægt du tilføjer under grippet. Det skulle gerne give et stabilt put.
 9. Medmindre dit hcp her er fiktivt, så vil jeg da mene du ligger lunt i svinget
 10. Jeg vil gerne længere ned på Puts pr/hole, så ved jeg nemlig at mit indspil sidder rigtigt Er du skiftet til noget andet så? Jeg havde Garmin på ur og telefon, men synes Golfshot er lidt nemmere at have med at gøre, da jeg ikke skal sidde og redigere (uret måler kun nogle enkelte slag undervejs og ikke så relevant for mig, mens appen kun kan vise ramt og højre/venstre fairways og kræver tags hvis jeg skal have mine chippe/puttestatistikker med.
 11. Efter jeg er begyndt at chippetræne 3-4 gange om ugen hjemme, har jeg også forbedret mine puttestats væsentligt, men om jeg er blevet en bedre putter af den grund - Jeg tvivler, men dog ligger jeg ikke på et snit på 2.0 længere. Så noget ér sket, men fokuserer også mere på chip og puts, men fordelt 75/25, for det var klart mit korte spil der var værst.
 12. Har godtnok været ved at opgive mange gange, men denne gang lykkedes det og synes ikke jeg spillede specielt anderledes, udover mere ro i hovedet end normalt. Selvom den er kort, så koster et skævt slag en tur under træerne, så på dagen valgte jeg nogle sikre jern. Det eneste hul man i mine øjne rigtig får hjælp på, når den afkortes på anden runde. (alle huller på de første 9 spilles "back tee" og omvendt de sidste 9), er faktisk kun hul 18, som er utroligt kort par4. 3w frem og 85m til pinden, det er ikke det sværeste hul, da det er deadstraight og uden ballade, medmindre man høvler den i skoven eller smider den lige op ad stengærdet foran green. Der gik 2 runder, før jeg fandt ud af, at det faktisk også fungerer som en P&P bane og det er absolut en af de flotteste/bedste jeg har spillet af den slags.
 13. Hårdt arbejde betaler sig! Efter 5 år og 2 måneder, breakede jeg ENDELIG 80 igen! Hvilken forløsning! Spillede jeg godt? Jeg spillede stabilt og konservativt på en bane, som jeg sidst spillede for 3 år siden og på ingen måde gav noget tilbage, men i dag, kom jeg rigtig godt fra tee og de greens jeg ikke rigtig får ram på, var ikke pga dårlige slag, men små bounces der ikke lige gik den rigtige retning og kun 3 deciderede dårlige slag, hvor den ene kostede en lille tur sidelæns ud af skoven og et skidt slag fra tee og indspil, men ellers syntes jeg runden var fejlfri. Banen spiller til den korte side, da det faktisk kun er en 9hulsbane, men som har 2 forskellige teesteder - Det som jeg synes gør banen svær, er dens kuperinger og træer på begge sider af fairwayen, så i min optik ikke en nem bane, hvis man ikke kan slå lige og i dag sad slagene rigtig godt derude. De lange puts sad godt og til tap-in. Hvad er jeg så mest glad for på runden, udover endelig at breake 80? 100% at jeg holdt hovedet koldt i svære situationer og ikke lavede andre store fejl end den ene DB og var på intet tidspunkt i fare for at lave endnu en.
 14. Driveren er en 1"-ish længere, men gripper tilsvarende ned, som var det en 3w, men efter lidt luren på nettet, så tror jeg at fejlen er fundet - Jeg får ikke roteret NOK i hænderne i gennemsvinget OG har et lidt FOR weak grip, så de 2 ting skal lige testes af, for Karsten prøvede faktisk min driver og den stod MEGET åben, så den blev skruet lidt ned igen, trods den er spinet til den åbne (9.5°) slagflade. Og føler egentlig at jeg holder lidt igen med den ifht 3w, men om det er fordi jeg stoler mere på 3w eller min stance er forkert. Altså om jeg står FOR meget lænet bagud, for at komme mere op i den. Sættet her er ikke Moi, det var kun de foregående der var det. Karsten gjorde det ved de andre, men lige det her har jeg ikke fået gjort det ved, kun fået tjekket loft og lie.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden