Jump to content

Nicolai

Member +
 • Content Count

  3,265
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  82

Nicolai last won the day on November 18 2020

Nicolai had the most liked content!

Community Reputation

454 Fremragende

About Nicolai

 • Rank
  Platin medlem

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Silkeborg
 • Hjemmeklub
  Lawless
 • Interesser
  Fodbold, Cykling og selvfølgelig Golf.
 • Handicap
  15.3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: King Cobra F9
  Hybrid: King Cobra F6

  Jern: Srixon Z545/645 1/2" -2°
  Wedge: Taylormade Hi Toe 50°-54°-58°
  Putter: Brainstorm Happy putter
  Bag: Callaway
  Trolley: Clicgear 3.0
  Sko: Nike

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ser også ud til at virke fint her - kan navigere rundt i de forskellige grupper nu.
 2. 12 til 10,8 - ny klub, ny sæson og nye ting der skal implementeres i spillet, så ingen forventninger til 2021 spillet
 3. Intet sker (har lige clearet cache), når man trykker på disse. De aktive tråde kan man godt trykke på. Det er fra Firefox her.
 4. Firefox virker ikke med nogen af løsningerne. Man kan ikke klikke på oprettede emner og forsøger man at oprette et emne, får man muligheden for at vælge gruppe, men så sker der ikke mere. Chrome virker dog.
 5. Det bliver sikkert nok fixet, når de nye ejere får styr på tingene - Kan stadig ikke tilgå grupper osv.
 6. Fedt og god start på året - Forsøgte selv at oprette, men kan ikke tilgå nogen grupper eller oprette Var selv afsted, men vejret var så dårligt, at det kun blev til 4 huller, før sigtbarheden ramte <50m. Og da @Rosenberg har fået rettet op på min driver, så måtte tage til takke med våde og mudrede fairways, hvor jeg i dag faktisk ønskede den gik som i gamle dage 4 bogeys blev det til. Ikke just en god start, men dog acceptabelt ifht fairway stand. Vi kan dog ikke spille fuld runde, da vi mere eller mindre siden november har spillet med 9-13 lukket pga vand.
 7. Nu skal jeg ikke gå og opfordre til noget, men er der overhovedet nogen der går og tjekker udstyr inden sådan noget? Lidt i samme boldgade med dem som bruger slopefunktion under EDS/turneringer og så alligevel ikke, for der VED man det ikke er lovligt, men ærligt sagt, så har jeg aldrig dobbeltjekket lovligheden af udstyr og hvis de er ulovlige i DT, så er de vel også i andre sammenhæng?
 8. Så ligner de den, som stod ATR på, som jeg så ikke lige ved hvad betyder, men den gik også kun til 2010 på listen. Men af nysgerrighed.. 19 års brug kan vel næppe have ret meget grooves tilbage i sig så?
 9. Har også kigget lidt rundt, men jeg er faktisk lidt i tvivl om, hvilke wedges det er, for man kan også søge på udstyrslisten og der er ikke lige nogen der hedder 14x ps eller jo, men de er tudsegamle og det tænker jeg ikke lige er den model?
 10. Kan det her link https://www.randa.org/en/rules-of-equipment/eqsearch#q=grooves mon bruges, hvis du er lidt bedre til at søge/sortere end jeg lige er.
 11. Det viste sig at den var indstillet til Yards, selvom de længder bare ikke lige passede med lommeregneren, så nu tror jeg det er fikset - Dog kan man ikke skifte teebox, hvilket i og for sig også er irrelevant, da man jo ikke kan flytte gps signalet alligevel
 12. Det siger han de er - Jeg har selv en mistanke om, at den måske står til Yards, men har ikke lige hørt fra ham. Jeg kan vælge teebox - Hvorfor og hvad det gør aner jeg faktisk ikke, for skal alligevel gøre det på telefonen også. Men hans viste konsekvent forkert fra alle afstande.
 13. Kan det vælges og i såfald hvordan? Min makker har netop fået dette ur, men hans ur og mit Fenix 5, måler 15-20m forskel til forkant/midt/bagkant og målt op med kikkert, så er han de meter bagud. Går jeg tilbage til Gul (vi spiller blå om vinteren), så passer længderne igen.
 14. Jeg får spillet mindst 1 runde om ugen og nogle gange flere, men fordi det kun er 1-8 og 14-18, så er der ikke så meget at berette om, kun at der er håbløst meget mudder/ormeskud og alt mellem sol og orkan tilstande, men det er fedt at holde svinget nogenlunde igang, nu hvor Ikast indoor, hvor jeg vintertræner desværre er lukket ned for i år pga restriktionerne. Meen, ligger da sådan rimelig stabilt til HCP og inden for en acceptabel scores på 59-63 scores fordelt på 2 par3, 2 par5 og resten par4, men det er dog fra blå tee, så noget afkortet.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden