Jump to content
 • Velkommen - opret gratis din profil

  Vild med Golf et socialt netværk for alle golf-interesserede!

   

  Opret med det samme en gratis profil for at få mest muligt ud af siden.

  Vi deler ikke dine oplysninger med andre!

   

  Denne besked vises ikke når du er logget ind...

 • Aktivitet på sitet

  1. 7

   Ryder Cup Debut ?

 • Member Statistics

  3,335
  Total Members
  1,625
  Most Online
  xbgxtmp
  Newest Member
  xbgxtmp
  Joined
 • Forum Statistics

  7.6k
  Total Topics
  107.3k
  Total Posts

 • Indlæg

  • Synes det er helt rigtigt at tage Poulter med. Han betyder bare så meget for det hold og set over de seneste måneder, så har Rose ikke haft nogle resultater der berettiger ham til en plads på holdet  - så skulle det måske ha’ været foran Lowry, men fint at give ham debut også og få bare noget der minder om ungdom ind på holdet  
  • Det er et sted omkring 10-15% afvigelse. Jeg tænker ikke man kan forvente det meget mere præcist på det. Manglen på normalisering bedtyder en del. Det bliver mindre nøjagtigt af at den kun måler lidt og beregner resten, uden at kende forhold som boldtype, vind, temperatur etc. Der skal ikke meget fejlberegning af spin til, før længderne ændres drastisk fx. Selv Trackman 3 har det med at overvurdere spin, og når man spiller simulator kan jeg se hvormeget det betyder på mine korte wedges. I trackman, kan jeg godt hive en wedge 2-3 meter baglæns, det sker meget sjældent i virkeligheden. (Er med på at green typen også betyder en del).
  • helt enig. Desværre er producenterne ikke så åbne om deres teknologi. Men Flightscope oplyste dog på forespørgsel for et års tid siden, at deres Mevo måler den konkrete bold flight på de første 8-10 fod, hvorefter resten beregnes. De bekræftede også, at der ikke blev justeret for om det var range bold eller ej - altså er det ikke med "normalizing" funktion som Trackman kan indstilles til. I Flightscope appen kan man justere for højde over havoverfladen. Det kan man bruge til en tilnærmelsesvis "normalisering" mellem rangebolde og rigtige bolde. Hvis man gemmer en højde på fx 5000 fod over havoverfladen justerer Mevo længden med ca. 10% (som jeg hsuker tallene - nogen nørder har lavet nogen præcise tabeller et eller andet sted.) Selv små ting ved placeringen af monitoren kan have indflydelse på uddata - fx er der konstateret måleforskelle, hvis monitoren står på jorden bag en måtte - de 2 cm forskel fra måtte ned til jorden kan give forskelle. Det gælder i øvrigt ikke bare de billige monitorer, men også de dyre. Men stadig er en forskel på 125 versus 110 meter med en rangebold for meget.
 • Popular Contributors

 • Medlemmer online lige nu

  No members to show

×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden