Jump to content

Bojoerge

Member +
 • Posts

  914
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

Bojoerge last won the day on August 12

Bojoerge had the most liked content!

About Bojoerge

 • Birthday 05/31/1975

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Helsingør
 • Hjemmeklub
  Hornbæk
 • Interesser
  Golf
  Green Bay Packers (NFL)
  Politik
 • Handicap
  14,1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Wishon 919THI 9 graders driver
  Wishon 929HS 4 Wood
  Cobra Bio Cell Hybrid 3I
  Cobra Baffler DWS Hybrids 4i, 5i og 6i
  Wishon 565MC jern 7i - GW
  Wishon HM Micro Groowe wedges 54 og 58 grader
  Ping Scottsdale Senita putter

Recent Profile Visitors

6,273 profile views

Bojoerge's Achievements

Guld medlem

Guld medlem (9/10)

191

Reputation

 1. Jeg har kun spillet Toftegård (9 hullers imtermediate bane) så jeg kan ikke sige noget om 18 hullers banen. Nivå golfbane ligger klods op af Helsingør Motorvejen med dertilhørende støjgener. Detudover så ligger banerne og klubhus på dem ene side af motorvejen og drivingrange på den anden side af motorvejen. Så der er lidt kørsel i egen bil frem og tilbage imellem range og de øvrige faciliteter. Især irriterende hvis man er gæst og først skal betale, så køre over og slå bolde og så køre tilbage igen for at spille. Hvis man træner meget så husk at man betaler for bolde.
 2. Jeg spiller normalt ikke når jeg ved det bliver regnvejr. Så bliver jeg hjemme. Jeg spiller dårligt og jeg hader at blive våd. Ingen havde fortalt den lille regnfront, der kom ned over Nordsjælland ved middagstid, at den skulle have passeret mere vestpå end Hornbæk og omegn. Så lige efter 2. slaget på første hul begyndte det at regne. Regnen varede lige under 2 timer og stoppede lige før vi slog ud på hul 10. Der havde jeg sat 6 slag til på min slagspilsrunde. Et par mistede bolde og et par 3 puts. Da regnen forsvandt blev mit spil bedre og jeg spillede bagni til mit handicap. 4 slag fra 30 meter på 16. hul fulgt op af en birdie på 17. hul. 78 slag netto/ 31 point.
 3. Halvanden uge uden golf og så havde jeg åbenbart glemt hvordan man putter... 4 treputs på de første 7 huller. Så var rusten banket væk og jeg treputtede ikke mere på runden. Resten af spillet var skarpt og jeg rundede i 15 point. På bagni spillede jeg 8 gode huller. På 15. hul slog jeg rundens andet dårlige drive og slog den put i højre. 7 streg. På de 8 øvrige huller scorede jeg 18 point. Jeg er især glad for at jeg ikke gik ned efter stregen, men sluttede af med 3 pars og 7 point. 89 slag og 33 point.
 4. Her er noget at tænke over en lørdag aften... Det er et af de ting som man hører næsten hver gang, man selv spiller golf eller hver gang man ser golf i tv, og som jeg ikke kan lade være at tænke på er noget sludder. Det drejer sig om et breaking put, som ser ud til at være på linjen, men som kommer op kort. Det falder som regel af til sidst og ligger lige på hullet i slagretningen. Vi hører udtryk som: "den havde jo linjen" "den havde jo retningen" "ildt hårdere så var den gået i" Altså, hvis puttet bare havde været slået lidt hårdere, så var bolden gået i. Det kan jeg simpelthen ikke få til at gå op. Min påstand er, at hvis jeg havde slået et lidt hårdere put på samme start-retning som det det gik kort, så ville den bold gå igennem linjen og ende over hullet. Så hvis jeg skulle have holet det put, så skulle jeg have ændret både retning (mindre break) og fart. Den eneste gang hvor de udtryk for mig giver mening er hvis bolden endnu ikke var færdig med at tage breaket og derfor ender over hullet. Så går vi allesammen rundt og siger noget sludder når vi kommenterer andres put på banen?
 5. Det er sjældent at jeg går en runde i 84 slag (39 point/70 netto) og er skuffet. I dag føler jeg at jeg havde spillet til at gå under 80 slag for første gang, men 3 dumme slag kostede dyrt... Jeg var ud i 39 slag (22 point) efter et holet chip for birdie på 6. hul som jeg straks gav tilbage med et 3 put for boogie på 7. hul. Det var ikke kun på 6. hul jeg var skarp i det korte spil. Der var 2 huller hvor en misset GIR gav par med et godt chip. På 10. hul par 4 slog jeg mit drive lidt i venstre så nogle grene var i vejen for mit tilbagesving. I stedet for at satse slog jeg et chip-style 7 jern frem til 90 meter. Første dumme slag var en shank direkte ud i den høje rough og tabt bold. Det kostede nok 2 point/slag til handicap og yderligere 1 slag til slagspilsscoren. På 12. hul par 5 havde jeg slået driver + hybrid frem til 120 meter, hvorefter jeg toppede et 8 jern direkte ned i åen foran green. Jeg dropper tilbage til et fladt leje men flækker pitchet over green og ender med endnu en 8'er. Resten af bagni spillede jeg næsten ligeså godt som de første 9. Det blev til endnu en birdie på 16. hul og for en gang skyld satte jeg ikke slag til på de sidste 3 huller. 17 point på 7 huller... Jeg ved jeg har spillet til at gå under 80 slag, men det kræver 18 huller uden fejl. Det var ikke i dag...
 6. Rart at vide at jeg ikke er den eneste 👍
 7. Vedrørende putning, så er jeg en af de boogiegolfere, der ikke putter særlig godt. For mig er det i første omgang ikke så vigtigt fra hvilken afstand jeg kan hole puts. Hvis mit lange spil er nogenlunde så er det langt vigtigere om jeg holder 3 puts af kortet og/eller om det korte spil er så godt på dagen at jeg får slået et par stykker så tæt på, at jeg kan nøjes med et put. For at illustrere mit problem med putteren. Jeg gik en runde tidligere i år hvor jeg scorede 32 point, men 3 puttede 10 gange. Nogle af dem var godt nok fra fringe, men alligevel. Det hører til de absolutte sjældenheder at der ikke lige sniger sig et 3 put på kortet i løbet af en runde. Jeg træner ikke som sådan, men der er sat tid af i min opvarmning til putning, men selvom jeg slår dem tæt på i opvarmningen så er det ikke altid det forplanter sig ud på runden.
 8. Dagens hulspilsmatch i herreklubben, hvor vi spiller med fuldt handicap, var hurtigt overstået. Min modstander havde 6 slag på mig, men han havde en rigtig svær dag på kontoret og jeg vandt de 4 første huller. Han vandt 2 af de huller han havde slag på, så jeg rundede 2 up. Hans fortsatte med at sprede bolde i højre og venstre så jeg vandt de næste 5 huller med boogie og vandt matchen 7 og 5. Med givne puts var jeg 2 point bedre end handicap efter 13 huller.
 9. Efter min gode runde sidste onsdag er det blevet til to yderligere runder, med fuldstændigt enslydende resultat. I søndags havde jeg 15 tildelte slag og jeg scorede 37 point. I onsdags havde jeg mistet et slag og jeg scorede 36 point. På begge runder var jeg oppe efter 15 huller, men smed det så på 16. og 17. hul, der er de to huller på bagni jeg ikke har tildelte slag. 1 point på de 2 huller på begge runder. På søndag står den på hulspil i herreklubbens hulspilsturnering, hvor vi spiller med handicap. Med en sejr har jeg stadig chancen for at kvalificere mig videre fra det indledende gruppespil.
 10. Der har ikke været meget positivt at skrive om fra mln golfsæson. Lige da banen åbnede omkring påske fik jeg corona. Slap for alle de alvorlige konsekvenser og senfølger, men jeg mistede den fysiske form jeg måtte have haft. Det kunne jeg godt se på golfspillet. Det har simpelthen været svært at sætte 18 huller sammen på samme stabile niveau som sidste år. De sidste par uger har jeg været knapt så træt på arbejdet og efter en golfrunde. Der her været lidt færre udfald på banen. Årets første nedskrivning af handicap kom i onsdags og hvis jeg ikke havde spillet hulspil i søndags så var den runde også endt med en nedskrivning. I dag ramte jeg så en runde lige i bagdelen. Fra 55 tee på Hornbæk fra 15,4 i hcp blev det til 81 slag. 9 over par, 43 point. Ifølge handicapresultatet (9,5) er det mit livs bedste golfrunde, selvom jeg stadig synes at min 84'er fra år tilbage fra 61 tee var et bedre resultat. Fra tee til green kunne jeg ikke spille bedre. Mange GIR det dog kun gav 2 fugle. Som en medspiller sagde så var det putningen der gjorde at den her runde ikke blev endnu bedre. I forhold til tidligere i år var putningen dog ganske fin... Sidste år lavede jeg en 82'er på samme bane og flere andre runder tæt derpå. Det er dejligt at se at sidste år ikke var et fluke, men at mit topniveau stadigt er til golf lige omkring hcp 10
 11. Det kan man ikke rige noget bestemt om. Der er stor forskel fra mærke til mærke. Min fornemmelse er at 3 - 4 grader giver 10 meter. Du må ud og blive målt så du finder en hybrid der passer ind. Et lille råd. Hold fingrene fra de hybrider man kan stille på. Som hvor ven @Rosenberg kan fortælle dig så kan skaftet kun sidde rigtigt i ewn indstilling og producenten ved ikke/vil ikke fortælle hvad der er dem rigtige indstilling.
 12. Hvad med endnu en hybrid med et lavere gradtal? Personligt synes jeg at hybriderne er noget nemmere at få et brugbart resultat udaf end en kølle. Jeg har selv en 4w i baggen, men bruger den sjældent. Jeg får langt flere gode træf med min 18 graders hybrid og jeg får kun 10 meter mere ud af 4W.
 13. Vind, vejr, fairways hårdhed, opsætning... Det er resultaterne der tæller. Hvis scores er for gode eller for dårlige for alle der har spillet banen den dag så bliver det rettet ind. Du må ikke spørge hvordan det bliver beregnet for det ved jeg ikke. I Sverige har de brugt systemet 1 sæson og de sagde i efteråret at 8% af alle runder bliver påvirket af PCC
 14. Klubben skal lave en lokal regel, men for nogle år siden afskaffede DGU reglen om at DGU skal godkende det. Nu skal man blot orientere DGU om at man indfører reglen Standardformuleringen af den lokale regel hedder E-3 https://www.danskgolfunion.dk/manualer/ogg/2019/da/topic/dgu-8e-3
 15. Jeg kan stadig ikke komme ind i "generel debat" Alt andet virker...
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden