Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Earlier
 2. Et generationsskifte giver - som du også er inde på - først mening når den næste generation er bedre end den forrige. Rom 2023 kan meget vel blive en trist affære, det er altså ikke meget der kan gøres på to år, men det kan jo også være at det er dér vi hiver lidt ekstra ressourcer frem, og får de rigtige breaks på de rigtige tidspunkter. Dem der har prøvet at spille hulspil mod meget lavere ratede modstandere, ved også at hulspil måske er der hvor forskellen i spillestyrke betyder mindst - meget mindre end i en slagsspilsturnering over 4 runder. Jeg tror ikke på at der står 5-6 nye top 30 spillere klar for Europa om to år. Det er et stykke arbejde der skal gøres nedefra, og det tager meget længere tid.
 3. Kitter

  Ryder Cup

  Jeg mener nu stadig at generationsskifte er nødvendigt, men måske på en anden måde end jeg læser dit indlæg. Mere i retning af at der simpelthen mangler en generation.... Harrington skal ikke lave generationsskifte i udtagelsen af spillere - han har udtaget de bedste tilgængelige, og det er nogle ældre herrer. Mit fokus er på, at der er et hul i næste generation af spillere til rådighed, - altså dem som er jævnaldrende med hovedparten af US holdet - alle disse knægte i 23-30 årsalderen. Der har Europa simpelthen et hul i udviklingen af spillere. Det ses ikke bare her i Ryder Cup, men også på verdensranglisten. Den dårligst placerede amerikaner er nr. 21 (Scottie Scheffler) mens Europas dårligste er nr. 63 (Wiesberger). Scheffler som nr. 21 er højere rangeret end 8 ud af de 12 europæiske spillere, kun Rahm (1) , Hovland (14), McIlroy (15), og Hatton (19) er højere placeret end Scheffler. Det giver en grundlæggende skævhed. Så vi må håbe på at der er nogen af de yngre som vokser op - hurtigt!! Ellers bliver Rom 2023 også en trist affære
 4. Beslutningen er taget. Nivå it is. Efter at have været flex medlem i en del år, ser jeg frem til igen at være fuldtidsmedlem af en golfklub. Forhåbentlig får jeg spillet flere runder.
 5. Kal-El

  Ryder Cup

  Desværre blev det jo aldrig rigtigt spændende, men det er jo aldrig en skam at tabe til et bedre hold og det må man da nok sige at USA var. Og som @Kitter er der talent til stede, men er der tid nok til at kunne true USA om 2 år?
 6. Du nævnte også Rory - og det synes jeg er helt forfejlet. Han spillede skidt, men ligner ikke én der har mistet motivationen, og han er stadig klart stærk nok til at være en del af Ryder Cup-teamet i mange år fremover. Fitzpatrick, Hatton, og Fleetwood er sandsynligvis også stadig blandt vores bedste spillere i 2023. Det er da rigtigt at amerikanerne spiller for spiller er noget bedre end vores, men sådan har det jo været i mange år, uden at de er løbet med sejren hver gang.
 7. Smut

  Ryder Cup

  Team dynamik kan få bedre spil frem og dermed bedre golfslag. Med Westwood og Poulter som har spillet deres sidste Ryder Cup virker EU som et hold der har peaket. Der virkede ikke til at være den samme gnist og sult som ved tidligere Ryder Cups. Dog havde Rahm den tændingen der skal til og vil være vigtig de næste mange år frem.
 8. Der har været meget snak om generationsskifte, men det er en forfejlet diskussion, synes jeg. Amerikanernes gennemsnitlige placering på verdensranglisten er 8,9 - resultatet afspejler vel meget godt forskellen, sammenlagt med at hjemmebane er en kæmpefordel (amerikanerne havde trænet på banen 14 dage før) og nok endnu større i år, hvor næsten ingen europæer var på plads. Europa har ikke råd til at opsætte dogmer for hvad eller hvem vi vil udtage, vi skal have de stærkeste golfspillere med. Jeg er med på at rutine og taktik har en del at sige i Ryder Cup, men i sidste ende, vinder det hold der slår de bedste golfslag. (Og amerikanerne slog virkeligt mange, rigtigt gode golfslag - der var noget længere mellem snapsene for europa. Mere kompliceret er det sådan set ikke).
 9. Smut

  Ryder Cup

  Enig - det er op ad bakke herfra. Hvor er den næste generation der skal føre Europa videre. USA har ikne vundet på udebane siden 1993 - de øjner en mulighed i 2023….
 10. Kitter

  Ryder Cup

  Av for en snitter!!!! Vi er vel dér, hvor generationsskiftet er nødvendigt, men ikke på plads. Ikke mange af de "gamle" som leverede, og ingen unge til at tage over. Og det er jo ikke sådan at Harrington havde mange andre, som kunne have fået et Captain's Pick - i hvert fald ikke som kunne have gjort en forskel. Poulters magi er væk - han er stadig en uovertruffen fighter, men spillet er ikke til det. Rory leverer ikke stabilt. Casey og Westwood er over deres sidste salgsdato. Fitzpatrick, Hatton, og Fleetwood - glimrende ET spillere, men kan ikke rigtig være med ved det store bord..., Wiesberger gjorde egentlig hvad man kunne forvente af verdens nr.63, men viste også, hvor stor forskellen er mellem de rigtig gode på PGA-touren, og så Europa-touren. Rahm trak, men mistede pusten. Garcia har stadig mentaliteten og til dels spillet, og jeg tror at vi ser ham igen. Lowry viste lidt tænder, men kunne ikke bære holdet. Hovland er fremtiden, men skal lige modnes. Der er godt nok nogen huller som skal fyldes for den næste Captain - der er mange talenter derude, men kan de nå at modnes inden Rom 2023?????
 11. Smut

  Ryder Cup

  Av, av…. Det var en skidt start. Der skal et nyt Medinah mirakel til at vende denne her.
 12. Kal-El

  Ryder Cup

  Jeg tror på en kneben sejr til Europa 14.5 - 13.5
 13. Tak for alle de informative svar. Jeg overvejer det lige. God Ryder Cup til alle.
 14. Opvæksten i Europa med landsholdssamlinger og masser af turneringer, EM for hold, Home Internationals i UK osv. gør en stor forskel tror jeg. Den opvækst har amerikanerne ikke. Dog spiller amerikanerne jo mere hulspil på Pro-niveau pga. Presidents Cup Enig i kaptajnerne og så formår amerikanerne altid at ødelægge det for sig selv pga. for store ego’er og interne intriger
 15. Jeg tænker at det der arbejder for Europa er at der spilles mere hulspil (og holdgolf) på denne side af dammen, og så har vores kaptajner været dygtigere.
 16. Det synes jeg jo netop, at de seneste 12 Ryder Cup’s har modbevist. Dog er vindervilje en del af sammenholdet i min verden Men Europa har vundet 9 ud af de seneste 12 og har været underdogs i hver eneste af dem set på spillestyrke, verdensrangliste osv, så jeg vil mene det måske betyder mere i golf end så mange andre steder 15,5-12,5 til USA er jo bestemt ikke urealistisk. Jeg er bare ikke vild med realistiske bud, når jeg har hjertet med i noget. Derfor spiller jeg heller ikke på Ryder Cup
 17. Sammenhold i sport er generelt overvurderet ift vindervilje og spilstyrke - se bare (Vest-)tysklands fodboldlandshold gennem tiderne. Jeg håber selvf. på Europa, men skulle jeg sætte penge på det, ville jeg sætte dem på 15 1/2 - 12 1/2 til amerikanerne.
 18. Smut

  Ryder Cup

  USA vinder 15-13… 🙈
 19. Logan

  Ryder Cup

  Europa 14½ - 13½, men frygter det værste
 20. Hvis ikke hjertet siger Europa, så svarer det vel til at holde med Sverige i en landskamp forræderisk er det pæneste ord jeg kan finde for den slags At USA så er favoritter som sædvanlig, det er så noget andet. Så jeg kan også godt se dem vinde, men det vil ødelægge hele min kommende uge
 21. nAlen

  Ryder Cup

  Lad os kalde det at gå mod strømmen 🙂 Hjertet siger vel Europa, men kunne egentlig godt forestille mig USA vinder... Alt det sidste er vel bare for at skabe lidt debat, og for lige at kaste en pind mere på det ulmende bål, så er det en skam Patrick Reed ikke kom med 🙂
 22. Det er noget af det mest kontroversielle jeg nogensinde har hørt! Wow Forhåbentlig er det din realisme der slår igennem og ikke et håb om, at USA vinder?
 23. Nivå er et udemærket anlæg og man får meget for sit kontigent. Par 3 bane 27 huller (hvor 9 er åben med green hele året) Super træningsanlæg Derudover er det nemt at få tid på banen som ikke er overrendt. Som gæst kan man køre direkte til drivingrange og varme op - der kan betales direkte ved boldmaskinen.
 24. nAlen

  Ryder Cup

  Jeg vælger også at gå mod strømmen og sige USA. Mindst mulige margin og de vinder ved at Bryson holer en vildmand på 18. green.... Haters gonna hate
 25. Jeg har set på nettet, hvad du mener om folk der tror på USA, så tør ikke andet end sige 15½- 12½
 26. God idé. Jeg håber at Europa vinder, men tror de får en snitter på 16-12.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden