Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Earlier
 2. Har set lidt på youtube hvor de livestreamer det. Så vel sammenlagt en times tid, så blev jeg mindet om hvorfor jeg heller ikke bruger penge på Viasat Golf
 3. Kunne forestille mig at V Sport Golf får rettighederne til det til en meget rimelig pris! De må hellere vise LPGA eller PGA Champions Tour!
 4. AN

  Ser I Liv?

  Nej. Og jeg undrer mig over at V Sport Golf viser sådan noget skrammel.
 5. Som ny golfer har nu også prøvet det. Efter en fire ugers ivrig golf, fik jeg også pludselig en stikken i højre ribben muskulatur. Jeg skulle spille 18 huller dagen efter og jeg tænkte "ja det gør ondt, det skal bare spilles væk". WAO det skulle jeg aldrig have gjort!! Derefter var jeg klar over at der skulle en pause til. Jeg har nu holdt 4 ugers pause og det er klart i bedring. Jeg prøvede 18 huller igen. Jeg kunne godt spille men kunne også mærke at det ikke var helt væk. Jeg skal til fys i morgen men har min tvivl om, hvor meget det hjælper efter at have læst denne tråd. Heldigvis er vi på vej ind i vintermånederne hvor en lang pause derfor er realistisk. Jeg kan kun anbefale andre til at tage en pause, hvis man mærker noget lignende.
 6. I vores lokale klub er der en flok gutter der har en årlig komsammen. Der kan man købe en mulligan på alle hullerne - det koster bare at du skal bunde en bajer hver gang inden du slår den 🙂
 7. Hvad fanden, er det de gamle mænds reunion tråd? Så vil jeg da også lige poste for første gang i....længe siden.. 🙂 🙂 Skal vi snart spille Trehøje?
 8. Har set en halv times tid. Enig med ovenstående kommentarer. TV-produktionen er vildt dårlig. Generelt er det bare uinteressant.
 9. Jeg har set det en enkelt gang og det var bestemt ikke sjovt, men snarere som alle skriver forvirrende. Det giver ikke meget mening at følge med, når der er gunstart og så er de hold der er sat sammen heller ikke til at finde ud af. Og @Nicolai du er ikke den eneste der har brugt "Unfollow".
 10. Nix. Bjælken i venstre side er forstyrrende og så har jeg min helt personlige holdning. Også selvom det er deres job. Hvilket har betydet "Unfollow" på mange af mine idoler.
 11. Så det først gang, men ellers ikke efterfølgende. I øvrigt så streamer de nogle af runderne på youtube. Sådan som jeg har forstået det, så spiller de både med hold & individuel konkurrence. Om holdene så har en fast kaptajn, eller om der skiftes ud som man har lyst til aner jeg så ikke noget om. Men det er derfor leaderboard skifter indimellem. Hver hold har et logo, som kan ses ved de individuelle scores også (hvad jeg lige husker). Og ud over det, så er det gunstart på alle hullerne. Så det er en hel del anderledes end alle de andre turneringer vi normalt ser.
 12. Jeg har læst mig til at der er en holdturnering. Holdene hedder vist det samne hver gang og jeg tror også der er en gennemgående turnering, men deltagerne på holdene behøver ikke være de samme hver gang... Tror jeg og har jeg læst/hørt. Som skrebet kommer jeg ikke til at følge med...
 13. Jeg ser en smule sammendrag på Youtube. Jeg er forvirret over alt det skrift der nogle gange er i venstre side af skærmen. Er det sådan nogle grupper der er lavet, hvor alle har hvert deres navn? Hvis ja, hvorfor? Andre gange er det leaderboard der vises.
 14. Viasat Golf viser LIV, men ser I det? Personligt kommer jeg aldrig til at golf fra LIV ligesom at jeg finder på andet at foretage mig under Vinter VM i fodbold
 15. Det er derfor det altid har heddet indenfor en slap heroppe.. Så er det sjældent over en halv meter 😂😂😂
 16. Jeps jeg har endda set den brugt hvor køllehovedet blev lagt ved hullet så grippet/læderet vendte væk fra hullet. En meget lang gimme! Bare endnu et eksempel på, at man skal lade være med at gradbøje regler, uanset om de er officelle eller hjemmelavede regler.
 17. Og så er der dem der bruger kosteskafts puttere med lange grips 😁 Der er også nogen der bruger skolængder og så kan klovnesko være en fordel.
 18. Trehøje Esbjerg (Marbæk) Ikast
 19. Det siger Leif Nyholm hver gang de viser hulspil 😄
 20. Hvordan er det nu….. der er vist noget med, at man siger, at hvis man ønsker, at den skal være givet, så er den IKKE givet 😁 Vi taler hulspil her ⛳️
 21. I USA bruger de begrebet "inden for læderet", hvor læderet er grippet. Så inden for en griplængde kan bruges, hvis man absolut insisterer på at give puts.
 22. Jeg bruger også gerne Mulligan's - men så er det jo ikke bare et enkelt slag, men hele hullet der spilles om 😁Mén, jeg gør det kun hvis nogen kan vise mig hvor i reglerne der står at det er tilladt 😊 Og givne put er jeg heller ikke tilhænger af, men da vi spiller meget High / Low i klubben, så er det jo hulspil og dermed kan der ikke indleveres scores. Men jeg er da godt klar over at mange indleverer scores hvor der er givet put's. Da der jo ikke er nogen officielle regler for hvornår en bold er givet, kan det jo i teorien være alt fra at bolden hænger ud over hulkanten til flere meter. En af dem jeg spiller High / Low med giver gerne put's på omkring 1,5m og det er jo ok, når det bare er os der spiller om en kop øl. Selv er jeg dog mere tilhænger af 10-20cm.
 23. Her er DGUs regelundervisere uenige med dig - dette er at omgå reglerne, og ikke acceptabelt.
 24. Haha åhh ja det var ellers en mega hyggelig runde vi havde i trehøje 👍 Hehe er sikker på det var de bolde fra dig der var skæve der gjorde udslaget 😉😉😉 men helt rigtig den runde var ikke min bedste
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden