Hop til indhold

SimonOerslund

Medlem +
  • Antal indlæg

    22
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af SimonOerslund

  1. De var meget, meget pæne. Billeder er her også et sted i tråden.
  2. Det er derfor de her regler altid er så interessante, og skaber grobund for megen uenighed og diskussion! Jeg var simpelthen bare nysgerrig på, om der reelt var trukket en linje, f.eks. i form af materialet man må bruge til at rense med! Jeg takker!
  3. Korrekt, men hvad så, hvis jeg bare renser den? Må jeg f.eks. benytte en tee til at rense grooves? Hvad med et søm? Hvor går grænsen?
  4. Nu har jeg siddet og kigget lidt på nettet. Det kan godt være jeg ikke har fundet de rigtige steder, men jeg kan ikke rigtig se forskellen på U-grooves og Zip-grooves - hvad er forskellen?
  5. Jeg ved der, med rette, er stor opbakning til tlpgolf. Jeg vil dog slå et slag for GrooveFix's Groove Sharpener. Benytter mig selv af denne og den fungerer rigtig godt. Selve håndtaget er super godt at have i hånden og det kantede design fungerer rigtig fint i forhold til at kunne lægge lidt flere kræfter i slibebevægelsen. Derudover har den en snor monteret, der gør at man kan hænge den fast på det mest belejlige sted på baggen eller vognen. Kan anbefale at bruge en hvilken som helst slags olie i forbindelse med "slibningen", det gør det noget lettere og hurtigere!
  6. Den er afsendt fra Middlesbrough, Great Britain.
  7. Det var inde fra Premier Lake Balls Jeg tror ikke man ser dem pænere, medmindre man vitterligt åbner en kasse med nye bolde. Jeg bestilte i bedste grade muligt.
  8. Så er boldene ankommet... ... Og jeg må sige, at de ser pokkers godt ud! Jeg har vedhæftet meget få billeder, da jeg efter at have studeret alle boldene, kun fandt to bagatel-brugsspor, som der er "prøvet" at tage billeder af. Resten af boldene er fuldstændig fejlfrie, og kunne lige så godt være taget ud af pap-æsken de blev lagt i på fabrikken. Så ud af en datamængde på én ordre vil jeg sige at kvaliteten er suveræn!
  9. Helt ok! Jeg tager nok bare en rangesession ude i Brøndby. Der er alligevel alt for meget der skal arbejdes på.
  10. Jeg vælger så, ligesom sidst, at være lige så sent ude... Er der nogen der skal ud at spille i morgen tidlig/formiddag (hvor det skulle være nogenlunde tørvejr) som har plads til en ekstra?
  11. Ja, det kunne man, men så havde man ikke fået hele den herlige historie om Hr. Faldo, der gik området tyndt for at udforme hullerne i den eksisterende natur. Jeg spillede den heldigvis dagene efter et par af de store skybrud vi har haft, så den var faktisk rigtig fin. Efter en uge i solskin og vind kan jeg dog godt se problemerne opstå.
  12. Hvad gør man, hvis man bare er helt enig? Er i gang med at udvide golfbane-repertoiret, så har spillet Ledreborg her for nylig. Super fed bane. Flot og velplejet hele vejen rundt! Dog er nogle af hullerne blinde, men dog ikke SÅ blinde, at det gjorde mig noget.
  13. Uden at køre for meget off-topic videre, så er jeg enig. Har oplevet en enkelt gang at være -1 efter front-9 på vores bane. Det resulterede i, hvad jeg kun kan beskrive som en back-9 nedsmeltning af proportioner - ender i +8 total. Men det var fint at prøve presset.
  14. Der er vi helt enige. Mine scenarier var selvfølgelig i en runde med det formål at droppe nogle bolde undervejs til nogle specifikke slag, og derfor selvfølgelig ikke EDS. Jeg kan sagtens forstå mig på, at man ville kunne finde det forfriskende at spille "en ny bane", så at sige. Måske har jeg bare ikke spillet så længe, at jeg er kørt sur i det andet.
  15. Jeg giver dig selvfølgelig ret i, at variationen og træningen i at kunne spille forskellige slag er super vigtigt - det er en no-brainer. Det eneste jeg undrer mig over, er hvorfor du i så fald ikke bare giver dig selv de specifikke slag i stedet for at "håbe" på at få dem igennem spil fra andet tee-sted? Ville det alt andet lige ikke være mere effektivt på den måde? Lade det være sig slaglængder, shortgame, et bestemt lie eller deslige.
  16. Jeg er på sin vis enig, men skulle jeg teste dette på banen, ville jeg personligt finde et tidspunkt hvor der ikke var så meget run på, og simpelthen droppe en bold på vejen rundt og slå de slag. Årsagen til dette er at jeg selv, og formentlig de fleste andre, alligevel aldrig kunne være helt sikker på at have dét slag efter tee - det er mit spil i hvert fald slet ikke stabilt nok til!
  17. Jeg ville til hver en tid vælge det tee-sted, der giver mig den "bedste" udfordring. Ved bedste udfordring skal forstås den længde bane du kan gå ind til ved godt mod og tænke at du har en reel chance - omend at du skal spille dit ypperste og koncentrere dig om hvert eneste slag. Bevares, det kan sagtens være udfordrende at spille en kortere længde bane, men har man ambitioner om en dag at gå flotte runder fra bagerste tee, så må man også teste sine grænser og på sigt spille sig forbi dem. Noget med en elefant og én bid ad gangen...
  18. Tak. Jeg har fulgt med på sidelinjen i et godt stykke tid. De store stygge tråde er set - og har ikke afskrækket mig. Det var lidt på falderebet, ja. Skulle det blive aktuelt igen prøver jeg at give besked i god tid.
  19. Min faste spillemakker kan ikke spille i morgen. Så kunne der være nogle der var interesserede i at spille en runde omkring eftermiddagstid? Er forholdsvis ny i spillet med hcp 13,0.
  20. Jeg har lige bestilt 40 Pearl Grade Taylormade Project (a) bolde hos Premierlakeballs.com Jeg har ikke læst hele tråden, så måske nogle allerede har gjort dette, men jeg kan lige give lidt feedback samt nogle billeder, når de ankommer.
×
×
  • Tilføj...

Vigtig information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden