Jump to content
 • Velkommen - opret gratis din profil

  Vild med Golf et socialt netværk for alle golf-interesserede!

   

  Opret med det samme en gratis profil for at få mest muligt ud af siden.

  Vi deler ikke dine oplysninger med andre!

   

  Denne besked vises ikke når du er logget ind...

 • Member Statistics

  3,335
  Total Members
  1,625
  Most Online
  xbgxtmp
  Newest Member
  xbgxtmp
  Joined
 • Forum Statistics

  7.7k
  Total Topics
  107.4k
  Total Posts

 • Indlæg

  • Et generationsskifte giver - som du også er inde på - først mening når den næste generation er bedre end den forrige. Rom 2023 kan meget vel blive en trist affære, det er altså ikke meget der kan gøres på to år, men det kan jo også være at det er dér vi hiver lidt ekstra ressourcer frem, og får de rigtige breaks på de rigtige tidspunkter.  Dem der har prøvet at spille hulspil mod meget lavere ratede modstandere, ved også at hulspil måske er der hvor forskellen i spillestyrke betyder mindst - meget mindre end i en slagsspilsturnering over 4 runder. Jeg tror ikke på at der står 5-6 nye top 30 spillere klar for Europa om to år. Det er et stykke arbejde der skal gøres nedefra, og det tager meget længere tid.
  • Jeg mener nu stadig at generationsskifte er nødvendigt, men måske på en anden måde end jeg læser dit indlæg. Mere i retning af at der simpelthen mangler en generation.... Harrington skal ikke lave generationsskifte i udtagelsen af spillere - han har udtaget de bedste tilgængelige, og det er nogle ældre herrer. Mit fokus er på, at der er et hul i næste generation af spillere til rådighed, - altså dem som er jævnaldrende med hovedparten af US holdet - alle disse knægte i 23-30 årsalderen. Der har Europa simpelthen et hul i udviklingen af spillere. Det ses ikke  bare her i Ryder Cup, men også på verdensranglisten. Den dårligst placerede amerikaner er nr. 21 (Scottie Scheffler) mens Europas dårligste er nr. 63 (Wiesberger). Scheffler som nr. 21 er højere rangeret end 8 ud af de 12 europæiske spillere, kun Rahm (1) , Hovland (14), McIlroy (15), og Hatton (19) er højere placeret end Scheffler. Det giver en grundlæggende skævhed. Så vi må håbe på at der er nogen af de yngre som vokser op - hurtigt!! Ellers bliver Rom 2023 også en trist affære
  • Beslutningen er taget. Nivå it is.   Efter at have været flex medlem i en del år, ser jeg frem til igen at være fuldtidsmedlem af en golfklub.   Forhåbentlig får jeg spillet flere runder. 
 • Popular Contributors

  Nobody has received reputation this week.

 • Medlemmer online lige nu

  No members to show

×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden