Hop til indhold

briandenver

Medlem +
  • Antal indlæg

    299
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage vundet

    7

Alt der er opslået af briandenver

  1. Tak for forslagene, jeg vil kigge nærmere på de fleste :-) Great Northern bliver nok desværre fravalgt, kunne ellers være fedt.
  2. Hej Vi er 4 gutter som skal på en lille golftur et sted i det jyske eller fynske Vi søger en bane hvor vi kan leje en hytte eller en lejlighed på banen (eller gåafstand fra banen) Sidste år var vi i Hjarbæk Fjord hvor vi havde nogle fantastiske dage. Kom endelig med forslag (max køretid fra Kolding på 2 timer)
  3. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 61/100 Min tid 197 sekunder  
  4. Rahm var godt nok god....... Kjeldsen var lidt rusten, men selvom han havde spillet sit bedste, så havde der nok ikke været meget at gøre :-/ Rahm må være favorit til at tage titlen.
  5. Endnu engang tillykke :-) Det var et flot slag, og øllen bagefter var også god :-)
  6. Jeg må give Rene ret, det var en fantastisk tur, og en oplevelse at følge tuneringen over alle 4 dage. Vi har allerede bestilt billetter til næste år, og jeg glæder mig allerede :-)
  7. Tillykke det må være en fornøjelse at se bolden forsvinde i hullet
  8. @‌mrwilson hvorfor skulle de regulere billetprisen? Så dem der tager bussen også skal betale for at du kan parkere lige ved banen? Tag dig dog sammen og kom ind i kampen, hvis du har ondt i røven over at skulle betale 50,- så bliv dog hjemme eller tag cyklen :-)
  9. Er der andre der har deltaget i denne tuneringsserie? Jeg har lige vundet min række i dagens turnering i Haderslev :-) og dermed kvalificeret mig til landsfinalen på Royal oak senere på året :-)
  10. Denver klanen skal til MID 2015 og det skal nok blive sjovt   Men der er godt nok langt hvis vi skulle køre frem og tilbage mellem Kolding og himmerland hver dag.   Derfor har vi kigget lidt på mulighederne for overnatning, og vi har fundet et hus ca 5 km fra banen, dvs indenfor gå/cykel afstand. I huset er der 8 sovepladser (og en tilhørende have hvor der er plads til telte )   Vi er jo kun 2 Denver's så der er plads til flere, så hvis du skal til MID og mangler et sted at sove, og du også kunne tænke dig at det skulle være en sjov uge, så er muligheden der nu!!   Prisen for huset er 8000,- fra onsdag til søndag. Så vi håber at vi kan samle 6 friske gutter/gutinder ekstra så vi kan fylde huset op, og lave ugen til en stor fest     Jeg skal give besked om vi vil have huset eller ej senest torsdag 22/1 så hold jer ikke tilbage. (Som sagt så vil det være bindende tilmelding senest torsdag) Hvis vi ikke bliver min. 6 personer bliver vi nødt til at finde en anden løsning.   Det kunne da være stort med en VMG camp til MID   Hold jer ikke tilbage.
  11. Jeg er ked af at sige det, men nu er vinderholdet også oprettet.   Team Denver   Jeg begynder at skrive vindertalen nu
  12. Den mulighed du har er den Pastorius nævner, hovedtlf udgangen til phono, du mister den digitale lyd. Der sker i øvrigt det samme hvis du bruger en konverter der omdanner optisk til analog (phono) så ingen forskel i resultatet ved at købe en omformer.   Der er jo selvfølgelig en anden mulighed......en ny forstærker :-)
  13. Godt nytår og glædelige tømmermænd.......... Lad det snart blive golfvejr :-)
  14. Jeg vil også gerne ønske alle en glædelig jul
  15.   Jeg skal nok sige til hende at der var kø på motorvejen på vej hjem
  16. Jeg glæder mig til at prøve banen, man har jo kun hørt godt om den
  17.   Det er da underligt at der ikke har været noget i nyhederne om en golfbane i brand!!   Du må da have brændt banen af
  18. Jeg troede det hed find Holger, men det er da åbenbart omdøbt til find Tom :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
  19. Det var hyggeligt, jeg har ikke plads til pokalen så efter de første 18 lod jeg de andre komme til...... Det skal siges at min birdie ikke manglede meget i at være en eagle :-) Men tillykke til Rene Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. Hvad er det for nogle røde klodser Rene(heldig)20 står og slår ved? Det mener jeg ikke at jeg har smagt noget til Sent from my iPhone using Tapatalk
  21. Men fremadrettet tror jeg at mine træningsrunder som jeg også har gået en del af, skal medtages i regnestykket bare for at få nogen flere dårlige scores til at trække gennemsnittet ned. Hvis man med overlæg gør noget for at trække sin gennemsnits score ned er det dårlig stil, humbug, svindel....... Gå nu bare ud og spil golf, nyd det mens du er på banen, lad være med at tænke på om du går op eller ned i handicap, og hvad der evt. Sker til årsreguleringen. Reglerne er lavet sådan og det må du acceptere.
  22. Det var lækkert efter 16 hullers god golf at afslutte med 2 huller vandpolo
×
×
  • Tilføj...

Vigtig information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden