Hop til indhold

Jesper Rou

Medlem +
  • Antal indlæg

    27
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Jesper Rou

  1. Jeg spiller som regel hele året, omend det oftest bliver Pay-and-Play bane om vinteren. Sne er den eneste ting som blokerer helt, men ja... selv glæden ved at være udenfor, drukner i vind+regn+kulde. Vi har heldigvis en hal med udslag, green og bunker, som kan bruges på de ringeste dage
  2. 850,- Det skriver de når man besøger sitet første gang
  3. Jeg møder det spørgsmål hele tiden, igennem mit arbejde i begynder udvalg, og svaret er altid individuelt. Hvis du er helt ny, så vil jeg anbefale at du ikke går i en golf butik og køber et fuldt sæt, før du har spillet dig lidt ned i hcp og måske fået lidt rådgivning fra din lokale pro om udstyr. I mellemtiden kan du købe et reduceret begyndersæt i de fleste shops, for omkring 1k og kan nok sælge det igen, når du er vokset fra det. Hvis du har spillet dig til hcp54 og er ude af begynder forløbet, så prøv at finde et brugt sæt. Jeg mener at de største spørgsmål du skal tage stilling til er, om du skal spille med stål eller kulfiber skafter og længden på skafterne. De ting er svære at få på plads når man køber brugt, men som ny spiller har man alligevel meget lidt føling med sit udstyr og sving. Og velkommen til
  4. Himmelbjerget spiller til sommergreens over hele banen. Teestederne er flyttet ud til siden, undtagen hul 10 hvor det er flyttet omkring 220-30m frem. Jeg har spillet den 1-2 gange om ugen hele vinteren, undtaget et par uger hvor den var lukket pga. vand. Den er lukket lige nu, igen pga. vand, men åbner igen d. 6/2. Der skal tees op fra klippede arealer. Og så kan jeg også stemme for Norddjurs. Deres sandjord gør at banen næsten altid er spilbar.
  5. Hej, Det er sikkert dækket før, men jeg kunne ikke finde det. Er der nogen i Østjylland som kan rette Loft/Lie? Mit dejlige LHW sæt trænger til en justering. Jeg har været hos Kronjysk golf, de kan ikke, og jeg har ikke den store tillid til Golfexperten. Om nødvendigt kører jeg gerne jylland rundt efter det.
  6. Prøv evt. at tale med ProGolf, der ligger en i Tilst. Har kun set deres i brug nogle få gange. Kan være de vil lade dig bruge den på time-betaling.  
  7. Himmelbjerget er lige skiftet til en ny restauratør. Før var der sure miner på begge sider af baren. Nu smiles der på begge sider, der er service ud over det hele, hvide duge på bordene, energi og kreativitet som gør det en fryd at komme der. Stor ros til bestyrelsen for det resultat
  8. Hvis du har en Clikgear vogn, eller hvis deres beslag passer på din vogn, så er Clikgear tasken ganske glimrende og kan anbefales. Der er både magnet og lynlås. Jeg bruger som regel ikke lynlåsen.
  9. Jesper Rou

    Reklamer

    Min første reaktion var at bruge selv-samme Adblock+ til at blokere for din div, hvilket er ganske simpelt.   Jeg vil hjertens gerne støtte dig og dit site økonomisk, men ikke igennem reklamer (hvor jeg så samtidigt støtter andre virksomheder som jeg ikke selv kan vælge). Reklamer er ikke bare en stor gene, men også en sikkerheds risiko.   Hvis prisen er at se på reklamer, så vil jeg undvære. Alene ud fra den betragtning, så har den anden bruger ret. Det er skadeligt for dit site (uagtet at 1 eller 2 brugere mistet er til at overse).  
  10. Clicgears nyeste (eneste?) bag er med fuld-længde dividers. Jeg skiftede fra en ellers super lækker Callaway bag, til den lidt mindre Clicgear og har ikke fortrudt det. Den smule plads jeg mistede kan slet ikke ødelægge glæden ved at jernene kan komme til rettes i baggen.   Og så passer den jo designmæssigt perfekt til deres vogn, hvis man bekymrer sig om slige detaljer.
  11.   Helt fantastisk holdning at have til tingene, i dagens smid-væk kultur.   Den med eddiken og/eller rodalon tager jeg lige til mig. Jeg gør meget for at holde mine sko, både golf og hverdag, i god pleje. Men det har altid været et problem at holde dem... sanitære.
  12.   Den fandt jeg tidligere og synes faktisk det forklarer grip bedre end min pro gjorde det, men det er nok et spørgsmål om formulering. Det eneste jeg kunne tænke mig gjort bedre i den grip guide, var at billederne var taget fra spillers synsvinkel og ikke en som står foran.   Ellers kan den guide meget nemt op-summeres til 2 huske punkter, nemlig dem som hændernes V form peger imod. Det kan selv jeg huske, efter en lang vinter.
  13. Ikke just en viral ide, men.. Hvis nu medlemmer på VMG, som har noget at sælge, istedet for at lave fulde cross-postings på andre sites, nøjes med at skrive overskrift og linke til VMG, så kunne det sprede budskabet. Det vil måske nedsætte chancen for salg, eller bare forsinke det lidt, så hvis man skal af med noget i en fart, er det nok ikke at anbefale.
  14. Norddjurs er åben til sommergreens. En kammerat talte med en ung pige deroppe i dag, som sagde at der lå en lille smule sne, sporadisk.
  15. Dagens forside på HGC's hjemmeside:          Link
  16. Det går ok for mig i Softspikes. Jeg har Black Widow spikes på. De bliver dog noget medtaget af det end ved normalt vejr.
  17. Klart diskvalificeret. Og hans ven rudolf trænger til et los bagi.
  18. Opregulering er ikke bestemt af din score, alene af dit hcp. Er du i gruppe 5 er det 0.2, ellers 0.1. Altså, ikke per point under safe zone, eller under 36. Er du i gruppe 4 f.eks og laver 0 point, bliver du reguleret 0.1 op.
  19. Ok, jeg burde måske have kigget på TM's side i første omgang, men så meget fantasi havde jeg ikke. Et hurtigt check (http://taylormadegolf.com/TaylorMade/Burner-SuperFast-2.0-Rescue/DW-JN595,en_US,pd.html?start=1&cgid=taylormade-rescueClubs-burner) viser at de.. kan det passe?.. vejer 25g. Eller læser jeg det forkert? Hvis det er korrekt, så vejer NDMC jo over det dobbelte og det må da have en målbar effekt. Nogen foreslag til hvordan man opnår midsize og forhåbentligt bedre grib, i den situation?
  20. Hej VMG'ere, Jeg har, tror jeg ihvertfald, et lille problem med greb på mine køller og driver. Jeg bruger Tailormade Burner Superfast 2.0 køller, en 5'er hybrid og en 3'er fairway og så har jeg lige anskaffet mig en brugt driver også. På driver har den sidste ejer så monteret et Golfpride New Decade Midsize greb og det passer mig umiddelbart fint, for det bruger jeg i forvejen på mine jern. Men, problemet er så at, da jeg købte de andre køller, blev jeg advaret imod (af Golf Experten) at skifte greb da Tailormade havde sat nogle letvægts greb på og man nemt kunne forrykke vægt balancen. Er der nogen som kan anbefale nogle greb jeg kan montere, som svarer til mine Golfpride Midsize, men ikke rykker vægten op? Eller, er der nogen som sagligt kan begrunde, at jeg bekymrer mig unødigt? :)
  21. Og, så er det iøvrigt en ganske fin bane de har fået lavet. Planerne omkring beplantning af træer gør den bare mere attraktiv. Det ville være utroligt synd at se den pløjet op.
  22. I himmelbjerget GC har vi lige fået ny driving range.. well, udslags sted i det mindste. Det er positivt, men vi giver 20,- per spand bolde á 25stk. Man kan få sig en magnet nøgle, med op til 50 spande, som så koster 500. Det gør det noget billigere, men det er stadig alt for dyrt efter min mening. Oven i det kommer så, at vores bold automat har været i stykker periodisk i de to sæsonner jeg har spillet. Det er kraftigt generende. De faktorer gør at jeg træner mindre og mindre og så småt overvejer at skifte til en klub der er meget tættere på. Pt. har jeg 45 minutters kørsel til klubben, men der er andre inden for 5-15 minutters afstand. Jeg er helt klar fortaler for en model hvor medlemmer betaler over kontingentet. Men, jeg synes stadigvæk at forholdende skal være optimale for gæster også. Det er klart i klubbens interesse at spillere er varmet op inden de går ud. Det øger både fornøjelsen ved spillet og den generelle oplevelse som gæst og så kan man næsten forestille sig at det sætter spille hastigheden i vejret på de første få huller.
  23. Jeg må også melde mig som en af de tilfredse brugere at X-1000. Tasken bliver aldrig brugt, da måleren altid opbevares i en bag lomme og jeg har heller ikke været ude for at miste gummi knapper. Mht til brug, så ja, man må nogen gange prøve to gange for at få et troværdigt resultat. Jeg har dog oftest problemer imod en himmel baggrund og husker ikke at have haft det imod træer/skov. Min absolut eneste anke er, at Mode knappen er så tilgængelig. Jeg oplever at måleren er skiftet til Yards når jeg skal måle, fordi jeg har ramt Mode knappen når jeg finder måleren frem eller lægger den væk. Behovet for at skifte er så lavt, at den knap burde være gemt væk, et sted hvor man kun trykker helt bevidst. Måske endda med en tee eller blyant.
  24. Norddjurs og Randers Fjord er begge to sandjord, de burde være pæne at spille på. Jeg spillede Ry (Proark) i mandags og den var ret fin, bortset fra nogle bunkers med vand i og en enkelt sø som løb over. Iøvrigt en fin bane, selvom den er for åben til min smag. De har billigt greenfee pt, på 200,- Mollerup (Århus N) skal du ikke tage til. Den er vildt plaget af vand og specielt nu er det skidt. Så vidt jeg er informeret, har de helt lukket flere huller. Himmelbjerget, hvor jeg selv spiller, har moderate problemer med vand. Det giver egentligt kun gener på 2-3 huller.
  25. Jeg bruger et two-thumbs greb og holder helt i bunden af grebet med begge pegefingre ned af skaftet. Hvorfor jeg bruger sådan et.. godt spørgsmål. Jeg har aldrig brugt andet faktisk. Jeg fik putteren da jeg startede og skulle have et andet greb på. Golfexperten foreslog at jeg prøvede sådan et og det er gået ok. Jeg prøvede en putter med alm. greb og det gik slet ikke, så jeg forudser en slem overgangsperiode når/hvis jeg skal skifte. Mit hcp er dog stadig så højt at det spekulerer jeg ikke på. Mit putning bliver bedre konstant, så jeg oplever ikke mit greb som en forhindring endnu.
×
×
  • Tilføj...

Vigtig information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden