Jump to content

Logan

Member +
 • Posts

  1,128
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

Logan last won the day on June 26

Logan had the most liked content!

About Logan

 • Birthday 08/24/1970

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Nordsjælland
 • Hjemmeklub
  Simons Golf Klub
 • Interesser
  Golf - Surprise!!!
  Ski
  Skøjter
  Rulleskøjter (deltager gerne i Friday Night Skate Copenhagen)
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon 919 THI Driver
  Callaway Razor Hawk 5w
  Tom Wishon PW - 3I 575 MMC-CB
  Tom Wishon PCF Micro Tour 52gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 56gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 60gr GW
  Edel E-3 Torque Balanced Putter

  Alt Tom Wishon er lavet af @Rosenberg :)

Recent Profile Visitors

4,841 profile views

Logan's Achievements

Platin medlem

Platin medlem (10/10)

305

Reputation

 1. Jeg har set det en enkelt gang og det var bestemt ikke sjovt, men snarere som alle skriver forvirrende. Det giver ikke meget mening at følge med, når der er gunstart og så er de hold der er sat sammen heller ikke til at finde ud af. Og @Nicolai du er ikke den eneste der har brugt "Unfollow".
 2. Og så er der dem der bruger kosteskafts puttere med lange grips 😁 Der er også nogen der bruger skolængder og så kan klovnesko være en fordel.
 3. Jeg bruger også gerne Mulligan's - men så er det jo ikke bare et enkelt slag, men hele hullet der spilles om 😁Mén, jeg gør det kun hvis nogen kan vise mig hvor i reglerne der står at det er tilladt 😊 Og givne put er jeg heller ikke tilhænger af, men da vi spiller meget High / Low i klubben, så er det jo hulspil og dermed kan der ikke indleveres scores. Men jeg er da godt klar over at mange indleverer scores hvor der er givet put's. Da der jo ikke er nogen officielle regler for hvornår en bold er givet, kan det jo i teorien være alt fra at bolden hænger ud over hulkanten til flere meter. En af dem jeg spiller High / Low med giver gerne put's på omkring 1,5m og det er jo ok, når det bare er os der spiller om en kop øl. Selv er jeg dog mere tilhænger af 10-20cm.
 4. Jeg synes det er rigtigt godt at du er gået videre med det. Så må matchlederen tage fat i vedkommende og høre dennes version af historien. Men det er bestemt også godt at du startede med at konfrontere vedkommende med din mening.
 5. Du kunne også tage fat i @Rosenberg (Made_by_Rosenberg), som vil kunne hjælpe dig med at finde det skaft der passer dig bedst! Det bliver måske lidt dyrere end et standard skaft, men til gengæld for du noget du vil blive rigtigt glad for og som virker perfekt. PS! Velkommen til siden 🙂
 6. Mit råd ville være at tage forbi din Pro for at høre hvad han har at sige om det. Vi har meget svært ved at komme med råd bare ud fra en beskrivelse af hvad du selv føler.
 7. På Bennington baggen går regn coveret fint ud over køllerne - i hvert fald med en almindelig putter. Hvordan det er med en kosteskafts putter ved jeg ikke. I øvrigt skal du være opmærksom på at en bag med "slots" ofte er en del højere end almindelige vognbags. Dette kan jo have lidt betydning når du skal have den med i bilen.
 8. Jeg benytter selv en Bennington QO-14, som jeg synes er super lækker og den vil jeg gerne kalde vandtæt. Den er i den dyre ende synes jeg. Og efter nogle år, begynder nylonen i rumdelerne at gå i stykker og så er det ikke altid lige nemt at tage jern op og ned i "rørene". Men hovedsageligt er jeg glad for den.
 9. Uden at vide det præcist, så tror jeg ikke det er sagen. Din Motocaddy skal have 12 Volt og det batteri der virker giver 13.5 Volt. Havde det været omvendt havde chancen nok været bedre.
 10. Helt klart en ØV historie! Det lyder som en rigtig god ide med noget fysisk træning af ryggen og netop som @Kitter nævner så noget funktionel træning. Og det tænker jeg at du også kan gøre med hånden i gips. Når gipsen så kommer af, kan jeg klart anbefale at svømme. Din krop ligger i vandet hvor du ikke er alt for fysisk belastet og du bruger hele kroppen for at svømme. Det er virkelig noget der er godt! jeg må dog indrømme at jeg selv er for dårlig til at gøre det, men det er også længe siden jeg har haft ondt i ryggen 😅
 11. Hvor ser I U.S. Masters fra? Jeg har netop tilvalgt MAX, men kan kun finde par3 turneringen 🤣
 12. Hej, Ja, den bane har jeg spillet flere gange. De har 27 huller og prisen er bestemt fair og spiller man 36 huller tror jeg man får rabat. De sidste par gange jeg har været der var med mit arbejde, så jeg ved ikke helt hvad prisen har været, men det var bestemt billigt. Jeg har været der et par gange hvor de led lidt af tørke på nogle huller, men jeg synes bestemt det er en bane der er værd at spille. Jeg har ikke boet i nogle af husene på området, men de ser fede ud!
 13. Jeg kender ikke lige brugt markedet, men jeg vil også foreslå dig at finde noget brugt til at starte med, frem for din fars aflagte. Jeg kan ikke sige om det er godt at det er forlænget eller ej, men det er det sandsynligvis ikke. Putteren kan du sikkert godt bruge, men det er jo også smag og behag. Hvad skal du så gå efter når du køber brugt? Tjaa, i første omgang skal du overveje hvor meget du skal købe - skal det være alt, eller kun er enkelte jern eller køller? Og har du i det hele taget brug for et fuldt sæt? Det er jo ikke sikkert at du har brug for alle 14 køller i baggen til at starte med. Generelt vil jeg sige at du skal prøve dig frem, dvs. det skal FØLES godt at slå med. Noget vil du måske mene at det føles som at slå med et jernrør og andre som en blød haveslange - det er meget individuelt hvad man føler er godt at slå med. Hvis grips'ne er blevet hårde og glatte at holde på, kan de jo skiftes ud, så det skal ikke være dem der afgør dit valg. Du kan sikkert finde noget brugt allerede nu og måske lave en aftale med sælgeren om at mødes på en driving range i nærheden for at prøve udstyret. Når du skal prøve udstyr, så sørg for at varme lidt op ved at slå med dit nuværende udstyr først, så du ved hvordan det føles at slå med og dermed har FØLELSEN af dit gamle udstyr til at sammenligne med. Mit forslag vil nok være noget i stil med (igen, jeg kender dig ikke) og dermed kan det jo gøres over tid: Start med at købe nogle jern - måske fra PW - 6jern Køller til de lidt længere slag Wedges (Sand, lob og gap - eller hvad du føler for) Driver Putter Jeg skrev at du måske kan genbrug den putter du har nu. Hvis du føler den er svær at styre, så prøv at tage en tee og sæt en 5kr på den. nu tager du tee'n med 5kr på og sætter i enden af putteren og prøver at putte igen, føles det bedre? Hvis ikke, så prøv med en 5kr mere og så frem deles - du vil bliver overrasket over hvor meget det betyder for din putte bevægelse og følelsen! Du kan også prøve at sætte lidt blytape på putter hovedet i stedet for (ikke på slagfladen). Driver - hmm, det er nok det sidste du skal lære at slå med - ja, det er sjovt at slå med den og man kan slå langt... måske ud i roughen? Så hellere lidt kortere, mere kontrolleret og lige fremad.
 14. Er det så det med faden eller det med det ene jern der sjældent går godt? 🤪
 15. Jeg er ikke 100% sikker, men jeg mener at @Golfkid havde diskusprolaps. Måske han kan nogle gode øvelser og råd?
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden