Jump to content

Logan

Member +
 • Content Count

  1,100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Logan last won the day on March 29

Logan had the most liked content!

Community Reputation

291 Fremragende

About Logan

 • Rank
  Platin medlem
 • Birthday 08/24/1970

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Nordsjælland
 • Hjemmeklub
  Simons Golf Klub
 • Interesser
  Golf - Surprise!!!
  Ski
  Skøjter
  Rulleskøjter (deltager gerne i Friday Night Skate Copenhagen)
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon 919 THI Driver
  Callaway Razor Hawk 5w
  Tom Wishon PW - 3I 575 MMC-CB
  Tom Wishon PCF Micro Tour 52gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 56gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 60gr GW
  Edel E-3 Torque Balanced Putter

  Alt Tom Wishon er lavet af @Rosenberg :)

Recent Profile Visitors

4,540 profile views
 1. Jeg ved at @Rosenberg købte en for noget tid siden. Den kan jo måle: Carry Ball speed Club speed Launch angle Smash factor (nok udregnet) Han sagde at dens tal var ret gode sammenlignet med Trackman. Jeg kunne godt tænke mig at den også havde spin med.
 2. Det er sq smart med det net der!!! Så har du noget at chippe op i 😍
 3. Hvis ikke det var fordi jeg allerede har en EL vogn, så var det også den jeg ville gå efter. Den siger intet og virker til at være super stabil - god fornøjelse med den!
 4. @Gålf lord Jeg er med på at det er en "privat" turnering I spiller, men spiller man turneringer over flere runder, så spiller alle ud fra det HCP de startede turneringen med, altså ingen regulering af HCP mellem runderne.
 5. Det skal bemærkes, at det anbefales at taste scores ind samme dag som runden er spillet, da der så kan tages højde for svære/lette forhold blandt alle indleverede scores. Men du kan sagtens indtaste scores flere dage senere, hvis du af en eller anden årsag ikke kan komme til det samme dag. Bemærk at Golfbox app'en eller GLFR app'en kan benyttes til at taste scores ind under runden.
 6. Hej, Som @Dynen1 skriver skal du bare indleverer alt hvad du kan - alt fra 9 - 18 huller og derimellem kan indleveres. Dog skal hullerne spilles i korrekt rækkefølge og du kan ikke springe huller over. Men ellers bliver dit HCP beregnet med de 8 bedste ud af de seneste 20 runder. Vær dog opmærksom på, at dit bedste HCP resultat kan blive reguleret efter følgende tabel. Der er altså ikke noget der heder EDS længere! Når du logger ind i Golfbox vil du kunne klikke på Scores -> Se detaljeret beregning her kan du så følge hvordan dit HCP bliver beregnet.
 7. 😮 Har I en udendørs simulator? Indendørs træning er vist kun for Pro'er 😭
 8. Hvad med en tur til Djævleøen for at spille på Simon's? Stay and play – Hotel Nybogaard
 9. Jeg vil også sige at det er meget individuelt hvad man synes om at spille med. For en del år siden (nok 8 ) fik jeg lavet en "bold fitting" hvor jeg prøvede forskellige bolde med driveren for at se hvilken bold der kom længst. Der blev benyttet Trackman. Forskellen mellem kortest og længst var omkring 10m, så der var faktisk ikke det store at komme efter. Så jeg vil klart anbefale dig at spille med den du synes har den bedste feel i indspil og putting. Ligesom @Årgang63 vil jeg også anbefale at holde dig til den samme bold hele tiden, da du så ved hvordan feel er for den bold.
 10. Men du går stadig i Crocs - og er nævnt (uden navn) i Radioen
 11. Hej @Mikkelnellemann Velkommen til både VMG og golf Nu skriver du jo ikke lige noget om hvor du bor henne af i landet, men der er nogle stykker herinde som vil kunne hjælpe dig med at tilrette jernene hvis det er nødvendigt. Hvis du er ny i spillet og endnu ikke vil ofre alt for mange penge på udstyr mv. så kan du jo også grippe lidt ned på dine jern som de er nu - det er gratis
 12. Jeg tror ikke man slipper for træning og så bare får mere fart i køllehovedet Jeg har hørt meget godt om Superspeed #1 OverSpeed Golf Training System | SuperSpeed Golf og på youtube ligger der en masse reviews om systemet: superspeed golf review - YouTube Så det er vist bare om at investere og ellers komme i gang med træningen
 13. Stort tillykke med salget @Claus Trier Kjerkegaard og tak for dit engagement med at holde VMG kørende! Jeg vil selvfølgelig også byde velkommen til Jette og Lars. Jeg tror og håber at I vil bibeholde VMG for os der ikke er på FB
 14. Det er der også på The Scandinavian
 15. Det kan man vist kalde en skidt runde 😭
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden