Jump to content

Logan

Member +
 • Posts

  1,140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  49

Logan last won the day on November 28

Logan had the most liked content!

About Logan

 • Birthday 08/24/1970

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Nordsjælland
 • Hjemmeklub
  Simons Golf Klub
 • Interesser
  Golf - Surprise!!!
  Ski
  Skøjter
  Rulleskøjter (deltager gerne i Friday Night Skate Copenhagen)
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon 919 THI Driver
  Callaway Razor Hawk 5w
  Tom Wishon PW - 3I 575 MMC-CB
  Tom Wishon PCF Micro Tour 52gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 56gr GW
  Tom Wishon PCF Micro Tour 60gr GW
  Edel E-3 Torque Balanced Putter

  Alt Tom Wishon er lavet af @Rosenberg :)

Recent Profile Visitors

5,060 profile views

Logan's Achievements

Platin medlem

Platin medlem (10/10)

309

Reputation

 1. Logan

  Loft

  @Evers Jeg er helt sikker på, at du vil blive glad for en julegave til dig selv. Om den så bliver bestilt på den ene eller anden side af nytår kan jo komme ud på et. Men det er måske nemmere at få tid hos ham hen over vinteren og så langt er der jo heller ikke fra Nyborg'ish til Køge'ish 😀
 2. Logan

  Loft

  Det er jo ofte pga. de stærkere loft at producenterne påstår at deres nye jern slår længere end den gamle model. I bogen "The new 12 Myths that Could Wreck Your Golf Game" af Tom Whishon - Oversat af @Rosenberg er det netop nævnt i myte 1, at jernenes loft er ændret kraftigt med tiden. Tager vi et 5 jern, som du selv nævner, så var det i 1960-70erne på 32 grader, i 1980erne 30, i 1990erne er vi helt nede på 27 grader og i dag kan du få nogle 5 jern, som er nede omkring 20 grader, hvad der tilbage i tiden svarede til et 2 jern!!! Selv er jeg dog utroligt glad for alle mine jern og har 3-PW, 52, 56 og 60.
 3. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det at have fittet udstyr hjælper voldsomt og at det kan helt klart give mere stabilitet og til tider også mere længde. Men man må ikke glemme at gå en til til Pro'en også, for han/hun kan hjælpe spilleren med at få det optimale sving og dermed mere tryk i bolden. Bl.a. ved at man lærer den korrekte opstilling, tilbage sving, nedsving mm. Jeg har selv jern og et dyrt skaft i min driver fra @Rosenberg og jeg er voldsomt glad for begge dele. Da jeg fik skaftet i driveren kunne jeg mærke, at jeg fik meget mere stabilitet og måske lidt mere længde. Men hen over det sidste års tid har jeg gået hos en Pro næsten hver uge, hvor vi har arbejdet på mit sving og nu begynder det virkelig at give noget. Boldkurven er kommer lidt ned, så jeg har en mere penetrerende boldflight, driveren kommer mere op i luften og er næsten konstant ca. 20-25m længere i carry end jeg havde tidligere.
 4. I og med at bolden ikke kan identificeres på nogen måde af nogen af spillerne, så vil begge bolde være at betragte som være mistet jvf. regel 18.2a (med reference til regel 7.2) og derfor skal begge spille gå tilbage og spille en ny bold og dermed slå deres 3. slag (forudsat at det var fra tee stedet de slog den forrige bold). Og så må man jo håbe at spillerne så har markeret deres bolde, så de kan identificere deres egen bold. Det er jo ikke et krav at man mærker sin bold, men dette er et godt eksempel på hvorfor man bør gøre det.
 5. Også jeg kan helt klart anbefale @Rosenberg Jeg er også en af dem der er kommet hos ham fra starten og jeg har absolut ingen tvivl om at han ved, hvad han snakker om og at han sætter en stor ære i at lave det ordentligt. Jeg har Wishon jern og har også haft Wishon wedges, Faktisk fik jeg Wishon wedges inden Thomas begyndte at sælge udstyr. Jeg var utroligt glad for dem, men da jeg skulle have nye wedges sidt, så var den mdel jeg var glad for udgået Så Thomas og jeg havde en session, hvor jeg prøvede nye wedges og det endte med Orka OD - de er bare fede! Her i foråret var den ene wedge slidt ned og jeg bestilte så et nyt hoved til den. Jeg kan jo nøjes med at skifte selve hovedet, da skaftet ikke fejler noget og det er så, sådan i runde tal, ca halv pris af hvad en hel wedge koster. Det samme kan man jo gøre med almindelige jern fra @Rosenberg, altså bare skifte hovedet og ikke skaftet. Det er vist ikke noget man kan få gjort i en almindelig butik. Så det er da endnu en grund til at få noget udstyr der dur!
 6. Prøv Røde Kors: Lær at redde liv med hjertestarter - book kursus her | Røde Kors (rodekors.dk)
 7. Han laver fitting i Harekær golf klub, har værksted i Måløv og har en skomagerforretning på Frederiksberg, hvor man også kan indlevere/hente sit udstyr.
 8. Det er så Made By Rosenberg der menes
 9. Det vil jeg tro, men prøv at ringe til dem og spørg. Jeg ved at medlemmer i hvert fald må have gæster med. Pga. at det er så vådt som det er vil jeg ikke selv spille.
 10. Det er jo klart at her ikke sker alverdens i vinterperioden, men ellers synes jeg egentlig det er fint niveau over sommeren. Så ser INGEN grund til at lukke forumet. Hvis ikke du bruger det, så lad være
 11. Jeg spillede 9 huller på Simon's i lørdags. Den var meget våd og greens er langsomme. Selv ville jeg mene at banen burde være lukket pga. for meget vand.
 12. Om sommeren bruger jeg bare lidt sportstape og ingen handsker. Det samme om vinteren, men dog med luffer mellem slagene.
 13. Jeg har set det en enkelt gang og det var bestemt ikke sjovt, men snarere som alle skriver forvirrende. Det giver ikke meget mening at følge med, når der er gunstart og så er de hold der er sat sammen heller ikke til at finde ud af. Og @Nicolai du er ikke den eneste der har brugt "Unfollow".
 14. Og så er der dem der bruger kosteskafts puttere med lange grips 😁 Der er også nogen der bruger skolængder og så kan klovnesko være en fordel.
 15. Jeg bruger også gerne Mulligan's - men så er det jo ikke bare et enkelt slag, men hele hullet der spilles om 😁Mén, jeg gør det kun hvis nogen kan vise mig hvor i reglerne der står at det er tilladt 😊 Og givne put er jeg heller ikke tilhænger af, men da vi spiller meget High / Low i klubben, så er det jo hulspil og dermed kan der ikke indleveres scores. Men jeg er da godt klar over at mange indleverer scores hvor der er givet put's. Da der jo ikke er nogen officielle regler for hvornår en bold er givet, kan det jo i teorien være alt fra at bolden hænger ud over hulkanten til flere meter. En af dem jeg spiller High / Low med giver gerne put's på omkring 1,5m og det er jo ok, når det bare er os der spiller om en kop øl. Selv er jeg dog mere tilhænger af 10-20cm.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden