Hop til indhold

Avint

Medlem +
  • Antal indlæg

    252
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage vundet

    3

Alt der er opslået af Avint

  1. Mollerups bane er ringe. Elmaster og ledninger over det hele, kedeligt design, kort, skidt stand - har ikke meget godt til overs for den bane. Til gengæld ligger den rimelig bynært på den nordlige del af byen, og dens eliteafdeling må siges at være den bedste i Aarhus (elitediv+to eller tre flere hold).
  2. Men det er vel først en fordel, når du rammer med et effektivt/dynamisk loft på samme antal grader som jernet, hvilket du vel næppe gør :-)
  3. Hvis dine hænder "ruller" bør den vel gå venstre om hullet, da køllehovdedet i så fald lukkes i :-) 
  4. Men hvem er interesseret i at spille med ulovligt udstyr?
  5. Springet mellem 3jern og spoon er for stort.. Spoonen går omkring de 220, men jeg synes ikke det er noget problem at grippe den lidt og sådan... Men giv mig præcis 205 så er jeg i trouble :-) men synes sku det er sjældent at der ikke kan findes en god løsning, derfor spiller jeg fire wedges.. Hirzl handsken er the shit.. Jeg bruger den i turnering så snart det bare er lidt fugtigt, den gør det virkelig godt.. Faktisk i al slags vejr, men i sol og sommer foretrækker jeg læder.. Nu har jeg slidt en hirzl op, så der kom huller, men den træner jeg bare med nu - den holder forevigt :-D Men har faktisk prøvet en, der er bedre - men af samme princip.. Den hedder skidrow og er af samme materiale, bare en anelse tyndere, så comforten er lidt bedre.. Den blev brugt i tre måneder, både i spil og træning, før den var slidt..
  6. Jep.. Pw går 123 ca, så der er lidt mere end 10 mellem Gw og Pw, samt mellem Pw og 9, der går 135.. Herfra er det 10 meter spring, så 8 går 145, 7 går 155 osv.. :-) Længste jern er 3jern, der går 195..
  7. 52*: 110 55,5*: 100 59*: 90
  8. I forhold til da jeg fik fittet jern, forløb det noget anderledes. Det startede med en grundig snak (30-45 minutter) om, hvad jeg ønsker med mine wedges, hvilke problemer jeg har, hvordan jeg vil spille dem, osv - alt sammen for at finde frem til det rigtige køllehoved, med rigtig grind, bounce osv. Dette krævede, at jeg var bevidst om mine fejlslag og var afklaret med, hvad jeg ville have (og her havde jeg heldigvis tænkt en del på forhånd!). Det vi kom frem til var, at jeg skulle have et medium til digger hoved, hvor GW skulle blive så identisk med min PW som muligt, da jeg stort set kun slår min GW med fulde sving, og altså ikke fra bunker osv.. Derfor kom vi samme skaft i min GW som i min PW, og da jeg havde været tilfreds med min tidligere GW, så søgte vi efter samme bounce og sålfacon. Mine tidligere wedges havde noget tungere skafter (DG) end mit jernsæt (DG SL), men jeg kunne rigtig godt lide den feel det gav mig, at de var tungere - derfor valgte vi at holde fast i det til de nye wedges. Vi testede faktisk kun dette ene skaft, fordi vi var så sikre på, at det var rigtigt til mig, og da vi så så, at det performede 100% som forventet i trackman, ja så var det bare at lime.. Hvordan det normalt forløber med wedgefitting kan jeg ikke sige, men jeg er sikker på, at hvis jeg ønskede at prøve at andet skaft, var det muligt (og vi drog jo stor nytte af, at vi havde taget den "store" omgang i forbindelse med jernsættet). Trackman fungerede som den skulle.. Den kunne fange alle de data, vi skulle bruge - så ingen problemer her.. Jeg ramte loftet en gang, da jeg balloonede en LW.... men det var også det :D
  9. De fleste mærker har vel et lignende jern.. Hvis ikke jeg er helt skæv på den, så er følgende i samme boldgade: Titleist' AP2 712 Mizunos JPX 825 Pro (og deres nye MP-H4 ser spændende ud...) Og der er sikkert flere, fra nogle af de andre mærker..
  10. Wishons eller Swing Sciences hoveder er vel ikke bedre end OEMs - det er vel blot fordi at man får tilpasset skaft, vægt og alle de andre faktorer så det spiller perfekt, at jernsættet man får med hjem er så godt.
  11. Et umiddelbart bud på min målsætning for 2013 er turneringssejr og top 40 på den danske amatørrangliste..
  12. Listeprisen er jo i følge Lars' prisliste 1695 inkl grip og DG skaft, men han kører jo tilbud for tiden, så tror det bliver omkring de 1200 pr. stk :-) Er vildt glad for at kunne få dem customized lidt i udseendet også, det er god lir :D
  13. Tak! :-) Ja, lidt sjovt du endte med S800. Da jeg fik 560MC, stod valget mellem disse og S800 - men de performede stort set ens, og 560MC var billigere, og måske marginalt bedre, og så faldt valget jo naturligt..
  14. Takker! Ja, det er de :-)
  15. Efter en mindre udskiftning i baggen i går, måtte det endelig blive tid til en tråd om min bag. Af udstyr spiller jeg med følgende: Driver: Cobra ZL 9,5 grader med Aldila Voodoo S-flex skaft. 3-wood: Nike SQ 15 grader Jern (3-PW): Tom Wishon 560MC med Dynamic Gold Superlight X100 Wedges: 52* Scratch 1018 forged med DG Superlight X100 55,5* Scratch 1018 forged med DG X100 59* Scratch 1018 forged med DG X100 Putter: Her skifter jeg mellem en YES! Callie med Pistolero-grip, og en Taylormade Ghost Tour - begge 35''. Af bag bruger jeg en 10,5'' Bridgestone Tour bag. I denne er der følgende af relevans: Bridgestone Tour B330-S bolde Bushnell V2 Tour Hirzl-handsker ... og så bruges der femkrone som markeringsmærke.. Jeg tror det var alle de kolde facts! Det næste der står for skud er driveren, der er ret blød i skaftet (omend den virker godt!) og desuden har fået utallige hakker i toppen.. 3-køllen er helt tilbage fra min konfirmation for godt og vel 7 år siden, men den leverer bare, og er altså stadig i baggen - har endda forsøgt den udskiftet i forbindelse med et af mine besøg hos LHW, men intet gør det bedre.. :-) Wedges kom i baggen i går, og jeg er helt tosset med dem!!! Førhen spillede jeg Vokey..
  16. Kalø er våd, og plejningen kører på et minimum pga. proarks konkursbegæring. Når det så er sagt, så har banen været i virkelig god stand hele året, så det er stadig spilbart!
  17. Jeg bruger det "traditionelle".. Dvs. venstre hånd øverst, højre nederst, med venstre pegefinger ovenpå højre hånd.. Fandt desuden et meget godt link: http://www.golfdigest.com/golf-instruction/short-game/putting/puttinggrips
  18. Jo, jeg bruger den til tøj, luffer, hue og lignende (går ud fra de fleste bruger den til det? :-) ). Rummet kan jeg jo stadig bruge, det eneste jeg ikke har adgang til, er lynlåsene, hvis de er placeret "oppe" - så skubber jeg dem ud til siden, er der intet problem.
  19. Jo, bestemt.. Men synes ikke rigtig det er noget problem..
  20. Min staffbag står "rigtigt" på min clicgear :-) Dog korrekt, at hvis jeg skal i mit rum, der er "gemt", så må jeg lige skubbe lynlåsene ud til siden :-)
  21. Hvorfor sagde din pro du skulle fravælge clicgear?
  22. Den jeg har er også omkring de 10'', det er den sidste års model af denne - som desuden er 10,5'' - så lur mig om min ikke også er 10,5'': http://www.bridgestonegolf.com/product/accessories/tour-staff-bag Er min bag proppet helt op med tøj osv, skal der lige bruges lidt kræfter til at få spænderne hele vejen rundt, men det er ikke noget problem overhovedet..
  23. Har prøvet min tourbag på både Clicgear 2.0 og 3.0, samt Sun Mountains speedcart - alle kan sagtens tage en tourbag!
  24. Det undrer mig meget, at cavity backs ved 'dead-center' træf, kan blive skæv - det strider da i hvert fald mod boldflugts-lovene, hvis en kølle kommer fuldstændig "neutralt" ind til bolden, så bør den også flyve fuldstændig lige.
×
×
  • Tilføj...

Vigtig information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden