Hop til indhold

LsK

Medlem +
  • Antal indlæg

    9
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af LsK

  1. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 0/100 Min tid 6 sekunder  
  2. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 46/100 Min tid 237 sekunder  
  3. Også klar her hvis datoen passer ind i min kalender. Kan kun tilslutte mig Midtsjælland fin bane og altid god service/mad.
  4. Spiller med disse jern og er så absolut tilfreds med dem. Synes der er ganske god feel i dem og man bliver ikke straffet særligt meget ved mishits. Vigtigst af alt de er super flotte i min optik også spiller jeg personligt meget bedre.
  5. Heller aldrig prøvet dem, Tilsvarer de en nxt ?
  6. LsK

    Shank

    Har så været ramt af den frygtede sygdom i snart 3 måneder. Været til træner og fået konstateret at jeg har late release lige pt. Men træneren kom med en lille sjov øvelse...... Slå med lukkede øjne og vupti så kommer de dejligste slag (20% kortere end normalt) Men absolut ingen shanks. Hvordan kan det lade sig gøre ?? Godt nok noget overrasket over det.
  7. Ian Poulter ,har jo lov at håbe ;-)
  8. Hej VMG Var lige en tur på rangen idag og slå et par bolde, spekulerede lidt på om min RBZ driver evt er en anelse for lang til en gnom som mig (er 175 cm høj). Skaft længden er 110 cm på driveren og er nødt til at ligge den lidt ned for at få et rent slag. Men synes bare at jeg slicer ufatteligt meget:(. Hvis jeg rejser den mere op og holder længere nede på skaftet er det et mere lige men akavet slag. Så summa sumarum er der nogen rettesnor for lænde på skaft kontra ens højde? Har en 3 wood med et 103 cm skaft og den er noget nemmere at skyde med. MVH Lars
  9. Er osse lige startet her i efteråret, nåede 6 tællende runder og kom i hcp 28. Satser på at komme under de 20, men vigtigst af alt at få en masse hyggelige runder ;-)
×
×
  • Tilføj...

Vigtig information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden