Jump to content
LHW

Ny Tom Wishon driver for de bedre spillere

Recommended Posts

Tom Wishon lancerer i disse dage en helt ny Driver som er for de bedre spillere med et volum på kun 415 CCm3.
Det er sparsomt med info om ny-skabningen, foruden at den har lavere volumen, og KUN leveres med 2 loft alternativer på 9* eller 11*
Den har IKKE skruekobling på skaftet, så jeg formoder den har bendbar hosel som en del tidligere Wishon drivere har haft.
Forhandlere kan bestille den nå, og den vil nå frem til jul.

Her er en video teaser for nyskabningen

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så er den også på websiden til Wishon med lidt mer info.....ser lekker ud.
Og som jeg mente, den har justerbar hosel som på Jern og Wedger, altså i en bending maskine.
Den kan klare 4 grader alle veje, og Wishon tilbyder som vanlig "hand select", altså at man efterspørger TRUE SPECS for loft lie og face angle, og har de ikke det som ønskes, gives den en omgang i bending maskinen før levering fra de. 4 grader face angle returnet til square er 2.6 grader loft begge veje.
så en 9* grader kan blive leveret fra 6.4* til 11.6, og 11 graderen fra 9.4 til 13.6 grader (ved 60* lie vinkel -58* lie er standard).

https://wishongolf.com/designs/designs-drivers/519shpr/

Edited by LHW

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tom Wihon har gjort meget (i over 30 år) for at udvikle golf køller, jern og målemetoder for alle os golfspillere.

På YouTupe og Wishon golfs hjemmeside er der mange video'er (og bøger) med tekniske forklaringer hvor Tom fortæller hvordan vi kan få valg det rigtige udstyr.

 

Jeg har haft 4 jernsæt og 4 drivere på 4 år hvor jeg typisk har købt sidste års hyldevarer med 30-40% rabat, som til sammen har kostet mig ca 16.000 Kr.

 

Bestemte mig for at blive opmålt med trackmann og besøgte en clubfitter ( i DK) som målte en masse så vi kunne finde mit tempo, rytme og jern/kølle længder.

Efterfølgende kikket jeg på Golfonline.CO.UK som tilbyder custom leverede køller/jern af mange forskellige mærker, men jeg ønsket at undersøge mere.

 

Gennembruddet kom da jeg foretog en online konfiguration hos en meget erfaren (ca 30 års erfaring) clubbuilder/clubfitter i USA (Sr Ronald Barret).

Han (Ronald Barret omtales "Ronnie") har en hjemmeside (https://www.rjgolfclubs.com/) med priser og køller/jern og han arbejder udelukkende med udstyr fra Wishon Golf, så han er en guru/specialist. Et andet alternativ for at bestille Wishon køller/jern direkte fra USA er fra http://condorgolf.com/.

 

Han (Ronald Barret) er meget grundig og vi skrev ca 20 mails med udveksling af Trackman-data, jern/kølle distancer, "ball-flight", udstyrs preferencer mv, og endelig havde jeg et tilbud på et helt Wishon sæt (Driver-H5-H6-I7-I8-I9-PW-AW-SW) til 1.000 USD. Jeg valgte 919THI (driver), to 318RS (H4+H5) og 6 jern (979SS) tilpasset til mit sving og krop (højde og håndled til gulv). Han forklarerede også hvordan udstyret kan tilpasses (så hver kølle og jern føles ens) til den enkelte golfspiller ved hjælp af MOI og ikke udelukkende svingvægt.

 

Han bruger ca 2 uger på at købe stumperne hjem fra Diamond Golf (købte Wishon Golf i 2016) også skal der betales ca 10% EU skat og 25% dansk mons så sættet lander på ca 10.000 Kr (når det er leveret på hjemmeadressen i Danmark). For mange bliver det også billigere at bruge ca 10.000 på Wishon udstyr (med +/- 5 års levetid, end at købe udstyr til 5-6000 kr som på grund  af ny teknologi (eller sving tvivl) skiftes hvert tredje år. Noget af det bedste for mig har været at forstå de problemer jeg har oplevet på golfbanen og fx. er min driver fittet til  43"-længde og jern/hybrider er kortet ca 1" som jeg tror vil bidrage til mere stabilt golf spil (Bold træf).  

 

Fremtiden er at blive fittet (da vi alle er forskellige) også så du kan fjerne din tvivl til udstyret (på golfbanen) og fokusere på at nyde spillet og gå gode runder.

 

Håber at min fortælling kan være med  til at hjælpe andre golfspillere med at vælge rigtigt udstyr og nyde spillet endnu mere. 

 

  • Like 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden