Jump to content
Sign in to follow this  
jtfigo

dynamic gold amt tour white ???????

Recommended Posts

Følger med på rosenberg Facebook side. Og kan se han laver mange jernsæt med den samme modstand i svinget. Mener det hedder moi værdien. Så alle jern føles ens at slå med. Vil bare lige høre om det er det true temper har forsøgt at opnå med deres amt serie. Eller er det noget helt andet de er ude i. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja det er 2 adkilte sager vi taler om her.

Vi har 2 parameter her, det ene som Rosenberg ofte laver MOI match, der modstanden er ens i alle jern, det er noget vi laver ved å ændre hoved vægt progression fra de klassiske 7 gram fra hoved til hoved. True Temper AMT er ascending MASS, altså TOTAL VÆGT og det er et andet parameter.....AMT kan laves som klassiske SW matchede set eller MOI match, det ene udelukker ikke det andet, så vi kan lave AMT  som er MOI matchet om vi vil.

Se på dette kortet her som viser TOTAL vægt for alle jern fra #3 til #9 i et vanlig set SW matchet.
Skafterne vi sammenligner her er Dynamic Gold Descending weight. (faldende vægt jo kortere skaftet er). mod Constant weight (alle skaft har samme vægt), og Ascending weight, der skaftet vejer 3 gram mere jo kortere det er.

Som du vil se, bliver TOTAL vægten variabel, og med relativt stor differance fra den ene enden til den anden. Det ene er IKKE "bedre" end det andet, men det ene vil passe den aktuelle spiller bedre end de andre, så her må vi se på hvad der passer den aktuelle spiller. som du vil se her, er der STOR difference fra #3 til #9 som TOTAL vægt alt efter skaft vægt system. Total vægten er i gram før butt cut til spille længde, og som du ser har Descending wgt en difference i gram fra #3 til #9 på 32 gram, mens Constant er på 42 gram, og AMT hele 60 gram 

image.thumb.png.1ff40f6978ec2023a785bf5b396b2b13.png


MOI matching er altså modstanden vi som spiller oplever under release af køllen, (de skal alle swinges som om de var den samme køllen, altså samme kraft) mens TOTAL vægten er den vi skal flytte på i vendingen i toppen, samt det som trekker køllen ned mod jord i bunden af swinget. BEGGE deler bør laves "rigtig" og individuelt til den enkelte spiller og er altså 2 adskilte parameter.

Edited by LHW

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden