Jump to content
Bojoerge

Baneomlægning i Hillerød Golfklub

Recommended Posts

På grund af anlæggelsen det nye sygehus i Hillerød og den medfølgende nye S-togs station, så er man nød til at omlægge en stor del af Hillerød Golfklubs bane. 

 

Der er huller, der bliver lukket, huller der bliver omlagt og nye huller på et nyt areal. Udergangen under jernbanen bliver flyttet op til klubhuset og drivning range bliver flyttet så man ikke længere slår langs jernbanen, men væk fra jernbanen. 

 

Hele projektet kan ses her:

https://hillerodgolf.dk/nyt-om-baneomlaegning/

 

Jeg er tidligere medlem i Hillerød og har fulgt projektet på afstand og mange af foreslåede ændringer giver rigtig god mening. Der er dog to ting jeg ikke forstår. 

 

1) En af de oprindelige visioner ved baneomlægningen var at man kunne etablere to sløjfer. En på hver side af jernbanen. I det foreslåede forslag er der 10 huller på arealet øst for jernbanen og 8 huller vest for jernbanen. Som skrevet har jeg kun kunne følge processen på afstand, så jeg ved ikke hvorfor man har droppet den oprindelige vision. Jeg mener der burde muligt at bruge greenområdet ved det nuværende hul 4 og lave et par-3 hul langs jernbanen uden at passagerer på den nye station kommer i fare.

 

Man kunne også blot have lukket hul 4 og spillet resten af den vestlige del af banen som den var. I dag er jo 10 huller vest for jernbanen. Jeg forstår dog godt at man ønsker en anden løsning end det nuværende hul 14, hvor man driver ud fra en måtte til en smal fairway, der hælder så meget til højre at man næsten aldrig er på fairway. 

 

2) En anden af de oprindelige visioner var at lave en par 72 bane imod den par 70 man har i dag. Den foreslåede bane bliver par 70 som i dag. Med de begrænsninger der er med fredskov på det vestlige areal er der dårligt plads til to par 5 huller. Jeg mener dog man kunne lave et design på den østlige del af banen, så man der havde to par 5 huller og en bane med par 71.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden