Jump to content
Vild med Golf
Sign in to follow this  
cpohd

Køb af Launch Monitor

Recommended Posts

Hej

 

Da jeg er kommet til lidt mønt, vil jeg gerne give mig selv en lille julegave. Jeg er derfor ved at få lavet en tilbygning til min garage, så jeg kan stå og slå bolde når vi er i Danmark :)

 

Jeg er derfor på udkig efter en Launch Monitor. Den skal bruges primært indendørs, men også på udendørs range (køber både inden- og udendørs licens) så den skal kunne lidt af hvert, dog kommer jeg nok til at bruge den mest indendørs.

 

Pga. mine behov har jeg derfor kigget både på  GC Quad og på en Trackman 4. Jeg har læst at en Trackman tracker bolden fra start hele vejen til bolden lander, så derfor var den vist bedst udendørs, men da jeg som sagt skal bruge Launch Monitor indendørs kan GC Quad også være en mulighed?

 

Er der nogen herinde der har arbejdet med disse Launch Monitors og som kender dem? Pros og Cons? Så hører jeg gerne.

 

Takker!

Share this post


Link to post
Share on other sites


I det prisleje kender jeg ikke rigtig til - andet end at bare gøre det 100%! Tror ikke du kan gå galt med nogen af dem. 

 

Kigger selv på en SkyTrack til når jeg rykker i hus, da den er langt billigere og kan det samme - det eneste er et 1 sek delay, som jeg gerne tager for at spare 30.000kr. 

 

Held og lykke med det!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Som @Holger nævner, så kunne SkyTrak være et billigt alternativt, med mindre de sidste marginaler i performance er rigtig mange penge værd for dig. Du kan læse en masse mere om den her, hvor der også er et link til en anmeldelse: https://practical-golf.com/skytrak-practice/ Den er også noget nemmere at have med end særligt Trackman.

 

GC Quad har vel den store fordel fremfor Trackman, at den også måler lie angle og træfpunktet på køllehovedet (selvom de nyeste Trackmans vist nu, med en softwareopdatering, også skulle måle træfpunkt på køllehovedet)? Og så er den mindre og dermed nemmere at have med?

 

Jeg har selv brugt Trackman 3 og 4e sidste vinter i Aarhus Golf Arena, og det var jeg svært tilfreds med. Men de er godt nok også hundedyre. Når det er indendørs, så bliver nogle af værdierne dog beregnede og du skal være opmærksom på, at der skal være plads nok i den garage du bygger mellem launch monitor-enheden og den væg/det net bolden træffer for at den kan give en ordentlig måling.

Edited by ploehmann

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden