Hop til indhold
jtfigo

Centershafted putter ?????

Recommended Posts

Elsker at nørde lidt i putter. Der er ikke mange putter fra omg producenterne der er centershafted.  Hvorfor er det at centershafted putter ikke er et hit. (Ja de bliver nok ikke købt / efterspurgt af prof spillerne og alm golfer)  men hvad er det som gør CS putter til et "dårligt" valg. Er det noget teknisk så vi ikke kan svinge den rigtigt eller noget med udseende af dem osv. Nogen som har et bud på hvorfor "næsten" ingen spiller med dem. For syntes at have læst at i gamle dage var putteren ofte centershafted. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Fordi det vel ser forkert ud, og personligt synes jeg de er røv grimme - ikke ligefrem selvtillid jeg får over disse ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Melder mig lige på holdet i den anden grøft og siger de er røvlækre så.. Jeg har nogle stykker af dem, og det er lidt min go-to når jeg ikke rigtig synes jeg kan line noget ordentligt op...

 

Der er ikke noget "dårligt valg" når der kommer til puttere. Jeg havde gladeligt puttet med noget fra den lokale minigolfbane hvis den gjorde at jeg holede alt :)  - 100% smag, behag, feel og fornemmelse når du står med den. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu

×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden