Hop til indhold

snejbjerg

Medlem +
 • Antal indlæg

  637
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  18

snejbjerg vandt dagen den April 12

snejbjerg havde det mest likede indhold!

Community omdømme

126 Fremragende

Om snejbjerg

 • Rang
  Guld medlem

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Randers Golf Klub
 • Handicap
  11.5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Enable?
 1. snejbjerg

  Scores 2018

  Og tak for det for jeg var i haven i går formiddag . Det er da også det værst tænkelige hul at starte på når man slutter med at hooke på rangen. Ja, det er nok lidt tidligt på året at vælge at spille banen - 3 uger mere så vil jeg tro at den står noget flottere og at det normale hulforløb er genetableret.
 2. Hvilket jo dybest set er sandt under forudsætning af at man måler korrekte hastigheder... - og at de generelle betingelser er overholdt i ligningen
 3. Her kan man læse om smashfactor og hvorfor den ændrer sig med forskelligt udstyr: https://www.tutelman.com/golf/ballflight/smashfactor.php
 4. Clubhead speed er en svær størrelse. For det første har Trackman 4 en 1% tolerence i målingen der måles på bagsiden af køllen. Køllen roterer gennem impact og det betyder at en driver clubhead speed måling på 100 mph kan have en hastighed på hælen på 93 mph, 100 mph i center og 107 mph i tåen (6-7% ifølge en trackman ansat). Nu er COR jo ikke 0.83 hverken på det yderste af hæl eller tå, men det forklarer hvorfor man kan se ret store forskelle. Så min umiddelbare forklaring er at du har tendens til at ramme den lidt mod tåsiden. Jeg tror også at LHW har redegjort for den problemstilling tidligere herinde.
 5. snejbjerg

  Masters 2018

  Jeg tror ikke der er dækning før kl 21 (har ikke tjekket deres app), men derfra er det på TV3 MAX, viaplay.dk eller evt SVT
 6. snejbjerg

  Turneringer i 2018 - anbefalinger?

  Det er ikke nødvendig i Randers hvis man er under 60 og har et rimeligt helbred. Jo der er et par stigninger fra 3. til 4. og 5. til 6. Samlet er der vist 38 etager i IPhone mål på en runde.
 7. snejbjerg

  Golfoplevelser i Danmark - få gratis greenfee

  Den tjans står jeg også for - vi kan tage kl 9 så der er lidt mere elastik
 8. snejbjerg

  Golfoplevelser i Danmark - få gratis greenfee

  Den 15/5 kan godt lade sig gøre for mig
 9. snejbjerg

  Golfoplevelser i Danmark - få gratis greenfee

  Jeg kan nærmest aldrig i weekender - og jeg har mulighed for at flexe lidt en gang i mellem. Derfor passer en hverdag fint. Det er ihvertfald lettere for mig end weekender hvor kæreste, barn og familie tager meget tid :-)
 10. snejbjerg

  Golfoplevelser i Danmark - få gratis greenfee

  Jeg er klar på at tage med og jeg kan godt finde en tirsdag der passer med @ploehmann. Det er en bane jeg har hørt godt om og jeg tror godt vi kan få sat noget sammen.
 11. snejbjerg

  Turneringer i 2018 - anbefalinger?

  Det giver nok ikke rigtig mening med d 3/4 eftersom banen ikke er rigtig åben endnu - jeg tror ikke det får den åbnet før åbningsturneringen med det her kolde vejr.
 12. snejbjerg

  Turneringer i 2018 - anbefalinger?

  Jeg har ikke spillet den turnering før, men jeg har da spillet et par andre - det plejer at være ganske sjov og uhøjtideligt, men mine weekender er sjældent til at jeg kan deltage i turneringer. Jeg skal gerne spille en træningsrunde med dig. Jeg ved nemlig allerede nu at jeg ikke kan d. 22/4 Kan tilføje at vores turneringer plejer at blive fyldt op - der er f.eks 139 tilmeldte pt til vores åbningturnering
 13. snejbjerg

  Hytte/lejlighed på golfbanen

  Randers golf klub og en hytte i Randers City Camp https://www.randerscitycamp.dk/hytter/ er en mulighed.
 14. snejbjerg

  Staff bag

  Men de bliver da osse båret - bare ikke af spilleren
×