Hop til indhold


snejbjerg

Medlem +
 • Antal indlæg

  661
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  27

snejbjerg vandt dagen den Juli 7

snejbjerg havde det mest likede indhold!

Community omdømme

143 Fremragende

Om snejbjerg

 • Rang
  Guld medlem

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Randers Golf Klub
 • Handicap
  11.5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. snejbjerg

  Scores 2018

  Jo gerne - kan dog være lidt svært st få tid i sommerferien. Jeg har dog planer om at spille Aarhus Aadal i juli og måske Kalø i næste uge.
 2. snejbjerg

  Scores 2018

  Jeg var vildt stabil! Nu bliver det svært ikke at være skuffet over sit spil næste gang jeg spiller :-) Jeps, men det er jo også charmen ved spillet. Jeg gik selv en 81'er i midten af juni - sluttede af med en tripple og en bogey. Det værste var at tripple bogey'en kom fra midten af fairway efter et super drive i modvind med vand i begge sider. Et shank i hazard og et tre put og så var den runde ødelagt
 3. snejbjerg

  Scores 2018

  Jeps - jeg har jagtet den i årevis og har været tæt på mange gange
 4. snejbjerg

  Scores 2018

  Satte ny bedste score i går på hjemmebane, 78 og det er første gang under 80 fra herre tee . Putteren var helt kold. Men det lange spil sad ret godt og jeg var i god kontrol over flugten i den halv hårde vind. 13 birdie puts hvor 7 af dem er indenfor 4 m og intet gik i. Det burde jo nok havde været nyt hcp, men jeg fravalgte EDS pga den hårde vind (10 m/s) og kold start (slog 5 bolde). På hul 1, 6 og 14 er jeg i greenbunker. På hul 13 slår jeg den næsten på green (mangler 20 m). Jeg blev lidt nervøs fra 14. hul og ind - det blev en slags nedtælling hvor jeg koncentrerede mig om et slag af gangen. Det virkede ret godt og hjalp mig i at blive i nuet.
 5. snejbjerg

  Scores 2018

  8'ende mangler i mine øjne en sikker side. Og slår man den kort af skoven har man enten et langt og blindt slag eller man er helt blokeret. Slår man driver må man ikke misse den hverken højre eller venstre (lost ball) til en meget smal fairway. (18m). Ideelt set skulle skoven i højre stammes op og tyndes ud så man har en chance for at finde og slå til bolden. Kigger man i i golf shot stats er det også det hul på banen hvor der i gennemsnit scores mest over par. Kigger jeg mine egne stats igennem er der også der jeg laver de største fadæser. Man kan dele den i 3 slag, men en wedge til en green man ikke kan se pga højeforskellen er heller ikke let og man ender tit med en dobbelt hvis man prøver det "sikre".
 6. snejbjerg

  Scores 2018

  Hul 8 er ikke sådan at bide skeer med - klart det mest risikable tee slag på banen.
 7. snejbjerg

  Swinggyde

  Jeg er enig i at de har en speciel stil - jeg brød mig heller ikke specielt meget om ham i starten, men da jeg begyndte at følge dem fra dag til dag gav de mere mening (det er jo en daglig videolog og ikke et leksikon). Og nu er jeg nået dertil hvor jeg finder deres humor ret underholdende. Mht håndled synes jeg han har lavet noget af det bedste.
 8. snejbjerg

  Toppede bolde

  Enig! det er også en sandsynlig og almindelig årsag
 9. snejbjerg

  Toppede bolde

  Der er mange mulige årsager. Og det er umuligt at sige noget entydigt. Man kan toppe den både før og efter bunden bunden af svinget. Man kan sagtens rammen bolden rent i flere positioner både fremme og tilbage. Det er en færdighed der skal læres. Bunden af dit sving skal være ca 10 cm efter bolden - rammer du slet ikke jorden? Når det er sagt så vil jeg tro at du har den typiske blanding af early extension, flipping og "over toppen". Det lyder som tre fejl, men i virkeligheden er de nødvendige kompensationer der sikrer at du ikke hamrer jernet i jorden og/eller slicer den. Kommer man over toppen kommer man for stejlt ned (typisk med åbent køllehoved) og for ikke at hamre den i jorden må man rejse sig op (early extension). Flippet er en måde at få lukket køllehovedet - men ikke den bedste. Hvis du kommer for stejlt skal du lære at lægge køllen (lay off) i starten af nedsvinget og hvis du flipper skal du lære at lukke køllen ved bøje venstre håndled (motorcycle move). Alt dette er selvfølgelig spekulationer (baseret på de mest almindelige fejl) og som minimum kunne du få en til at filme dig og smide det op - eller endnu bedre besøg din pro og start et forløb.
 10. snejbjerg

  World Handicap System - fra 2020

  Jeg forstår hvad du mener, men faktisk tager det nuværende handikap system jo ikke ens bedste score. Du har altid spillet bedre end ens bedste handikap. Altså for gå 0.2 ned skal jeg have 37 points. Jeg bruger et slag mindre men går kun 0.2 ned. Så kan man diskutere om opreguleringen i særlige de højere handikapgrupper skulle være mere end 0.1. Jeg bryder mig ikke specielt meget om det nye system. Det bliver sådan lidt lidt hvis man har en dårlig periode så tilpasser man da bare spillet så man får 36 point alligevel. For mig og se betyder det at gruppen af ustabile spiller får en fordel i turneringer. Den stabile spiller der altid ligger omkring hcp med 36 points ender midt i feltet fordi der altid vil være nogle af de ustabile der har en god dag
 11. snejbjerg

  Swinggyde

  Her er lidt info om håndledene som er værd at se (han har lavet et par stykker som faktisk er ret gode mht det emne) Mere om samme tema
 12. snejbjerg

  Swinggyde

  Jeg synes ikke der er verdens bedste produkt, men den er faktisk i vildmedgolf shoppen: https://shop.vildmedgolf.dk/da/traening/197-golfsving-traener.html
 13. snejbjerg

  Phil Mickelson under US Open

  For mig handler det ikke om han blev disket eller ej - den falder jo tilbage på USGA. Der er en regel og en straf. Overtræder man den må man tage straffen og den sætter han jo ikke selv. Hvordan er det et fri-pass? Phil bryder en regel helt åbenlyst og i situationen har det regelbrud vel ikke nogen konsekvens for andre end ham selv. Det her var tydeligvis ment som en provokation mod USGA. Hvis det ikke var en provokation, men et reelt forsøg på at spare slag så kan jeg godt se det. Men den køber jeg ikke - for mig så det ud som om han ville vise hvor latterlig situationen var. Det havde han aldrig gjort hvis han havde været med i toppen. Jeg synes dog Phil skulle have håndteret det ved at lade bolden rulle ned og så bare blive ved at pitche op og putte ud af green. Det ville have sendt et signal der var til at forstå og inden for reglerne. Jeg har svært ved at følge håndværker analogien. En håndværker ville tage opgaven, pive og stoppe arbejdet indtil han fik ekstra fordi opgaven var sværere end beregnet.
 14. snejbjerg

  Phil Mickelson under US Open

  Det synes jeg ikke helt man kan sammenligne. Michelson er jo sin egen chef og bestemmer da selv hvordan han udfører sit arbejde. Hvis vi ser USGA som chefen så straffede de ham jo også - så kan man diskutere om DQ havde været bedre, men hvor der skal udvises decideret foragt for manden kan jeg ikke se. Men har man ikke sagt det til USGA i årevis? Det er jo ikke første gang at det sker og stadigvæk lærer USGA tilsyneladende ingenting. De var tilfredse med sværhedsgraden fra morgenstunden, men burde de ikke kunne regne ud at det ville ende skidt om eftermiddagen? US open skal være svært, men det skal vel også være en fair test. Spillerne strækker da reglerne til det yderste uge ud og ind. De kan næsten altid finde en reklame der er i vejen når bolden har et dårligt leje. Eller man kan få en hold af spillere til at stampe sig igennem roughen og finde bolden ved at træde på den så man kan droppe (DJ Rich Beem situationen). Eller man kan få lempelse for tribuner ved at opfinde fiktive slag man ville have slået: https://www.golfchannel.com/article/golf-central-blog/after-all-too-long-ruling-sergio-saves-his-par/ Jeg er enig i at US open skal være svært, men hvorfor laver man den svær ved at gøre greens umulige? 60 m bredde fairways - hvad tænker de på? Gør da banen smallere og giv dem muligheden for at kontrollere bolden på green. Det er sku da ikke golf når man efter et put har 40 m ind. Det kan da godt være man var godt underholdt, men det handler vel om lidt mere end det. Jeg kan ikke se hvorfor vi skulle begynde at putte bolde i bevægelse for at få 2 slags straf.
 15. snejbjerg

  Phil Mickelson under US Open

  Som @MrSwingKin så synes jeg det er meget hårdt dømt - han er jo helt ude af turneringen på det tidspunkt. Nogen er jo nød til at sende et signal til USGA om at setuppet var helt ude af kontrol. Det er sku da at tage pis på spillerne at gøre den turnering de drømmer om at vinde til et cirkus. Michelson mangler US Open i sin samling - han har været tæt på og han har ikke mange forsøg tilbage. I den sammenhæng kan jeg godt forstå hans frustration. Jeg er 100% overbevist om at han gjorde det ud af frustration og for at sende et signal til USGA. Jeg synes at USGA bringer spillet i miskredit ved at sætte banen op så det bliver latterligt. Det er sku da at tage pis på alle dem der glæder sig til at se og spille US Open. Jeg vil gå så langt som at sige at Mike Davis ødelagde turneringen i 3. runde. Eftermiddagsboldende spillede en helt anden bane end formiddagsboldene og feltet blev nærmest vendt rundt. Jeg kan ikke se at hændelsen bringer spillet i miskredit (ja Michelson opfører sig som et barn) - at smide med køller, hamre dem i jorden, knække dem og spytte efter koppen synes jeg er meget værre for spillets omdømme. Hvis man vil dømme Michelson hårdere så man jo lave reglerne hårdere. Han brød en regel helt åbenlyst og fik sin straf. Og bagefter tilbød han oven i købet at trække sig.
×