Hop til indhold


snejbjerg

Medlem +
 • Antal indlæg

  624
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  17

snejbjerg vandt dagen den December 6 2017

snejbjerg havde det mest likede indhold!

Community omdømme

124 Fremragende

Om snejbjerg

 • Rang
  Guld medlem

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Randers Golf Klub
 • Handicap
  11.5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 1. Hytte/lejlighed på golfbanen

  Randers golf klub og en hytte i Randers City Camp https://www.randerscitycamp.dk/hytter/ er en mulighed.
 2. Staff bag

  Men de bliver da osse båret - bare ikke af spilleren
 3. Range, træning

  Når jorden er blød kan boldene sætte sig i suckers - bøvlet at samle nogle tusinde bolde op der sidder sådan
 4. Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Jeg tror ikke boligejerne kan redde den. Der er vel ikke meget mere end 100 grundejere der vist i forvejen betaler omkring 3500 om måneden til driften af fællesaktiviteterne. Jeg har kigget på et sommerhus der flere gange da man kan få nogle lækre huse til små penge - fordi ejerne har måttet tage nogle store tab (50%). Men usikkerheden med banen og det pænt høje månedlige beløb har afskrækket mig.
 5. Udstyr og bolde har taget overhånd?

  Så er jeg den stolte ejer af 3 persimmon woods
 6. Udstyr og bolde har taget overhånd?

  Hvad Peter sagde... http://www.golfwrx.com/477002/match-of-the-ages-30-years-of-tech-goes-head-to-head/
 7. Udstyr og bolde har taget overhånd?

  Uden at være helt sikker vil jeg tro at et dårligt træf med en persimmon driver giver et dårligere resultat end med en moderne driver. Der er mange usikkerheder inde over fairway træf - banens bredde og hårdheden af fairways
 8. Udstyr og bolde har taget overhånd?

  Det er vel tæt på 1 yard/år siden 1980 hvor nummer 80 på listen drivede 258 yards og i 2017 er tallet 295 yards for nummer 80. Tallet dækker måske også over at det var svære at slå en driver i 1980 hvor den oftest var lavet af træ (så man måtte vælge noget kortere fra tee) end det er i 2017 hvor den er optimeret på alle mulige tænkelige måder.Så udover at en dygtig spiller kan slå meget langt i dag så kan han også slå meget mere lige med ringere træf. Det synes jeg er synd for professionel golf som sport da det totalt ødelægger oplevelsen for mig som seer. Hvis golf i tv skal være interessant for mig skal det være andet end et driver birde cirkus der ender med en stor ligegyldig pengeuddeling i Dubai. Klart det er ikke ligegyldigt for spillerne der henter en stor fed check, men som seer synes jeg overhovedet ikke der er noget attraktivt produkt. Mit tv golf er reduceret til US Open, Masters, British Open og Ryder Cup samt enkelte af de mere prestigefyldte turneringer (og Tigers Comeback). Jeg er helt enig i at man også kan tage fat i opsætningen af banerne. I 1980 var banen i US Open 6470 m i 2017 var den 7078 m eller ca 600 m længere eller 33 m pr hul
 9. Udstyr og bolde har taget overhånd?

  Det kan man jo sige, men hvad er pointen hvis man hele tiden skal forlænge banerne. Det er jo hverken særligt praktisk eller billigt - og specielt ikke når der skal tilkøbes jord. Mange baner kan slet ikke bruges til professionel golf fordi de er for korte.
 10. Bunker

  Det er en lille rund bunker med stejle sider lavet af stablet tørv. Det er netop den kombination der gør dem farlige - altså det at den er lille med stejle sider kan gøre det svært at få bolden ud hvis man ligger for tæt på kanten. Findes der egentligt pot bunkere i Danmark?
 11. Tiger Woods comeback igen

  Om ikke andet er det ret imponerende at en rusten Tiger spiller op med verdenseliten! Hvis han kan holde til at spille tror jeg han vinder i første halvdel af sæsonen
 12. Tiger Woods comeback igen

  Præcis Jeg vil tro at bundniveauet i dag er højere eller bredden er større om man vil, men Nicklaus var altså stadigt oppe mod spillere som Ben Hogan, Ken Venturi, Arnold Palmer, Gary Player, Johnny Miller, Tom Watson, Lee Trevino, Raymond Floyd, Tony Jacklin, Seve Ballesteros, Ian Woosnam, Nick Faldo, Greg Norman, Ben Crenshaw, Tom Weiskopf og mange flere.
 13. Tiger Woods comeback igen

  Jeg synes det meget unuanceret - men det er selvfølgelig heller ikke let. Nu bringer de Vardon trofæer ind - den titel har Nicklaus aldrig vundet fordi man skulle spille mindst 80 runder for at komme i betragtning. Senere er det ændret til 60. Nettet er fyldt med Jack vs Tiger sider, men fakta er at det ikke kan måles. Ja, banerne var kortere, men bolde og udstyr var jo også meget kortere og banerne var i dårligere stand - driveren var nok heller ikke helt så tilgivende. Der er ikke mange stats at hente eftersom der ikke var noget officielt, der er enkeltstående turneringer hvor nogen har lavet repotager. Men man kan finde en opvisning match på youtube mod Sam Snead fra 1965 hvor han rammer 14 fairways og 18 greens i en alder af 51 - banen var ca 7000 yards eller 6400 m. Manglen på data er selvfølgelig et problem og Hogan var da heller ikke fejlfri. Ser man billeder fra major turneringer synes jeg man får et indtryk af at der var rigtigt mange mennesker der så live golf.
 14. Tiger Woods comeback igen

  Men målt på hvad kunne man spørge. Jeg er ikke nødvendigvis uenig i at han er den bedste, men det er ufatteligt svært at sammenligne og til sokkeholderne er nok alligevel at tage munden for fuld. Tiger når sandsynligvis ikke Nicklaus's major rekord (teoretisk kan det jo sagtens nåes allerede i 2018) og Hogans klasse fra tee til green var vanvittig. Han havde et span på 12 runder eller 216 huller hvor han kun missede 2 greens. Og når man læser historier fra hans karriere var det ikke usædvanligt at han ramte alle fairways og alle greens. Da han vandt den eneste open han deltog i på Carnoustie i 1953 missede han en fairway over de 108 huller han spillede der. Jeg ved godt at man ikke bare kan tage enkelte turneringer ud og gange det op og sige at sådan var det altid, men det er da iøjefaldende stats der siger lidt om deres kvalitet. Hogan vandt kun 9 majors, men han havde også kun mulighed for at spille i 3 om året og en 2. verdenskrig og et tragisk biluheld tog jo også en masse chancer væk. Målt på sejrsprocent er Tiger størst med omkring 24% mod Nicklaus 12%, men Hogan havde også over 20% og Tigers tal vil nok falde i slutningen af hans karriere hvis han da ikke bare trækker stikket pga skader. Målt på Majors fører Nicklaus med 18-14, men oven i det havde Nicklaus jo også 19 andenpladser i majors hvor Tiger har 6. Målt på konkurrencen er det sandsynligt at Tiger er størst - altså forstået på den måde at bredden i Tigers æra er større end i Nicklaus og Hogans æra. Når det så er sagt så glæder jeg mig til at genoptage mit C-more abonnement og følge Tiger hele vejen - for uanset hvad er han ihvertfald den største i vores tidsalder.
 15. Scores 2017

  Selvfølgelig afhænger det af banen, men generelt er der vel også flere muligheder for at lave fejl på et par 5 hul hvor man har 2 meget lange slag? For proerne er det ofte omvendt fordi de laver så få fejl og de kan nå greens i 2 slag på par 5 huller. Generelt har de nogle lange par 3 huller sammenlignet med resten af deres approaches Mine er til sammenligning: 3.7 4.8 5.9
×