Jump to content
Vild med Golf

snejbjerg

Member +
 • Content Count

  683
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

snejbjerg last won the day on January 6

snejbjerg had the most liked content!

Community Reputation

149 Fremragende

About snejbjerg

 • Rank
  Guld medlem

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Randers Golf Klub
 • Handicap
  11.5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu spiller farven altså ret meget ind for en pige på snart 7 år 😄 - jeg er ikke i tvivl om at kvaliteten af de andre er fin. Hvad kunne en skarp pris være på US kids sættet?
 2. Synes ikke jeg kan se noget US kids i shoppen? Jeg leder efter noget til en pige på 130 cm. Har du det her: https://www.uskidsgolf.com/shop/ul51-5-club-stand-bag-set-wt-20u-black-white-pink-bag
 3. Nej, TV3 sport viser det også, men man skal trækkes med reklamer https://www.19hul.dk/tv-sendetiderne-for-masters-2019/
 4. Øv. forstår ikke beslutningen om at slå ud med et jern på 18. når man er nede med 1 og skal vinde hullet. 6 jern ind vs et kort pitch. 🤔
 5. Du kan jo evt starte med at tage en short game test: http://www.worldofshortgame.com/da/world-of-short-game-testen/ Det giver dig i det mindste et udgangspunkt - gem resultatet i en log træn de ting hvor det står værst til. Så kan du gentage det i løbet af sæsonen og måle fremskridt.
 6. Jeps - det er det jeg prøver at sige. Det punkt der føles som lige i røven er ikke det samme for en fade som ved en draw. Det har jeg aldrig før tænkt over - det kan være at jeg er den eneste der ikke har fanget det Men hvis det der føles som sweet spot for en fade ligger tættere mod hælen så må hastigheden være lavere end ved et tilsvarende draw slag og dermed bør trackman jo give en lavere smash faktor hvis hastigheden for hele køllen ikke ændres?
 7. Så du videoen? Impact spot flytter vi tilsyneladende når vi ændre face og path fordi VCOG er dynamisk i forhold til face og path.
 8. Mark Crossfield havde en interessant video forleden hvor han fortalte om hvorfor han ikke tester køller for hvordan de performer når de rammes uden for center. https://www.youtube.com/watch?v=7B3ZUEWeZIc Jeg har faktisk aldrig tænkt over at sweet spot flytter sig med face to path. Ser man generelt lavere smash factor med spillere der spiller med en fade konta draw? Og her tænker jeg specielt på trackman.
 9. Jo, det er nok rigtigt - og nok også derfor at mange fravælger proen. Jeg har også indtrykket af (via mine tidligere oplevelser) at man modtager den halve information fra nogle pro'er. F.eks ændrer man grippet, men man ændrer ikke den måde man svinger på så det nye grip også er funktionelt. Nogle vil så være i stand til at korrigere korrekt i svinget og andre gir op. At være pro må være lidt af en udfording.
 10. Desuden er langt de fleste er ikke villige til at lægge det arbejde i som det kræver at komme igennem processen. Og dem der oftest lykkes er dem der har nogle elementer i deres sving der gør barrieren mindre fra starten. Oven i det så er der mange pro'er der ikke er i stand til at hjælpe kunderne til at forstå den process man skal i gennem. Det er som om det er hemmeligt - eller også er man bare bange for at skræmme kunderne væk. Og efter 5 lektioner med frustrationer, grip, opstilling og backswing giver man op og vender tilbage til det gamle kendte.
 11. Det var hurtigt de bolde forsvandt
 12. Jeg kunne ikke logge ind, men jeg kan se at golftv overtager PGA tour live fra versionshistorien på golftv appen. Jeg ved ikke om de samkører logins med PGA tour live, men man kunne jo forestille sig at appen bliver opdateret snart.
 13. Jeg tror de overtager den. Jeg installerede den gamle app på mit apple tv og fik så installeret golftv appen automatisk på min iPhone og ipad.
 14. For mig har det været at finde ud af betydningen af at lægge skaftet ned, få højre albue ned foran hoften og lukke køllen ved rotation i stedet for at flippe.
 15. Det er rigtigt nok det ikke kan sammenlignes, men det skyldes vel nærmere at fodbold, håndbold mm får store driftstilskud. Det er jo typisk kommunen der klipper fodboldbanerne og bygger kunststofbaner samt bygger haller og står for deres drift. Kommunerne bruger omkring 5 milliarder på drift og anlæg til idræt hvert år - det svarer vel ca til 2-3000 kr pr bruger af faciliteterne. Den slags tilskud i golfklubberne ville kunne sænke kontigenterne og greenfee betragteligt for alle grupper. Når det så er sagt så er det selvfølgelig ikke ualmindeligt at golfklubber får støtte af kommunerne, men sket ikke i samme grad som anden idræt - eller er jeg helt galt på den?
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden