Hop til indhold
Vild med Golf


snejbjerg

Medlem +
 • Antal indlæg

  675
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  29

snejbjerg vandt dagen den Januar 6

snejbjerg havde det mest likede indhold!

Community omdømme

146 Fremragende

Om snejbjerg

 • Rang
  Guld medlem

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Randers Golf Klub
 • Handicap
  11.5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. snejbjerg

  Eureka moment i golf

  Jo, det er nok rigtigt - og nok også derfor at mange fravælger proen. Jeg har også indtrykket af (via mine tidligere oplevelser) at man modtager den halve information fra nogle pro'er. F.eks ændrer man grippet, men man ændrer ikke den måde man svinger på så det nye grip også er funktionelt. Nogle vil så være i stand til at korrigere korrekt i svinget og andre gir op. At være pro må være lidt af en udfording.
 2. snejbjerg

  Eureka moment i golf

  Desuden er langt de fleste er ikke villige til at lægge det arbejde i som det kræver at komme igennem processen. Og dem der oftest lykkes er dem der har nogle elementer i deres sving der gør barrieren mindre fra starten. Oven i det så er der mange pro'er der ikke er i stand til at hjælpe kunderne til at forstå den process man skal i gennem. Det er som om det er hemmeligt - eller også er man bare bange for at skræmme kunderne væk. Og efter 5 lektioner med frustrationer, grip, opstilling og backswing giver man op og vender tilbage til det gamle kendte.
 3. snejbjerg

  Lille opdatering herfra :)

  Det var hurtigt de bolde forsvandt
 4. snejbjerg

  C more golf lukker...

  Jeg kunne ikke logge ind, men jeg kan se at golftv overtager PGA tour live fra versionshistorien på golftv appen. Jeg ved ikke om de samkører logins med PGA tour live, men man kunne jo forestille sig at appen bliver opdateret snart.
 5. snejbjerg

  C more golf lukker...

  Jeg tror de overtager den. Jeg installerede den gamle app på mit apple tv og fik så installeret golftv appen automatisk på min iPhone og ipad.
 6. snejbjerg

  Eureka moment i golf

  For mig har det været at finde ud af betydningen af at lægge skaftet ned, få højre albue ned foran hoften og lukke køllen ved rotation i stedet for at flippe.
 7. snejbjerg

  Flex medlemsskab - fordele og ulemper

  Det er rigtigt nok det ikke kan sammenlignes, men det skyldes vel nærmere at fodbold, håndbold mm får store driftstilskud. Det er jo typisk kommunen der klipper fodboldbanerne og bygger kunststofbaner samt bygger haller og står for deres drift. Kommunerne bruger omkring 5 milliarder på drift og anlæg til idræt hvert år - det svarer vel ca til 2-3000 kr pr bruger af faciliteterne. Den slags tilskud i golfklubberne ville kunne sænke kontigenterne og greenfee betragteligt for alle grupper. Når det så er sagt så er det selvfølgelig ikke ualmindeligt at golfklubber får støtte af kommunerne, men sket ikke i samme grad som anden idræt - eller er jeg helt galt på den?
 8. snejbjerg

  Flex medlemsskab - fordele og ulemper

  Jeg kender flere der har været i samme situation. Det vil være klart billigere, men du må nok også indstille dig på at spille mindre. Dem jeg kender spiller jo selvfølgelig ikke 9 hullers runder, og hvis der er en mørk sky på himlen springer de over osv. Jeg oplever ihvertfald at det er ret svært at komme ud og spille når man skal have penge op af lommen hvergang og omvendt er det en katalysator at man allerede har betalt. Man kan komme ud og spille 9 huller når ungerne er lagt i seng, hvis det begynder at regne kan man bare afbryde runden og tage hjem. Som flexmedlem kan man ofte ikke benytte sig af rabatordninger når man spiller i fremmede klubber. Jeg tror alle mine sæsoner ville have været billigere som flexmedlem - alligevel har jeg fastholdt mit fulde medlemskab fordi jeg simpelthen spiller mere når jeg har betalt. Flere af mine venner er flex medlemmer (med mindre børn) en spillede 4 gange i år, en anden 1 gang og en tredie spille en del på Aarhus Aadals par 3 bane, men kun en runde på stor bane.
 9. snejbjerg

  C more golf lukker...

  Så ved vi da i det mindste med sikkerhed at GolfTV kommer i DK
 10. snejbjerg

  Forskel på dame og herre hoved Woods?

  Uden præcist at vide det så vil jeg tro at hovedet typisk er det samme, men skaftet er nok lidt kortere og blødere. Det kortere skaft giver en lavere swing weight for samme hoved - så derfor burde de kunne spille med almindeligt udstyr. Om ikke andet så har de fleste woods i dag jo en eller anden form for vægt justering mulighed. Hvilken wood er der tale om?
 11. Der er nogle der hævder at læbepomade eller vaseline givere mere lige drives. Problemet er at det er i uoverensstemmelse med reglerne. Der er nogle youtube tests...
 12. snejbjerg

  Speed golf

  Jo, det er nok ikke populært lørdag formiddag . Men hos os er der ikke ret mange om aftenen og det giver gode muligheder. Der er jo eller ingen der siger at man ikke bare løbe over på et andet ledigt hul hvis man møder nogen.
 13. snejbjerg

  Speed golf

  Jeg har ikk prøvet den udgave, men jeg har et par gange løbet 9 huller med 1 bold og et 8 jern.
 14. snejbjerg

  Scores 2018

  Det er sku godt gået! Så er den barriere brækket ned! Man bliver lidt nervøs på de sidste par huller.
 15. snejbjerg

  Scores 2018

  Jo gerne - kan dog være lidt svært st få tid i sommerferien. Jeg har dog planer om at spille Aarhus Aadal i juli og måske Kalø i næste uge.
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden