Hop til indhold

snejbjerg

Medlem +
 • Antal indlæg

  615
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  17

snejbjerg vandt dagen den December 6

snejbjerg havde det mest likede indhold!

Community omdømme

124 Fremragende

Om snejbjerg

 • Rang
  Guld medlem

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Randers Golf Klub
 • Handicap
  11.5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 1. Bunker

  Det er en lille rund bunker med stejle sider lavet af stablet tørv. Det er netop den kombination der gør dem farlige - altså det at den er lille med stejle sider kan gøre det svært at få bolden ud hvis man ligger for tæt på kanten. Findes der egentligt pot bunkere i Danmark?
 2. Tiger Woods comeback igen

  Om ikke andet er det ret imponerende at en rusten Tiger spiller op med verdenseliten! Hvis han kan holde til at spille tror jeg han vinder i første halvdel af sæsonen
 3. Tiger Woods comeback igen

  Præcis Jeg vil tro at bundniveauet i dag er højere eller bredden er større om man vil, men Nicklaus var altså stadigt oppe mod spillere som Ben Hogan, Ken Venturi, Arnold Palmer, Gary Player, Johnny Miller, Tom Watson, Lee Trevino, Raymond Floyd, Tony Jacklin, Seve Ballesteros, Ian Woosnam, Nick Faldo, Greg Norman, Ben Crenshaw, Tom Weiskopf og mange flere.
 4. Tiger Woods comeback igen

  Jeg synes det meget unuanceret - men det er selvfølgelig heller ikke let. Nu bringer de Vardon trofæer ind - den titel har Nicklaus aldrig vundet fordi man skulle spille mindst 80 runder for at komme i betragtning. Senere er det ændret til 60. Nettet er fyldt med Jack vs Tiger sider, men fakta er at det ikke kan måles. Ja, banerne var kortere, men bolde og udstyr var jo også meget kortere og banerne var i dårligere stand - driveren var nok heller ikke helt så tilgivende. Der er ikke mange stats at hente eftersom der ikke var noget officielt, der er enkeltstående turneringer hvor nogen har lavet repotager. Men man kan finde en opvisning match på youtube mod Sam Snead fra 1965 hvor han rammer 14 fairways og 18 greens i en alder af 51 - banen var ca 7000 yards eller 6400 m. Manglen på data er selvfølgelig et problem og Hogan var da heller ikke fejlfri. Ser man billeder fra major turneringer synes jeg man får et indtryk af at der var rigtigt mange mennesker der så live golf.
 5. Tiger Woods comeback igen

  Men målt på hvad kunne man spørge. Jeg er ikke nødvendigvis uenig i at han er den bedste, men det er ufatteligt svært at sammenligne og til sokkeholderne er nok alligevel at tage munden for fuld. Tiger når sandsynligvis ikke Nicklaus's major rekord (teoretisk kan det jo sagtens nåes allerede i 2018) og Hogans klasse fra tee til green var vanvittig. Han havde et span på 12 runder eller 216 huller hvor han kun missede 2 greens. Og når man læser historier fra hans karriere var det ikke usædvanligt at han ramte alle fairways og alle greens. Da han vandt den eneste open han deltog i på Carnoustie i 1953 missede han en fairway over de 108 huller han spillede der. Jeg ved godt at man ikke bare kan tage enkelte turneringer ud og gange det op og sige at sådan var det altid, men det er da iøjefaldende stats der siger lidt om deres kvalitet. Hogan vandt kun 9 majors, men han havde også kun mulighed for at spille i 3 om året og en 2. verdenskrig og et tragisk biluheld tog jo også en masse chancer væk. Målt på sejrsprocent er Tiger størst med omkring 24% mod Nicklaus 12%, men Hogan havde også over 20% og Tigers tal vil nok falde i slutningen af hans karriere hvis han da ikke bare trækker stikket pga skader. Målt på Majors fører Nicklaus med 18-14, men oven i det havde Nicklaus jo også 19 andenpladser i majors hvor Tiger har 6. Målt på konkurrencen er det sandsynligt at Tiger er størst - altså forstået på den måde at bredden i Tigers æra er større end i Nicklaus og Hogans æra. Når det så er sagt så glæder jeg mig til at genoptage mit C-more abonnement og følge Tiger hele vejen - for uanset hvad er han ihvertfald den største i vores tidsalder.
 6. Scores 2017

  Selvfølgelig afhænger det af banen, men generelt er der vel også flere muligheder for at lave fejl på et par 5 hul hvor man har 2 meget lange slag? For proerne er det ofte omvendt fordi de laver så få fejl og de kan nå greens i 2 slag på par 5 huller. Generelt har de nogle lange par 3 huller sammenlignet med resten af deres approaches Mine er til sammenligning: 3.7 4.8 5.9
 7. Udstyr og bolde har taget overhånd?

  Ja, sådan helt groft sagt, men selvfølgelig ikke uden at tage højde for OOB, vand osv. Det er rigtigt nok - for det er jo her man skal slå den tæt på for at sætte op til en birdie. Men slår man så langt som Dustin behøver man jo ikke være meget mere en middel i approach for at få den til en afstand hvor man har en chance for at hole sit put. Det er ret vildt og nok også lidt for vildt. Tag f.eks. Justin Thomas som ramte 55 % fairways i 2017 og hvis der er 14 på hver runde skal han jo lave (14*0.55*0.8) 6 bogeys i hver runde. Måske er de tal for US Open?
 8. Udstyr og bolde har taget overhånd?

  Helt afgjort, men et langt drive kompenserer jo for ringere approach da de lang slående jo har noget kortere ind. Så hvis man kan drive den langt og lige vil man få kortere ind og dermed vil man sandsynligvis ende med flere gode birdie chancer. Længde har altid været vigtig - Greg Norman, Tiger, Nicklaus, Hogan mm. Alle var ret lange fra tee i deres tid, men forskellen var vel at udstyret var meget mindre tilgivende?
 9. løs snak, træningsredskaber

  Nu har flere jo lagt link ind, men her er der et mere fra aliexpress
 10. løs snak, træningsredskaber

  Jeg bestilte en swingyde klon i kina forleden til ca 15 kr inkl fragt.
 11. Han er tilbage, han er tilbage!

  Hvis Tiger kan holde til det vil jeg til gengæld give ham 95% chance for en sejr på touren. Jeg tror faktisk at han er sådan indstillet mentalt at han går ud for at vinde hver gang. Jeg er ikke fan af måden han har opført sig på - og læser man Hank Haney og Steve Williams bøger tegner der sig også et billede af en lidt forkvaklet selvcentreret karakter. Men der tegner sig også et billede af en fyr der kan gøre nærmest alt når han beslutter sig for det - som f.eks US Open 2008.
 12. Og nu hos Carl

  Det skal nok passe. Så er det bare at håbe at testen aldrig slutter
 13. Og nu hos Carl

  Fra hvad jeg hører er det langt fra billigt (installation samt årligt abonnement - noget der hurtigt blev forkastet i vores klub). Er det sponsoreret?
 14. Og nu hos Carl

  Hvad er prisen da?
 15. Arccos 360

  Ah - jeg troede vi snakkede arccos - er ikke sikker på shotscope kan bruges med andet end deres ur (tror det tagger køllen). Tror jeg lige venter og ser om arccos kommer med noget nyt på PGA show
×