Hop til indhold
Vild med Golf


sell

Medlem +
 • Antal indlæg

  83
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

1 Neutral

Om sell

 • Rang
  Junior bruger
 • Fødselsdag 15-04-1964

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Farum
 • Hjemmeklub
  REE Golf
 • Handicap
  10,2
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Taylormade Burner 9,5, Stiff
  Wilson Fybrid 19*
  Wilson ci7 4-P
  Wilson di9 49,5*
  Mizuno 52*
  Mizuno 56* MP-10
  Ram 64*
  PING ANSER / Taylormade Spider

Seneste besøgende på profilen

1.105 profil visninger
 1. sell

  VMG fortløbende turnering 2016 :-)

  Det kan vi sagtens finde ud af, jeg har heller ikke prøvet Rønnede. Er du klar over, at vi spillede i samme bold, da vi holdt mini VMG-træf på Ledreborg for nogle år siden - med Pastorius og ALP som de 2 andre i 4-bolden?
 2. sell

  VMG fortløbende turnering 2016 :-)

  Lyder rigtig spændende, og vil gerne deltage, så min målsætning om at spille minimum 5 (for mig) nye danske baner i 2016 kan lykkes.
 3. sell

  European Tour Fantasy Race

  Jeg havde nok haft mere gavn af "Lucky dip" end det hold jeg stiller med - der er plads til forbedringer.   Kan kun glæde mig over, at det er så lille en turnering, at det ikke rykker voldsomt i den samlede stilling, selvom man falder fuldstændig igennem.....
 4. sell

  European Tour Fantasy Race

  8 mand i top 20.   Det lyder for godt til at være sandt..... og det er det næsten også, for 5 af dem ligger på den delte 20'ende plads...
 5. sell

  European Tour Fantasy Race

    Er du ved at fjerne 1/3 af de deltagende i VMG Battle?!?   
 6. sell

  Indendørs vs udendørs hcp

  Vi er 8 personer i Ree Golf som har valgt at bruge 16 torsdags-aftener her i vintermånederne til at spille på de nye simulatorer i Ree Golf.   Neutral zone er fra 32-36 point, alle point over 36 reguleres med 0,5 pr point mens alle point under 32 point reguleres med 0,2 pr. point, dog højest 2,0 pr. runde. Putts under 1,83 (6 fod) er givet.   Efter de første 6 runder, hvor vi spiller stabelford fra PRO tee, er handicappet ændret jf. nedenstående: 5,8 -> 6,4 11,0 -> 11,7 11,1 -> 5,5 12,4 -> 13,2 12,4 -> 20,7 17,5 -> 20,1 20,5 -> 20,5 20,7 -> 14,1   Tallene gemmer dog store udsving, da ham som nu har 5,5 i vinterhandicap gik sidste runde i brutto 1 under par – mens ham som i dag har højeste handicap, gik de 5 første runder med et snit på lidt over 20 stabelford-point.   Samlet sum for start-handicap var i alt 111,4, samlet handicap er nu 112,2 – altså ikke nogen nævneværdig ændring samlet set.   Jeg er dog ikke i tvivl om, at ved at spille fra amatør tee, vil vi alle gå ned i handicap, da banen dermed typisk vil blive omkring 5.600 meter. De baner vi har spillet på indtil videre har spillet en gennemsnitlig længde på ca. 6.100 meter.   For at vende tilbage til spørgsmålet, så vil du have mange fordele i en simulator, som gør at du spiller bedre end dit sommerhandicap – men når du spiller til handicap 20 i simulatoren og udendørs handicappet er 40, så mener jeg, at det er overvejende sandsynligt, at du har gode muligheder for at komme ned i handicap når udendørssæsonen går i gang.
 7. sell

  European Tour Fantasy Race

  Jeg er med i "VMG Battle"
 8. sell

  REE Golfklub

  Golf Clinic med JB Hansen og Anders Hansen i weekenden Klippet fra REE golf.dk: Slut med at træne i regn og blæst. Nordsjællands største og mest moderne træningsanlæg åbner hos REE Golf i weekenden den 5. – 6. oktober 2013. 14 overdækkede pladser på den nye Driving Range, super flot træningsstudio, to topmoderne simulatorer, og mulighed for at slappe af i den hyggelige lounge med udsigt til Nordsjællands smukke natur. Sæsonen er hermed forlænget! Mød Joachim B. Hansen og Anders Hansen – GRATIS og FOR ALLE Kom til Golf Clinic med Joachim B. Hansen, lørdag den 5. okt. kl. 10.00 og Anders Hansen, søndag den 6 okt. kl. 10.00. Landström Golfacademy v/Magnus Landström er klar med gode råd og hårdtslående tilbud. Vores hyggelige restaurant holder naturligvis åbent hele weekenden. Anlægget åbner begge dage kl. 9.00. Greenfee til 18-hullers banen den 5. og 6. oktober Både lørdag og søndag kan du - fra kl. 13.00 - spille vores 18-hullers bane for kun kr. 250,00 Book tid i shoppen på telefon 48 79 56 55 - tast 1. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter.
 9. sell

  Artikel: VildmedGolf! Træf 2013

  Så røg den tur i vasken :-( Jeg er nødt til at framelde mig - men håber at i alle må få en god dag deroppe i Himmerland.
 10. sell

  VMG træf 2013 feriehytte

    Jeg er interesseret - det kunne jo blive så hyggeligt, at det blev et must, at deltage i Fyn rundt turneringen....
 11. sell

  Artikel: VildmedGolf! Træf 2013

    Jeg kunne godt være med på en af pladserne i hytten
 12. sell

  Konkurrence: Hvem vinder Masters ?

  Top 3: Justin Rose Tiger Woods Keegan Bradley
 13. sell

  Danske Golfklubber

  Jeg synes du skal flytte REE Golf og Søllerød Golf til Region Hovedstaden, da det er der de hører til... Hvorvidt det samme er gældende for Frederikssund Golf er jeg ikke klar over, men der er flere medlemmer herinde fra den klub, så de kan måske afklare???
 14. sell

  Hvor langt vil du køre til din klub?

  Spiller nu på 6. år i REE Golf (Helsinge) selvom jeg bor i Farum.   Det giver en køretid på omkring 25 minutter for de knap 30 km. hver vej.   Ingen tvivl om, at jeg gerne ville spille i Scandinavian, som ligger omkring 2 km. fra min bopæl (fugleflugt), men her spiller økonomien, og perioden hvor banen har åbent, ind.   Træningsfaciliteterne i Scandinavian er uden tvivl LANGT over vores standard i REE Golf, og jeg ville sandsynligvis komme oftere ud og træne, hvis jeg ikke havde så langt at køre.   ... men det er bare sådan, at da jeg og min søn startede for 6 år siden, var REE Golf det eneste sted i Nordsjælland, hvor vi begge kunne blive meldt ind - så valget gav sig selv på det tidspunkt.
 15. sell

  Julegave tråden

  Ny golftrolley Big Max IQ3. Paraplyholder til ovenstående.  3 par golfhandsker.   ... og som ekstra bonus 2 greenfee billetter til Langelands Golfklub, som jeg vandt i julekonkurrencen på GO.
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden