Jump to content
Vild med Golf

nedergaard

Member +
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

nedergaard last won the day on February 15 2015

nedergaard had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About nedergaard

 • Rank
  Junior bruger
 • Birthday 07/25/1985

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  breinholtgaard
 • Interesser
  Alt sport. jeg spiller badminton på højt plan. spiller på bgk's 3 hold i kvalrækken.
 • Handicap
  3.5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  titleist tour bag
  bagboy ezfold vogn
  titleist 910d2 9.5 72 grams diamana ahina stiff
  titleist 913 FD 15, 82grams RIP Phenom stiff
  titleist 913h 21, diamana ahina
  titleist 910h 19, diamana ahina
  titleist 912 ap2 4-p kbs tour stiff
  TM wegdes 52,56
  odessey white ice mini T putter, sumo grip
  scotty Cameron Newport 2.5

  Titleist proV1 x

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tænker da at det bliver overordenligt svært for nike at kapre spillere med den nye taktik, hvor spillerne selv skal have en udstyrssponsor! tænker ikke lige at TM vil indfinde sig med at deres staff spillere spiller i nike tøj. Det samme gælder vel Callaway og cobra. ping og titleist har gjort det og gør det lidt. hvis rory bliver ved nike, kunne Mizuno eller PXG måske være udstyrssponsorere.?
 2. nejnej det er også fint.. er sådan set også lidt ligeglad med om du har 25000 eller 50000.... men det kunne jo være at du havde 100 pro v1 og 45 prov1x.... eller måske er de slet ikke sorteret..
 3. hvor mange bolde har du?? helst pro v1x?
 4. der er flere ting man kan gøre for det.. og mange af tingene er hvad der allerede er blevet sagt her i tråden, ud strækning, bind/tape og smertestillende. Man skal dog lige være opmærksom på at voltaren og ibuprofen er det sammen smertestillende stof som bare bruges på 2 forskellige måder og man skal derfor passe på ikke at overdossere ved at bruge begge dele. det vil dog helt klart være det smertestillende stof der virker bedst på grund af dets anti-inflamatoriske virkning. derudover er det muligt at træne det væk, med en form fors tyrketræning. en tennis og golf albue er en overbelastning af en senestruktur i et punkt hvor der er flere muskler der bliver samlet. Det kan trænes ved at man lave enten ekcentrisk styrketræning, eller langsom tung styrketræning. Man skal dog være opmærksom på at det er noget der taget lang tid at komme helt til livs.
 5. der er et par muligheder for hvad der kan være galt.. på ydersiden af dit knæ sidder der et collateralt ligament, som støtter dit knæ i sidevers bevægelser.. når du bevæger dig igennem dit sving vil der komme belastning på dette ligament. du kan have overbelastet det, eller evt revet det.  Lige ledes kan du have beskadiget din menisk, som er en lille brusk "skål" som sidder inden i knæet. skader i minisken opstår somregel ved rotation med belastning på knæet, hvilket man gør i et golf sving. Oftest (Næsten altid) vil man mærke det det øjeblik en minisk bliver beskadiget..    i begge tilfælde vil jeg anbefale at du går til en fysioterapeut der kan undersøge dig ordentigt..    mvh  Henrik
 6. Har fået spillet 2 runder i år.. En runde i 82, fra bagerste klodser pø vores par 71.. Og en runde i 74 fra gul.. Rigtig godt spil men kan helt sikkert mærke at det er længe siden man har koncentreret sig i 4 timer.. På den første runde er jeg +7 på de sidste 6 hulker og på 2 runde er jeg +4 på de sidste 3.. Ud over det har det været overraskende godt spil..
 7. Det hår du ikke galt i byen med.. Har altid synes at ping var lidt morfar agtigt, men laver bare noget lækkert udstyr.. Har flere gange været tæt på at købe i serien..
 8. Det lyder fandme lækkert Lars. Det kunne vi sagtens kigge på i marts.. Mvh Henrik
 9. Det er jo egentlig noget nemmere for mig at træne, så det er jo bare lækkert.. Det vil jeg da helt klart kigge på noge jeg træner fra nu af.
 10. Er helt klart carry der er målet, men self uden helt at droppe ned og stoppe med det samme. Man kan ikke regne med rul da der er stor forskel på hårdheden i banerne. Så det er helt klart mod optimal carry. Jeg har tænkt i driver længde osv, men er ikke noget jeg selv har tænkt mig at rode i og lever på en SU, så er heller ikke noget jeg økonomisk kigger efter.. Men har længe ønsket mig en tur til Sæby med gap og driver fitting.. Har dog ikke fået det endnu.. Har en titleist 910d2 med diamana Ahina 72 s.. Std længde.. Ved ikke hvad det er.
 11. Der var flere problemer. Jeg havde en 10.25 graders driver. Startede faktisk med den i 11. Jeg havde en ata på -5-6 stykker Launch angle på 6-8 grader hvor efter bolden stiger kraftigt pga den høje spin, hvorefter den falder stejlt og intet rul har.. Så var det noget teknisk med at jeg glider med venstre ben i stedet for at rotere om det. Jeg spiller tit med en ven der svinger med 105mph og vi ligger ret ens i længden. Har sat driveren ned til 8.75 grader. Og vil gerne arbejde på at få en positiv ata.
 12. Jeg snakker skam også med min Pro.. Træner ca 1-2 gang om ugen.. Svinget eller resultatet er såmænd ikke et problem.. Bolden kommer fint derud af Og ofte midt i.. Men man vil altid forsøge at optimere så man får mest muligt ud af det, og med den svingspeed er der en del at hente.. Er sådan set enig i at svinget er det centrale.. Men man skal jo vide hvad det optimale er før en man kan prøve at opnå det.. Derfor vil jeg gerne vide hvor mit spinloft er optimalt og hvad min launch skal være, for at vide hvor meget op jeg skal gå efter at få mit sving til at være...
 13. Vil nu mene at clubheadspeed har effekt på spin.. men det er slet ikke det jeg leder efter.. Jeg leder efter en tabel med optimalt spinloft for en svingspeed på 110 mph.. Med hensyn til tallene, så er det i hvertfald de talt flightscope gav da vi målte sidste sommer. Jeg desværre problemer med at bolden spinder ud og lander med en stejl vinkel. Hvilket gør at specielt modvind er totalt no go for mit normale svind.. Har bla. Spillet med en driver med alt for meget loft, 10.5, for at få Launch op, men resultatet var alt for meget spin.. Er blevet anbefalet meget lavere loft og low spin driverhoved.. Men vil gerne arbejde på svinget og leder derfor efter tabel med optimale tal for min svingspeed.. Mvh Henrik
 14. Hej allesammen.. Nu nærmer sæsonen sig og det kribler rigtig meget i fingrene for at komme igang. I år har jeg bestemt at jeg vil arbejde med mit sving med driveren. Jeg har en negativ ata(-5 ca), for lav launch (7*)og jeg slår alt for meget spin (6000 så vidt jeg husker, endda nogen på 7.. Tingene resultere self i en del tabtlængde. Derfor er jeg gået igang med at ændre mit sving så jeg forhåbentligt kommer til at slå lidt op på bolden og for nogle mere optimale tal. Jeg er igang med at sætte mig mere ind i de optimale tal og leder derfor efter en tabel med optimal spinloft for en svingspeed omkring 110mph? Har fundet en på sandtrap, men den springer fra 105 til 120.. Er der nogen der kender en side hvor man kan finde optimale spinloft, og i det heletage optimale tal. Mvh Henrik
 15. Hej allesammen.. Nu nærmer sæsonen sig og det kribler rigtig meget i fingrene for at komme igang. I år har jeg bestemt at jeg vil arbejde med mit sving med driveren. Jeg har en negativ ata(-5 ca), for lav launch (7*)og jeg slår alt for meget spin (6000 så vidt jeg husker, endda nogen på 7.. Tingene resultere self i en del tabtlængde. Derfor er jeg gået igang med at ændre mit sving så jeg forhåbentligt kommer til at slå lidt op på bolden og for nogle mere optimale tal. Jeg er igang med at sætte mig mere ind i de optimale tal og leder derfor efter en tabel med optimal spinloft for en svingspeed omkring 110mph? Har fundet en på sandtrap, men den springer fra 105 til 120.. Er der nogen der kender en side hvor man kan finde optimale spinloft, og i det heletage optimale tal. Mvh Henrik
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden