Hop til indhold


Engslev

Medlem +
 • Antal indlæg

  504
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  3

Engslev vandt dagen den September 22 2017

Engslev havde det mest likede indhold!

Community omdømme

52 Fremragende

Om Engslev

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 11-02-1975

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Haslev
 • Hjemmeklub
  Skjoldenæsholm
 • Interesser
  Golf
  Familien
  Fantasy bøger
 • Handicap
  7,3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Titleist 915 D2
  Nike Vapor Flex 3-wood
  Titleist 910H
  Mizuno MP53 4-P
  Mizuno R-11 Gap - Lob.
  Odyssy Works Versa 7
 1. Hybrid vs. Utility Jern

  Jeg har almindeligt indtil 4-jern, utility 3-jern og så har jeg en 17 graders hybrid istedet for en 3/4 wood. Jeg syntes at jeg har bedre længde kontrol med mit 4-jern, og bedre præcision med 3 jernet når det kræves fra tee. Hybriden bruger jeg mest til lange transportslag, eller fra tee, hvis der er god plads, og driveren er for meget. Boldflugten er nogenlunde ens på hybrid og 3-jern
 2. Hvor langt slår i jeres drives?

  Jeg er også en af dem der skal forbedre det korte spil Jeg slår langt, omkring 230 - 240 meter i carry. (til dem der har spillet RTJ, så driver jeg som regel forbi bunkers på hul 10 &12, samt jeg skærer søen på hul 18... Jeg har også præsteret at slå i sø nummer 2 på hul 18.. Dog i medvind
 3. Hvordan gik 2017 for dig?

  16 tællende runder, og et hcp. der er gået fra 8.0 til 7.7, med laveste på 7.2. og nogen lunde lige så mange ikke tællende, da jeg har spillet halve runder med min søn, som først efter "sommeren" har kunnet spille fulde runder. Med til historien er at jeg til slut på sæsonen har spillet rigtig god golf, med en meget varm putter. Desværre har banen så samtidig været så våd at vores runder ikke har været tællende. Vinteren kommer til at byde på massere af træning, da juniorene har 2 - 3 timers træning hver lørdag.
 4. Din "Top 3 baner i Danmark"

  Min top 3, af baner jeg har spillet er, Scandinavia, Lubker og Silkeborg. (Bliver formentlig ændre når jeg får spillet Kerteminde) Det der trækker op er standen og layout af banerne. Silkeborg minder lidt om en svensk skovbane, man føler næsten man er alene på banen på de enkelte huller.. Scandinavia og Lubker har for mig fedt layout, og god stand. Jeg ville ønske at jeg kunne nævne RTJ i Skjoldenæsholm, da layout er god, men standen er bare ikke god nok
 5. God læsning - PGA Tour statistik

  Jeg bruger rangen til at få følelsen af at jeg rammer jern og køller ordenligt, samt få en føling af hvor meget vinden påvirker bolden, (hvilket på en mode også er et defineret formål). Til gengæld så bruger jeg 2 bolde på putting green, da jeg syntes at det hjælper mig til at bekræfte den ændring jeg giver i farten, hvor jeg måske slår første bold for kort/langt, så rammer nr. 2 tættere på, og når jeg så kan slå begge inden for god afstand af hullerne, så har jeg farten på green..
 6. Flightscope Mevo

  Jeg var forbi @Rosenberg da jeg skulle have nyt sandjern, her stod jeg i 2 timer og slog med (ca.) samme jern, og oplevede at jeg fik en bedre fornemmelse om jeg slog 95 eller 105 meter på hans måleudstyr. Så hvis MEVO'en giver stabile tal, så vil det for mig hjælpe mig til at blive bedre til længdekontrol. Jeg ved så godt at jeg også skal lære at arbejde med boldflugt, spin... og alt det der, men for mig, på mit niveau at lære at slå specifikke længder hjemme i min baghave vil være stor hjælp, uanset om den så måler 95 eller 101... bare jeg selv kan omregne til den rigtige (det skal siges at jeg har en halv time til træningsbanen).
 7. Hvilket regntøj har du?

  Jeg har Sunice Tornado, det holder 20.000/20.000. Og det er superrart at have på.. Derudover er det lydløst, det larmer ikke mere end almindeligt bomuldstøj (ca.)..
 8. GPS bolde

  50 skævt, ja så er det i orden, men jeg har set baner hvor vi snakker 7-8 meter skævt i fht. fairway .. Det er desværre bare de færreste baner i DK, som har både 1 og 2 cut, og dernæst rough.
 9. GPS bolde

  Jeg er langt hen af vejen enig, jeg syntes dog aldrig at Rough bør være så styg at den er lig en mistet bold. En gylden middelvej er at foretrække. Hvor man kan finde bolden i roughen, men er straffet i næste slag.
 10. Scores 2017

  Godt at hører at du kan spille golf igen... Og endda gangske fornuftigt.. Forsat god bedring med ryggen.
 11. Scores 2017

  Det var fantastisk golfvejr i går, samtidig med at der blev spillet med oplæg i herreklubben.. Havde 2 måske 3 fejl på runden. Hul 13, greenbunker i 2, men der var ikke den modstand i sandet som jeg troede, så jeg slog den over green og ind i buskene.. Så drop og tilbage på green (Hulkant ud), så det blev en dum dobbeltboggie. Hul 16, tog jeg forkert våben fra tee, og slog bolden ind i nogle træer, og måtte slå sidelæns, så jeg havde 200 meter til green i tredieslaget. Så det var en god boggie... https://golfshot.com/profiles/WjN2n/rounds/0976NX Men jeg tror aldrig at jeg har været tætter på at gå ind runde under par... Jeg havde hulkant ud på hul 5, hul 6, hul 11 og hul 13... Samtidig med at jeg havde puts der stoppede 5 cm kort på hul 5 og hul 17....
 12. Valg af klub i københavns området

  Lidt input fra Skjoldenæsholm, er vi desværre ikke er så mange i Herrerklubben, og de fleste er 55+... Vi er cirka 8 der er er mellem 35 og 45.. Så klublivet kunne være bedre. Ledreborg virker som en fornuftigt valg, ellers har jeg hørt godt om Kokkedal, og jeg har også hørt at Furesø har venteliste til at blive medlem.
 13. Vice golf bolde

  Jeg har spillet en del runder med Vice Pro Plus, og kan også kun anbefale den. Hvor i DK er du placeret?, hvis det er i nærheden af mig på Sjælland kan sælge dig et sleve til at teste med, så behøver du ikke købe fra deres webshop, hvor der skal købes 5 dusin for at få det ned i pris.
 14. Flightscope Mevo

  Tror måske at blomster ville have været bedre
 15. Flightscope Mevo

  Jeg har godt nok også overvejet den der Mevo, jeg har ret langt til hjemmeklubben... Det er bare lige den der udskrivning på små 10.000 kr. som holder mig tilbage (Mevo+Net med tag+Slagmåtte).. Jeg har læst på http://www.golfwrx.com/forums/topic/1435082-new-500-flightscope-personal-launch-monitor-merged/page__st__1920 og tror at det vil hjælpe min golf. Jeg kender også en der vil kunne købe den for mig i Canada.... Men er lidt bekymret for oplader og garanti ved at lave det nummer, trods alt $500. edit. Jeg googlede lige, og Flightscope sælger nu til hele verdenen. https://flightscope.com/contact/mevo/
×