Hop til indhold

Engslev

Medlem +
 • Antal indlæg

  482
 • Donations

  kr 0,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  2

Engslev vandt dagen den Juni 18 2014

Engslev havde det mest likede indhold!

Community omdømme

42 Fremragende

Om Engslev

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 11-02-1975

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Haslev
 • Hjemmeklub
  Skjoldenæsholm
 • Interesser
  Golf
  Familien
  Fantasy bøger
 • Handicap
  7,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Titleist 915 D2
  Nike Vapor Flex 3-wood
  Titleist 910H
  Mizuno MP53 4-P
  Mizuno R-11 Gap - Lob.
  Odyssy Works Versa 7
 1. Hvad er en god golfbane for dig?

  Jeg spillede Ledreborg i går, og er enig i at der er for mange blinde slag. Men greens er blevet bedre/blødere, jeg lavede nedslagsmærker med 9-jern..
 2. Herretur

  Igen i år skal jeg på Herretur til det Jydske med herreklubben. Vi skal afsted fra d. 8 -10 september, og vi skal spille Vejle, Silkeborg og Fredericia. er der nogen der har en update på standen på banerne? OG hvis der er nogle huller man skal tænke sig ekstra om på så vil det også være rart at vide.
 3. Hvor køber du søbolde?

  Kan også være at jeg bare fik for godt fat i bolden i forhold til hvad jeg plejer, men lidt skadet blev den, jeg mistede den desvære i rough kort efter, da vi lige ville spille hul 18 på vej ind, og fokus måske var røget...Så jeg kan ikke vise et billed af den
 4. Hvor køber du søbolde?

  Har spillet 2 runder med Vice Pro Plus, og den opfører sig som godt, jeg tror dog at den fra bunker tager lidt mere skade end Prov1x.. men formentlig i småtingsafdelingen.. Jeg var ude at spille regionsgolf i går, vi skulle spille mod Holbæk i Trelleborg, jeg spillede 2.single mod en gut der kom med Hcp. 10,5. Han vandt på hul 16, der var han 3 over banens par. og havde 41 point... jeg lå til mit hcp. på daværende tidspunkt.
 5. Hvornår er provosorisk bold, bolden i spil?

  Du fandt decesion... Perfekt så blev jeg klogere i dag
 6. Hvornår er provosorisk bold, bolden i spil?

  Er du sikker @Golfkid? Jeg mener at hvis du først har søgt i det område hvor du formoder bolden er, og dernæst slår til den provisoriske (Selv om der ikke er gået 5 minutter), så er den provisoriske nu bolden i spil.. Og så er det bare ærgerligt at du finder den oprindelige længere fremme (stadig inden for de 5. minutter)
 7. Hvornår er provosorisk bold, bolden i spil?

  Du skal dog være opmærksom på at den provisoriske bold bliver bolden i spil, hvis du har ledt i 2 minutter, og derefter slår til den provisoriske, uanset at der ikke er gået 5 minutter, og at den oprindelige findes 2 meter længere fremme efter du har slået Så længe den provisoriske ikke er længere væk fra pinden end hvor den første bold måtte formodes at være, så må du slå til den lige så mange gange du vil, og den bliver først bolden i spil når du har ledt eller slået til den provisoriske tætte på pinden end hvor den første bold måtte formodes at være
 8. Hvor køber du søbolde?

  Jeg betalte med Paypal, jeg ved ikke om det har gjort en forskel.
 9. Hvor køber du søbolde?

  Hej Nicolai Jeg bestilte boldene onsdag d. 2/8, fik tracking nummer cirka 1 1/2 time senere.. Modtog boldene fredag d. 4/8... Så der er der i alt fald service . Jeg fik spillet 9 huller med knægten i blæsevejret i går hvor jeg brugte den, og jeg (subjektiv) kunne ikke mærke stor forskel på den og andre tour bolde. Der var en del tryk på banen, så jeg fik kun testet op i mod Prov1x på et enkelt hul, hvor de boldene var inden for 10 meter af hinanden. Så for mig et det en god bold.
 10. Kendskab til denne webshop?

  Det er golfshoppen.com som jeg har besøgt De ligger i DK, mens Golfsupport er i England
 11. Hvor køber du søbolde?

  Skal jeg gøre
 12. Made in Denmark Qualifier

  Sandt, men sidste år spillede de bla. hul 18 fremme, så det blev vildt nemt for de gutter, mange havde korte jern i andetslaget på hullet. Så er det sjovere at se dem få vandet mere i spil.
 13. Made in Denmark Qualifier

  Nu er det min hjemmebane, så jeg syntes at det kunne være sjovt at vide hvilke teesteder der bruges på de enkelte huller. Der er nogle af huller der kan sættes op så de er lidt svære
 14. Hvor køber du søbolde?

  Ja de 149 Euro, når jeg ikke kan købe ordentlig kvalitet Søbold, så vil gerne betale lidt mere... Og jo, jeg mente golfshoppen.com, han ligger i samme by som jeg bor, så det tager 5 minutter at kører forbi.
 15. Hvor køber du søbolde?

  Jeg har købt Prov1x hos golfshoppen.com. Jeg var selv forbi og vælge, og han var meget åben omkring de sorteringer han modtager ikke svare til hvad han selv gerne vil sælge dem som, og han er ved at skifte leverandør. Men ud fra det udvalg jeg så, så er det helt klart at man selv skal plukke... Nu har jeg lige bestilt 5 dusin Vice Pro+, anmeldelserne lyder fornuftige, er mest bange for at de spinder mere end Prov1x.. Men nu må vi se
×