Hop til indhold
Vild med Golf


briandenver

Medlem +
 • Antal indlæg

  299
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  7

briandenver vandt dagen den November 23 2013

briandenver havde det mest likede indhold!

Community omdømme

19 Godt

Om briandenver

 • Rang
  Super bruger
 • Fødselsdag 03-11-1974

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Kolding
 • Hjemmeklub
  Kolding
 • Handicap
  20
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

1.610 profil visninger
 1. briandenver

  Hytte/lejlighed på golfbanen

  Tak for forslagene, jeg vil kigge nærmere på de fleste :-) Great Northern bliver nok desværre fravalgt, kunne ellers være fedt.
 2. briandenver

  Hytte/lejlighed på golfbanen

  Hej Vi er 4 gutter som skal på en lille golftur et sted i det jyske eller fynske Vi søger en bane hvor vi kan leje en hytte eller en lejlighed på banen (eller gåafstand fra banen) Sidste år var vi i Hjarbæk Fjord hvor vi havde nogle fantastiske dage. Kom endelig med forslag (max køretid fra Kolding på 2 timer)
 3. briandenver

  NY QUIZ:"Nem" golf regelquiz - 18 spørgsmål

  Jeg gennemførte denne quiz. Min score 61/100 Min tid 197 sekunder  
 4. briandenver

  WGC Match play

  Rahm var godt nok god....... Kjeldsen var lidt rusten, men selvom han havde spillet sit bedste, så havde der nok ikke været meget at gøre :-/ Rahm må være favorit til at tage titlen.
 5. briandenver

  briandenver

 6. briandenver

  Så var den der....

  Endnu engang tillykke :-) Det var et flot slag, og øllen bagefter var også god :-)
 7. briandenver

  Konkurrence: Vind en Wilson Staff D200 driver

  Jeg må give Rene ret, det var en fantastisk tur, og en oplevelse at følge tuneringen over alle 4 dage. Vi har allerede bestilt billetter til næste år, og jeg glæder mig allerede :-)
 8. briandenver

  Hole in one

  Tillykke det må være en fornøjelse at se bolden forsvinde i hullet
 9. briandenver

  MID P.pladser

  @‌mrwilson hvorfor skulle de regulere billetprisen? Så dem der tager bussen også skal betale for at du kan parkere lige ved banen? Tag dig dog sammen og kom ind i kampen, hvis du har ondt i røven over at skulle betale 50,- så bliv dog hjemme eller tag cyklen :-)
 10. briandenver

  World Golfers Championship

  Er der andre der har deltaget i denne tuneringsserie? Jeg har lige vundet min række i dagens turnering i Haderslev :-) og dermed kvalificeret mig til landsfinalen på Royal oak senere på året :-)
 11. briandenver

  European Tour Fantasy Race

  Så i røgen i denne uge 
 12. briandenver

  Made In Denmark 2015 overnatning

  Denver klanen skal til MID 2015 og det skal nok blive sjovt   Men der er godt nok langt hvis vi skulle køre frem og tilbage mellem Kolding og himmerland hver dag.   Derfor har vi kigget lidt på mulighederne for overnatning, og vi har fundet et hus ca 5 km fra banen, dvs indenfor gå/cykel afstand. I huset er der 8 sovepladser (og en tilhørende have hvor der er plads til telte )   Vi er jo kun 2 Denver's så der er plads til flere, så hvis du skal til MID og mangler et sted at sove, og du også kunne tænke dig at det skulle være en sjov uge, så er muligheden der nu!!   Prisen for huset er 8000,- fra onsdag til søndag. Så vi håber at vi kan samle 6 friske gutter/gutinder ekstra så vi kan fylde huset op, og lave ugen til en stor fest     Jeg skal give besked om vi vil have huset eller ej senest torsdag 22/1 så hold jer ikke tilbage. (Som sagt så vil det være bindende tilmelding senest torsdag) Hvis vi ikke bliver min. 6 personer bliver vi nødt til at finde en anden løsning.   Det kunne da være stort med en VMG camp til MID   Hold jer ikke tilbage.
 13. briandenver

  European Tour Fantasy Race

  Jeg er ked af at sige det, men nu er vinderholdet også oprettet.   Team Denver   Jeg begynder at skrive vindertalen nu
 14. briandenver

  få Lyden fra driver over på stereo

  Den mulighed du har er den Pastorius nævner, hovedtlf udgangen til phono, du mister den digitale lyd. Der sker i øvrigt det samme hvis du bruger en konverter der omdanner optisk til analog (phono) så ingen forskel i resultatet ved at købe en omformer.   Der er jo selvfølgelig en anden mulighed......en ny forstærker :-)
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden