Jump to content

Årgang63

Member +
 • Content Count

  3,858
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  142

Årgang63 last won the day on March 30

Årgang63 had the most liked content!

Community Reputation

778 Fremragende

About Årgang63

 • Rank
  Platin medlem
 • Birthday 06/14/1963

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Djursland
 • Hjemmeklub
  Norddjurs Golfklub
 • Handicap
  8,0
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Callaway MacDaddy 3 50º 54º 58º
  Mizuno JPX 825 pro PW-4
  Titliest 915 5 Hybrid 24º
  Nike SQ Sumo Squared 4 Wood 17°
  Cobra AMP CELL Pro 9,5°
  TaylerMade Rossa Monza Putter

Recent Profile Visitors

5,699 profile views
 1. @Bjørnen Det er meget muligt at du finder dine indlæg sjove, det gør jeg ikke. Du reagere ud fra antagelser, som med det samme viser sig at være forkerte, det stopper dig ikke, ikke noget med, hov det må du undskylde, jeg havde ikke tænkt på at man ikke skal bekræfte, næ nej du fortsætter. Selv i dit sidste indlæg fortsætter du, nedladende og flabet.
 2. @Bjørnen Det er mig en gåde hvorfor du tror at jeg er fuld af løgn, i alle de år jeg har været medlem af VMG, har jeg bestræbt mig på at være hjælpsom, sandfærdig og fair. Jeg var det eneste menneske på parkeringspladsen, det er da ikke raketvidenskab at regne ud, hvorfor bruger du kræfter på at lede efter fejl ? Hvorfor viser du mig endnu et screenshot, det er jo blevet forklaret, at man kun kan se dem som har bekræftet deres booking, jeg havde tid 10.52 og er ret sikker på at jeg var der, men i følge dit screenshot, så var jeg ikke til stede. Hvorfor i al verden skulle jeg dog lyve om dagens runde, jeg forstår det simpelt hen ikke.
 3. Tak for at forklare det for detektiven 👍
 4. @Bjørnen Det er en joke ikk..
 5. Ja det bliver interessant at se om oplevelsen er den samme på andre baner, måske lay-out af bane kan gøre en forskel. Angående shopping, så er det faktisk første gang, siden krisen startede, at jeg har set/mødt så mange i butikken og det skal siges at alle opføre sig meget fornuftigt 👍 Jeg burde faktisk slet ikke have inkluderet mit besøg i brugsen i tråden, da de to ting jo ikke har noget med hinanden at gøre, kontrasten var bare så slående..
 6. Her er min oplevelse fra dagens runde... Banen var næsten fuldt booket med 2-bolde med 10 min mellemrum. Alt er fjernet fra banen, der er ingenting at røre ved. Hulkopperne er vendt om, putt inden for en meter skal gives, de omvendte hulkopper gør at putts næsten ikke kan blive i hullet og putts der rammer hullet, uanset om de bliver i eller ej, regnes for i. Jeg var den eneste på parkeringspladsen da jeg kom, da jeg havde fået baggen ud af bilen, kunne jeg se bolden før os slå ud og da jeg kom til 1. tee, var de på hul 2. Vi så 4 golfspillere på runden, de to damer bag os, dukkede et på gange op i horisonten og så så vi 2 slå ud på hul 15, da vi kom til hul 12. Da jeg kørte hjem hilste jeg på 2 på parkeringspladsen, de var nok 25m væk. Derefter gik jeg i Brugsen og handlede sammen med ca 50 andre 🙂
 7. Enig eller ikke enig, vi har lige fået mail, vores bane åbner 1. april kl 09.00. Med følgende restriktioner I mellemtiden åbnes baneanlægget fra onsdag d. 1. april kl. 09:00, idet følgende restriktioner vil gælde: Banen er kun åben for medlemmer Alle bygninger, træningsfaciliteter såsom driving range, puttebane, indspilsområde må IKKE benyttes, toiletter og indendørs lokaler er aflåste Undtaget herfra er vort bagrum, hvor der maksimalt må være 1 person ad gangen. Her vil blive ophængt tankhandsker, til afbenyttelse, når døren skal åbnes/lukkes. Vi opfordrer vores medlemmer, til midlertidigt at tage deres udstyr med hjem. Skraldespandene må IKKE bruges, så stop handsken i lommen og tag den med hjem. Der må maksimalt gå 2 personer i en bold. Starttid bookes i Golfbox men behøves ikke bekræftes ved fremmøde. I må gerne bekræfte via golfbox-app’en – hvilket skulle være muligt i en afstand af 10 km fra klubben. Man møder på anlægget max. 10 minutter før sin starttid Ønskes scorekort skal de udskrives hjemmefra – (kan gøres fra hjemmesiden: klik på banen, så kan du få et tomt scorekort frem) Alle vandhaner, luftblæsere er ude af drift, så udstyr og sko må rengøres hjemme Alle river er fjernet fra bunkers, så du må efter dit slag jævne ud med dit jern el. sko Flagene på greens må IKKE berøres – alle puts tæt på hullet gives. Holes et længere put tages bolden op af det afkortede hul UDEN at røre stangen. (Hulkopperne er vendt, så bolden kun ligger ved hullet) Når en runde er færdigspillet forlades anlægget hurtigst muligt - ingen samling på P-pladsen Vi gør opmærksom på, at private buggies må benyttes, men må kun køre med 2 personer, hvis de er fra samme husstand. Vi gør også opmærksom på, at vand skal medbringes hjemmefra. Skrald, knækkede tee o.lign. må IKKE smides i skraldespandene, men skal samles op, og bringes med hjem. Terrassen må IKKE benyttes. Vi gør opmærksom på, at greenkeeperne IKKE må tømme skraldespandene, for at tage alle forholdsregler for at undgå smitte. Får vi syge greenkeepere, ja, så har vi et problem. …. Ud over de ovenstående skærpede regler, så husk at rette slagmærker op på greens og husk at lægge turf på plads. Ud over disse regler vil vi indskærpe de generelle regler fra myndighederne: Hold minimum 2 meters afstand til andre personer, gælder alle steder på banen. Ved tegn på at man er syg bliver man hjemme Evt. hoste og nys gøres i ærmet God håndhygiejne er nødvendigt for at forebygge smitte, hvorfor der skal medbringes håndsprit til eget brug. Undgå fysisk kontakt. Der vil ind imellem være banekontrol på anlægget som vil kontrollere ovenstående regler, da overtrædelse af de skærpede regler vil kunne skade klubben. Overtrædes reglerne vil spillerne blive bortvist og samtidig tildelt 1 måneds karantæne fra spil på banen uden nogen form for kompensation. Vi beder om Jeres forståelse for, at det er nødvendigt.
 8. Det er vi så også enige i 🙂
 9. Jeg har virkelig intet problem med de lukkede golfbaner, hvis lukkede golfbaner bliver det største problem, som jeg får i år, så bliver det et godt år.. Når det er sagt, så mener jeg at man blander tingene sammen, når man omtaler lukkede golfbaner i samme åndedrag som lukkede arbejdspladser, institutioner og butikker osv. De sidst nævnte vil potentielt være kilde til stor smittespredning, det vil golfbanerne ikke være, hvis de samme foranstaltninger som i det øvrige samfund, er på plads. Vi handler dagligt eller tæt på, med 4 m² pr snude, set i det lys må golfbanen være okay. Folk vil blive smittet, det kan ikke undgås, det vil blive ved med at ske. Er ingen smittede målet, skal vi blive hjemme i årevis. De tiltag som regeringen har sat i værk, blev sat i værk, for at knække kurven, så vores sundhedsvæsen ikke blev overbelastet og der kan siges meget godt, for at golfsporten skal stå last og brast med det øvrige samfund, men når vi kommer dertil, at vores eksperter siger at kurven er knækket, så vil det være helt misforstået symbolpolitik at holde golfbanerne lukket.
 10. Nu bliver man jo ikke smittet, af at have virus på hænderne.
 11. Årgang63

  Porto

  https://gls-group.eu/DK/da/pakke-shops/pakke-shop-priser
 12. Øv øv super træls. Hvordan det ender ud, skal jeg ikke spå om, men blot sige, genoptræning, genoptræning og atter genoptræning, pas den og følg den, det er så vigtigt. Håber du snart er tilbage på golfbanen.
 13. Ja og nej 😎 Man står ikke og slår i blinde, men landingsområderne, kan være ude af syne pga niveau forskelle, hvis det giver mening. Jeg har aldrig tænkt på banen, som en med blinde slag. Banen er afgjort en besøg værd.
 14. Fin bane, mange spændende huller. Banen er kuperet. Standen er fin, hverken i top eller bund. Trænings faciliteterne er okay. Lille range men fuldt ud brugbar, man slår lidt op af bakke, hvilket jeg ikke er vild med, men det er nok bare mig. Putte green, indspil og bunker område, igen småt, men brugbart. Generelt et fint sted, vi plejer at komme der et par gange om året, det borger vel lidt for kvaliteten 😎 ( vi var ikke afsted sidste år, så oplysningerne er ikke sprit nye )
 15. Der er jeg godt nok nødt til at stoppe dig... En sådan tilgang til banelukning eller problemer i det hele taget, holder bare ikke, nu må du lige hidse dig lidt op og indse at det er et af verdens helt store problemer 😎
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden