Hop til indhold
Vild med Golf


Årgang63

Medlem +
 • Antal indlæg

  3.719
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  116

Årgang63 vandt dagen den Februar 9

Årgang63 havde det mest likede indhold!

Community omdømme

715 Fremragende

Om Årgang63

 • Rang
  Platin medlem
 • Fødselsdag 14-06-1963

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Djursland
 • Hjemmeklub
  Norddjurs Golfklub
 • Handicap
  8,0
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Callaway MacDaddy 3 50º 54º 58º
  Mizuno JPX 825 pro PW-4
  Titliest 915 5 Hybrid 24º
  Nike SQ Sumo Squared 4 Wood 17°
  Cobra AMP CELL Pro 9,5°
  TaylerMade Rossa Monza Putter

Seneste besøgende på profilen

4.777 profil visninger
 1. Årgang63

  Scores 2019

  Torsdag var første runde i laaang tid og det gik ikke godt 😫 fredag prøvede jeg så igen og så mindede det heldigvis igen om golf, rundt i 82 slag, 1TB, 2 DB, 6 bogies, 6 pars, 3 birdies, 42 ud og 40 ind. Triblen og de 2 dobbler kommer efter dårlige drives, en oob, en mistet i langt hø og en smidt langt ind i en skov.... Det er sgu en dyr kølle 🤨
 2. Golfwrx har en længere tråd om emnet. En kort opsummering, løn for turneringen var aftalt, plus bonus for cut og forskellige placeringer, men ikke bonus for en sejr og det var så her at Kuchar, til at starte med, valgte at være en fedterøv..
 3. Hvordan kan du tro at jeg mener det? jeg har helt klart givet udtryk for, at det er helt utilgiveligt og DQ helt på sin plads. Billedet var et forsøg på at få lidt proportioner på tingene. Hvis jeg kom op i klubben og hørte at 4-5 af vores greens var helt smadret, så ville jeg ikke forvente en skade, som på billedet.
 4. Jeg syntes ikke at det er i orden, det han har gjort og syntes faktisk at en DQ er helt på sin plads, men ligefrem smadre 4-5 greens er nok lige i overkanten. Dette er et billede at den største skade som han lavede.
 5. Årgang63

  GolfTV

  Hjælper det ikke at lave en "flush" af din dns cache ?
 6. Arrrh nu er vi vist ude i et forsøg på, at piske en stemning op. Jeg har ingen problemer med at forstå, at @Nicolai skelner mellem at slå i sand i bunker og skade en green og at der i hans optik er forskel. Derefter skriver @Nicolai "Apropos temperament, så tror jeg alle har kastet, slået, råbt eller noget helt 4. Og det kan jeg kun grine af" hvis du helt ærligt, får det til "at vi alle render og råber, og smadrer ting på banen og at du synes det er sjovt" så vil jeg gerne gennemgå sætningen med dig, for det er bestemt ikke min udlægning.
 7. Man skal være ret stor fan, for at syntes, at det er i orden...
 8. Er Lermark verdens bedste kommentator, nej det er han næppe, men i forhold til de utallige talentløse amerikanske kommentatorer, så er han nu ikke så ringe 👍
 9. Årgang63

  Scores 2019

  Det må man da kalde entusiaster 😎 Personligt har jeg optimistisk booket tider, et par gange, inden for de sidste 3 uger, men hver gang endt med at aflyse, da det milde vejr ikke er kommet ☹️
 10. Kan desværre ikke hjælpe, men du må have en fantastisk tur Theis 😎
 11. Da jeg formoder at det er @LHW at @Søren Meinertsen gerne vil diskutere med, ville det nok være en god ide, at "tagge" ham i tråden. Med mindre selvfølgelig, at det handler om at vise, at man er god til at lave "copy/paste.
 12. Hvad...det kan ikke passe 🤐 Pjat til side, jeg kan desværre ikke hjælpe, bruger Viaplay gennem Yousee, men her kan vi, så vidt jeg ved, ikke vælge.
 13. Jeg er ikke til væddemål, men det bliver spændende, at vende tilbage og se, hvordan det gik, om et år 😎
×
×
 • Tilføj...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden