Jump to content
Vild med Golf

Bachlabar

Member +
 • Content Count

  422
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Bachlabar last won the day on May 6 2012

Bachlabar had the most liked content!

Community Reputation

12 Godt

About Bachlabar

 • Rank
  Guld medlem
 • Birthday June 8

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Aalborg
 • Hjemmeklub
  Ørnehøj
 • Handicap
  10,0
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

1,572 profile views
 1. Det lyder godt, bortset fra at det er den forkerte platform de har satset på :-) Det var da også mærkeligt før, at den viste forskellige resultater, når de korrekte data var tastet ind.
 2. regnede den jeres point rigtigt ud? det er det vi har haft problemer med tidligere. At der var forskel på de point de forskellige telefoner viste, selvom spillerne var oprette rigtigt.
 3. Var der en der kendte et alternativ til gamebook? mangler en leaderboard app til årets herretur, behøver ikke at kunne andet.
 4. Så er jeg hjemvendt fra Bornholm, og kan på det varmeste anbefale New Course Udfordringen ligger i længden, der er ikke så mange farer på de enkelte huller. Dog er der vand i spil på nogle få af hullerne, på resten var der vel max 1 bunker på hver. Flot, flot udsigt i starten af runden, udover Østersøen og Christiansø, kommer jeg tilbage til øen, tager jeg helt sikkert en runde mere. At den så er med i Golfhæftet, er bare en ekstra bonus
 5. Bachlabar

  bornholm

  Hvilken bane/baner skal man spille på Bornholm? Kan klemme en måske to runder ind på en ferie til øen
 6. Bachlabar

  Hamburg

  Så går turen til Hamburg på en lille herretur, har spillet nogle af banerne dernede. Men mangler lige et par råd/anbefalnger Følgende baner er med i overvejelserne: Gut Kaden St.Dionys Gut Waldhof Oberalster Wenddlohe Er der nogle der kender disse baner, og kan knytte en kommentar til dem? Er der evt. andre baner vi bør overveje i stedet for? Vi har spillet Falkenstein og Greeneagle så dem kender vi
 7. Bachlabar

  Bachlabar

 8. Det vi bruger den til, er vores årlige herretur. Der har vi i hver bold, en der fører scores ind, så alle kan se hvad stillingen er, hele tiden. Det dur så bare ikke når golfgamebook, regner scoren forskelligt ud på de enkelte telefoner :-) så går ideen lidt af det. og for resten enig, i alle andre runder laves der et alm. scorekort. Det gør der nu også til herreturen. Men leaderboard funktionen er ret sjov
 9. ja lav gerne en app :-) skriv lige når du har testet golfgamebook med det nye de har lavet.
 10. Den tjekker jeg også lige ud. Har brugt golfgamebook nogle gange, men har aldrig rigtig været tilfreds. De gange jeg har oprettet en match enten på pc eller telefonen (android) Har det givet problemer med at udregne det rigtige antal point på alle telefoner. Så når vi var færdige med matchen, var der afvigelser fra den ene telefon til den anden. Selvom de fleste bare havde "joinet" en match. Så hvis Mscorecard virker, så bruger jeg den fremover. Er der andre alternativer? Jeg kan ikke se at jeg kan oprette en match i mscorecards, stemmer det? har egentlig behov for de ting golfgamebook kan, det skal bare virke.
 11. Har kun spillet Alcanada lige uden for Alcudia, som er ejet af Porsche familien. Den kan jeg kun anbefale, maden var også god. Men virkelig lækker bane, dog lidt dyr :-)
 12. i 2016 er der 2 uger mellem US PGA og MID, samt det at det er sidste turnering der kan scores point til Ryder cup. Dette kombineret med det ry turneringen har fået blandt spillere og tilskuere, skal nok gøre det til noget endnu større næste år.
 13. Er der nogle der har kendskab til banerne i Kärnten? Og som kan komme med nogle anbefalinger?
 14. du betaler vel x kroner for varen ved køb. Det må antages at være varens værdi.
 15. Vi endte med at spille Trehøje lørdag og Harrevig søndag. 2 super fine baner, begge kan klart anbefales :-) Vi tog en overnatning på Hotel Royal med Trehøje greenfeen med i prisen (735.-) fin deal, helt ok hotel til prisen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden