Jump to content
Vild med Golf


Kitter

Member +
 • Content Count

  748
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

Everything posted by Kitter

 1. Gary Woodland var der ikke mange, der havde set som vinder. Inden turneringen var han i odds 80:1.... Men unægteligt solidt golfspil!
 2. Kitter

  Scores 2019

  Det er samme data sæt som Scott Sackets tal stammer fra, måske med et ekstra år inkluderet. . Nemlig de tal som Mark Broadie har baseret Strokes Gained Putting. Tabellen Sackett anvender er fra Broadie bog Every Shot Counts side 154, tabel 7.3. I øvrigt en interessant bog at læse (omend han bruger mange ord)
 3. Kitter

  Scores 2019

  https://thesandtrap.com/forums/topic/51757-pga-tour-putts-gainedmake-percentage-stats/ Fandt lige de præcise stats. 50 % er ved 7 fod 10 tommer, Ca. 2 meter og 40. Prøv at måle det op og se hvor kort det egentlig er. Tror at vore forventninger er alt for høje
 4. Jeg er helt enig i din gennemgang. Og det er forklaringen på strafslag 2 efter første teeshot jeg simpelthen ikke kan greje.
 5. Hvis nogen kan finde forklaringen på, hvorfor han står noteret for 2 strafslag, i stedet for det normale ene slag [ny bold efter regel 18.1 eller alternativt provisorisk bold efter regel 18.3], efter at have smidt den første i vandet, vil jeg meget gerne høre om det.
 6. Jeghavde egentlig samme problem for et par år siden (rejse vs dagligt spil). Jeg fandt ikke nogen hybrid bag som levede op til mine behov (det kan have ændret sig siden). Da jeg tænkte over hvad problemet egentlig var, så var det især at skulle bære en cart bag ned fra hotelværelset ud til shuttlen eller over til klubhuset - sjæældent mere end nogle hundrede meter men alligevel temmelig bøvlet med en fuld cart bag. I stedet for at købe en hybrid bag fandt jeg en dobbeltskulderstrop a la en strop til bærebag, som også kan monteres på en standard cart bag. Det løste mit konkrete problem ifm transprot af den tunge cart bag. https://www.izzo.com/dual-strap.html Bemærk to ting - pris og kvalitet hænger sammen - der har måttet lidt gaffatape på skulder polstringen efter et par år - den ændrer ikke baggen til en bærebag - et par hundrede meter til/fra klubhuset går fint, men ikke ude på banen. Finder du en rigtig god rummelig og vandtæt hybridbag hører jeg gerne om det!
 7. Nå ja og en lille detalje . Hvis du afbryder din runde på den måde, så er din tidsbestilling jo ikke længere gældende. Så må du i klubhuset og bestille tid til en ny runde. Du kan jo ikke få to runder på samme teetid!
 8. Husk - hvis der er meldt EDS, så er det ene slag en No Return runde, som medfører en opregulering på 0,1. Hvis det ikke er en tællende runde, så kan man jo i princippet tage alle de ekstra slag som man har lyst til. Personligt spiller jeg med dobbelt bogføring. I den interne konkurrence om fadbamserne (hvor Mulligans er aftalt på hul 1) bruger jeg mulliganen. MEN på scorekortet til indberetning bliver det naturligvis noteret som en ny bold fra tee og dermed 3. slag på hullet. Jeg kan stadig vinde fadbamsen i den interne konkurrence, men snyder ikke med scoreindberetningen. Enig!
 9. Golftv og Eurosport er samme rettighedshaver, så de bruger Eurosportvisningen som "reklamesøjle" for golftv streamingen.
 10. Kender godt problemet på 1. tee. Med det nuværende spilleniveau er baggen dog meget lettere på 18. tee......😒
 11. Lad os se om ikke også de arabiske og asiatiske sponsorer gerne vil have at deres turnering er en event på en global PGA Tour end på ET. Det sker næppe i år eller næste, men længere end det tror jeg ikke vi kommer til at vente på en større omlægning.
 12. Som du selv skrev tidligere - money talks. Så hvis det er det, som sponsorerne vil have, så er det, hvad de får. På godt og ondt.
 13. Ja man har fornemmelsen af at overvære et bundopgør i den næstbedste belgiske fodboldliga...... PGA-touren har vundet!
 14. Prøv at holde øje med Martin Kaymer - det ser ud som om han er ved at få fat i spillet igen efter en del triste år. Hvis det sker er han med i top 10....
 15. Jeg har nu altid (selv i gymnasietiden) undret mig over, at der absolut skal blandes bajere ind i det, når man ønsker at 'hygge' sig. Ikke fordi en enkelt kølig pilsner ikke kan være ualmindelig behagelig efter en runde golf i varmt sommervejr, men fordi det i visse sammenhænge åbenbart slet ikke er muligt at være med i et fællesskab uden at drikke bajere. Jeg oplever desværre stadigvæk, at nogle personer absolut skal kommentere valget af en sodavand fremfor en øl med stupide bemærkninger om at "være på vandvognen" og andre hentydninger til et muligt alkoholproblem. Da jeg gerne drikker alkohol rammer det ikke mig personligt, men det er dybt uforskammet og sårende overfor personer, som måske reelt har problemet og arbejder på at løse problemet bl.a. ved at tage en vand, hvor andre tager en øl. Man kan også undre sig over, at der skal øl med ud på banen - det anser jeg for at være en uskik. Hvis en medspiller begynder at drikke øl under runden, ved jeg med sikkerhed, at jeg ikke spiller sammen med ham igen. Men jeg tager gerne en vand eller øl efter runden sammen med mine medspillere. Og for de ovennævnte herrer som nærmest drikker igennem i løbet af deres 6 timers runde, så kunne det være interessant at se, om de overhovedet kunne undvære deres alkoholindsprøjtning..?
 16. Kitter

  GolfTV

  Ad 1) Godt nok fra en android telefon, men sproget skal ikke skiftes. Der er i min app to valgmuligheder. Den ene hedder "Tredje runde..." (altså dansk), den anden hedder "Round three..." altså engelsk. De sender simpelthen to streams med hver sit sprog. vælg streamen med det ønskede sprog... Ad 2) Jeg har både den danske og den engelske stream plus stream fra Round 3 featured holes...
 17. For en gangs skyld en konkurrence, hvor jeg er glad for IKKE at kunne vinde præmien!!😄
 18. Kitter

  Putte måtte

  Jeg har Puttout måtten. Den ruller 10 på Stimpen (iflg fabrikanten). Det svarer meget godt til hjemmebanen om sommeren, når greens er gode. Den er i hvert fald meget bedre end et standard gulvtæppe eller lignende. Kan i øvrigt fås med besparelse ved køb i UK (70 pund). Tjek dog forsendelsesomkostninger!!
 19. Henvend dig i din klub - handicapudvalget. Handicapreglerne siger Afsnit 3.14 Følgende principper gælder for generhvervelse af handicap: 1. Generhvervelse indenfor 12 måneder: handicappet sættes til det samme som før. 2. Generhvervelse efter en periode ud over 12 måneder: Spilleren tildeles et nyt handicap ifølge reglerne i § 3.11, dog under hensyntagen til spillerens alder, tidligere handicap og periodens længde således spilleren tildeles et handicap, som Handicapkomitéen anser som værende i overensstemmelse med spillerens aktuelle, reelle spillestyrke. Teksten (både til 3.11 og 3.14) finder du i dette link, men lad din lokale handicapkomite vejlede dig....
 20. Tror denne var til @snejbjerg?
 21. Jeg er heller ikke begejstret og bruger det kun begrænset, men det er dér, hvor rigtig mange ting efterhånden foregår. Ud over køb og salg, så, kommer klubbens nyhedsbrev, regionsgolfholdets indkaldelser og de sure gamle mænd diskuterer i debatten osv. osv. via Facebook. Og så er jeg 'venner' med mine voksne børn, så jeg kan følge lidt med i hvad der foregår hos dem... Jeg har valgt at overgive mig, men har brugt rigtig meget tid på at få privatlivsindstillinger så strikte som overhovedet muligt.
 22. HVis du kender nogen som jævnligt rejser til USA kan julegaven findes hos fx US Kids, som nok er den bredeste leverandør. Det er ikke superudstyr, men dog med valgmuligheder ud fra knægtens højde og forskellige skaftmuligheder. Callaway og andre har også juniorsæt. Det er klart den dyreste løsning... Ellers ville jeg nok søge på DBA og i nogen af Facebookgrupperne for køb/salg af golfudstyr. Der er som regel nogen, som er vokset ud af deres nuværende sæt....
 23. Du gjorde det rigtige. Når bolden flyttes af naturkræfter (vind, vand eller uden nogen ydre påvirkning), så gælder regel 9.3. Bolden spiles som den ligger på det ny sted. Dog undtaget hvis den på green været markeret, løftet og genplaceret. Hvis en efter at være genplaceret flyttes af naturkræfter skal den genplaceres på det oprindelige sted.
 24. Jeg hører også til dem som sveder, bare jeg rejser mig fra min lænestol!.Jeg bruger denne spray fra Nivea (fås op til faktor 50) uden at det løber ned i øjnene. Den er desuden transparent, så man ikke render rundt med hvid creme i hele hovedet (og på min skaldede isse!). Man kan også overveje det gamle bokser-trick med at smøre vaseline på øjenbrynene, - det skulle forhindre sved i at løbe ned...Se andre løsningsforslag i denne tråd fra feltet.dk. Men det er nu rart at vejret er blevet sådan at vi faktisk sveder 😀
 25. Jeg har set tal som siger 25-50% højere seertal, bare Tiger er med. Og de er formentliug endnu højere når han er med fremme som i weekenden! Money talks - også i denne sammenhæng! Og så må man i øvrigt tage hatten af - ikke bare for hans golfspil, men specielt for den helt enorme viljestyrke, der må ligge bag et comeback af disse dimensioner. Med de penge, han har tjent gennem årene, kunne han jo bare have sat sig hen i lænestolen og levet af afkastet, men nej - han ville vinde igen, og det har han gjort!
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden