Hop til indhold


Kitter

Medlem +
 • Antal indlæg

  555
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  24

Kitter vandt dagen den Februar 2

Kitter havde det mest likede indhold!

Community omdømme

131 Fremragende

Om Kitter

 • Rang
  Guld medlem

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Handicap
  16
 1. Erfaring med apple watch

  Jo men det er jo netop det jeg skriver som et af punkterne...., - at der afhængig af kvaliteten af GPS'en kan være en forskel til en anden GPS " Hvis jeres GPS'er samlet er inden for denne +/- 5m usikkerhed, så kan I godt opleve at der er 10 meters forskel mellem to GPS'er hvis de er af standard dårlig smartphone kvalitet. "
 2. Erfaring med apple watch

  Jamen kikkerten er da også meget mere præcis end den gennemsnitlige GPS. Afvigelsen på kikkerten er under +/- 1 meter. GPS har sine begrænsninger - præcisionen på en smartphone GPS er som regel inden for en cirkel på +/- 5 meter. [Kilde] En højkvalitets GPS kan måle med få centiomerters præcision.[Kilde] Hvis jeres GPS'er samlet er inden for denne +/- 5m usikkerhed, så kan I godt opleve at der er 10 meters forskel mellem to GPS'er hvis de er af standard dårlig smartphone kvalitet. Du kan sagtens opleve 15 meter mellem kikkert og ur, hvis flaget står langt fra midten af green. Husk at GPS'en måler til midt green! - Kikkerten måler til selve flaget. Så med en green som er 40 m dyb, så vil en pin placering i bagkant godt kunne være 15 meter fra midt green - og så får du forskellen.
 3. Erfaring med apple watch

  Jamen fidusen er jo at du selvfølgelig har kigget på opslaget ved 1. Tee med dagens pin placering. Når du skal slå ind på Green så rykker du pinplaceringen på uret til den del af green, hvor pinden er, og så giver GPS dig afstanden til cirka pinplaceringen i stedet for til midt green. Hvis man er lidt omhyggelig med lige at flytte pinplaceringen over i "pin 4" området på Green på uret, så er du inden for et par meter. Det er vist rigeligt for de fleste. Når du spiller dagen efter rykket du pinden over i "pin 1" og får afstanden inden for et par meter, Det kræver naturligvis at man forstår, hvordan uret bruges bedst, og bruger de tilgængelige informationer, men det er jo en integreret del af golf spillet. GPS har også den fordel at man ikke behøver at kunne se pinden. Vi har et par huller hvor man med et skævt andetslag ikke kan se pinden pga nogle lave træer. Kikkerten giver ingen afstand, men gps kan give dig til midtgreen og kender du pinplaceringen så kan du komme meget tæt på. Med kikkerten er det totalt blindt. Og jeg foretrækker da selv kikkert, har begge dele, men reelt er kikkert ikke nødvendig for hovedparten af mellem og højhandicappere.
 4. Erfaring med apple watch

  Lidt mere end to sekunder, men når kikkerten ligger i nettet på vognen g er lige til at tage op og lægge tilbage igen, så tager det ikke lang tid. Og selvfølgelig har man jo lavet målingen mens andre er i færd med at slå. Der er selvfølgelig altid ham fjolset, som skal lyne bagrummet op, finde kikkerten, lyne kikkert-etuiet op, lægge eutiet fra sig, tage målingen, og derefter gentage hele den foregående historie i omvendt rækkefølge for at lægge kikkerten på plads igen. Og selvfølgelig venter med at begynde processen indtil det er hans tur til at slå. Bare een et-minuts måling per hul vil forlænge runden med 18 minutter. Sådan en klaphat skal man gøre kort proces med. At teestedet er flyttet er da uden betydning. GPS måler til midt green uanset hvor du står. Problemet kan kun opstå, hvis det er GREEN som er flyttet, og det sker ikke ofte. Forstår heller ikke den med "flag ikke opdateret". GPS'er måler jo til midt green, og så må man selv justere der ud fra - det er derfor at visse ure har "flyt pinden" funktion på selve uret. Jeg er ikke bekendt med GPS'er, som modtager opdateringer af pin-placeringer - hvor i al verden skulle de dog få dem fra med mindre klubben indrapporterer pin placeringer dagligt??????
 5. TrackMan data

  Rigtig skidt stil af Trackman!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kom til at tænke på - kunne du evt anvende GameGolf data - der er vist nogen inkarnerede brugere herinde Desværre har jeg ikke selv nogen TrackMan data, - og hvis jeg havde skulle du nok applicere kaos-teori!
 6. TrackMan data

  Lyder skægt! Har du overvejet at kontakte Trackman selv - de er jo danske og har hovedkvarter i Vedbæk. Hvis de kunne se noget, som de evt kunne bruge i deres biks, kunne det være at I kunne samarbejde om dit projekt...? Jeg har ingen idé om de vil være med til noget sådant, men hvis man ikke spørger..... https://trackmangolf.com/contact Jeg har selv i andre sammenhænge haft et glimrende samarbejde med nogle IT-studerende fra DTU, da min virksomhed skulle have lavet et specielt IT-projekt. De studerende fik 12-taller i deres projektopgave og jeg fik løst mit IT-projekt. Alle var glade!!
 7. Hytte/lejlighed på golfbanen

  Hvis økonomien er til det: http://greatnorthern.dk/rest/hotel/#Eagle-pakke
 8. Ryder Cup

  Der er ikke nødvendigt. Jeg har den smukkeste lille baby draw på mine drives og 80+ procent fairway hits iflg GameGolf - no kidding! Men de må meget gerne lade mig spille fra rød tee (evt. junior tee) - længde er ikke just min styrke! Men Herre Gud, mit ellers meget store ego kunne godt leve med en stribe 10-8 nederlag, bare for oplevelsens skyld. Er dog ikke sikker på, at Kaptajn Bjørn er helt af samme opfattelse!
 9. Ryder Cup

  Jeg har tænkt mig at spille mig på holdet, - så ser man det jo fra første parket
 10. Tigeren i Farmers

  Kender problemet - Mine skuldre er lige så brede, som da jeg var 20 år gammel - skuldrene sidder bare 40 cm længere nede... Både John Daly, Carl Pettersson og andre rammer nu bolden meget godt på trods af en dunk!
 11. Tigeren i Farmers

  Hellere MED lycra end helt uden Men du har ret - jeg er en hensynsfuld mand, så der er ting som jeg ikke udsætter mine omgivelser for - herunder hængebug i lycra!! Og slet ikke hvide cykelbukser - der burde være dødsstraf for at iklæde sig sådanne
 12. Tigeren i Farmers

  Jeg er enig i at han stadig er meget fit. Men jeg vil give COP lidt ret - det er på en anden måde. Jeg synes, at han tidligere var blevet for meget "bodybuilder" fit, så er han nu mere harmonisk fit. Der er stadig store muskler, men de ser ud til at være til reel praktisk brug i stedet for klassiske bodybuilder statur, hvor de store muskler nærmest er i vejen, hvis man skal bevæge sig. Jeg synes i øvrigt, at hans hvide polo og lysegrå vindvest så ret godt ud i kombination, og spurgte min kone om ikke jeg skulle bestille sådan et sæt. "Svirp" sagde det fra konen: "Jeg tror ikke, at designeren har tænkt på din kropsform, da han designede det..." Så jo han er absolut stadig meget fit, men på en lidt anden måde...
 13. Kan du svaret?

  Det afhænger af tolkningen af spørgsmålet - som er lidt uklart formuleret ganske som vi andre kunne finde på at stille spørgsmåelt. Hvis essensen af spørgsmålet er "Hvad siger reglerne om mine muligheder hvis jeg vælger at droppe? " og hans forventninger til svaret er "inden for to køllelængder, i flaglinjen bagud eller fra det oprindelige spillested" - så er der ingen straf. Hvis formålet er at få hjælp til at finde det bedste egnede sted inden for de to køllelængder eller et præcist sted på flaglinjen bagud, - så er det at spørge om råd.... med straf Min tolkning.... Jeps og det er ham som GIVER rådet, der får straffen! (to slag eller tabt hul)
 14. Din "Top 3 baner i Danmark"

  Og når du har haft lejlighed til at tage imod invitationen, så skifter din top 3 lige pludselig!
 15. LPGA 2018

  Jeps med 4. pladsen på Symetra-touren fik hun kortet! Oghavde det faktisk i forvejen fordi hun havde tre sejre på Symetratouren http://www.lpga.com/news/2017-symetra-tour-hands-out-10-cards-for-2018-lpga-season
×