Hop til indhold


Kitter

Medlem +
 • Antal indlæg

  594
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  27

Kitter vandt dagen den Juni 11

Kitter havde det mest likede indhold!

Community omdømme

146 Fremragende

Om Kitter

 • Rang
  Guld medlem

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Handicap
  16

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Kitter

  Tjek lige de her farver

  Har du haft en læge til at se på det???
 2. Kitter

  Phil Mickelson under US Open

  Manglende respekt for spillets ånd. Exit Mickelson!
 3. Kitter

  Tale med udgangspunkt i Baggen

  Sjov idé! Spikes på skoene hjælper en til at stå fast i vanskelige situationer Skafterne specielt i driver/woods er fleksible, men alligevel faste, og hjælper bolden (tingene) fremad med stor effekt Golf spiller man både i solskin (medgang) og regnvejr (modgang), og baggen indeholder alt til formålet (solcreme til medgang, regntøj til modgang) De lange køller er til det grove arbejde, de korte jern/putter til det fine
 4. Kitter

  Garmin tags

  Grips med indbyggede tags er ikke på agendaen hos mig - det vil begrænse mig i valget af grips, medmindre Arccos indgår en deal med de fleste af de store gripleverandører. Næppe sandsynligt lige med det samme. Hvis man et kompatibelt Garmin ur er det en meget interessant løsning, men prisen skal nok lige lidt ned! Game Golf kommer også med deres Pro version, - en udgave hvor man ikke skal tagge. Men deres tags ser ud til også at være ganske store.Link . Det er faktisk pænt anmeldt i det seneste nummer af Todays Golfer tl en pris på 299,99 pund, men er tilsyneladende ikke på markedet endnu Jeg synes at Gamegolf er et fint system, men har aldrig kunnet få tagging indarbejdet i rutinen. Der bliver flere og flere interessante muligheder, men billigt er det ikke...
 5. Kitter

  Garmin tags

  Har Golfexperten afsløret en verdensnyhed? På side 13 I deres netop udsendte katalog kan man forudbestille Garmin Ct10 tags, der kan fungere sammen med fx Approach s20. Ser ud til at svare til Gamegolf og Arccos. http://ipaper.ipapercms.dk/Golfexperten/GolfExpertenKatalog//?utm_campaign=Nyheder og tilbud106087&utm_source=Fordelsklub&utm_medium=email&xuid=6e29e6d0-1e67-486f-b2d2-47f37023f38f&page=12 På Garmin US er der ikke en lyd om disse, lige en søgning på Golfwrx og Google generelt heller ikke fortæller noget. Nogen der ved mere?
 6. Kitter

  Langærmet trøje

  Det ser ud til at man skal søge på "Golf Men's Upf Long Sleeve Polo", hvor UPF får solbeskyttelsen med i søgeresultatet. Faldt over disse på amazon.de (ikke billlige, men med UPF 50+): https://www.amazon.de/adidas-Golf-Herren-Sleeve-Lucky/dp/B0141ROGI4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1526806895&sr=8-1&keywords=adidas%2BGolf%2BMen's%2BUpf%2BLong%2BSleeve%2BPolo&th=1 og det førte til amazon.co.uk: https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=adidas+Golf+Men's+Upf+Long+Sleeve+Polo Har man kontakter i USA er de noget billigere: https://www.amazon.com/adidas-Golf-Mens-Long-Sleeve/dp/B01L1TOO32
 7. Kitter

  Har brug for hjælp med hvad jeg skal gøre

  1. Det afhænger af ens omgangskreds! 2. Selvfølgelig skal sønnen da kunne markere - han har jo sin 'licens' i form af bestået regel- og baneprøve. At han lige nu ikke er medlem af en klub ændrer jo ikke på, at han er kvalificeret. 3. Min bemærkning om andre DGU-medlemmer mere end antyder, at der er en række personer, som på trods af DGU-medlemsskab bestemt ikke er kvalificeret til at være markør. Det kan godt være, at de for mange år siden har fået en 'licens' i form af DGU -kortet, men der er jo absolut ingen kontrol af om de holder sig opdateret på reglerne. Så DGU-kort er bestemt ikke lig med kendskab til reglerne! Det ser vi vist alle eksempler hver eneste gang vi er ude at spille!
 8. Kitter

  Har brug for hjælp med hvad jeg skal gøre

  Jeg har en god ven og kollega fra Irland. Han er snart 60 år og har spillet golf siden han var 8. Han er ikke DGU-medlem, men er medlem af sin irske hjemmeklub. Skulle han ikke kunne være markør for mig på en af de runder, vi spiller under hans besøg i Danmark? Min yngste søn har spillet konkurrencegolf i 12 år, men er pt ikke medlem af nogen klub pga studier og andre prioriteter. Skulle han ikke kunne være markør for mig? Og jeg kender i øvrigt en del nokkefår MED DGU-kort, som ved gud ikke skulle have lov at sætte sine ben på en golfbane!
 9. Kitter

  Har brug for hjælp med hvad jeg skal gøre

  Hvis man vil reguleres skal man selv være medlem af en DGU-klub, men markøren behøver ikke at være DGU-medlem. Man kan kun lave en selv-regulering via golfbox, hvis markøren også har adgang til Golfbox, dvs er medlem af en DGU- klub (ved faktisk ikke om fx. en svensker ville have adgang til et DK medlem). Hvis markøren ikke er DGU-medlem skal regulering ske via sekretariatet i din klub. Det vil så være op til sekretariatet (eller handicapudvalget) at afgøre om de vil anerkende din markørs kvalifikationer. Jeg mener at erindre en gammel tråd fra golfonline.dk (for dem som kan huske dette nu uddøde forum), hvor Sidse meldte ud, at en markør ikke behøvede at være medlem eller sågar golfspiller, men blot skulle kunne tælle rigtigt! (citeret efter hukommelsen!)
 10. Kitter

  Langærmet trøje

  En søgning på "golf polo long sleeve men" på Amazon.co.uk viser udvalget...
 11. Kitter

  Hvad skal vi acceptere af tolorance i udstyr ?

  Helt enig - men Thomas sørger jo netop for, at de basale specs er i orden før han piller ved alle de andre ting. Og mine Wishon jern fra @Rosenberg tjener mig stadig godt...Mine udfordringer ligger helt andre steder end i udstyret :-)
 12. Kitter

  Hvad skal vi acceptere af tolorance i udstyr ?

  En meget god beskrivelse. Min personlige tilgang til dette er at sørge for at alle typer af bias (skæve jern, forskellige/defekte bolde) osv. er taget så megt ud af spillet som overhovedet muligt. Det vil naturligvis aldrig kunne lade sig gøre fuldstændigt, men at sikre, at der er 4 grader mellem loftet på hvert jern, eller at spille med samme type bold hver gang medvirker jo til at minimere usikkerheden grundet bias. Det medfører to ting 1. så meget variation som muligt skyldes random errors, det vil i bund og grund sige mine egne (manglende) evner som golfspiller 2. en mental forvisning om at det ikke er udstyret, som forårsager fejlene For den enkelte spiller er der naturligvis meget stor forskel på hvor meget han kan mærke bias. Jeg ville næppe bemærke en forskel på en halv grad med mine jern, mens Jordan Spieth nok ville mene, at der var noget som ikke stemte. Selv jeg ville dog klart kunne mærke forskel og se en effekt af at spille med en Rockflite (undskyld...TopFlite) bold i stedet for min sædvalige Titleist NXT. Jeg kan også sagtens forestille mig en frustreret spiller, som ikke forstår at hans 6-jern kun går 5 meter længere end 7-jernet, og bruger lang tid på at forøge længden med 6-jernet. Løsningen kunne jo lige så godt være at @Rosenberg lige skulle forbi med sin loft maskine og justere til en forskel i loft på 4 grader i stedet for den fejlagtigt leverede 2 grader.... Så længe man minimerer de usikkerheder som man har indflydelse på, så må det samlede resultat alt andet lige blive mere ensartet.
 13. Kitter

  Hvad skal vi acceptere af tolorance i udstyr ?

  Tak for klippet, jeg ved godt hvordan den virker. Har set det hos Thomas og andre steder. Men klippet siger ikke noget om usikkerheden ved apparatet. Den visuelleaflæsning er forbundet med en som ovenfor skrevet lille usikkerhed, men...... Hvordan kontrolleres at 61 grader på maskinen reelt er 61 grader? Ved produktionen af maskinen var den - måske - 61 grader, efter 5 års brug hvordan ved man at den stadig er 61 grader. Fx har jeg en badeværelsesvægt, som viser mine 87, 2 kg. Det gør den temmelig ensartet,. Når jeg tager vægten med til min gode ven diætisten kan jeg ved direkte sammenligning konstatere at hendes vægt viser 1.8 kg mere. Jeg stoler mere på hendes udgave - desværre - da hendes vægt bliver kalibrere hvert andet år. Hvor tit kalibreres en loft/lie maskine? Og igen, hvad ville 10 fitteres loft/lie maskiner vise ved måling af samme jern? Det er ikke for at undervurdere loft/lie maskinen, men den er heller udtryk for den endelige sandhed. Til gengæld kan man godt antage at den enkelte maskines fejlvisning er temmelig ensartet og derfor kan anvendes til at gappe jævnt. Min badeværelse vægt viser forkert, men den viser ensartet forkert.
 14. Kitter

  Hvad skal vi acceptere af tolorance i udstyr ?

  Naturligvis bør et nyt sæt overholde specs ganske nøje. Jeg kunne dog tænke mig at vide, hvad måleusikkerheden er på det udstyr, som du og andre fittere anvender. Dels måleusikkerheden på det enkelte udstyr, og usikkerheden, hvis man tog ti fitteres udstyr og lod dem måle det samme sæt. Som jeg har set dig gøre det Thomas, så er der jo ikke bare udstyret, men også en visuel usikkerhed (om end lille) når man kigger på skalaen.
×