Hop til indhold

Kitter

Medlem +
 • Antal indlæg

  471
 • Donations

  kr 50,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  18

Kitter vandt dagen den Juli 30

Kitter havde det mest likede indhold!

Community omdømme

110 Fremragende

Om Kitter

 • Rang
  Guld medlem

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Handicap
  16
 1. Solheim Cup 2017

  Man føler sig lidt uden for, når man ikke har en stream Men dansk frimodighed er næppe altid passende....
 2. Solheim Cup 2017

  Det er Emily som har vundet begge de huller som Europa har vundet i hendes match efter 6. Desværre har USA vundet 4 huller.
 3. Hvornår skifter du Tee-sted

  Ja og jeg har engang set en, som lavede en albatros på et 510 meter par 5 hul - derfor vil jeg fremover diskutere alt i dette forum ud fra en forventning om, at alle par 5 spilles i 2 slag, og alle par 4 og par 3 spilles i 1 slag - Det skulle således give en runde i 22 slag på en normal par 72 bane. Så er selv Kim Jong-Ils rekord på 38 under i fare!!!
 4. Hvornår skifter du Tee-sted

  Helt ærligt - hvilken planet bor du på??? Selv ikke vores elitespillere (som vel at mærke spiller på betydeligt højere niveau end du gør!) er i stand til at flytte en 3-wood 340 meter. Fint for dig, hvis du kan - men for mere end 99% af alle golfere er det komplet og aldeles irrelevant!
 5. Golfbukser søges

  keg har ikke prøvet Cross chinos, men bruger deres regnbukser. Det materiale simpelthen godt. Bruger faktisk regnbukserne blot med almindelige underbukser, fordi materialet er behageligt nok mod huden i modsætning til visse andre materialer, som føles klamme i regnvejr. Skal have prøvet deres regn-chinos på et elelr andet tidspunkt - virker fedt at kunne have et par 'almindelige' chinos' som også kan klare en byge eller mere.
 6. Golfbukser søges

  Lindeberg skal man kun købe, hvis ens kropsform hører hjemme i en reklame for fitness.dk. Ellers ligner man en snøret rullepølse! Prøvede engang et meget lækkert italiensk jakkesæt. Ekspedienten kommenterede: "jeg tror ikke at designeren havde Deres kropsform i tankerne, da han tegnede sættet!" Hav altid en ærlig ven med, når du køber Lindeberg.
 7. Dame drives

  Tak LHW. i semifinalen havde 6 ud af 8 i 'fairway' - det var meget elegant
 8. Dame drives

  Det mest imponerende er faktisk Troy Mullins, den mørke dame foroven. Hun opnår sin længde med teknik, ikke med muskelkraft. Et meget elegant sving, som ligner et almindeligt golf sving. Hvor hun får længden fra er svært at se, men derudad kommer den... Prøv at søge på youtube
 9. Hvor køber du søbolde?

  Lige netop. For at en runde kan være tællende skal den være spillet under 'handicapbetingelser' [Se handicapreglerne]: de indeholder blandt andet følgende bullet: Spilleformen er enten slagspil, Bogey/Par, eller stableford, forudsat Bogey/Par eller stabelford spilles med fuldt spillehandicap. Da hulspil ikke er nævnt, kan en runde, som er spillet efter hulspilsregler, ikke være tællende. Det vil sige, at hulspilsmatcher i konkurrencesammenhæng (division, regionsgolf etc) ganske enkelt ikke kan være tællende, da de jo nødvednigvis må spilles efter hulspilsreglerne. Men i privat sammenhæng kan man jo gøre, som Lasse er inde på - spille efter slagspilsreglerne (herunder stableford), og lade scoren i denne sammenhæng være tællende (husk at sige EDS på første tee). Der er så intet som forhindrer jer i at lave en optælling undervejs, af hvem som har burgt færrest sla per hul - og lade det være jeres egen helt private hulspilsrunde til afgørelse af hvem der finansierer fadbamsen. Og omvendt i en hulspilsmatch kan man jo godt lave et estimat på hvormange stableford points, man ville have opnået. Men man kan ikke indberette det!!
 10. Erfaringer med eltrolleys modtages.

  Trolley en blev leveret med landtransport og så er der jo intet problem. Har ikke oplevet at de engelske webshop sender med luftkurér. Jeg er personligt overbevist om at der på en række områder, herunder eltrolleys, er en række konkurrencebegrænsende aftaler med geografisk opdeling og begrænsninger i service og reparationsmuligheder . Det er bare endnu en grund til, at jeg ikke gider betale de danske ågerpriser!!!!
 11. Erfaringer med eltrolleys modtages.

  Jeg har uden problemer fået leveret en Motocaddy med litiumbatteri fra UK. Så det lyder mere som en bortforklaring.
 12. Erfaringer med eltrolleys modtages.

  Jeg har ingen præferencer for at købe dansk. Hvis den danske shop kan levere varen til samme pris, ELLER hvis den danske shop kan levere en mer-værdi (fx service eller andet), som modsvarer den ekstra pris, så kan jeg godt købe dansk. Desværre er der ikke mange danske shops som leverer merværdi af betydning. Hvis shoppen ikke leverer merværdi, så køber jeg, hvor varen er billigst.
 13. Erfaringer med eltrolleys modtages.

  Hvis du køber via nettet i UK, skal du lige være helt sikker på om du kan bruge garantien i DK eller om trolleyen skal sendes til England for reparation. Ved fra anden side, at det er nødvendigt for Motocaddy købt via UK. Der er formentlig en eller anden eneretsaftale for en dansk importør - de danske priser (ca. 80 % overpris) viser i hvert fald, at der er et eller andet tvivlsomt i forretningsmodellen.
 14. Klubmesterskab i slagspil Brutto/Netto..

  Enig. Reelt set burde alle spille i en og samme række og fra samme tee - og så kunne den bedst placerede ud fra alderskriterierne være rækkemester (kun een klubmester!) i den pågældende række. Man kunne altså blive nr. 8 totalt, men alligevel blive klubmester for seniorer, hvis man var højest placerede senior. Vores midage spiller sgu da også fra backtee! Først fra senior og ældre spilles fra klubtee (gul/rød)
 15. Danmarksturneringen uge 32.

  Hvilket handicap niveau taler I om, når der nævnes dårligere handicap ? Spiller selv i en klub, hvor man ikke er i nærheden af tredjeholdet, hvis man har mere end 4,0 så jeg har lidt vanskeligt ved at vurdere, hvor niveauet ligger.
×