Hop til indhold

Kitter

Medlem +
 • Antal indlæg

  537
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  22

Kitter vandt dagen den November 4

Kitter havde det mest likede indhold!

Community omdømme

124 Fremragende

Om Kitter

 • Rang
  Guld medlem

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Handicap
  16
 1. Bunker

  https://www.thoughtco.com/pot-bunker-1560958 I disse tider, hvor der diskuteres brug af cannabis til smertepatienter, kan det selvfølgelig også læses på anden måde - men i golf sammenhæng er det nok som i linket!!
 2. Tiger Woods comeback igen

  Ovenstående var mine forventninger inden turneringen. Jeg synes godt nok, at det er gået bedre end forventet. - det serud til at ryggen holder - driveren sidder langt og præcist - putteren har været skarp - det korte mangler stadig noget - mentalt fokus skal lige helt op i kampform til alle 72 huller - der var lige en skidt forni i tredje runde.... - og ja han kan stadig grave nogle superslag frem fra dybet Alt i alt - over forventning - det bliver spændende at følge ham i de næste måneder.
 3. Tiger Woods comeback igen

  Lidt nedern start. Måtte nøjes med par på andet og femte....
 4. Tiger Woods comeback igen

  Ja der var et slag eller to at hente i det korte, hvis det havde været bare på gennemsnitligt PGA tour spiller niveau. Men det korte er jo også typisk, det som lider mest under spillepauser fordi man mister feel. Forbavsende dog som han kunne flytte bolden - det er ikke på det område han kommer til at hænge efter. Og det så relativt afslappet ud. Bliver interessant at se om det også holder i aften.... GO TIGER!
 5. Tiger Woods comeback igen

  Det er også tæt på! Men i øvrigt helt enig - "hæderligt" resultat er nok det bedste resultat, som man kan håbe på. Hvis kommentatorerne efter denne turnering kan sige lidt i stil med solid indsats ingen katastrofer man kan godt se, at han ikke er 100% skarp enkelte glimt af den gamle Tiger så må det vist betragtes som en succes. Og fra kl. 18.05 vil jeg ikke forstyrres!! GO TIGER!! -
 6. Tiger Woods comeback igen

  Så er der kun 24 timer igen, Tiger slår ud med Justin Thomas kl. 12.05 US time eller 18.05 DK tid. C-More transmitterer fra 18.30. - konen må lige pakke sammen....Det bliver sgu aftensmad foran skærmen https://www.pgatour.com/leaderboard.html Det er næsten jul!!!!!!
 7. Skuldre

  Du behøver ikke lede - jeg fik en Coupon Code (BFEMAIL) i en af hans nyhedsmails med 33% rabat - så jeg hoppede på den. Det er vel Black Friday. Og umiddelbart er det de samme øvelser, men det er en klar fordel at have videoerne med på driving range! God fornøjelse med udbygningen - har været igennem det samme og af en eller anden grund, så er der lige nedpakkede ting, man pludselig får brug for - selv om de har ligget urørt i årevis inden man pakkede sammen
 8. Skuldre

  @ploehmann Fik du nogensinde tjekket om øvelserne i bogen og i Strike Plan er de samme - jeg er meget fristet af the Strike Plan, men Pokker skulle brænde 50 USD af på noget man har på skrift allerede
 9. Prøvesving fra anden bunker

  Må jeg foreslå at lægge spørgsmålet op på forummet på golf.dk. Derinde huserer Sidse Pein Lorenzen som er en af Danmarks mest erfarne dommere, og som altid meget velvilligt stiller sin viden til rådighed for enhver, som interesserer sig for golfreglerne. Hvis du skriver "Regelspørgsmål" i emne linjen plejer hun at være der rimeligt hurtigt.
 10. De er tilbage

  Anders' career exemption løb ud i år, - reglerne blev ændret. Så enten skulle han kun spille på invitationer eller også spille sig til et nyt kort via tourskolen.
 11. Hvordan gik 2017 for dig?

  Der er da gået rigeligt fadbamse i den Må have været nogle berusende runder
 12. hvor mange EDS runder har du spillet?

  Ja da, så længe det er baseret på, at du inderetter alle de scores du kan indberette, uanset hvilke forhold de er spillet under. Det vil jo så afspejle din spilleprofil. Så snart man begynder at selektere (godt vejr/dårligt vejr; god runde/mindre god runde,; udebane/hjemmebane etc ) så ryger hele fidusen.
 13. hvor mange EDS runder har du spillet?

  Ikke enig i at spiller har skabt sig en fordel. Man kan med lige så stor ret sige, at spiller 1 har skabt sig selv en konkurrencemæssig ulempe. Jeg vil simpelthen ikke acceptere den præmis, at man "skaber sig en konkurrencemæssig fordel" ved at spille i alt slags vejr. Man spiller, når man har lyst, og ud fra det får man et handicap, som er retvisende for den spillerprofil man nu engang er. Hvad angår beregningsmetoden ved jeg at der er mange kloge og erfarne mennesker, der gennem mange år har arbejdet på at skabe et fornuftigt system. Jeg skal ikke give mig til at spekulere over forandringer til dette - det vil være spild af min tid.
 14. løs snak, træningsredskaber

  Link?
 15. hvor mange EDS runder har du spillet?

  1. Hans handicap er ikke "manipuleret" højere - ordet manipuleret er meget negativt ladet og indikerer, at der er noget galt med fremgangsmåden - og det er der IKKE! Man kunne med lige så stor ret sige, at godt vejrspilleren har "manipuleret" sit handicap ned for at kunne prale med et lavt handicap. 2. Jeg er grundlæggende enig i, at stablefordkonkurrence er en tilsnigelse - den rigtige konkurrnece er fra scratch. Men golf er jo netop specielt ved, at man har etableret et system, som gør at spillere på meget forskellige niveauer kan konkurrere med hinanden under - tilnærmelsesvist - lige forhold. 3. Og ja handicapsystemet svarer netop til at serie 1 holdet fører med en 7-8 stykker ved kampstart, eller at jeg starter ved 60 meter mærket i et 100 m race mod Usain Bolt (og nok stadig taber ). Det er ikke anderledes, end at heste i galopløb belastes med forskellig vægt med formål at sikre, at de kommer samtidig over målstregen. Det er jo netop hele kernen i handicapsystemet!!!
×