Hop til indhold

Kitter

Medlem +
 • Antal indlæg

  645
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  32

Kitter vandt dagen den Oktober 29

Kitter havde det mest likede indhold!

Community omdømme

158 Fremragende

Om Kitter

 • Rang
  Guld medlem

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Handicap
  16

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Prøv med glidecreme. Det skulle være godt til både køller og jern!
 2. Kitter

  Forskel på dame og herre hoved Woods?

  Nok @Rosenberg som er bedst til at svare, men... Du kan sætte en hvilken som helst type skaft i et hvilket som helst hovede (hvis skaftdiamter og huldiameter i øvrigt tillader det). I øvrigt e rjeg ret sikker på at Thomas vil fortælle dig at der er ikke noget der hedder "dame" og "herre" men udelukkende forskellige typer af hoveder/skafter, som kan anvendes af ethvert køn (han, hun og alle de nymodens køn!) - man skal bare have det som passer bedst til lige netop din måde at spille golf på. At markedsføringen fra de forskellige firmaer kører på "dame" og "herre" er jo så en anden sag.
 3. Kitter

  Swingweight vs MOI

  Prøv at læse denne gamle tråd, hvor LHW delte ud af sine mange værdifulde erfaringer
 4. Kitter

  Swingweight vs MOI

  Seriøst???!!! Det må da godt nok være en stor skramme, hvis du vil bruge penge på et nyt hovede...
 5. Kitter

  Evaluering af sæsonen

  En fremmed er en ven du ikke kender endnu!! Og Herreste Gud hvad betyder en bule i en nylakeret benzintank.... Spøg til side - jeg har selv et net i haven, men slår ikke fulde slag. Kun chips og beherskede pitches. Og så bruger jeg "30-% bolde", altså plastikbolde som kun flyver 30% af normal distance. Så kan man slå lidt hårdere, også i haven. Da det jo primært er teknik og impact der trænes, så betyder længden ikke så meget.
 6. Kitter

  Hvad har du købt idag?

  Jeg har også en flamingokasse, men har en plastikkasse (a la en klodskasse, men lidt rundere plastik) inden i, netop fordi jeg også havde læst om problemer med flamingokasser og vandtæthed. Tog lidt tid at finde to kasser der passede, men det lykkedes i Bauhaus. Fungerer fint.
 7. Kitter

  Nye Wedges....

  Nu behøver man ikke at have 4 grader mellem hver jern - jeg ved godt t det er standard men når man er i en situation hvor man har en 44* PW og evt gerne vil have 60* som den mest loftede, så kan man jo bare få dem bøjet fx til 49*, 54.5*, 60* så gaps imellem wedges er så ens som muligt. Jeg har selv i en periode spillet med PW46, og så 50, 55, 60...
 8. Kitter

  Engelske webshop

  Ikke helt enig. Priserne stiger, men servicen bliver ikke ringere - det sidste er nemlig ikke en mulighed (baseret på Hørsholm-filialen)
 9. Kitter

  Engelske webshop

  Samme her. Hvis de danske shops tilbød noget ekstra i form af viden eller udstrakt service, så ville en mindre merpris kunne forsvares. Mange varer er standardvarer, hvor lokal viden ikke gør en forskel, og på andre områder er det desværre langt fra alle i shoppen, som ved hvad de har med at gøre (fitting fx). Og jeg er altså ikke filantrop overfor shopindehavere - min økonomiske går til børn i Afrika - der er behovet større.
 10. Kitter

  Engelske webshop

  BREXIT er først 29. marts 2019 kl. 23.00 GMT. Indtil da er det (golf) business as usual med stort udvalg til lave priser. Snaintongolf, golfonline, onlinegolf, directgolf, americangolf alle med 'efternavnet' .co.uk leverer hurtigt og effektivt. HVad der sker efter Brexit er der ikke rígtig nogen der ved sådan for alvor - hverken briterne eller EU.
 11. Kitter

  Fifler eller ej?

  Helt enig - en runde, hvor putts er givet kan ikke indrapporteres. Den runde er nemlig ikke spillet efter reglerne!
 12. Kitter

  Fifler eller ej?

  Jeg har heldigvis ikke oplevet dette ske, men hvis jeg kommer ud for det, så vil jeg rapportere vedkommende til handicapudvalget, politiet, SKAT og hvem man ellers kan rapportere uærlige mennekser til - uanset hvem det er ! Bordet fanger Fandme!
 13. Kitter

  Fifler eller ej?

  Dette punkt er, hvad ALLE golfspillere bør gøre, og det følger jo reelt også af den regel, at spilleren har pligt til at sikre, at spillerens handicap altid er retvisende. Det kan kun sikres ved at indberette alle runder. Når man gør det, kan man ganske enkelt ikke fifle!!! At man så kan opleve nogle klaphatte som mener at enhver opjustering er "fifleri" er så en anden sag. Men det er dem, som er galt på den!
 14. Kitter

  Er du også på vej i vinterhi? :-)

  Og så længe de ikke anvendes til at varme boldene, men kun hænderne, er de også helt i overensstemmelse med reglerne. Decision 14-3/13 Hand Warmer Q.A player uses a device to warm his hands during a round. Is the player in breach of Rule 14-3? A.No. Although a hand warmer is an artificial device, its use to warm the hands is traditionally accepted, and Exception 2 to Rule 14-3 applies.
 15. Kitter

  Er du også på vej i vinterhi? :-)

  Selvfølgelig både spiller og træner jeg gennem hele vinteren. Når stor bane lukker, så holder par 3 banen (altid åben) for. Hvis der er sne på par 3 banen, så er det driving range. Jeg har altid en kost liggende i bagagerummet, så driving range måtten kan fejes fri for sne. Påklædningen er ikke noget problem - lange underhylere under et par regnbukser (Cross), lag på lag på overkroppen. Ved rigtigt skidt vejr er den overdækkede range i Smørum værd at gæste. Der er ingen undskyldning for at gå i hi!!!!
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden