Jump to content
Vild med Golf


Kitter

Member +
 • Content Count

  749
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

Kitter last won the day on June 16

Kitter had the most liked content!

Community Reputation

175 Fremragende

About Kitter

 • Rank
  Guld medlem

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Handicap
  16

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er ikke et spørgsmål om passende eller ikke passende. Det er simpelthen ikke tilladt for spillere i handicapgruppe 1 (hcp<4,5) at spille EDS. [EGA handicapsystem - DGU vejledning afsnit 3.8. s. 21] EGA Handicapregler
 2. Gary Woodland var der ikke mange, der havde set som vinder. Inden turneringen var han i odds 80:1.... Men unægteligt solidt golfspil!
 3. Kitter

  Scores 2019

  Det er samme data sæt som Scott Sackets tal stammer fra, måske med et ekstra år inkluderet. . Nemlig de tal som Mark Broadie har baseret Strokes Gained Putting. Tabellen Sackett anvender er fra Broadie bog Every Shot Counts side 154, tabel 7.3. I øvrigt en interessant bog at læse (omend han bruger mange ord)
 4. Kitter

  Scores 2019

  https://thesandtrap.com/forums/topic/51757-pga-tour-putts-gainedmake-percentage-stats/ Fandt lige de præcise stats. 50 % er ved 7 fod 10 tommer, Ca. 2 meter og 40. Prøv at måle det op og se hvor kort det egentlig er. Tror at vore forventninger er alt for høje
 5. Jeg er helt enig i din gennemgang. Og det er forklaringen på strafslag 2 efter første teeshot jeg simpelthen ikke kan greje.
 6. Hvis nogen kan finde forklaringen på, hvorfor han står noteret for 2 strafslag, i stedet for det normale ene slag [ny bold efter regel 18.1 eller alternativt provisorisk bold efter regel 18.3], efter at have smidt den første i vandet, vil jeg meget gerne høre om det.
 7. Jeghavde egentlig samme problem for et par år siden (rejse vs dagligt spil). Jeg fandt ikke nogen hybrid bag som levede op til mine behov (det kan have ændret sig siden). Da jeg tænkte over hvad problemet egentlig var, så var det især at skulle bære en cart bag ned fra hotelværelset ud til shuttlen eller over til klubhuset - sjæældent mere end nogle hundrede meter men alligevel temmelig bøvlet med en fuld cart bag. I stedet for at købe en hybrid bag fandt jeg en dobbeltskulderstrop a la en strop til bærebag, som også kan monteres på en standard cart bag. Det løste mit konkrete problem ifm transprot af den tunge cart bag. https://www.izzo.com/dual-strap.html Bemærk to ting - pris og kvalitet hænger sammen - der har måttet lidt gaffatape på skulder polstringen efter et par år - den ændrer ikke baggen til en bærebag - et par hundrede meter til/fra klubhuset går fint, men ikke ude på banen. Finder du en rigtig god rummelig og vandtæt hybridbag hører jeg gerne om det!
 8. Nå ja og en lille detalje . Hvis du afbryder din runde på den måde, så er din tidsbestilling jo ikke længere gældende. Så må du i klubhuset og bestille tid til en ny runde. Du kan jo ikke få to runder på samme teetid!
 9. Husk - hvis der er meldt EDS, så er det ene slag en No Return runde, som medfører en opregulering på 0,1. Hvis det ikke er en tællende runde, så kan man jo i princippet tage alle de ekstra slag som man har lyst til. Personligt spiller jeg med dobbelt bogføring. I den interne konkurrence om fadbamserne (hvor Mulligans er aftalt på hul 1) bruger jeg mulliganen. MEN på scorekortet til indberetning bliver det naturligvis noteret som en ny bold fra tee og dermed 3. slag på hullet. Jeg kan stadig vinde fadbamsen i den interne konkurrence, men snyder ikke med scoreindberetningen. Enig!
 10. Golftv og Eurosport er samme rettighedshaver, så de bruger Eurosportvisningen som "reklamesøjle" for golftv streamingen.
 11. Kender godt problemet på 1. tee. Med det nuværende spilleniveau er baggen dog meget lettere på 18. tee......😒
 12. Lad os se om ikke også de arabiske og asiatiske sponsorer gerne vil have at deres turnering er en event på en global PGA Tour end på ET. Det sker næppe i år eller næste, men længere end det tror jeg ikke vi kommer til at vente på en større omlægning.
 13. Som du selv skrev tidligere - money talks. Så hvis det er det, som sponsorerne vil have, så er det, hvad de får. På godt og ondt.
 14. Ja man har fornemmelsen af at overvære et bundopgør i den næstbedste belgiske fodboldliga...... PGA-touren har vundet!
 15. Prøv at holde øje med Martin Kaymer - det ser ud som om han er ved at få fat i spillet igen efter en del triste år. Hvis det sker er han med i top 10....
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden