Hop til indhold


Kitter

Medlem +
 • Antal indlæg

  612
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  30

Kitter vandt dagen den August 18

Kitter havde det mest likede indhold!

Community omdømme

153 Fremragende

Om Kitter

 • Rang
  Guld medlem

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Handicap
  16

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Kitter

  Garmin CT10 tags

  Jeg har ikke set Arccos i virkeligheden, men ud fra fotos ser konstruktionen ud til at være den samme.
 2. Kitter

  Garmin CT10 tags

  Har købt Garmin GPS CT10 tags for nogle uger siden. Må udstede en advarsel mod at købe dem! https://buy.garmin.com/da-DK/DK/p/605172 Selve monteringen er simpel nok - skru tags i hullet for enden af grippet (mere om dette nedenfor). Registreringen til Garmin uret (S60) er egentlig også enkel nok, MEN man skal lige huske at gå ind i sin Garmin Connect konto på computeren for at vælge de køller/jern, som man vil have vist på uret og synkronisere disse ver på uret. Det står ikke i manualen! Her opstår de første problemer (omend dette er det mindste problem). Man kan ikke vælge 4-wood, 7-wood og 9-wood eller 7 hybrid. Jeg spiller selv med de første to og min kone med de sidstnævnte. Wedges er begrænset til PW, GW, SW og LW. Hvis man ønsker at lægge en ekstra wedge ind fx 64 grader, så er dette ikke muligt! Og der er ikke en "custom club" option, så man kan ikke selv oprette en kølle/jern. Så lige nu er min 4 wood registreret som 3wood og min 7wood som en 1 hybrid - ikke optimalt!!! Det virkelige problem med disse tags er at de falder af ved normal brug - jeg har foreløbig mistet to tags!!! Gevindet på taggen er ikke stort nok til at holde ordentlig fast nede i hullet på grippet. Efter at have mistet den første tag fastjorde jeg de tilbagevæende med kontaktlim (specielt til plastik/gummi). Det holder bare ikke. Taggen er konstrueret, således at der er en hulning ned mod gripenden, - dvs at det er ikke muligt at skabe en fast kontakt mellem grip-enden og tag, så limning er reelt ikke en mulighed. Så nu mangler jeg to tags!!! Gaffa tape synes at være eneste mulighed, men det skulle da ikke være nødvendigt. Et yderligere monteringsproblem er, at tags ikke passer på grips med counterweight, fordi der ikke er hul til skruen i et counterweight grip - dvs at taggen ikke kan monteres på min putter med et Superstroke 2.0 counterweight grip! Der er ikke fra Garmin angivet nogen løsning på dette!! Jeg skrev til Garmin support om problemerne med de manglende valgmuligheder for køller/jern onsdag d. 8. august og om problemerne med at tags falder udmandag d. 13. august. Bortset fra den automatiske computerbesked "vi har modtaget din forespørgsel" har reaktionen fra Garmin været TAVSHED. Ikke en lyd!! Jeg har tidligere spillet med GameGolf tags i to år og har ikke mistet en eneste! Samlet set må jeg klart advare mod at købe dette produkt - dels er det fejlkonstrueret, dels er supporten ikke eksisterende!
 3. Kitter

  Vil du hjælpe mig?

  Firefox, Chrome og EDGE - OK
 4. Kitter

  Ærø Golf Klub

  Nej hjemmesiden er ikke så informativ om banen. Der mangler oversigtskort, baneguide og scorekort! Baneguiden kan du dog finde via app'en GLFR omend der ikke er mange detaljer....
 5. Kitter

  Thorbjørn tæt på Ryder Cup

  En anden lile detalje som gør at Thomas Bjørn skal være meget meget stringent i sin spillerudtagelser. Kan I huske hans reaktion i 2006, da Ian Woosnam IKKE udtog Bjørnen - det var ikke pæne ord: https://jyllands-posten.dk/sport/golf/article4748708.ece Bjørnen vil nok gøre meget for at undgå, at han selv bliver mål for samme slags ballade i 2018!
 6. Kitter

  Thorbjørn tæt på Ryder Cup

  Det lyder unægtelig som om Thorbjørn skal med via en reel kvalifikation. For at få et wild card skal han nok reelt opnå så gode resultater i de sidste turneringer at han aligevel kvalificerer.... Nå men det var den sejr i PGA Championship - discussion closed! Kom så Thunderbear!
 7. Kitter

  Thorbjørn tæt på Ryder Cup

  Han kan bare vinde PGA Championship - så er diskussionen vel lukket
 8. Kitter

  Thorbjørn tæt på Ryder Cup

  Ja man må håber,. at han kvalificerer sig via listerne. Ellers skal der nok blive diskussioner om kammerateri, hvis den danske kaptajn giver wild card til en dansk rookie uanset hvor godt han har spillet. Omvendt vil meget få kritisere et wild card til en Ian Poulter, som har spillet bedre end længe, og som har sin Ryder Cup historik klart med sig!
 9. Kitter

  Afbrændte fairways...

  Det er også min løsning i disse tider. Jeg tog lige en halv time på par 3 banen, hvor jeg "lang-puttede" med 7i, 9i og GW, så jeg kunne bruge samme sving og få tre forskellige længder. Det fungerer faktisk så godt, at jeg nok kommer til at prøve, selv når regnen falder igen...!
 10. Kitter

  Afbrændte fairways...

  Måtte lige læse dette nogle gange - ikke helt lettilgængeligt stof. Nu forstår jeg bedre hvorfor specielt min kone klager over sine wedges i denne tid - hun flækker dem hele tiden, mens jeg ikke oplever nær så store udfordringer. En visuel sammenligning mellem hendes Cobra Fly-Z XL sandjern og mit eget Wishon Micro-Groove HM SW illustrerer dette så selv den ikke-teknologi interesserede frue kunne se det. Må se at få hende overtalt til et besøg hos @Rosenberg
 11. Kitter

  TomTom Golfer 1, rem

  Hvad sagde de hos TomTom Danmark - de burde vel være de nærmeste til at hjælpe?
 12. Kitter

  UPS !

  DGUs hjemmeside om samme findes her: https://www.danskgolfunion.dk/artikel/forsikringer
 13. Kitter

  The Open 2018

  Nicolai Højgaard er i -1 efter 10 huller - stor oplevelse for en 17-årig! Thorbjørn skal først ud 12:53 lokal tid. Håber, at han kan lave en af sine gode turneringer - der har godt nok været meget rutsjebane over hans præstationer over årene....
 14. Kitter

  Tips til Tollundgaard ??

  Kultur og opdragelse kommer ikke af sig selv. Man begynder med undervisning etc, men der er også nødt til at være konsekvens i form af banekontrol og evt. udelukkelse. I min klu er der desværre en del gamle medlemmer, som har glemt alt om etiketteregler, og i øvrigt er (undskyld udtrykket) skide ligeglade med alle andre - de opfører sig som om de ejer banen i deres 5+ timers runder. Der er kun een ting som vil have effekt - sanktioner i form af udelukkelse... Og for dem hvor den venlige vejledende fremgangsmåde virker, skal man huske at kommunikationen skal være gentagen, vedvarende og have forskellig form. Et enkelt skilt på første tee er totalt spild af penge....
 15. Kitter

  Scores 2018

  Det er jo en genial forretningsmodel for Proen. Du betaler for een lektion, hvor han ødelægger alting. Derefter sælger han dig et ti-turskort, så han kan reparere den ødelæggelse han selv har forårsaget!!
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden