Jump to content

Janp

Member
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Janp

 • Rank
  Ny bruger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pastorius. Det kan du selvfølgelig også. Jeg synes bare, det bliver lidt mere kringlet på den måde. Med bruttoslag synes jeg det er mere overskueligt. Også hvis du f eks skal introducere nye medlemmer for det. Men - det er jo smag og behag.
 2. Nej, det er de til enhver tid 20 sidste runder med de otte bedste. Den ældste bliver hermed "skubbet ud" og nyt gennemsnit beregnes. Derfor er det en god idé fremtidigt at skrive antal slag, i stedet for et streget hul, hvis man selv vil holde lidt hånd i hanke med sit hcp, da det nemmest udregnes i bruttoslag i stedet for stableford point.
 3. Formlen på udregningen har jeg fundet et sted: Reguleret bruttoscore ( eks par fire med ét ekstra slag, hvor 7 slag er bruttoscore, med andre ord et "streget" hul) som golfbox automatisk registrerer, minus course rating x 113 divideret med sloap = hcp på runden. F eks 84 slag minus CR 70,8 x 113 : SL 128 = Hcp 21,5
 4. Er der nogen der ved, om der kommer en app til beregning af det nye whs-handicapsystem?
 5. Janp

  Driversvinget

  Det er en af ældre dato. Callaway Diablo. Jeg fik faktisk kortet den ca 2,5 - 3 cm ned for 1 1/2 års tid siden. og nu da jeg har fået rimelig kontrol over min slice overvejer jeg at gå den anden vej igen. Måske en dum idé? 🤔
 6. Janp

  Driversvinget

  Jeg ændrede for ca 4 uger siden mit grip med driveren til ultra stærkt. Jeg havde en frygtelig slice og det hjalp her og nu. Endvidere tordnede jeg bolden 25-30 m længere end normalt. Nu er det ligesom driveren igen har tabt pusten, uanset hvor meget jeg anstrenger mig. Tilbage ved den gamle længde eller endnu kortere. Nogen, der har oplevet sådan et mærkeligt fænomen?
 7. Der er 6 forskellige nu, skrives der. Jeg kender kun stableford.
 8. Hvis min bold ligger på green og bliver ramt af en anden spillers bold, der bliver chippet ind, skal min bold jo som bekendt genplaceres. Hvad hvis min bold skulle ske at ryge i hul ved sammenstødet, skal den så hives op ad hullet og genplaceres??
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden