Jump to content

Søren3600

Member
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Søren3600

 • Rank
  Ny bruger
 1. Hej Alle I skal igen have 1000 tak for alle jeres svar og sikke en ny verden med massere af ting man skal kende til. Ud fra det i skriver så overtænker jeg nok om udstyret er godt nok, men sådan er jeg bare :-), vil gerne have noget godt fra starten. Jeg glæder mig til på Lørdag hvor der er træning i langt spil + pitch. I morgen skal jeg i shoppen for at hente mit sandjern og måske skifte driveren ud til en driver der kan justeres. Jeg vil lige nævne for ham, hvad min udfordringer var da jeg var ude og slå med mit 7 jern. Jeg vil helt sikkert tage mange af jeres ord med og lige huske det med grip size hvis det skulle være et problem. Det er virkelig fedt at i har gidet og bruge jeres tid på at komme med feedback til mine spørgmål. Bedste hilsner Søren
 2. Hej Alle I skal have 1000 tak for alle jeres svar. Jeg er stadigvæk meget i tvivl om det sæt jeg har fået sat sammen i shoppen er et bedre sæt end Cobra King XL. (prisforskel på 600kr. og jeg får en taske med Cobra King XL). Hvis jeg skal have rettet LIE vinklen og sættet måske ikke passer mig allerede for start, så er det rigtig ærgelige penge og så skal jeg bruge endnu flere penge på at få rettet det til. Jeg er helt enig i at et golfsæt ikke er det vigtigste for at blive bedre til golf, men træning er den eneste vej. Dog hvis et sæt ikke kan håndtere min teknik (som forhåbentlig ændre sig til det bedre), så kan jeg bare godt være bange for at bruge pengene og stå med et sæt jeg skal af med igen og også for at opstart på golf måske bliver en lidt for meget op ad bakke oplevelse, i stedet for det er sjovt. Jeg vil meget gerne træne og perfektionere min teknik, men jeg vil ikke også kæmpe med et sæt der ikke passer mig. Jeg kan sige at jeg også fik en vabel på min højre langefinger (huden rev sig løs) mens jeg slog ud. Om det var fordi det var noget varmere i vejret og jeg slog 6 spande og til åbent hus kun 3 spande + 3 huller runde ved jeg ikke, Jeg kan se at skaftet på Cobra King XL er anderledes, men om det er min teknik der er dårlig og derfor det sker eller om det er sættet, det ved jeg ikke.
 3. Hej Alle OK, nu er der sikkert nogen der tænker slap nu af du kan nøjes med det billige golf sæt fra Føtex...MEN :-). Jeg var til åbendag i Søndags i min lokale golfklub og har nu meldt mig ind. I samme ombæring fik jeg lavet en aftale med klubbensbutik om et godt sæt til 5000 kr. bestående af nye men udgået/gammel overgang køler. I dag var jeg så nede og købe det sæt som han havde lavet til mig. Jeg er dog ikke helt sikker på om jeg har fået det bedste for pengene. Om jeg skal betale 500 kr ekstra er ligegyldigt, men jeg ligger omkring 5000 er mit max. Det sæt jeg har fået består af følgende: Jern 5-6-7-8-9-P Cobra King F8 Carbon FW 3F 16grader-7F 23 grader Cobra F-MAX (rød) Driver Cobra F-MAX Airspeed offset 11,5grader (blå)...Han har foreslået at måske erstatte denne med driver som ovenståend FW (rød) som kan justeres i vinkel osv.) Putter TaylorMade OS Daytona 12 (Med tykt greb) Sandjern har jeg ikke fået endnu, men jeg vil få et ret dyrt jern som har været brugt til demo. Jeg var ude I søndags (åbendag) og slå nogle bolde med et 6-jern og jeg synes at de bolde IKKE havde en tendens til at slice, men relativ lige slag. I dag var jeg så ude og prøve at slå en masse bolde med mit nye 7-jern, der var en STOR tildens til at de slicede til venstre langt størstedelen af dem. Jeg havde lidt til højre og lidt i midten. Jeg vil sige det blev lidt bedre efter 6 spande og hvor jeg sat lidt af hastigheden og kraften i slaget ned. OK hvor god er jeg så til golf og hvad vil jeg gerne have i et sæt. Hmmm jeg er på alle måder nybegynder, men jeg kan da slå ca. +150m med 7 jern. Jeg har været ude omkring 10 gange i mit liv og spille, jeg synes selv jeg har godt flair for det ,men klart at smedighed, masser af den rigtige teknik mangler. Jeg mener jeg har styrke i mit sving (sagde ham i butikken efter han var ude og se mig nogle slag). Nå hvad søger jeg så i mit sæt. Et sæt jeg kan bruge uden problemer om 2 år. Jeg vil gerne have et sæt der har tilgivelse og som kan give mig højde på boldene. Jeg har søgt på nettet og set på Cobra King XL Speed komplet sæt som man kan få for omkring 5500 kr. (normal pris over 10.000 kr.). Jeg ved ikke om det jeg har fået er godt nok og om det er godt nok til prisen. Jeg håber i kan og vil hjælpe mig...Jeg vil ligge dette oplæg op andre steder på nettet, for jeg har brug for et hurtigt svar så jeg kan retunere det købte sæt (hvis det er det det ender med).
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden