Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

AJ

Medlem +
 • Antal indlæg

  417
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  16

AJ vandt dagen den Juni 5 2016

AJ havde det mest likede indhold!

Community omdømme

41 Fremragende

Om AJ

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 09-08-1967

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Tønder Golf Klub
 • Interesser
  Golf, Volleyball, Familien
 • Handicap
  15,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Mizuno MX-100 5-Sw, Mizuno MX-700 Hybrid 4 og 3 og Driver 10,5. Callaway Driver FT IQ 10 (LHW made). GW lavet af LHW. Putter af mærket Cleveland. Desuden en ældre 3 wood, som bliver det næste der udskiftes.
 1. Ja det er så sandelig dejligt at se hvordan de unge gør sig i absolut topbesatte turneringer på de forskellige tours. Det lover godt for fremtiden. Det varer nok ikke længe før vi kan lykønske en af de unge med en turneringssejr. Så dejligt at se.
 2. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 22/100 Min tid 80 sekunder  
 3. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 61/100 Min tid 296 sekunder  
 4. Vil også gerne deltage som baneanmelder. Jeg har uheldigvis spillet med Rene og kan altså ikke deltage på Great Northern Men jeg spiller meget gerne en runde med Rene igen. Skulle der være behov for det skriver jeg gerne baneanmeldelser på tysk ligesom jeg selvfølgelig gerne spiller baner i hele Tyskland og andre tysktalende lande og områder. Så Claus du annoncerer bare og jeg prøver at melde mig når der kommer noget interessant.
 5. VMG træf 2017 så er jeg klar. Ville nyde at skulle mødes med en del af VMG-erne. Stedet er ikke så afgørende så længe prisen er attraktiv. Når man bor i det sydvestligste hjørne af landet er man vant til at køre - så afstanden er ikke afgørende. Håber det bliver en "fri-weekend". Glæder mig til at høre nærmere.
 6. HIO

  Sådan Rene - et stort tillykke her fra Tønder. Nu må det altså snart være min tur til at prøve..................................................
 7. VMG er ligesom alt andet igennem en eller anden form for udvikling. Om det er til det bedre eller værre, må være op til hvert enkelt medlem at afgøre. Jeg er måske opdraget lidt old school, men har meget nemt ved kun at beskæftige mig med ting, der interesserer mig eller hjælper mig. Derudover følger jeg en ganske simpel regel. Hvis ikke jeg har noget pænt at sige/skrive så holder jeg mund eller lader være med at skrive/kommentere. Men for at emner/personer skal være interessante for mig skal de være faktuelle - intet er mere dræbende en ting grebet ud af den blå luft. Derfor deltager jeg kun i debatter hvor jeg føler at jeg kan lære noget (blive klogere) eller hvor jeg kan bidrage med viden omkring emnet. Jeg synes blandt andet at det er spændende at følge de professionelle golfspillere (herunder selvfølgelig Lasse Golfkid). Jeg synes at medlemmerne skal deltage med det de synes er interessant så er jeg sikker på at mangfoldigheden vil gøre VMG interessant for mange golfspillende og golfelskende personer.
 8. De, og alle andre der har kvaliteterne, skal være/blive en fornøjelse at følge for alle golfelskende fans. Jeg har selv fulgt lidt med (så meget som det er muligt via nettet) og synes det er meget spændende at se den udvikling som golfspillerne er igennem - ligemeget hvem de er. Det er altid rart at se danske idrætsudøvere gøre det godt. Så bare på med vanten (golfhandsken) og fyr den af på tredje runde.
 9. En klassiker. Manden til sin golfkammerat. Nu må jeg hellere spille ordentligt og gøre mig umage - min svigermor sidder på terrassen oppe ved klubhuset. Hvortil vennen tørt svarer lige-meget hvor godt du rammer bolden og hvor meget umage du gør dig kan du umuligt ramme hende herfra.
 10. Jamen så "knæk og bræk". Det ville jeg aldrig ønske en golf-spiller :-) Vi må så absolut finde en dag til en omgang golf et eller andet sted i det sydjyske.
 11. Hej Rene Jeg ville "skide" gerne men er desværre arbejdsramt - håber du finder en makker til runden. Ellers må du jo spille flere bolde :-) Hilsen Andreas
 12. Kommer med et helt vildt bud - Fowler. Bare for ikke at nævne en af forhåndsfavoritterne
 13. Åbningsturnering i Tønder i dag 84 deltagere (81 der var 3 der ikke nåede det/var syge) fik en hulpræmie på hul nr. 2 med 1,08m til hullet. Lavede 36 points med 3 streger på kortet - derudover blev der lavet 3 sand-saves (hvilket er meget unormalt for mig). Ja det blev til en birdie på hul 2 :-). Desværre blev det ikke til en plads i præmierækken på grund af lidt for højt handicap. Men er yderst tilfreds med resultatet.
 14. Jeg skal nok sidde klar ved computeren og følge med. Håber du finder masser af fugle de kommende to dage. Er sikker på vi nok skal få dig at se med helt fremme hvor det er sjovt Du har jo stadig væk mulighed for at vinde vmg-træf 2016, endda uden at skulle gennem en lang kvalitikation inden.....
 15. Vi ser frem til en spændende afslutning og krydser fingre for Golfkid. Go Lasse, Go Lasse