Hop til indhold

AJ

Medlem +
 • Antal indlæg

  424
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  16

AJ vandt dagen den Juni 5 2016

AJ havde det mest likede indhold!

Community omdømme

41 Fremragende

Om AJ

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 09-08-1967

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Tønder Golf Klub
 • Interesser
  Golf, Volleyball, Familien
 • Handicap
  15,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Mizuno MX-100 5-Sw, Mizuno MX-700 Hybrid 4 og 3 og Driver 10,5. Callaway Driver FT IQ 10 (LHW made). GW lavet af LHW. Putter af mærket Cleveland. Desuden en ældre 3 wood, som bliver det næste der udskiftes.
 1. Arbejds weekend

  Spiller i samme klub som DanishGolfGoat og kan sagtens bekræfte hans oplevelser. Jeg har deltaget aktivt i begynder udvalget og stod sidste år og i år for vores vintergolf. Selvfølgelig ikke alene men sammen med andre frivillige. Derudover har jeg erfaringer fra den lokale volleyball klub, hvor billedet er nogenlunde det samme. Hvis man vil gentænke hele klub ideen er man nød til at undersøge hvorfor medlemmerne er medlem af en klub eller forening. En klub eller forening bør baseres på et gensidigt forpligtende samarbejde hvis tingene skal lykkes. Man er nødt til at sortere nyderne fra (dem som har betalt kontingent) og lade dem deltage på deres betingelser. Konsekvensen kan så blive at kontingentet når nye højder og at de frivillige ikke er der mere - med deraf følgende kæmpe udgifter til "professionelle" arbejdsfolk til samtlige opgaver på og omkring banen. For mig er det at være medlem af en klub også forbundet med en frivillig indsats. Hvor stor denne indsats skal være kan altid diskuteres. Derudover er og har det sikkert altid været sådan at det er de samme personer man ser lave frivilligt arbejde i flere forskellige klubber. Jeg kunne måske godt klare en højere kontingentbetaling - men ville da helt sikkert overveje om det så var en aktivitet jeg ville fortsætte med.
 2. Ingen kortgebyrer i shoppen

  Sådan Claus. Har du nogle erfaringer med hvad der vil ske med gebyrerne. Jeg mener der kunne være flere muligheder. Den "værste" ville være at butikkerne ville holde op med at tage mod kort og finde alternativer. En anden mulighed var at forhøje "fragt" omkostningerne. Begge noget der ville afskrække kunder fra at handle netop der. Man kan vel ikke forestille sig at bankerne og kortudstederne helt vælger at droppe gebyrerne, eller kan man ?
 3. The Open 2017

  Desværre har hun også ferie. Vi arbejder faktisk samme sted så hun ved hvor meget/lidt jeg har til rådighed. De værste er næsten børnene. Min datter på 6 spurgte i går om vi absolut skulle se golf. Da jeg svarede ja spurgte hun hvorfor. Jeg måtte så fortælle hende at det var fordi at jeg "følger med" i golf. Hun accepterer heldigvis forklaringen. Sønnike skal på spejder-lejr fra på lørdag så er han ude af huset. Jeg har faktisk overvejet om konen ikke skulle have en fri weekend sammen med veninderne - men er bange for at de absolut vil have mig og datteren med :-( Jeg bruger et gammelt trick - enten ser jeg golf eller også spiller jeg golf. Normalt foretrækker konen at jeg ser golf (så er jeg trods alt i nærheden).
 4. Nanna Koerstz Madsen

  Med det spil hun leverer kan man kun ønske for hende at det lykkes at blive LPGA-spiller så hurtigt som muligt. Men ja det bliver spændende at følge hende.
 5. VMG træf

  Ham Kirk manden kan da kun være mere end interesseret i at få besøg af VMG. Hvem skal ellers fortælle om hans nye bane rundt i hele landet og alle golfklubberne - så Claus bare gå til ham. Han kan jo eventuelt sætte en lille bil på højkant på et af par 3 hullerne. For min skyld behøver det ikke at være en HIO præmie - tættest på pinden er godt nok i min verden. Glæder mig til at høre mere...............
 6. The Open 2017

  Jeg holder fast i at Kaymer vinder i -7. Jeg har overhovedet ikke beskæftiget mig med hverken bane eller spillere, så det er et rent skud fra hoften. Har 3 ugers ferie fra i morgen tidlig kl. 6:00 og tror jeg skal se lidt golf i den kommende week-end. (Håber ikke at konen læser med her).
 7. VMG træf

  Jeg deltager også gerne hvis det kan lade sig gøre for arbejde, familie og alle de andre ting jeg skal nå. Det betyder ikke så meget hvilken bane der bliver valgt da jeg under alle omstændigheder skal køre "langt" for at deltage. Da der er mange baner i det jyske jeg endnu ikke har spillet, har jeg ingen favorit, så bare vælg løs. Det kunne være hyggeligt om VMG-Træf kunne genindføres og vi igen kunne få sat ansigter på debattørerne herinde.
 8. Flot debut

  Ja det er så sandelig dejligt at se hvordan de unge gør sig i absolut topbesatte turneringer på de forskellige tours. Det lover godt for fremtiden. Det varer nok ikke længe før vi kan lykønske en af de unge med en turneringssejr. Så dejligt at se.
 9. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 22/100 Min tid 80 sekunder  
 10. NY QUIZ:Regelquiz 1

  Jeg gennemførte denne quiz. Min score 61/100 Min tid 296 sekunder  
 11. Vil også gerne deltage som baneanmelder. Jeg har uheldigvis spillet med Rene og kan altså ikke deltage på Great Northern Men jeg spiller meget gerne en runde med Rene igen. Skulle der være behov for det skriver jeg gerne baneanmeldelser på tysk ligesom jeg selvfølgelig gerne spiller baner i hele Tyskland og andre tysktalende lande og områder. Så Claus du annoncerer bare og jeg prøver at melde mig når der kommer noget interessant.
 12. Skal vi VMG-træffes i 2017 ?

  VMG træf 2017 så er jeg klar. Ville nyde at skulle mødes med en del af VMG-erne. Stedet er ikke så afgørende så længe prisen er attraktiv. Når man bor i det sydvestligste hjørne af landet er man vant til at køre - så afstanden er ikke afgørende. Håber det bliver en "fri-weekend". Glæder mig til at høre nærmere.
 13. HIO

  Sådan Rene - et stort tillykke her fra Tønder. Nu må det altså snart være min tur til at prøve..................................................
 14. VMG - for alle..

  VMG er ligesom alt andet igennem en eller anden form for udvikling. Om det er til det bedre eller værre, må være op til hvert enkelt medlem at afgøre. Jeg er måske opdraget lidt old school, men har meget nemt ved kun at beskæftige mig med ting, der interesserer mig eller hjælper mig. Derudover følger jeg en ganske simpel regel. Hvis ikke jeg har noget pænt at sige/skrive så holder jeg mund eller lader være med at skrive/kommentere. Men for at emner/personer skal være interessante for mig skal de være faktuelle - intet er mere dræbende en ting grebet ud af den blå luft. Derfor deltager jeg kun i debatter hvor jeg føler at jeg kan lære noget (blive klogere) eller hvor jeg kan bidrage med viden omkring emnet. Jeg synes blandt andet at det er spændende at følge de professionelle golfspillere (herunder selvfølgelig Lasse Golfkid). Jeg synes at medlemmerne skal deltage med det de synes er interessant så er jeg sikker på at mangfoldigheden vil gøre VMG interessant for mange golfspillende og golfelskende personer.
 15. Therese O'Hara

  De, og alle andre der har kvaliteterne, skal være/blive en fornøjelse at følge for alle golfelskende fans. Jeg har selv fulgt lidt med (så meget som det er muligt via nettet) og synes det er meget spændende at se den udvikling som golfspillerne er igennem - ligemeget hvem de er. Det er altid rart at se danske idrætsudøvere gøre det godt. Så bare på med vanten (golfhandsken) og fyr den af på tredje runde.
×