Hop til indhold

AJ

Medlem +
 • Antal indlæg

  430
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  17

AJ vandt dagen den December 20 2017

AJ havde det mest likede indhold!

Community omdømme

44 Fremragende

Om AJ

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 09-08-1967

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Tønder Golf Klub
 • Interesser
  Golf, Volleyball, Familien
 • Handicap
  15,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Mizuno MX-100 5-Sw, Mizuno MX-700 Hybrid 4 og 3 og Driver 10,5. Callaway Driver FT IQ 10 (LHW made). GW lavet af LHW. Putter af mærket Cleveland. Desuden en ældre 3 wood, som bliver det næste der udskiftes.

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. AJ

  Forår og golf

  Jeg deltager personligt i vintergolf og ser det mest som et forsøg på at vedligeholde et nogenlunde anstændigt sving. Desuden bruges vinteren til at træne, så jeg får prøvet forskellige ting inden sæsonen for alvor starter. Grænsen går ved snestorm eller når jeg ikke mener at jeg kan se bolden længere.
 2. AJ

  Ferie for Alle 2018

  Det blev så ikke denne gang at jeg skulle forbi messen. En børnefødselsdag i morgen og natarbejde i går fik mig til at sove lidt her til formiddag. Håber i får en god messe og lad os så få lidt sommer og rigtigt golf vejr.
 3. AJ

  Ferie for Alle 2018

  Hej Lasse Jeg har ikke helt besluttet mig for om jeg kigger forbi på messen. Hvis det sker - bliver det helt sikkert fredag. Vi skal nemlig holde børnefødselsdag om lørdagen og der er vintergolf i klubben på søndag. Skulle jeg kigge forbi - skal jeg nok slå et slag forbi standen og få en lille hyggesnak. mvh Andreas
 4. AJ

  God jul til alle

  Glædelig jul til alle golfspillere og andet godtfolk her fra det sønderjyske. Jeg kunne godt lave en lille konkurrence for dem, der gerne vil gætte hvad julemenuen var hos os (mand, kone og to børn på henholdsvis 6 og 12 år). Jeg er næsten sikker på at ingen vil kunne gætte menuen (der skal tænkes meget utraditionelt). Julegaverne var delvis hårde og bløde - blandt andet en windbreaker til vintergolf købt på tilbud til 199,95 i stedet for 799,95 før jul. Derudover kommer der 5 dusin bolde med navn på nu på torsdag. Så vi mangler bare at det meget hurtigt bliver 22 grader og forår.
 5. AJ

  Agurketid for golfspillere

  Det er vist helt normalt for årstiden. Personligt har jeg brugt (vinter) tiden på at arrangere lidt vintergolf i hjemmeklubben sammen med 3 andre. Vi har spillet siden 1. november men banen har desværre været lukket på grund af vand - megen vand. Desuden har jeg planer om at vinteren skal bruges på at optimere mit golfsving, således at jeg kan spille både en fade og en draw. Jeg har kigget lidt på mit udstyr og indkøbt bolde til den kommende sæson. Nu skal der bare findes et par nye golfsko til den kommende sæson. Jeg ser frem til foråret og håber selvfølgelig på en rigtig god sommer med masser af varme og golfvejr. Jeg synes at vi bør belønnes efter årets sommer. Mest af alt nyder jeg julen og nytåret sammen med konen og børnene - så ser de jo også lidt til mig. Der mangler selvfølgelig lidt spændende læsning her på sitet - men jeg kunne jo også selv bidrage med emner. Men hvad laver andre golfere på denne tid af året ?
 6. AJ

  Klubmester i golfreglerne

  Jeg har også flere gange spillet med personerne der står for regelundervisningen i klubben. Jeg ser det helt klart som en fordel at have en, som kender reglerne, i flighten. Desuden har jeg oplevet at de også er i tvivl indimellem og godt tør sige "den slår vi lige op når vi kommer ind i klubhuset". Jeg har også flere gange selv spurgt til kanin spille aftenerne bare for at de nye ikke skulle udlevere sig selv. Der er mange der kigger når en såkaldt erfaren golfspiller tør at spørge om det de fleste ikke kender svaret på.
 7. AJ

  Arbejds weekend

  Spiller i samme klub som DanishGolfGoat og kan sagtens bekræfte hans oplevelser. Jeg har deltaget aktivt i begynder udvalget og stod sidste år og i år for vores vintergolf. Selvfølgelig ikke alene men sammen med andre frivillige. Derudover har jeg erfaringer fra den lokale volleyball klub, hvor billedet er nogenlunde det samme. Hvis man vil gentænke hele klub ideen er man nød til at undersøge hvorfor medlemmerne er medlem af en klub eller forening. En klub eller forening bør baseres på et gensidigt forpligtende samarbejde hvis tingene skal lykkes. Man er nødt til at sortere nyderne fra (dem som har betalt kontingent) og lade dem deltage på deres betingelser. Konsekvensen kan så blive at kontingentet når nye højder og at de frivillige ikke er der mere - med deraf følgende kæmpe udgifter til "professionelle" arbejdsfolk til samtlige opgaver på og omkring banen. For mig er det at være medlem af en klub også forbundet med en frivillig indsats. Hvor stor denne indsats skal være kan altid diskuteres. Derudover er og har det sikkert altid været sådan at det er de samme personer man ser lave frivilligt arbejde i flere forskellige klubber. Jeg kunne måske godt klare en højere kontingentbetaling - men ville da helt sikkert overveje om det så var en aktivitet jeg ville fortsætte med.
 8. AJ

  Ingen kortgebyrer i shoppen

  Sådan Claus. Har du nogle erfaringer med hvad der vil ske med gebyrerne. Jeg mener der kunne være flere muligheder. Den "værste" ville være at butikkerne ville holde op med at tage mod kort og finde alternativer. En anden mulighed var at forhøje "fragt" omkostningerne. Begge noget der ville afskrække kunder fra at handle netop der. Man kan vel ikke forestille sig at bankerne og kortudstederne helt vælger at droppe gebyrerne, eller kan man ?
 9. AJ

  The Open 2017

  Desværre har hun også ferie. Vi arbejder faktisk samme sted så hun ved hvor meget/lidt jeg har til rådighed. De værste er næsten børnene. Min datter på 6 spurgte i går om vi absolut skulle se golf. Da jeg svarede ja spurgte hun hvorfor. Jeg måtte så fortælle hende at det var fordi at jeg "følger med" i golf. Hun accepterer heldigvis forklaringen. Sønnike skal på spejder-lejr fra på lørdag så er han ude af huset. Jeg har faktisk overvejet om konen ikke skulle have en fri weekend sammen med veninderne - men er bange for at de absolut vil have mig og datteren med :-( Jeg bruger et gammelt trick - enten ser jeg golf eller også spiller jeg golf. Normalt foretrækker konen at jeg ser golf (så er jeg trods alt i nærheden).
 10. AJ

  Nanna Koerstz Madsen

  Med det spil hun leverer kan man kun ønske for hende at det lykkes at blive LPGA-spiller så hurtigt som muligt. Men ja det bliver spændende at følge hende.
 11. AJ

  VMG træf

  Ham Kirk manden kan da kun være mere end interesseret i at få besøg af VMG. Hvem skal ellers fortælle om hans nye bane rundt i hele landet og alle golfklubberne - så Claus bare gå til ham. Han kan jo eventuelt sætte en lille bil på højkant på et af par 3 hullerne. For min skyld behøver det ikke at være en HIO præmie - tættest på pinden er godt nok i min verden. Glæder mig til at høre mere...............
 12. AJ

  The Open 2017

  Jeg holder fast i at Kaymer vinder i -7. Jeg har overhovedet ikke beskæftiget mig med hverken bane eller spillere, så det er et rent skud fra hoften. Har 3 ugers ferie fra i morgen tidlig kl. 6:00 og tror jeg skal se lidt golf i den kommende week-end. (Håber ikke at konen læser med her).
 13. AJ

  VMG træf

  Jeg deltager også gerne hvis det kan lade sig gøre for arbejde, familie og alle de andre ting jeg skal nå. Det betyder ikke så meget hvilken bane der bliver valgt da jeg under alle omstændigheder skal køre "langt" for at deltage. Da der er mange baner i det jyske jeg endnu ikke har spillet, har jeg ingen favorit, så bare vælg løs. Det kunne være hyggeligt om VMG-Træf kunne genindføres og vi igen kunne få sat ansigter på debattørerne herinde.
 14. AJ

  Flot debut

  Ja det er så sandelig dejligt at se hvordan de unge gør sig i absolut topbesatte turneringer på de forskellige tours. Det lover godt for fremtiden. Det varer nok ikke længe før vi kan lykønske en af de unge med en turneringssejr. Så dejligt at se.
 15. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 22/100 Min tid 80 sekunder  
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden