Jump to content

Brian Knudsen

Member
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Brian Knudsen

  • Rank
    Ny bruger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Tak for alle svar - som jeg læser jeres svar, så skal det stå i klubbens lokalregler, hvis E-5 må bruges. Jeg blev bare lidt forvirret af det DGU skriver omkring E-5.................................................. "Hvilke turneringer, lokalreglen er gældende i, bliver således ikke defineret i klubbens generelle lokalregler, men i den turnering hvor den IKKE gælder." https://www.danskgolfunion.dk/artikel/lokalregel-e-5-drop-på-fairway-ved-bold-mistet-eller-out-bounds
  2. Hej Lige et spg. til den nye regel E-5 om drop på fairway. Som jeg læser det, så gælder den alle steder, med mindre at klubben skriver på scorekortet eller i lokalregler, at den IKKE gælder. Det jeg hører fra andre er, at det SKAL stå på scorekortet, hvis den nye regel gælder her - Hvad er korrekt?
×
×
  • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden