Jump to content

RasmusAnd

Member
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About RasmusAnd

 • Rank
  Ny bruger

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Hedensted Golfklub
 • Handicap
  17
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har ikke den store forstand på de to sæt. Men jeg ville nok vente lidt med at blive fittet/få bukket jern, da du skriver, at du lige er startet, og dermed kan dit sving ændre sig ret dramatisk på kort tid. Få noget undervisning/deltag på nogle hold og find årsagen til slice/hook. Eventuelle dårlige vaner er så meget nemmere at rette i starten fremfor når du har spillet med dem i et par år. Undervejs kan du snakke med proen om, hvad der vil være smart at gøre i din situation. Det kan være, at du forholdsvist nemt kan justere på teknikken og få den til at blive nogenlunde stabil/god. Når det er sket, så kunne det måske være godt at få rettet dit sæt til (hvis muligt?), så det kommer til at passe bedre til dig et godt stykke ned i hcp. Det kan også være, at du er ret låst i forhold til din teknik (fx begrænset bevægelighed i dele af kroppen eller lign), der gør at du bare vil have svært med at spille med et standard spec sæt uanset hvad du gør. Hvis det er tilfældet, kunne det være, at det var smart at kigge på sættet snart. Men igen - få noget undervisning og snak med proen om det og dit ambitionsniveau. Han er den eneste, der har set dig slå til bolden, og sammen kan I nok lægge en rigtig god slagplan.
 2. Ok. Det er selvfølgelig helt fair. Jeg kan godt se, at man skal et par uger frem for at finde noget i en weekend, men ellers er der fx en del tider i morgen og i løbet af hverdagene i næste uge. Jeg er blevet fittet af Talal i Vejle Golfklub til først et jernsæt og senere wedges. Jeg fik et godt indtryk begge gange, og han har Trackman, hvilket altid er rart. Du kan evt. tjekke, om han har ledige tider, der passer dig.
 3. Det er ikke for at være flabet, men har du overvejet at booke nogle lektioner ved Anders i din egen/vores klub? Han er fortræffelig, og det ville da være klart det nemmeste... Skal ikke kunne sige, om han har 14 dages ventid pt, da jeg ikke har tjekket for nyligt, men tidligere har det været meget nemt at booke ham.
 4. Jeg synes, at vi har en rigtig fin bane i Hedensted, og greenkeeperne gør et fantastisk stykke arbejde med det. Det bliver også godt at se, hvad vanding på de udsatte steder på fairways på hul 1 og 8 kan gøre af forskel. Hvis vi tager udgangspunkt i at fortsætte i samme stil fremadrettet med den del, så har jeg et par punkter. Boldmaskinen Mig bekendt er den gået i stykker hvert år i flere uger ad gangen. For at gøre det værre, har det været i forår eller efterår, hvor der lige præcis er allermest brug for rene bolde på range, da alternativet er en kasse fyldt med mudderbolde. Det er selvfølgelig også her, at maskinen er hårdest presset, men kunne man sætte ind med lidt mere præventivt vedligehold eller evt. have de reservedele på lager, som man ved er hårdt udsatte? For simpelthen at mindske risikoen for nedbrud samt at gøre disse så korte som muligt, hvis det alligevel skulle ske. Her oplever jeg nemlig en frustration - især fordi vi betaler ekstra for bolde... Pro'en Fedt at Anders bliver fast. Håber at han/I vil prioritere at få gang i pro-faciliteterne oppe ved range inkl. mulighed for launch monitor ved træning. I den forbindelse kunne det være fedt, hvis man som ekstra mulighed fx kunne købe sig adgang til udelukkende at bruge launch monitoren uden også at betale for Anders' tid - fx hvis man vil lave gap testing eller lign. Kommunikation Jeg synes allerede, at der er sket et løft indenfor de seneste år i forhold til at melde ud til medlemmerne, men fortsæt gerne med endnu mere. Som andre er inde på, gad jeg også godt, hvis man kunne høre lidt mere om, hvad greenkeeperne foretager sig. "I denne uge skal vi i gang med X. Det gør vi for at sikre Y og Z etc". Et andet godt eksempel kunne være i tilfælde af, at boldmaskinen går i stykker igen, så meld det ud sammen med en forventet tidshorisont og hold os opdateret, hvis det afviger. Indspilsgreen Jeg savner lidt muligheden for at øve lidt længere indspil fra kortklippet græs. Kunne man lave et par områder lidt længere væk, hvor græsset klippes i fairway-højde (eller i hvert fald bare lavere end den rough, der pt er rundt om). Der er et par "plader" rundt omkring, men de er blevet meget ujævne og hårde som beton.
 5. RasmusAnd

  Nyt job

  Stort tillykke herfra. Selvom jeg ikke kender dig personligt, så glæder jeg mig til at se, hvad du kan gøre. Jeg er sikker på, at det nok skal blive godt med tanke på det engagement, du har lagt her på siden og i din butik.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden