Jump to content

Finau22

Member
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Finau22

 • Rank
  Ny bruger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej Jeg har for en måneds tid siden købt et brugt titleist jernsæt (718 model) som jeg er rigtigt glad for. En af mine spilmarkere mente, at modellerne med tungsten ikke ville være magnetiske, hvilket mine har vist sig at være. Jeg har efterfølgende søgt lidt på nettet og der finder jeg lidt modstridende svar. Er der nogen der spiller med titleist AP1/AP2 og kan bekræfte eller afkræfte at jernene ikke er magnetiske? På forhånd tak for hjælpen.
 2. På PGAs facebookside har de netop i dag lagt denne video ud hvor Chris Stroud oplever hvad jeg tænker er det samme som I oplevede: https://www.facebook.com/PGATour/videos/419938088796329/ Forklaringen til sidst fra dommeren understøtter rimelig klart, at det du gjorde (og som den regel Kitter også refererer til) var korrekt.
 3. Sjøbo har vi spillet flest gange af alle banerne i sverige (3 stk) og er sjov på sin helt egen måde. PGA National banerne spillede vi sidste år som en del af deres Lazy søndag tilbud og både ved banen i de mest fantastiske værelser. Perstorp har vi også spillet. Både Vasatorp og Barsebäck er lige i den dyre ende men Barsebäck skal klart prøves på et tidspunkt Rya vil jeg lige kigge nærmere på om den skulle være en mulighed i år. Mange tak for input
 4. Hej alle Turen går snart mod Sverige af to omgange og i den forbindelse er vi ved at planlægge hvilket baner man skal spille. Vi køre fra København og foretrækker baner inden for en radius af to timer. Den ene eller begge af turene inkluderer 1-2 overnatninger. Vi tænker at de baner vi skal besøge har Greenfeepriser på maks. 500 kr. Mit spørgsmål til jer er derfor: Hvilket baner bør man vælge? Vi kigger på golfsverige.dk og finder inspiration. Vi har følgende baner på radaren men byd gerne ind hvis vi mangler flere. Nogle kan være udeladt da vi allerede har spillet dem Båstad (begge baner) Falstrerbo Trelleborg Elisefarm Bokskogens Ljunghusens Woodlands Vasatorp Input til hvilket baner der er sjovest, har den bedste stand eller har den største wowfaktor modtages gerne
 5. Tak for alle de mange gode input omend dette ikke var ment som en tråd til diskussion af hvorvidt klubberne er fleksible nok i de medlemskaber de tilbyder MEN når det så er sagt. 1. Ja jeg rammer lige den aldersgruppe der diskuteres. Start 30erne, to små børn og lange arbejdstider på kontoret og om aftenen 2. Jeg ville klart blive i klubben hvis de tilbød mere fleksibel medlemsskaber. Vi spiller typisk kl 05.30-06.00 i weekenderne da dette er foreneligt med familielivet. Om sommeren kan der også blive tale om meget sene runder, altså hvor banen normalt ikke bruges af (mange) andre medlemmer. Hvis medlemsskabet to højde for dette eller var begrænset til et vist antal runder var vi helt sikkert blevet i klubben 3. Vores tilknytning til resten af klublivet er relativt begrænset. Vi kan ikke kontinuerligt spille på herredagen og deltager sjældent i turneringer da sådan et arrangement med teeoff, frokost og præmieoverrækkelse typisk tager det meste af en dag. Derfor frygter jeg ikke, at dette blive noget der mindsker antallet af runder. 4. Igen, måske det er naivt men jeg frygter ikke at tallet af runder bliver meget mindre, da golfen er den måde vi mødes på og får vores "drengetid" sammen. Ved at købe 10 turs greenfee kort håber jeg, at dette imødekommer frygten for at folk melder fra af økonomiske årsager. Nu er der ikke mange der har meldt sig på banen, som rent faktisk har lavet skiftet fra fuldt- til flexmedlemskab, som kan berette hvordan dette påvirkede deres spil. Måske fordi antagelsen passer om, at flexmedlemskabet er første skridt til at stoppe og derfor ikke længere følger debatfora vedr. golf? I er i hvert fald stadig meget velkommen til at give jeres bidrag til debatten. Jeg er dog som udgangspunkt ikke skræmt af, at prøve et år (eller flere) med fleksmedlemsskab og se hvordan det passer til os. Hvis det skulle gå helt op i afbud og manglende runder, så tilbyder en del klubber allerede fra august-september, at man kan blive meldt ind fra 2020 og få resten af 2019 gratis.
 6. Vi er helt klar over faren ved at flexmedlemskaber betyder færre runder, men er måske naive nok til at tro på at det netop for os ikke bliver sådan Det har dog klart været det overvejende argument imod netop denne løsning, så jeg er helt med på det du skriver. En af metoderne til at modgå dette er, at vi binder os til én klub hvor vi køber et 10 turs greenfee kort. Dette burde betyde, at vi er dækket ind til normale runder for et helt år mens vi kan nå op imod 10 andre runder på andre baner i løbet af året. For mig er det ikke afgørende, at man siger farvel til træningsfaciliteter eller mulighed for at tage 9 hurtige huller. Jeg benytter driving rangen ved Royal Golf når der skal trænes og jeg er (desværre) den type der skal spille 18 huller når han er ude. Til Ploehmann: Det lyder rigtigt godt, at flexmedlemskabet ikke bør være en hindring for at vi kan tage til Sverige eller Tyskland at spille i løbet af året.
 7. Hej Vi er fire mænd der grundet arbejde og familie forøgelser har måtte konstaterer, at året kun har budt på 15 runder. Heraf har kun ca. halvdelen været på vores hjemmebane, da vi gerne vil rundt og spille nye baner. Dette har givet anledning til om vi fortsat bør have en "hjemmeklub" eller i stedet benytte os af det tilbud der gives i nogle klubber vedr. flexmedlemskab. Konkret har vi kigget på at blive flexmedlemmer i Hedeland, da vi ikke ønsker at blive flexmedlemmer i en klub, der primært eksisteret på nettet. Det er helt fint, hvis folk mener at denne type medlemsskaber kan være med til at ødelægge golfsporten, men i den nuværende situation er det for dyrt at have et kontingent, hvor hver runde koster 800 kr. Mit spørgsmål er derfor om der er andre der har stået i en lignende situation og har benyttet sig af et flexmedlemskab, og kan give lidt input til fordele og ulemper. Vi vil gerne kunne spille forskellige baner men er klar over, at det ikke er alle der tager flexmedlemskabsspillere. Desuden tager vi gerne til Sverige og spiller og jeg er lidt i tvivl om hvorvidt der er samme regler i udlandet og om flexmedlemskabet virker der? På forhånd tak for svar.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden