Jump to content
Vild med Golf

GolfIng

Member
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About GolfIng

 • Rank
  Ny bruger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Den er desværre opdateret 😕 Jeg bliver mere og mere bange for, at jeg enten skal vælge en anden klub eller ud og flytte nogle flag 😁😣
 2. Det er lidt spøjst, for det virker ikke på min hjemme bane, men hvis jeg spiller en fiktiv runde på i en anden klub, så tæller den helt korrekt efter din metode. Derfor : kan man selv opdatere banen - eller skal jeg have fat i Garmin 😣 ?
 3. Tak - men det er faktisk netop det, som jeg ikke forstår.... Jeg har brug for at vide, hvor jeg skal indsætte mit handicap eller spille handicap, og hvor jeg evt skal indtaste banens slope hvis nødvendigt.
 4. Hej og tak for medlemsskab. Jeg har købt et Garmin Approach S60, men har problemer med opsætningen. Jeg kan simpelthen ikke hitte ud af, hvilke detaljer der skal indsættes i de her 3 optioner: 1) Lokalt Handicap 2) Index / Hældning 3) Indstil Handicap Jeg har forsøgt mig med at indsætte mit eget handicap og siden hen mit spillehandicap under #3. Jeg har også forsøgt at indsætte banens slope under lokalt handicap, men den regner forkert stableford point. Mon der er en venlig sjæl, der kan hjælpe mig på vej med hvilke detaljer der skal bruges ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden