Jump to content
Vild med Golf

Elvin

Member
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Elvin

 • Rank
  Ny bruger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jakobh: Tak for linket, som forklarede mit problem. Af linket fremgår det, at Powakaddy Freeway II ikke umiddelbart kan opgraderes fra bly/syre til litium, men at man netop har udviklet et nyt litiumbatteri (ikke Powakaddy), som kan bruges både på vogne beregnet til bly/syrebatteri og litiumbatteri. Ærgerligt, at Powakaddy sælger et universalt litiumbatteri, som alligevel ikke er universalt, og jer har nu et sådant i overskud. Tak for input, jeg fik den hjælp, jeg havde behov for. Med venlig hilsen Elvin
 2. Ja, men med betegnelsen XLfor 36 hullers batteri.
 3. claust: Tak for dit input. Litiumbatteriet markedsføres som universelt og skal ifølge sælger fungere med alle typer 12 V el.-vogne uanset mærke.
 4. Min Powakaddy Freeway II fungerer normalt med bly/acid batteri. Et nyindkøbt universalt Powakaddy 36 hullers litiumbatteri er forsøgt koblet til med det resultat, at der vises et stykke værktøj i displayet og teksten "service" bliver anført. Samme batteri fungere perfekt på min hustrus Powakaddy Freeway Sport. Har andre haft samme problem?
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden