Hop til indhold

UlrikH

Medlem +
 • Antal indlæg

  59
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  4

UlrikH vandt dagen den September 9

UlrikH havde det mest likede indhold!

Community omdømme

7 Neutral

Om UlrikH

 • Rang
  Junior bruger

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Falster
 • Hjemmeklub
  Falster golfklub
 • Handicap
  12,9
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. UlrikH

  Brugt eller nyt fittet

  Nu jeg den heldige ejer af et AP2 718 sæt og hold da k*** det er et lækkert sæt! Når det så er sagt, er det fordi sættet passer mig, jeg er blevet fittet til det. Hvis du allerede nu har holdningen at sættet vil skabe dig usikkerhed, vil det ligge i dig indtil du gør noget andet. Derfor det helt rigtige valg at vente, til du kan gøre det du føler er det rigtige for dig, for langt hen af vejen, er det din mentale tilgang der afgøre om slaget bliver godt eller dårligt.
 2. UlrikH

  The Golf Club 2019

  Er det et udpræget online spil eller hvordan? Synes jeg ikke jeg kan læse mig frem til.
 3. UlrikH

  Mental tilgang til runden

  Det må være dejligt, for hvis jeg f.eks. kommer fra Tee med et dårligt drive, så er det tit jeg skal ud og slå et næsten over evne slag, for at ramme et par 4 hul i 2. Og det er helt klart der hvor jeg mental skal forbedre mig, da jeg tit har svært ved at acceptere jeg måske ikke lige rammer green i 2, som jeg jo gerne vil, men at et lay up kan være fint, derefter et indspil og evt. 2 put, og en bogey på hullet, hvilket i mit handicap er godkendt. Hvis jeg får et godt drive, er det langt fra sikkert jeg ligger på green i 2. Så for mit vedkommende, skal der 2 gode slag for at få par på et par 4 hul.
 4. UlrikH

  2019 - provosoriskbold

  Ja det har jeg også gjort nogle gange. Har jo heller ikke den store betydning i sådanne runder om stangen er i eller ej.
 5. UlrikH

  2019 - provosoriskbold

  Jeg synes også det er helt fair, at de ikke har taget stilling til noget endnu. Synes på en måde det er fint, de er tidligt ude, så folk er klar over der snart sker ændringer. Men nu har der nærmest været snak om det hele året, det er måske også lige tidligt nok Mon ikke det er de nye du skal undervises i
 6. UlrikH

  2019 - provosoriskbold

  Snakkede med Proen i går og et bestyrelsesmedlem. De har ikke sat sig ind i de nye regler endnu og vil først gøre det på bestyrelsesmøde i november. Så indtil videre intet nyt fra Falster.
 7. UlrikH

  2019 - provosoriskbold

  Nej det er jeg godt klar over.
 8. UlrikH

  2019 - provosoriskbold

  Det er korrekt, den tanke havde jeg ikke tænkt. Men så kan man forholdsvis hurtigt regne sig frem til, hvis den er lang, så tager jeg droppet og 2+ og hvis den er kort, tager man den gamle provosorisk med +1. Sådan tænker jeg hvertfald min tilgang bliver.
 9. UlrikH

  Nye regler fra 2019 versus nværende

  Har lige kigget derinde og taget testen. Du må gerne tee den op igen.
 10. UlrikH

  2019 - provosoriskbold

  Det er jeg enig i. Men gør det jo også tilladt at slå en med det samme fra Tee, inden du har ledt, som det også bliver gjort i dag. Så længe den er slået inden 3 minutter. Sådan læser jeg det.
 11. UlrikH

  2019 - provosoriskbold

  "Provisorisk bold - hvornår – Det er nu tilladt at spille en provisorisk bold på et hvilket som helst tidspunkt inden for de 3 minutters søgetid, der er til identifikation af en bold, der muligvis er mistet. Spilleren kan medvirke til søgning og derefter gå tilbage og spille en provisorisk bold i modsætning til tidligere, hvor bolden skulle spilles inden spilleren gik frem for at lede. NB! Den provisoriske bold skal spilles inden for de 3 minutter." Umildbart ser det ud til man stadig gerne må slå en provosorisk
 12. UlrikH

  Scores 2018

  Fin bag 9 du får fyret af, på nær et par huller. 6 par i streg føles altid godt
 13. UlrikH

  Scores 2018

  Så fik jeg gået 9 huller i dag, da arbejdet desværre tager for meget af min fritid, så det var hvad der var tid til. Igen en rigtig god runde med noget god golf, trods nogle hjerneblødninger på vejen. På hul 3 - par 5, ligger jeg med 100 meter til pinden og formår først at ligge den kort af green for bagefter at smide den over green. Det blev derfor en dobbelt boggey. Det samme gælder hul 8, hvor jeg dog rammer green, men bruger 3 putts og derfor en bogey. Men 20 point på de 9 huller og nogle rigtige gode slag imellem. Trods lektion i driver i weekenden, som de fleste ved plejer det at koste indtil man har fået trænet det noget tid. Men rammer de fleste fairways og så bliver golf lige det mere enkelt. https://play.golfshot.com/profiles/5yjEwA/rounds/xVMgLP
 14. UlrikH

  Scores 2018

  Ja har jeg læst mig til, bryder mig dog ikke om at spille med ur.
 15. UlrikH

  Scores 2018

  Det spillede hvertfald! 😊 ja gjorde jeg. Kan det passe man skal trykke save hver gang man har tastet en score? Oplevede den ikke gemte uden.
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden