Jump to content

UlrikH

Member +
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

UlrikH last won the day on September 9 2018

UlrikH had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About UlrikH

 • Rank
  Junior bruger

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Falster
 • Hjemmeklub
  Falster golfklub
 • Handicap
  12,9
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej Alle. Jeg har været væk fra golfsporten nogle år pga. manglende tid mm. Nu har de private forhold ændret sig lidt, så nu har jeg tiden igen. Da jeg bor i lejlighed er have desværre ikke en mulighed, og derfor ville jeg gerne, kunne træne lidt hjemme, hvis tiden ikke er at kører ud til banen. Jeg har set flere videoer hvor folk chipper bolde op i kopper mm. Jeg har kunne google mig frem til 2 ting. 1. hvide hullede bolde. 2. skumgummi bolde i regnsbuensfarver. de skulle begge være til at kunne bruges hjemme indendørs, uden væggen ligepludselig er smadret. Nogen der har erfaringer med overstående eller bruger noget helt 3.? på forhånd tak.
 2. Nu jeg den heldige ejer af et AP2 718 sæt og hold da k*** det er et lækkert sæt! Når det så er sagt, er det fordi sættet passer mig, jeg er blevet fittet til det. Hvis du allerede nu har holdningen at sættet vil skabe dig usikkerhed, vil det ligge i dig indtil du gør noget andet. Derfor det helt rigtige valg at vente, til du kan gøre det du føler er det rigtige for dig, for langt hen af vejen, er det din mentale tilgang der afgøre om slaget bliver godt eller dårligt.
 3. Er det et udpræget online spil eller hvordan? Synes jeg ikke jeg kan læse mig frem til.
 4. Det må være dejligt, for hvis jeg f.eks. kommer fra Tee med et dårligt drive, så er det tit jeg skal ud og slå et næsten over evne slag, for at ramme et par 4 hul i 2. Og det er helt klart der hvor jeg mental skal forbedre mig, da jeg tit har svært ved at acceptere jeg måske ikke lige rammer green i 2, som jeg jo gerne vil, men at et lay up kan være fint, derefter et indspil og evt. 2 put, og en bogey på hullet, hvilket i mit handicap er godkendt. Hvis jeg får et godt drive, er det langt fra sikkert jeg ligger på green i 2. Så for mit vedkommende, skal der 2 gode slag for at få par på et par 4 hul.
 5. Ja det har jeg også gjort nogle gange. Har jo heller ikke den store betydning i sådanne runder om stangen er i eller ej.
 6. Jeg synes også det er helt fair, at de ikke har taget stilling til noget endnu. Synes på en måde det er fint, de er tidligt ude, så folk er klar over der snart sker ændringer. Men nu har der nærmest været snak om det hele året, det er måske også lige tidligt nok Mon ikke det er de nye du skal undervises i
 7. Snakkede med Proen i går og et bestyrelsesmedlem. De har ikke sat sig ind i de nye regler endnu og vil først gøre det på bestyrelsesmøde i november. Så indtil videre intet nyt fra Falster.
 8. Nej det er jeg godt klar over.
 9. Det er korrekt, den tanke havde jeg ikke tænkt. Men så kan man forholdsvis hurtigt regne sig frem til, hvis den er lang, så tager jeg droppet og 2+ og hvis den er kort, tager man den gamle provosorisk med +1. Sådan tænker jeg hvertfald min tilgang bliver.
 10. Har lige kigget derinde og taget testen. Du må gerne tee den op igen.
 11. Det er jeg enig i. Men gør det jo også tilladt at slå en med det samme fra Tee, inden du har ledt, som det også bliver gjort i dag. Så længe den er slået inden 3 minutter. Sådan læser jeg det.
 12. "Provisorisk bold - hvornår – Det er nu tilladt at spille en provisorisk bold på et hvilket som helst tidspunkt inden for de 3 minutters søgetid, der er til identifikation af en bold, der muligvis er mistet. Spilleren kan medvirke til søgning og derefter gå tilbage og spille en provisorisk bold i modsætning til tidligere, hvor bolden skulle spilles inden spilleren gik frem for at lede. NB! Den provisoriske bold skal spilles inden for de 3 minutter." Umildbart ser det ud til man stadig gerne må slå en provosorisk
 13. UlrikH

  Scores 2018

  Fin bag 9 du får fyret af, på nær et par huller. 6 par i streg føles altid godt
 14. UlrikH

  Scores 2018

  Så fik jeg gået 9 huller i dag, da arbejdet desværre tager for meget af min fritid, så det var hvad der var tid til. Igen en rigtig god runde med noget god golf, trods nogle hjerneblødninger på vejen. På hul 3 - par 5, ligger jeg med 100 meter til pinden og formår først at ligge den kort af green for bagefter at smide den over green. Det blev derfor en dobbelt boggey. Det samme gælder hul 8, hvor jeg dog rammer green, men bruger 3 putts og derfor en bogey. Men 20 point på de 9 huller og nogle rigtige gode slag imellem. Trods lektion i driver i weekenden, som de fleste ved plejer det at koste indtil man har fået trænet det noget tid. Men rammer de fleste fairways og så bliver golf lige det mere enkelt. https://play.golfshot.com/profiles/5yjEwA/rounds/xVMgLP
 15. UlrikH

  Scores 2018

  Ja har jeg læst mig til, bryder mig dog ikke om at spille med ur.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden