Jump to content
Vild med Golf

F.A.

Member
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About F.A.

 • Rank
  Ny bruger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. F.A.

  Begyndersæt?

  Tak for dit input Jeg vil helt klart undersøge buy-back servicen nærmere.
 2. F.A.

  Begyndersæt?

  Tak for svaret. Kendte faktisk ikke til buy-back servicen, det lyder ihvertfald som noget jeg undersøge, og jeg vil helt klart tage dit input med i mine overvejelser.
 3. F.A.

  Begyndersæt?

  Den burde jeg nok have set komme Har bare umiddelbart valgt at tage stålskafter, da det lød som et oplagt valg. Samtidig er jeg også på dybt vand ang. hvad flex jeg skulle vælge i forhold til grafitskafter.
 4. Jeg har spillet golf on an off nogle sommere i streg, men jeg har aldrig købt et golfsæt. Men overvejer det p.t. dels for at forbedre mit spil, men det er også mere behageligt at spille med ens eget. Jeg er en 18-årig studerende, så budgettet er ikke vanvittigt, og derfor kigger jeg umiddelbart på brugt. Men samtidig vil jeg ikke bare købe noget tilfældigt, det skal selvfølgelig passe så godt så muligt. Hvilket leder til mit spørgsmål Men mit spørgsmål er om jeg kan slippe af sted med standard længde skafter, er 183cm høj og har en wrist to floor på ca. 82 cm. Derudover ved jeg allerede jeg skal have standard size grips, og selvfølgelig stål skafter, samt sættet skal være tilpas tilgivende. Hvis der er nogen som har anbefalinger til et sæt må i meget gerne skrive, derudover har jeg også overvejet kun at købe jernsæt, putter og evt. en wedge.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden