Jump to content
Vild med Golf

sbolsen

Member +
 • Content Count

  284
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

sbolsen last won the day on November 6 2011

sbolsen had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About sbolsen

 • Rank
  Super bruger

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Ørnehøj
 • Handicap
  8.6
 • Hvad er der i baggen
  3 - PW Swing Science S800 Forged - True Temper Dynamic Gold Tour Issue x100 softstepped

  Mitchell Center Shaft Putter - UST Frequency filtered shaft

  Scratch 1018 wedge 52* 56* True Temper Tour Issue
  Scratch 1018 wedge 60* True Temper Spinner

  5 wood - Krank Rage - Graphalloy Blue

  Driver - Krank Black 9* - 43,75" ALDILA AUTHORITY Tour S (tip trimmed)


  Taylormade Penta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. check din allignment - jeg smed også mine højre om, sjovt nok fordi jeg sigtede 10 cm længere til højre end jeg regnede med Ellers tag en tur til sæby og køb en ny putter edit: så denne tråd som værenede oprettet af Buhe - Tillykke med den nye putter Bjørnen, lad os håbe den er lige så skarp ude på banen
 2. Fordi vi er ved at være tæt på at skulle aflevere vores projekter og til en efterfølgende eksamen Ellers super initiativ! :=)
 3. Det er ogsaa et af de svaereste par 3 huller jeg kender.. det kan vaere svaert at maerke vinden fra tee boksen, og der er altsaa ikke ret meget plads rundt om den green, som desuden kan vaere utrolig svaer at laese grunden kontur,skygger og at hastigheden oftest variere grundet den ikke faar lige maengde sol i lobet af dagen Kan man komme forbi hul 2 og 3 i par, saa lover det for en god runde :)
 4. Nu kender jeg ikke saa meget til Morten, men jeg tror faktisk han er en meget kompetent person der ved noget om web sites etc. Og da vmg primaert er et forum, vil jeg faktisk ogsaa kalde os et mikrosite hvis vi snakker web termonologi. Da GO har lidt andre features er det ogsaa i orden at kategorisere det som en anden type site. Jeg tror faktisk bare det er hans pointe at der er plads til begge sites, og hvis vi endelig vil konkurre med nogle er det de store kommercielle sites Jeg udelukkker ikke muligheden for at han har provet at provokere nogle, men jeg syntes bestemt vi skal lade tvivlen komme ham til gode. Specielt naar det er meget sandsynligt at han rent faktisk bare bruger de korrekte betegnelser
 5. Når man læser din post på en Tlf og ikke kan se det hele, så er tænker man det er noget helt andet end sko du har i tankerne... Og ja, det som jeg hentyder til er faktisk ikke helt ualmindeligt at piger herovre får i gave når de bliver færdige med deres uddannelse eller andet :s
 6. Det er kun udstyr fra LHW. Hvis du har fulgt med herinde (det kan vaere svaert, der er meget aktivitet) saa er der tilbage i tiden en gennemgang af mit udstyr, samt lidt billeder Det eneste der ikke er 100 % LHW er min driver, da vi bestilte den til mig for et paar maaneder siden, og rejse til DK for at faa tunet en driver er maaske lige i overkanten Dog satser jeg paa LHW finder tid til mig naar jeg faar dansk grund under foderne igen. Selvom jeg med gleade anbefaler LHW's service saa vil jeg ogsaa godt komme med en advarsel om at det er staerkt vanadannende at faa lavet sine ting hos ham, og man mister lidt evnen til at blive imponeret naar mizuno, ping og de andre store OEM's smider nyt udstyr paa markedet :/
 7. Jeg har en bag fyldt med udstyr fra lhw, og jeg kommer tilbage til dk om under 2 måneder... Min flex klasse er nok også lidt tættere på hvad du har brug for Tilbudet gælder selvfølgelig også alle andre, jeg er rigtig glad for mit udstyr, og lader med glæde andre prøve det. Dog er det bygget til mine behov, så det vil naturligvis aldrig være som hvis du fik lavet et sæt Og der er allerede en del i ørnehøj der har haft glæde af lhw :)
 8. Jeg har en bag fyldt med udstyr fra lhw, og jeg kommer tilbage til dk om under 2 måneder... Min flex klasse er nok også lidt tættere på hvad du har brug for Tilbudet gælder selvfølgelig også alle andre, jeg er rigtig glad for mit udstyr, og lader med glæde andre prøve det. Dog er det bygget til mine behov, så det vil naturligvis aldrig være som hvis du fik lavet et sæt Og der er allerede en del i ørnehøj der har haft glæde af lhw :)
 9. Den bliv ikke vist paa min tlf min, saa fangede den ikke helt.. Men jeg er hjemme om under 2 maaneder ;)
 10. Ah, det kniber vist med hukommelsen ;)
 11. Men du kan spille med swing science s800 forged, og jeg kan spille med det omtalte comboset B)
 12. sbolsen

  VMG vs GO

  Jeg er enig om at det kraever erfaring, men jeg holder fast i min paastand grundet at det er snart 10 aar siden at overvaegten tippede til kvindernes fordel paa universiteterne ;)
 13. sbolsen

  VMG vs GO

  Jeg tror vi er paa samme side, og mon vi ikke om 20 aar ser en overveagt af kvinder paa direktionsgangen? Hvis vi ser paa tendensen paa landets univsiteter ser det bestemt saadan ud, saa er sporgsmaal jo bare om de vil? Du skal bestemt ikke spille fra de samme klodser som os for at bevise en pointe, jeg syntes ikke vi skal glemme at der er en fysisk forskel paa maend og kvinder (og gudskelov for dette!!) der gor at vi har nogle fordele i nogle henseender, og kvinder saa har i andre. Jeg er klar over at det i enkelte tilfaelde er lige modsat, men jeg er sikker paa du ikke soger at misforstaa min pointe. Nu er gold ogsaa en sport og det handler om at have det sjovt.. og pga hcp systemet og forskellig rating for maend/kvinder har vi mulighed for at dyste imod hinanden hvilket jeg syntes er fantastisk. Det skal bare ikke vaere saadan at en privat virksomhed (eller regering) er tvunget til at tage bestyrelsesmedlemmer af et bestemt kon, bare fordi vi skal have lige resultater... hvis en virksomheds aktionaere mener at en given sammensaetning er det som tjener dem bedst, saa er det deres valg, og vi kan givet vis blive enige om at en bestyrrelse uden diversitet ikke er fordelagtig. Og saa er det at gore de mange dygtige kvinder derude en bjornetjeneste ved at tvinge andre kvinder ind i bestyrrelserne, da man saa automatisk vil begynde at mistaenke dem for at vaere tilstede i bystyrelsen grundet deres kon, og ikke grundet deres kompetencer En lang vej for at sige at du skal spille fra de "klodser" der passer til dig, og at jeg tvivler paa at nogle vil se skaevt til dig af den vej (i saa fald har du min tilladelse til at lave en bevidst "skaeveret" ; )
 14. sbolsen

  VMG vs GO

  Ja, kvinder bliver totalt forfordelt i det danske samfund, bare se pa valget af ministra fra S og SF, selvom vaelgerne har valgt en storre del af maend end kvinder til folketinget, saa vaelger man at der skal vaere lige "resultater" i stedet for lige muligheder. Jeg er klar over dette ikke er traaden at diskutere ligestilling, men det er nu en meget sjov debat. Grunden til at maend generelt har hojere lon end kvinder er vi job shopper mere, og paa den maade har flere muligheder for at komme op af stigen, hvilket kvinder jo bare kan vaelge at gore... min ekskaerste som jeg ogsaa laeser sammen med har et favorit udtryk omkring denne debat, jeg var i sin tid egentlig uenig med hende men jo mere jeg taenker over det jo mere ret har hun. Hun haevdede at "kon er en social institution" hvilket i det danske samfund nok er korrekt langt hen af vejen. Herovre i USA er det anderledes kan jeg saa orintere om, men kvinderne herover ser prestige i at vaere karreire mor mv.. Pointen er at vi skal have lige muligheder, bestemt ikke lige resultateter! Og hvis kvinder vil have alting skal vaere ens for maend og damer kan de jo bare komme tilbage til de bagerste tee klodser og spille ud fra samme konverteringstabel som os andre (fun intended) beklager jeg endnu engang hev denne traad af sporet ;)
 15. sbolsen

  VMG vs GO

  haha, skulle lige til at se "point proven" men saa kom der en smiley Jeg vil godt tilstaa at jeg er ret vild med hendes maade at formulere sig paa, og syntes hun har nogle rigtigt gode pointer/synspunkter i mange af sine indlaeg. Jeg vil ikke paastaa jeg altid er enig, men der er helt sikker nogle der er mere uenige med hende end jeg og saa tror jeg hun er lidt af en freakkert, men det er en snak der horer sig til i klubhuset over en kold carlsberg ;)
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden