Hop til indhold


TLP

Medlem +
 • Antal indlæg

  4.059
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  70

TLP vandt dagen den Oktober 8 2017

TLP havde det mest likede indhold!

Community omdømme

291 Fremragende

Om TLP

 • Rang
  Platin medlem
 • Fødselsdag 21-07-1969

Kontaktmetoder

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Solrød Strand
 • Hjemmeklub
  Greve Golfklub
 • Interesser
  Golf og så meget andet.

  Ejer og driver firmaet TLP Golf.

  Hold dig opdateret med, hvad der løbende sker af nye tiltag i TLP Golf ved at følge TLP Golf på Facebook: http://www.facebook.com/TlpGolf

  Herudover har jeg også firmaet TLP Revision.
 • Handicap
  12,9
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Titleist 915d2 Driver 10.5 - Mitsubishi Rayon Diamana 50gram A-Flex grafit skaft - soft stepped 0.5 ekstra. Forkortet fra fabrik med 1" til 44"

  Tom Wishon 929 - 4 wood 16.5 gr. - PFC 50A Tour Issue Mid/High launch 0.335 tip Driver/wood skaft

  Tom Wishon 775 - 3 hybrid 21 gr. - Grafalloy Boyaah 50R High Launch 0.335 tip Driver/wood skaft

  Tom Wishon 775 - 4 hybrid 24 gr. - ProLaunch Blue 55R High Launch 0.335 tip Driver/wood skaft

  Swing Science S800 Forged 5-PW m/Rifle Blank 2012 stålskafter i flex 4.0

  Scratch 8620 - GW - 52/10 m/Rifle Spinner i flex 4.0

  Scratch 8620 - SW - 56/10 m/Rifle Spinner i flex 4.0

  Scratch 8620 - LW - 60/14 m/Rifle Spinner i flex 4,5.

  Putter: Mitchell OS blade 340 m/ UST Frekvens filtered skaft


  Bold: TaylorMade Tour Preferred

Seneste besøgende på profilen

8.544 profil visninger
 1. Erfaring med apple watch

  Ja, meget enig. Så, det er ikke unaturligt, at GPS,er kan svinge så meget siger du? Det var jeg faktisk ikke klar over.
 2. Erfaring med apple watch

  Har lige været i Spanien med konen. Hun har et S3 og jeg et S5. Vi oplevede flere gange, af der var op til 7-8 meters difference.
 3. Scores 2018

  Da jeg skiftede klub her pr. 1. januar, så skrev jeg bare mit handicap, og det har jeg så fået i den nye klub. De kunne jo også se via Golfbox, hvad det var. Så lidt mærkeligt, at du ikke bare får det samme, som du havde i den gamle klub.
 4. NYT: Golfsko nu i shoppen

  Vil de blive solgt til under vejl. udsalgspriser?
 5. Hvor langt slår i jeres drives?

  Tror min normale carry er 170-180 meter, når jeg rammer den godt. Og så 190-200 meter totalt. Lidt længere med sol og vind i ryggen samt tørre fairways. Så mit problem har altid været - i forhold til mit handicap - længde fra tee. Svinghastighed nede omkring de 82-84 mph. med driveren.
 6. Scores 2018

  Okay. Ærgerligt med den møgryg :-( Men, godt at du har fundet noget at lave som er spændende :-)
 7. Scores 2018

  Ahh. okay. Øv pga. golfen, men tillykke med jobbet. Betyder det så, at du har kvittet Pro livet helt ?
 8. Scores 2018

  Øhh. har jeg misset et eller andet. Hvad består dit nye job da i?
 9. hvor mange EDS runder har du spillet?

  Okay. Tak for det begge 2. Det vil jeg da gøre til næste år så. Så bliver EDS runderne da også mere end fordoblet
 10. hvor mange EDS runder har du spillet?

  Alle mine runder bliver spillet som EDS. Så 7-8 runder er det vel blevet til i år. Dem i udlandet er ikke spilet som EDS runder, for det kan jeg jo ikke. Eller kan jeg? Hvis ja, hvordan gør man så det?
 11. Golf og slidgigt i tommelfingeren

  Morten, er det Peter Taylor som ikke er så behjælpelig? Undrer mig virkelig meget. Jeg har kendt manden i over 30 år, og han har aldrig virket som en person, der ikke er parat til at hjælpe. Tværtimod.
 12. Hvilket regntøj har du?

  Det er sandt. Der er velcro på Pro og Edge modellen hos Cross regntøjet. Så det kan faktisk godt lade sige gøre, selv med lidt kortere ben. Men Cloud sættet vil så ikke være en mulighed. Jeg har faktisk haft regnchinos fra Cross. De kom i 2015, men blev aldrig en succes hos mine kunder. Så de sidste par stykker står p.t. til spotpriser. Nøgletallene for disse er 20.000/20.000.
 13. Hvilket regntøj har du?

  Så bliver det desværre nok et problem, hvis de er for lange, når de kommer over 31”. Ja, både Pro og Cloud er regular i størrelsen. Jeg bruger Large i Cross, og også i alle andre tøjmærker som udgangspunkt. Edge modellen som er tætsiddende (narrow fit) ville jeg skulle op i en x/large.
 14. Hvilket regntøj har du?

  Jeg kan godt skrive er temmelig langt indlæg om Cross Regntøj. Men kort, så er der 3 modeller af Cross Regntøj. Edge, Pro og Cloud. Nøgletallene for vandtæthed og åndbarhed for hhv. Edge og Pro er på begge parametre 20.000. Cloud Sættet er 10.000. Edge er topmodellen, og er narrow fit i størrelsen. Pro er den næste i rækken, og er regular i størrelsen. Cloud (som kun sælges som et sæt) er også regular i størrelsen. Edge og Pro har også stretch, som gør det meget mere behageligt og lækkert at have på. Og lidt lettere end Cloud. MEN Cloud sættet er også let og lækkert. Cross skriver selv, at hvis du skal spille 18 huller i almindeligt dansk regnvejr (her snakker vi ikke i skybrud, for så er ingenting vandtæt), så er Cloud sættet rigeligt. Hvis du skal spille mere end 18 huller, OG ønsker den ekstra “lækkerhed” i materialet, herunder stretch, så skal man vælge enten Edge eller Pro. Lige p.t. hos mig er “best buy for money” helt klart et 2017 sæt (jakke + buks) i modellen Pro til kr. 1.999 mod en vejl. udasalgspris på kr. 3.798. Jakke og buks i helt sort. Edit: Man siger, at hvis du sidder på en våd bænk og ikke skal blive våd gennem regnbuksen, så skal nøgletallet for vandsøjletryk være på minimum 5.000. Når jeg snakker med kunder, så siger jeg altid til dem, at uanset hvilket mærke de køber, så skal de sikre sig, at sættet har et vandsøjletryk på minimum 8.000. Og såfremt du ikke kan få det nøgletal oplyst, så kender du selv risikoen ved at købe det.
 15. Randers Golf Klub

  @snejbjerg Du kunne da godt have en fremtid, som "baneguide" Hvis du tog ud og spillede alle baner i Danmark, tog billeder, og beskrev hvordan banerne skulle spilles
×