Hop til indhold
Vild med Golf


juliustm

Medlem
 • Antal indlæg

  4
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om juliustm

 • Rang
  Ny bruger

Profilinformation

 • Hjemmeklub
  Hørsholm Golfklub
 • Handicap
  17,2
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. GameGolf kunne bestemt være en mulighed, men jeg ved ikke lige, hvad for en vinkel, jeg skulle have på det. Med svingdata fra Trackman er det oplagt at undersøge den effekt forskellige dele af svinget har på udfaldet af golfslaget. Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skulle passe GameGolf ind under "machine learning"-hatten. Og din sidste kommentar gælder nok for de fleste af os Men jeg tænker egentlig ikke, at kvaliteten af golfslaget eller store udsving i datasættet er negativt. Det er netop sådanne ting, jeg kan bruge til at træne min model. Selvom kvaliteten (og gentageligheden) af boldtræffet kan tænkes meget godt hånd i hånd med handicappet - jo større handicap, jo større udsving. Og netop boldtræffet bliver ikke målt af Trackman, så højt handicap må skabe større usikkerhed i målingerne.
 2. Indendørs er nok kke helt optimalt - det må jo nødvendigvis være beregnet data i stedet for faktisk målt data, som udendørs. Det bliver lidt kunstigt, at jeg sidder og laver beregninger på noget, hvor det resultat jeg har at sammenligne med også er beregnet. MEN det er jo ikke et rumskib jeg skal bygge her, formålet er bare at prøve metoderne af i praksis. Og jeg tænker egentlig, at indendørs godt kan bruges til det formål! Kan jeg få dig til at sende noget data til mig på julius.madsen@gmail.com, så kan jeg lige checke det ud? Det er lige godt pokkers med PDF. Det format er ikke det særlig velegnet til at trække data ud fra - men det må jo være min egen hovedpine :-) Og tak for svar! Jeg var så småt ved at have opgivet, da det hverken så ud til at give pote herinde og Trackman svarer stadig ikke, selvom jeg har rykket dem igen.
 3. Ja, jeg synes også det kunne være virkelig sjovt at arbejde med, så håber det kan lykkes at skaffe noget data! Jeg har haft en dialog direkte med Trackman, men de må ikke udlevere deres kunders data. De sagde, at de måske havde noget internt data liggende, som jeg kunne få. De ville vende tilbage. Det er dog flere uger siden, og jeg har ikke hørt mere fra dem, så tror jeg er røget nederst i bunken... Men kunne være, jeg skulle prøve at rykke dem!
 4. juliustm

  TrackMan data

  Hej, Som et led i min uddannelse følger jeg i forårssemesteret et kursus i machine learning (http://kurser.dtu.dk/course/02450). Her skal jeg finde et datasæt, jeg kan benytte fagets teknikker og metoder på igennem tre projekter. Jeg elsker golf-nørderier, så det er jo helt oplagt at arbejde med et datasæt bestående af TrackMan-målinger. Jeg har desværre ikke lige umiddelbart selv adgang til en TrackMan, heraf denne forespørgsel. Er der en barmhjertig sjæl, der har mulighed for at sende mig et datasæt med mindst 60 golfslag (jo flere jo bedre selvfølgelig). Eneste krav umiddelbart er, at det skal være udendørs-målinger! Jeg følger selvfølgelig med her i tråden, og ellers kan jeg kontaktes på mail julius.madsen@gmail.com. Jeg er ikke lige klar over, om/hvordan man kan eksportere data fra TrackMan - kan få det ud i Excel eller noget i den stil? Jeg kan håndtere næsten hvad som helst, om jeg så skal sidde og taste det hele ind manuelt! Jeg håber, at der er en eller flere, der har mulighed og lyst til at dele noget data med mig - det ville være virkelig være en kæmpe hjælp :-) Og jeg viderebringer selvfølgelig gerne mine resultater herinde, omend det næppe bliver skelsættende. Men det er jo altid sjovt at nørde lidt med tallene ;-) Mvh. Julius
×
×
 • Tilføj...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden