Jump to content

ANE

Member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

ANE last won the day on November 20 2019

ANE had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About ANE

 • Rank
  Junior bruger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ANE

  Scores 2019

  Jeg har birdies på alle hjemmebanens 27 huller og eagles på 6 af dem. Det kunne måske umiddelbart lyde imponerende, men Ørnehøj er bestemt ikke nogen lang bane.
 2. ANE

  Scores 2019

  Min sæson kulminerede på det første hul jeg spillede i hele sæsonen. Her blev det til en eagle. Resten af sæsonen blev der ikke spillet ret mange runder og det blev ikke til flere eagles.
 3. Been there, done that. I restauranten var de dog storsindede nok til at givet et glas whisky på huset.
 4. Har en gang scoret 4 point på ni huller, hvorefter matchen blev aflyst på grund af umanerlig dårligt vejr. Vandt engang en match med 28 stableford point. Manden på 2. pladsen havde 23 point...... Vi var vel 15-20 deltagere i matchen (1 række), så der var nogle rigtige dårlige scores imellem. Der var dog nogle af deltagerne der ikke gennemførte. Behøver jeg at sige det storregnede med heftig vind på en kystnær bane? Det regnede sgu vandret hele runden. Har desværre ingen scorekort til dokumentation.
 5. Jeg forstår ikke helt aversionerne mod Lermark. Det skyldes nok, at vi hver især har forskellige præferencer. Jeg sætter stor pris på de mange (efter min opfattelse) relevante og interessante oplysninger han bringer til torvs.
 6. Jeg tror Thomas Bjørn er meget lidt tilbøjelig til at lade sig påvirke af udefrakommende pres. Formoder han har fuld fokus på at vælge det han mener er det bedste hold. Hvis holdes skulle sættes i morgen, er jeg overbevist om, at Thorbjørn ville få et wildcard.
 7. ANE

  UPS !

  Jeg så det faktisk på St. Andrews Old Course for 2 uger siden, hvor en bilejer fik "pyntet" sin forrude som følge af et lidt for højreorienteret drive på 18. hul. Nej, det var ikke mig der slog drivet
 8. ANE

  The Open 2018

  Den må Molinari altså gerne tage den her.
 9. Ikke kønt, men når arrangørerne laver tivoli er det måske sådan noget der skal til for at få dem til at styre sig.
 10. 1 tællende runde. Den eneste hele runde jeg har spillet hele sæsonen. Det er dog også blevet til 2 x 9 huller.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden