Jump to content

Philippovich

Member +
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Philippovich

 • Rank
  Junior bruger
 • Birthday 04/30/1987

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Vanløse
 • Handicap
  11,6
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

549 profile views
 1. Super time løn på $1.470 Det ville dog være fantastik, hvis golf kunne spilles hurtigere. Der er desværre nogle af pro'er som er ufattelige langsomme, og desværre praler det af på nogle amatører, der bruger ufattelig lang tid på at vælge jern, retning, øveslag osv. og da amatør har tendens til at bruge flere slag, bliver det ofte runder på 5 timer man er viden til rundt om på landets baner...suk.
 2. Hej golfvenner Jeg har prøvet for nyligt at skulle droppe i en bunker pga. vand i bunkeren. Det er naturligvis ikke tætter på pinden. Dilemmaet ligger i at, hvordan skal man gøre det for at overholde reglerne og så vidt muligt, undgå "spejlæg" (at bolden bliver i nedslagsmærket) ? Jeg mener nemlig at den rigtige måde at droppe på er ved at holde sin arm strakt i skulder højde, og at kroppen og armen peger i retning mod flaget... Er det bare tough luck i tilfældet at bolden forbliver i nedslagsmærket (eller værre under sandet )?
 3. Super! Jeg ser lige på Mølleåen og Værebro også Tak for det.
 4. Ja, royal er en fantastisk bane, jeg havde fornøjelsen at være medlem der ude i 2014. Da de havde slagtilbud på medlemskaber til 6.500kr for et år - men året efter blev det lige fordoblet. Jeg tror de ligger på 12.500 kr for deres basis medlemskab og indskud på 2.501 kr. Der må jeg nok trække stregen og sige at det lige er til den halvdyre side Jeg har prøvet at kontakte Furesø GK for at høre om man kunne mødes og snakke med dem, samt se banen. Jeg afventer svar. Mange tak for tilbuddet, jeg har spillet banen så sent som d.27 august. Og banen stod meget pænt. Jeg havde en mindre god runde, der desværre først startede på hul 3 (læs: hul 1: tripel, hul2: OOB). Og fik alligevel kæmpe mig i 88, fedt, indtil man lige ser at det er par 69 - suk. Det er et kanon tilbud de har med firekløver ordningen, ubetinget!
 5. Jeg antager at det er en øvelse hvor vægt skiftet fra neutral, til højre fod og tilbage til venstre fod er i fokus. Det skal prøves, bare ikke på banen, nok nærmere driving rangen
 6. @Golfkid du har helt ret - det er et super tilbud og aldeles fordelagtig, både med træning pris samarbejde og en bane jeg har spillet 3 gange. Som du selv siger, så er der lige en 40 minutters køretur begge veje. Og da jeg arbejde ved amagerstrandvej, så er det meget svært at komme ud til. Jeg ville ønske at flere klubber fungerer på samme måde som i gør! <3
 7. Her er en liste jeg har lavet over klubber i nærheden af mit hjem. Dvs. at tiderne er fra Vanløse i bil. Smørum GK: (15min kørsel) · 7050kr · 27 huller · 6x gæstegreenfee · 500kr værd til golfbolde · 50% rabat I Ishøj og Frederiksund GK Hjortespring GK (15min kørsel) · Indskud 7500 kr = 6725 årligt · Indskud 2500 kr = 7397 årligt · Indskud 0 Kr = 8070 årligt · Firekløver-ordning Hillerød, Møleåens og Hjortespring GK gratis for 500kr årligt Værløse GK (21min kørsel) · Indskud 8000kr = 7300kr årligt · Indskud 0kr = 8800kr årligt · Firekløver-ordning Hillerød, Møleåens og Hjortespring GK gratis for 500kr årligt Furesø GK (22min) · Indskud 13.000kr = Kontingent 7450kr · Indskud 0kr = kontingent 8.450kr · 27 huller Hedeland GK (26min) · 6300kr · Gratis træningsbolde · Inddørstræning · 900kr for frit spil på 6 baner (Odsherred, Holbæk, Roskilde, Sorø, Sydsjælland og Frederikssund) CGC (17min kørsel) · 7500 kr Ishøj GK (21min kørsel) · 6900kr · Fritspil på Skovbo · Frie golfbolde Greve GK (26min) · 6300kr · Frie træningsbolde · Aftale med 7 golf baner for 950kr (FALSTER - GREVE - HAREKÆR - ISHØJ - KØGE - SYDSJÆLLAND – VALLØ) Dragør GK (30min) · 6700kr + 200kr for golfbolde · Indskud på 1.000kr.
 8. I just completed this quiz. My Score 55/100 My Time 195 seconds  
 9. hvordan er de forskellige grupper delt op? Spiller alle Slag spil? Fra scratch, eller HCP taget i betragtning (måske 7/8hcp)?
 10. Jeg bor i Vanløse Det er klar at jeg tænker på at afstanden er væsentlig. Det er dog vældig svært at finde ud af hvordan klub i klubben fungere ud fra de forskellige hjemmesider. Og det er også svært at få et indtryk af medlemmernes aldersgruppe, når man ser online. Men tak for jeres indput indtil videre
 11. Det man altid kommer til at glemme med handicap er at det netop er lavet for at "hjælpe" sig selv. Det er netop med det henblik at jeg registrerer samtlige runder jeg spiller og lige gyldigt om det er en bane jeg har spillet 10 gange eller 0 gange. Golf er en sport der kræver at man er beskeden og respekterer reglerne. Etiketten bliver alt for ofte glemt og viser desværre folks sande farver. Det kommer ud når der lige pludseligt er penge og præmier på spil. Jeg er selv meget meget konkurrence præget, men vil aldrig nogensinde snyde mig til et bedre scorekort, slag eller lie. For at svare på spørgsmålet, så er man altid i sin ret til at påpege ting, det står i reglerne. Men når det sker uden for en runde, må man desværre bide det i sig. Det kunne nemlig "bare være" at de alle havde spillet 6-7 runder op til en turnering, hvor de ikke var i bufferzonen. Jeg har en ven der ikke er gået ned i handicap i 1,5 år, hvilket gave et stigning på 2,3 HCP (ca 30 runders golf), da han pludselig gik hen og lavede 41 point. Nu kan han så vente igen 1,5 år før han går ned i handicap igen.
 12. Hej venner Nu har jeg lurket i jeres forum i flere år uden at tilmelde mig, deltage i debatten eller bidrage med noget som helst. Undskyld. Og mange tak for de fede input. Jeg griber fat i tastaturet for at bede om hjælp. Og på baggrund at jeg ikke kunne se ligende eksempel på tråde, i hvertfald ikke siden @Ravie skulle lede efter en klub i 2015. Jeg kunne godt tænke mig at lede efter en klub, hvor jeg kan opleve at være del af en klub og deltage i det aktive golf liv der. Jeg har spillet golf på over 50 baner rundt om i verden og syntes det er på tide igen at kalde en bane for "hjembane". Når det så er sagt, så er det ikke hvilken som helst bane, klub og ikke mindst pris range jeg vil gå med til. Jeg har brugt en god portion tid på at søge på samtlige klubber i område omkring københavn (fra Roskilde mod Vest, Dragør mod Syd/Øst og Nivå mod Nord). Men en ting man ikke rigtig kan søge på at klubstemning og liv. Jeg er 30 år gammel og ved at lige min alders gruppe er lidt repræsenteret i de danske golfklubber (desværre). Men hvor kan man finde "den bedste klub". Hvor man både for en lækker bane, lækkert klubliv, der ikke koster over 8000kr om året og har urimelig indskud ? Sidste bane jeg var ude og prøve spille var Hedeland golfklub, med en fornuftig pris en fin fin bane og en super ordning med 6 andre golfbaner til blot 6300kr/år + 900kr for SuperGreenfeeOrdning (inkl.Sorø, Sydsj. Odsherred, Roskilde og Frederikssund). Men jeg følte bare at klubben var "lidt for gammel". Og kunne godt tænke mig et lidt yngre miljø. Bane mæssigt er jeg ikke den store tilhænger af CGC typer baner, hvor det er meget flat og man kører frem og tilbage ud nogle mindeværdige huller. Jeg kan godt lide parkbaner og skovbaner. Sidst men ikke mindst, så er jeg hcp.11.0 og har spillet golf i 17 år. Og muligvis den sidste spiller der har en hikory putter som fast inventar i baggen På forhånd mange tak for hjælpen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden