Hop til indhold

SimonOerslund

Medlem +
 • Antal indlæg

  22
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

6 Neutral

Om SimonOerslund

 • Rang
  Junior bruger
 • Fødselsdag 08-04-1994

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  København
 • Hjemmeklub
  Brøndby
 • Handicap
  13,0
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  TaylorMade M1 Driver (2016)
  Mizuno JPX900 3-wood
  Mizuno MP-H5 2-iron
  Mizuno JPX900 Tour irons
  Micro-Groove HM (50,54,58) wedges
  Odyssey White Hot RX #1 putter

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. SimonOerslund

  Hvor køber du søbolde?

  De var meget, meget pæne. Billeder er her også et sted i tråden.
 2. SimonOerslund

  VMG Træf Sjælland Lørdag d. 30/9

  Jeg er frisk!
 3. SimonOerslund

  VMG Træf søndag 24/9

  Ja, gerne!
 4. SimonOerslund

  Wedges - fresh grooves

  Det er derfor de her regler altid er så interessante, og skaber grobund for megen uenighed og diskussion! Jeg var simpelthen bare nysgerrig på, om der reelt var trukket en linje, f.eks. i form af materialet man må bruge til at rense med! Jeg takker!
 5. SimonOerslund

  Wedges - fresh grooves

  Korrekt, men hvad så, hvis jeg bare renser den? Må jeg f.eks. benytte en tee til at rense grooves? Hvad med et søm? Hvor går grænsen?
 6. SimonOerslund

  Wedges - fresh grooves

  Nu har jeg siddet og kigget lidt på nettet. Det kan godt være jeg ikke har fundet de rigtige steder, men jeg kan ikke rigtig se forskellen på U-grooves og Zip-grooves - hvad er forskellen?
 7. SimonOerslund

  Wedges - fresh grooves

  Jeg ved der, med rette, er stor opbakning til tlpgolf. Jeg vil dog slå et slag for GrooveFix's Groove Sharpener. Benytter mig selv af denne og den fungerer rigtig godt. Selve håndtaget er super godt at have i hånden og det kantede design fungerer rigtig fint i forhold til at kunne lægge lidt flere kræfter i slibebevægelsen. Derudover har den en snor monteret, der gør at man kan hænge den fast på det mest belejlige sted på baggen eller vognen. Kan anbefale at bruge en hvilken som helst slags olie i forbindelse med "slibningen", det gør det noget lettere og hurtigere!
 8. SimonOerslund

  Hvor køber du søbolde?

  Den er afsendt fra Middlesbrough, Great Britain.
 9. SimonOerslund

  Hvor køber du søbolde?

  Det var inde fra Premier Lake Balls Jeg tror ikke man ser dem pænere, medmindre man vitterligt åbner en kasse med nye bolde. Jeg bestilte i bedste grade muligt.
 10. SimonOerslund

  Hvor køber du søbolde?

  Så er boldene ankommet... ... Og jeg må sige, at de ser pokkers godt ud! Jeg har vedhæftet meget få billeder, da jeg efter at have studeret alle boldene, kun fandt to bagatel-brugsspor, som der er "prøvet" at tage billeder af. Resten af boldene er fuldstændig fejlfrie, og kunne lige så godt være taget ud af pap-æsken de blev lagt i på fabrikken. Så ud af en datamængde på én ordre vil jeg sige at kvaliteten er suveræn!
 11. SimonOerslund

  København og omegn i morgen d. 19/08?

  Helt ok! Jeg tager nok bare en rangesession ude i Brøndby. Der er alligevel alt for meget der skal arbejdes på.
 12. Jeg vælger så, ligesom sidst, at være lige så sent ude... Er der nogen der skal ud at spille i morgen tidlig/formiddag (hvor det skulle være nogenlunde tørvejr) som har plads til en ekstra?
 13. SimonOerslund

  Hvad er en god golfbane for dig?

  Ja, det kunne man, men så havde man ikke fået hele den herlige historie om Hr. Faldo, der gik området tyndt for at udforme hullerne i den eksisterende natur. Jeg spillede den heldigvis dagene efter et par af de store skybrud vi har haft, så den var faktisk rigtig fin. Efter en uge i solskin og vind kan jeg dog godt se problemerne opstå.
 14. SimonOerslund

  Hvad er en god golfbane for dig?

  Hvad gør man, hvis man bare er helt enig? Er i gang med at udvide golfbane-repertoiret, så har spillet Ledreborg her for nylig. Super fed bane. Flot og velplejet hele vejen rundt! Dog er nogle af hullerne blinde, men dog ikke SÅ blinde, at det gjorde mig noget.
 15. SimonOerslund

  Hvornår skifter du Tee-sted

  Uden at køre for meget off-topic videre, så er jeg enig. Har oplevet en enkelt gang at være -1 efter front-9 på vores bane. Det resulterede i, hvad jeg kun kan beskrive som en back-9 nedsmeltning af proportioner - ender i +8 total. Men det var fint at prøve presset.
×