Hop til indhold

SimonOerslund

Medlem +
 • Antal indlæg

  12
 • Donations

  kr 0,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

6 Neutral

Om SimonOerslund

 • Rang
  Junior bruger
 • Fødselsdag 08-04-1994

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  København
 • Hjemmeklub
  Brøndby
 • Handicap
  13,0
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  TaylorMade M1 Driver (2016)
  Mizuno JPX900 3-wood
  Mizuno MP-H5 2-iron
  Mizuno JPX900 Tour irons
  Micro-Groove HM (50,54,58) wedges
  Odyssey White Hot RX #1 putter
 1. København og omegn i morgen d. 19/08?

  Helt ok! Jeg tager nok bare en rangesession ude i Brøndby. Der er alligevel alt for meget der skal arbejdes på.
 2. Jeg vælger så, ligesom sidst, at være lige så sent ude... Er der nogen der skal ud at spille i morgen tidlig/formiddag (hvor det skulle være nogenlunde tørvejr) som har plads til en ekstra?
 3. Hvad er en god golfbane for dig?

  Ja, det kunne man, men så havde man ikke fået hele den herlige historie om Hr. Faldo, der gik området tyndt for at udforme hullerne i den eksisterende natur. Jeg spillede den heldigvis dagene efter et par af de store skybrud vi har haft, så den var faktisk rigtig fin. Efter en uge i solskin og vind kan jeg dog godt se problemerne opstå.
 4. Hvad er en god golfbane for dig?

  Hvad gør man, hvis man bare er helt enig? Er i gang med at udvide golfbane-repertoiret, så har spillet Ledreborg her for nylig. Super fed bane. Flot og velplejet hele vejen rundt! Dog er nogle af hullerne blinde, men dog ikke SÅ blinde, at det gjorde mig noget.
 5. Hvornår skifter du Tee-sted

  Uden at køre for meget off-topic videre, så er jeg enig. Har oplevet en enkelt gang at være -1 efter front-9 på vores bane. Det resulterede i, hvad jeg kun kan beskrive som en back-9 nedsmeltning af proportioner - ender i +8 total. Men det var fint at prøve presset.
 6. Hvornår skifter du Tee-sted

  Der er vi helt enige. Mine scenarier var selvfølgelig i en runde med det formål at droppe nogle bolde undervejs til nogle specifikke slag, og derfor selvfølgelig ikke EDS. Jeg kan sagtens forstå mig på, at man ville kunne finde det forfriskende at spille "en ny bane", så at sige. Måske har jeg bare ikke spillet så længe, at jeg er kørt sur i det andet.
 7. Hvornår skifter du Tee-sted

  Jeg giver dig selvfølgelig ret i, at variationen og træningen i at kunne spille forskellige slag er super vigtigt - det er en no-brainer. Det eneste jeg undrer mig over, er hvorfor du i så fald ikke bare giver dig selv de specifikke slag i stedet for at "håbe" på at få dem igennem spil fra andet tee-sted? Ville det alt andet lige ikke være mere effektivt på den måde? Lade det være sig slaglængder, shortgame, et bestemt lie eller deslige.
 8. Hvornår skifter du Tee-sted

  Jeg er på sin vis enig, men skulle jeg teste dette på banen, ville jeg personligt finde et tidspunkt hvor der ikke var så meget run på, og simpelthen droppe en bold på vejen rundt og slå de slag. Årsagen til dette er at jeg selv, og formentlig de fleste andre, alligevel aldrig kunne være helt sikker på at have dét slag efter tee - det er mit spil i hvert fald slet ikke stabilt nok til!
 9. Hvornår skifter du Tee-sted

  Jeg ville til hver en tid vælge det tee-sted, der giver mig den "bedste" udfordring. Ved bedste udfordring skal forstås den længde bane du kan gå ind til ved godt mod og tænke at du har en reel chance - omend at du skal spille dit ypperste og koncentrere dig om hvert eneste slag. Bevares, det kan sagtens være udfordrende at spille en kortere længde bane, men har man ambitioner om en dag at gå flotte runder fra bagerste tee, så må man også teste sine grænser og på sigt spille sig forbi dem. Noget med en elefant og én bid ad gangen...
 10. København og omegn i morgen d. 14/08?

  Tak. Jeg har fulgt med på sidelinjen i et godt stykke tid. De store stygge tråde er set - og har ikke afskrækket mig. Det var lidt på falderebet, ja. Skulle det blive aktuelt igen prøver jeg at give besked i god tid.
 11. SimonOerslund

 12. Min faste spillemakker kan ikke spille i morgen. Så kunne der være nogle der var interesserede i at spille en runde omkring eftermiddagstid? Er forholdsvis ny i spillet med hcp 13,0.
 13. Hvor køber du søbolde?

  Jeg har lige bestilt 40 Pearl Grade Taylormade Project (a) bolde hos Premierlakeballs.com Jeg har ikke læst hele tråden, så måske nogle allerede har gjort dette, men jeg kan lige give lidt feedback samt nogle billeder, når de ankommer.
×