Hop til indhold

mortenn4600

Medlem +
 • Antal indlæg

  12
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  1

mortenn4600 vandt dagen den Oktober 13 2017

mortenn4600 havde det mest likede indhold!

Community omdømme

1 Neutral

Om mortenn4600

 • Rang
  Junior bruger

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Køge
 • Handicap
  38
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. mortenn4600

  Jumbo max grip

  Det er rigtigt jeg havde disse grip før alt udstyr brændte. På nyt udstyr har jeg alm grip. Jeg har også haft de gamle grip i tankerne men føler ikke de er tykke nok og blev aldrig rigtigt glade for det materiale de er lavet i. Grunden til jumbo max kom op er div klip jeg har fundet på nettet. Jeg er glad for de nye oplysninger om vægt som jeg ikke havde tænkt. Jeg vil prøve at finde de andre lamkin grip og så evt på et lag tape ekstra hvis det er.
 2. mortenn4600

  Jumbo max grip

  Hej Lars Tak for svaret. Jeg vil prøve at læse om disse grips. Jeg havde ikke tænkt at vægten ville ændre sig så meget. Det jeg havde fokuseret mest på er at de skulle være gode for mine hænder. Men hvis de andre også er det og nemmere at komme til kunne det være en mulighed.
 3. mortenn4600

  Jumbo max grip

  Hej er der nogle der ved hvem på sjælland der forhandler disse grip? Evt en pro der samtidig kunne rette lidt på mit grip så pres på venstre tommelfinger bliver mindre. Jeg har slidgigt i dette led. Jeg har læst meget om disse grip og skulle være gode for personer med slidgigt.
 4. mortenn4600

  Golf og slidgigt i tommelfingeren

  Jeg har talt med ham om grippet en del gange uden vi har kunne finde en løsning der passer. Peter er uden tvivl dygtig men i denne situation har vi ikke været gode nok til at finde en løsning sammen der har kunne hjælpe mig. Jeg har brugt peter til mange andre ting hvor ting hvor jeg har været rigtig glad for hans hjælp. Jeg vil også gerne bruge ham fremad rettet men føler der er brug for andre øjne lige netop på denne udfordring.
 5. mortenn4600

  Golf og slidgigt i tommelfingeren

  Super jeg prøver at få fat på rene
 6. mortenn4600

  Golf og slidgigt i tommelfingeren

  Hej Jeg har godt hørt der skulle komme en ny pro. Har du selv fået lektioner hos ham? Jeg vil da prøve at tage en snak med ham. Jeg var ude og slå bolde i dag men kan ikke få base balle grip til at fungere men gør det nok heller ikke rigtigt. Det gav nærmest flere smerter
 7. mortenn4600

  Golf og slidgigt i tommelfingeren

  Jeg har skrevet med jens ole fra skjoldnæs holm og skal finde en dag med ham efter den 5/11 indtil da vil jeg prøve at træne på base ball grip og se om det kunne fungere
 8. mortenn4600

  Golf og slidgigt i tommelfingeren

  Tak mail er sendt til ham med det samme
 9. mortenn4600

  Golf og slidgigt i tommelfingeren

  Tak for indlæget. Jeg vil prøve at kontakte en af disse for det var noget i den retning jeg havde tænkt på. Hvis en kan anbefale en god og forstående pro på midtsjælland høre jeg også gerne om det. Jeg har midt size grip nu men måske de godt kunne være lidt tykkere uden det ville betyde noget
 10. mortenn4600

  Golf og slidgigt i tommelfingeren

  Super ide at starte med at chippe sådan. Det er nok en god måde at få føling med det på.
 11. mortenn4600

  Golf og slidgigt i tommelfingeren

  Tak for jeres råd. De handsker der er på markedet spiller jeg med i dag. De hjælper ikke rigtigt på tommelfingerne men mere de andre finger. Jeg har selv overvejet baseball grippet men syntes ikke jeg kan få det til at fungere. Er der nogle der kan undervise i dette for den lokale pro gør det ikke.....sådan må man ikke holde osv osv.
 12. mortenn4600

  Golf og slidgigt i tommelfingeren

  Hej alle Jeg har fået konstateret slidgigt i venstre tommelfinger rod led hvilket er rimeligt øv. Det gode er at jeg stadig gerne må fortsætte med at spille men det anbefales af teknik og udstyr bliver optimalt sammensat. Udstyr har jeg ikke råd til at gøre så meget ved da mit nuværende sæt kun lige er et år. Mit spørgsmål er om der er nogle der har erfaring med at få lavet en golf screening af fysikken med med efterfølgende træning vejledning? Jeg ville gerne optimere min fysik så belastning på kroppen bliver mindre. Det skal gerne være midt sjælland eller evt københavn. Alle råd og erfaringer modtages.
×