Hop til indhold
Vild med Golf


Jam, GLFR

Medlem +
 • Antal indlæg

  17
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  1

Jam, GLFR vandt dagen den Maj 17 2017

Jam, GLFR havde det mest likede indhold!

Community omdømme

9 Neutral

Om Jam, GLFR

 • Rang
  Junior bruger
 • Fødselsdag 18-06-1986

Kontaktmetoder

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Aarhus
 • Hjemmeklub
  Aarhus Aadal Golf Club
 • Handicap
  11
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  TaylorMade Tour Preferred Wedges - 58 (10), 54 (11) & 50 (9) - KBS Tour-V
  TaylorMade RSi2 PW-3i - Dynamic Gold X100
  Titleist H2 816 21- Diamana HY 90
  TaylorMade R9 9.5 - Fujikura Motere 60
  Srixon P513

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Det er godt nok ærgerligt. Er bare glad for at jeg nåede at have en hul uge på resortet i sommers, og spillede røveren ud af bukserne på alle tre sløjfer - en af de bedste golf-oplevelser jeg har haft! Og så krydser jeg fingre for at nogen beslutter sig for at tage over, med knap så høje ambitioner for standen. Layoutet fejler jo ikke noget, og den vil stadig være lækker at spille på selvom fairways ikke ligner greens på de omkringliggende baner.
 2. Golfexperten har 30% på Taylormade 2017 hybrider, hvis det kunne være noget.. https://www.golfexperten.dk/searchresults?q=taylormade+2017
 3. I just completed this quiz. My Score 61/100 My Time 143 seconds  
 4. Og som tillæg til @MrSwingKin's fine argumenter, kan jeg ikke forestille mig, at den bliver tilladt at spille med, i noget der skal tælle bare det mindste.. Men det er sku fed tech at det er lykkedes dem. Er spændt på at se hvordan hulen de får GPS signalet fra bolden og ind til mobilen. Når bolden ligger 300m ude.. Mon der skal SIM kort i :-P
 5. Lyngbygaard inde i nærheden af Aarhus skulle også klare det våde vejr rigtig godt og holder IMO altid en rigtig god stand. På min hjemmebane, Aarhus Aadal er der lidt sumpet på nogle af de lave huller, men den skulle være til at spille. Range er dog lukket i disse dage pga vand.
 6. Jam, GLFR

  GPS bolde

  Hos Ingenium Golf har vi fået spørgsmålet om GPS bolde mange mange gange. "Det næste bliver vel en bold med GPS", "Hvorfor laver I ikke en bold med GPS" osv. Efter utallige snakke med folk om det er mine tre bedste grunde til ikke at gøre det: 1. Som @Bojoerge også siger, det vil tage en stor del af Risk/Reward delen ud af golfen. High rough er ikke nødvendigvis det bedste eksempel, da mange vil have store problemer med at få den ud alligevel, men fx at smutte ind over en lille skov i en dogleg, bliver en meget lettere valg. Hvis man er sikker på at finde den derinde, kan de fleste finde ud igen. 2. Lige meget hvor god din GPS er (og hvor dyr bolden derfor bliver), så ligger den stadig på bunden af søen, hvis man ikke kommer over vandhazarden. 3. Og måske den mest relevante. Det er næsten teknisk umuligt at lave det fornuftigt, og samtidig få en fornuftig bold ud af det. De fleste af de bolde vi kender, vil blokere at signalet kommer ind til modtageren pga de materialer de bliver lavet af. Chippen vil være meget svær at lave kuglerund, og sikre 100% balance. Det betyder formentlig minimalt når man fx putter, men med flere 1000 RPM i luften, kan selv en lille smule ubalance betyde meget. Og sidst, men måske aller vigtigst, så vil en chip - inkl strømkilde!! - ikke kunne holde til den deformation bolden trods alt bliver udsat for ved de lange slag. Når alt det er sagt, så ville det **ndme være sjovt at eksperimentere med, og et lækkert redskab til hygge golferen, der ikke går så meget op i den perfekte score og et lavt handicap, men bare gerne vil hygge sig og ikke miste for mange bolde. Ville også være et fantastisk alternativ til den RFID teknologi Top Golf bruger i deres anlæg. Men så er Track Mans nye range teknologi nok en bedre løsning alligevel.
 7. Jeg spiller som oftest bare fra gul, fordi det gør de andre jeg spiller med. Det synes jeg er en hyggeligere måde at spille på. Alle spiller samme tee, har samme udfordringer på vejen og fordele og ulemper på forskellige tidspunkter afhængig af hullet. Nogle gange er det mig der har fordelen, fordi jeg slår langt og kan nå par 4 hullet, andre gange skal jeg afvige fra "standarden" fordi der ikke er plads til de lange redskaber. Jeg spillede for nylig en aftenrunde på Lübker Forest fra "Lübker"-tee'en, deres bagerste. Og ærligt talt var det på mange huller faktisk lidt lettere - måske ud over par 3 hullerne. Den ekstra længe i forhold til gul eller hvid gjorde nemlig "kun" at driveren var det rigtige valg hver gang. Fra de kortere er det meget varieret hvad der lige giver mening. Selvfølgelig er banen sværere fra bagerste tee, og jeg lavede da også kun 14 point på de 9 huller, men jeg skulle tænke mig langt mindre om, i forhold til køllevalg. Men sikke en diskussion du fik skabt her. Det er ret interessant at læse folks indstilling til det her spørgsmål. Jeg kan helt sikkert se pointen med at man skal spille fra den tee man "kan" - forstået som den længste hvor mange stadig har en fair chance - fordi man her får flest muligt udfordringer uden det bliver FOR svært. Dog spiller jeg al min golf for hyggens (og researchens) skyld, og går mere op i at have en sjov runde med dem jeg spiller med, end at det altid skal være en stor udfordring. De fleste golfere har trods alt nok skæverter i bag'en til at alle huller kan blive en udfordring. Det virker lidt som om debatten er delt lidt op i dem der går op i golfen og at blive bedre, og så dem der spiller mere for at hygge. Og det er helt sikkert forskelligt hvordan de to typer bør gå til spørgsmålet om hvilken tee de spiller. Vil man være rigtig god, og har man tiden til også at spille nok til det, så må de bagerste klodser være målet. Nu arbejder jeg til daglig med baneguides og banerne generelt, og der er ingen tvivl om at vi anbefaler alle vores kunder at skifte til nummer-tees. Ikke for at tvinge folk ned, men for at gøre det lettere for folk at skifte lidt rundt, eksperimentere med banen og få lidt nye udfordringer selv på deres hjemmebane.
 8. Jeg spiller oftest for det der svarer til gul, eller en afstand omkring 5500 meter, også selvom jeg er en af dem der slår tosset langt. Nogle gange kan jeg dog godt finde på at lokke mine medspillere med til en runde fra fx 52 eller 48 (blå eller rød), hvis det skal gå lidt hurtigere. For en der slår meget langt kan jeg egentlig også godt lide udfordringen i et lidt kortere bane, der skal man nogle gange tænke lidt anderledes fra tee-stedet. Jeg er generelt stor fan af skiftet over til hektometer-navngivning, da det lige netop promoter at folk lidt lettere kan gå ned i tee. Der er sku ikke mange herrer der vil være med til at spille fra dame. Men en hurtigere runde fra 49 kan de godt overtales til.
 9. Det er jo lige sådan nogle som dig vi skal bruge ;-)
 10. Fedt at du er med! Giver lige tråden et par dage, og så laver jeg et fælles invite til vores beta. Spillehandicap beregnes ikke lige nu, men starter bare på spilleres HCP. Vi forsøger IHÆRDIGT at få et samarbejde med enten Golfbox eller DGU om at få data til beregning fra dem, men det lader vente på sig. Så snart vi har det (DGU mener selv at være klar til det til næste sæson) beregner vi selvfølgelig automatisk. Men lige nu skal man altså desværre selv rette til i forhold til konverteringstabellen.
 11. Hey.. Der er masser om GLFR inde på www.GLFR.com Basalt set så er det en golf-app ligesom så mange andre. Vi har dog taget en lidt anden vej til markedet end de fleste - vi leverer nemlig GLFR i tæt samarbejde med klubberne. De klubber der arbejder sammen med os (markeret med GLFR logo inde i app'en), får en masse fordele ud af GLFR og vores backend løsninger. Samtidig har vi brugt meget tid sammen med klubberne på at finde ud af hvordan de gerne vil præsenteres i en fælles app, hvorfor de fx har billeder, priser og lignende i GLFR. Det approach har også betydet at vi har fokuseret på nogle andre ting i udviklingen end de fleste andre. Vores absolut mest primære fokus har været selve baneguiden - ALT data i GLFR er 100% digitalt og afhængig af meget præcise GPS opmålinger vores egne folk har lavet (igen, i samarbejde med Pro klubberne i de tilfælde). Vi har meget højt fokus på at GLFR skal være så let som mulig at bruge på banen, så alle kan få de fordele en app som GLFR tilbyder, uden det bliver forvirrende og kræver for mange tryk og skærme. Dette er vi egentlig kommet ret godt i mål med, og får masser af positiv feedback. Derfor er vi nu kommet dertil, hvor vi begynder at kigge efter de mere avancerede features til fx statistik og multiplayer (turneringer). Og det er især her vi rigtig gerne vil have beta-testere til at hjælpe os. Vi skal have nye features i app'en, sørge for at de fungerer som de skal og samtidig sørge for at alle kan være med. TL:DR GLFR er en golf-app som så mange andre med baneguide, GPS og scorekort, men den er udviklet sammen med klubberne og giver dem en masse fordele.
 12. Hej allesammen Nu er det vist slut med er lure herinde, og selv skrive lidt. Som i måske ved, så er GLFR kommet rigtig langt i de første 4 måneder af sin levetid. Vi har netop rundet 25.000 brugere på platformen, 54.000 downloadede baneguides og over 750.000 registrerede slag. Alt i alt er vi meget tilfredse :-) Men udviklingen stopper ikke, og vi er nu kommet dertil at vi gerne vil udvide vores beta-korps lidt. Vi har allerede en lille flok udvalgte, der er med til at teste nye features, store såvel som små, inden de ryger i produktion, men vi vil gerne lidt bredere ud. Og jeg forestiller mig at der herinde sidder nogle golf-nørder, der kunne have masser af fantastisk feedback til os! Derfor hermed en invitation til jer, om at blive en del af vores beta program (Android og iOS). I første omgang er der ikke andet i det, end at man får muligheden for at se lidt ind bag ved kulisserne og teste de nye ting vi laver - og så lover jeg, at der helt sikkert kommer versioner, der crasher hver gang man åbner dem - og at I kan hjælpe os med at undgå at sådan nogle versioner kommer ud til brugerne! Hvis vi får samlet lidt flere end blot nogle stykker, er det planen at lave en lille Facebook gruppe til beta-testerne, så I let kan komme med feedback, og vi har et sted at informere om hvad vi gerne vil have testet. So, any takers?
 13. Hej @dynen Det er fordi du har en for gammel version af Android (håber jeg). GLFR er ikke understøttet under Android 4.4, og viser derfor bare HTML siden i stedet for. Vi har lige nu (9:45) sendt et nyt release op (med de første lille kig ind i lidt statistik på runden) og sørget for at man ikke længere kan installere med mindre man har 4.4. Så det kræver en opdatering af din telefon at kunne lege med, desværre. Hmm.. Ideen om en crowd sourced pin placement er ikke helt dum. Det stiller lidt krav til det interface brugerne får til at gøre det, men kunne egentlig være ret fedt hvis man fik gang i det. Vi har et par af vores klub-kunder der efterspørger at kunne lave pin-sheets på papir - altså sådan nogle "7 fod ind og 4 fra højre" - når vi på et tidspunkt tager et kig ned ad den rute, kommer det helt sikkert også med i GLFR. Indtil da, kan de samarbejdende klubber lægge green-inddeling ind i GLFR, så man i det mindste kan se zone-inddelingen og lidt bedre vurdere hvor flaget står.
 14. Jam, GLFR

  Jam, GLFR

 15. Det er der formentlig noget om. Det er dog næsten altid sådan at klubben og greenkeeperne er vilde med ideen om det når de køber sig ind i platformen, men aldrig får det brugt. En stor del af det er helt sikkert, at der er nok at se til - men en del af det er også, at det bare ikke er en del af rutinen eller ikke er en prioritet fra klubbens side.
×
×
 • Tilføj...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden