Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

Jam, GLFR

Medlem
 • Antal indlæg

  5
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  1

Jam, GLFR vandt dagen den Maj 17

Jam, GLFR havde det mest likede indhold!

Community omdømme

9 Neutral

Om Jam, GLFR

 • Rang
  Ny bruger
 • Fødselsdag 18-06-1986

Kontaktmetoder

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Aarhus
 • Hjemmeklub
  Aarhus Aadal Golf Club
 • Handicap
  16.7
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 1. Hej @dynen Det er fordi du har en for gammel version af Android (håber jeg). GLFR er ikke understøttet under Android 4.4, og viser derfor bare HTML siden i stedet for. Vi har lige nu (9:45) sendt et nyt release op (med de første lille kig ind i lidt statistik på runden) og sørget for at man ikke længere kan installere med mindre man har 4.4. Så det kræver en opdatering af din telefon at kunne lege med, desværre. Hmm.. Ideen om en crowd sourced pin placement er ikke helt dum. Det stiller lidt krav til det interface brugerne får til at gøre det, men kunne egentlig være ret fedt hvis man fik gang i det. Vi har et par af vores klub-kunder der efterspørger at kunne lave pin-sheets på papir - altså sådan nogle "7 fod ind og 4 fra højre" - når vi på et tidspunkt tager et kig ned ad den rute, kommer det helt sikkert også med i GLFR. Indtil da, kan de samarbejdende klubber lægge green-inddeling ind i GLFR, så man i det mindste kan se zone-inddelingen og lidt bedre vurdere hvor flaget står.
 2. Det er der formentlig noget om. Det er dog næsten altid sådan at klubben og greenkeeperne er vilde med ideen om det når de køber sig ind i platformen, men aldrig får det brugt. En stor del af det er helt sikkert, at der er nok at se til - men en del af det er også, at det bare ikke er en del af rutinen eller ikke er en prioritet fra klubbens side.
 3. Og så lige lidt reklame - GLFR er faktisk lavet sådan at de samarbejdende klubber KAN (hvis de gider/har lyst/husker det) opdatere flagets position dagligt, og dermed kan GLFR vise afstand til flaget i stedet for fx forkant eller center af green. Det er dog, så vidt jeg ved, kun noget de nogen gange bruger i forbindelse med en større turnering. Men derudover er jeg helt enig i at folks opfattelse af hvad præcision er og hvad de tror deres GPS udstyr kan, ikke helt stemmer overens med virkeligheden. Er man dygtig nok til at kunne bruge en høj præcision til flaget er laseren i dag den eneste rigtige vej - til gengæld, som du selv siger, er GPS i et ur eller en app helt sikkert et godt redskab på vej frem til sit approach slag. Tak for feedback - og så vil jeg forsøge at fremstå så objektivt jeg kan, selvom GLFR er mit lille barn. Og sig endelig til hvis der er spørgsmål eller gode ideer - det er dem jeg brænder for!
 4. Vi lader som det er lige nu positionen være helt op til telefonens hardware. Både iOS og Android laver i dag selv en masse forsøg på at forbedre positionen via de samme kilder som du nævner, og der er jo også efterhånden 3-5 positioneringssystemer at køre satellitter fra - som de fleste telefoner kan fange. Når det europæiske Galileo projekt engang bliver helt færdigt, skulle en fast position på under 1m være muligt for de fleste telefoner, men ligesom så meget andet på så stor skala lader det vente på sig.
 5. Hej allesammen. Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at blande mig, da jeg i sagens natur er ret biased i denne tråd - det er nemlig mig der er hovedmanden bag Ingenium Golf og GLFR app'en (lille startup baseret i Aarhus). Jeg ville dog lige kommenterer på de mange kommentarer på GPS præcision. Ronnow har allerede været inde på emnet, og det ville jeg blot bakke op. Præcisionen på GPS'en er ekstremt afhængig af forholdene og enheden man bruger. Vi har testet alt muligt udstyr og konklusionen er at man ikke kan regne med noget som helt ligemeget om man køber et dyrt eller billigt device - og det gælder både smartphones, ure og dedikerede enheder. GPS'en signalet kommer fra omkring 20.000km højde og på vej ned igennem atmosfæren kommer skyer, regn, solvinde træer og alt muligt i vejen. Det værste tilfælde vi har set var en tåget da på Vejle Golf Club, hvor alle enheder troede vi var ca 75m syd for der hvor vi egentlig var, selvom dækningen egentlig var god. Når vi opmåler baner gør vi det derfor med høj-præcisions udstyr, som koster 20.000 + årligt abonnement for at sikre kvaliteten. Men hvad end man bruger ude på banen kan signalet altså svinge en hel del. Om man så bruger to helt ens telefoner, lige ved siden af hinanden kan de sagtens måle forskelligt. På en dag med pænt vejr kan de fleste telefoner i dag dog levere en præcision på omkring 1 meter, som skulle være fint til de flestes golf. Men det kan altså nogen gange hoppe. Alt dette for egentlig bare lige at sige at GLFR (og alle de andre GPS apps) ikke kan gøre noget rigtigt ved præcisionen, slet ikke når vi gerne vil kunne vise den med det samme, for ikke at sænke spillet. App'en modtager koordinater fra telefonens hardware, og det er ens for alt der bruger GPS på smartphone.. Hvis i har andre spørgsmål er i velkomne til at skrive herinde eller på jam@glfr.com, og ellers kan i i flere og flere klubber møde vores GLFR Ambassadører, som kan fortælle lidt mere om det hele.