Jump to content
Vild med Golf

LHW

Member +
 • Content Count

  398
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

LHW last won the day on December 6 2018

LHW had the most liked content!

Community Reputation

106 Fremragende

About LHW

 • Rank
  Super bruger

Profile Information

 • Hjemmeklub
  Alhama Signature
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ved ikke hvor du henter tallet fra? Grip vægten er aldrig hvad som oppgives, og tolerancer på kvalitets grip er plus minus 3.5 gram og ved 5 har vi 1 SWP, så er vi uheldig med grps vægt vaiabler og balancerer ud fra det, så vil faktisk SW værdi være "all over the place" da endring af hoved vægt påvirker flex. men det gør ikke grip vægten. Derfor roder vi det bare til om vi skal måle og balancere med grips. Det er bare idioter som de der jobber i True Tempers Tour van som gør sådant og tror det skal være sånn, men det straffer seg om man skal levere noget som passer. Se for dig hoved vægten på mine jern om jeg skulle udligne for extra grip vægt vs 50 gram- Jeg spiller 72 grams grips, det er ca 4.5 SWP = 9 gram extra hoved vægt...tror du med vs uden de 9 gram føles ens? Haha, det er oplagt det ikke kan gøre det, så vi skal IKKE blande ind grips, da går det galt med hoved vægten
 2. LHW

  Loft og lie

  Hvordan kom han frem til det resultatet? var det med brug af lie board med sål tape?
 3. Mål SW balancen UDEN grips og trek fra 9 SWP fra værdien, det er den sikreste metode, så er man fri for å lade sig snyde af tolerancer i grip vægten som kan påvirke aflesningen, men ikke feel (i den andre enden)
 4. Et andet "trick of the trade" med hensyn til grips, tryk luft og grip tape... er der et gammelt grip vi kan bjerge, men tapen vil ikke give slip med tryk luft alene, da kan vi helde lidt solvent ned i ventilations hullet på grippet og ned i skaftet. Når du nå setter på trykluft, må denne solvent evakuere, og den har nå kun en vej, retning tapen som ikke vil slippe....et par omganger af den varianten, så slipper selv de mest besværlige grips, kunsten er å få solvent til å løse op den tapen som stadig holder, og vi bruger nå trykkluften til å tvinge solvent ind under grippet på samme vis vi normalt ville blæse det af eller på.
 5. Det er en vis risk for at et grip uden dobbelt klæbende tabe kan vride sig, men om så sker kan det også fixes nemt. Benytter vi luft tryk, skal du ligevel anvende lidt tape, men den smalle varianten som benyttes til spiral, men her skal vi kun ha 2 direkte rundt skaftet. Se for dig at du skulle dele grippet i 3 lige lange stykker. Der du ville delt det af er der du skal sætte en omdrejning af den smalle tapen. Ved montering sprayer du bare lidt sæbe vand på tapen, så blæses grippet på. De 2 små stykker tape vil hindre at grippet vrider sig i spil, men de kan ikke hindre tryk luft fra å blæse grippet af igen, så vi kan kombinere de 2 for å få det bedste fra begge. Den smalle grip tapen er bare 0.75 tommer eller ca 2 cm, så har man kun almindelig 2" grip tape, split den på langs så den bliver kun 1 tomme bred.
 6. Her er det samme set, nå har jeg på den blå linje i øvre venstre side skiftet til 10 tall system, Vi ser at vi har en udfordring her, skal #8 jernet laves til D2, så skal vi tage bort 1.6 gram fra #9 jernet, men vi kan også LØFTE hele SW linjen OP fra D2 indtil vi har udlignet og #9 jernet viser 0. Da bruger vi SW TUNEREN OP til vi ser 0 på #9 hovedet. Når vi kom der til, er ALLE tall løftet, og kun SW står tilbage med for tungt hoved, men her vil vi ha den sådan, så jeg har "nullet den ud" på SW Tuneren på DEN wedgen. Vi ser nå at D2.48 på #8 jernet, så kan det laves, men vi kunne også justeret længden mellem jern til noget andet end 8.0 mm med 0.1 mm ad gange til vi var der, (eller en kombination) om vi IKKE ville op fra D2 til D2.7 ca, som start, så med den her app, kan vi tage alle hensyn på en gang, og SE konsekvensen i gram. Konsekvensen er her mer hoved vægt hele vejen, men excel regner jo ud, så vi kan lege rundt med spinners og SE hvor det går hen, uansett hvad vi justerer på. SW TUNEREN viser nå 0.70, altså har vi HEVET hele SW linjen med 0.7 så vores #8 jern gik fra D2 til D2.7 så vi skulle være fri for å tage ud vægt på #9 jernet. GW og LW var lige i nærheden, og faldt under rød-stregen når vi hævet SW med TUNEREN. De vi REELT set gør, er at de 1.6 vi IKKE ville tage bort fra #9 bliver 0.1 gram mindre, og skal tilføres #8 jernet for å heve det fra D2 til D2.7 Derefter regner Excel ud de andre på ny med den slope vi valgte pr tomme, så den valgte modstandsprogression følger os nå uansett lengde vi vælger , så det kan ikke blive nemmere å komponere set up end det her.
 7. Om du nå ser på MILLIMETER set up, så er svaret NEJ, det billedet viser et set med 8.0 mm fra jern til jern mod 3/8" som er 9,5 mm Når vi konverterer tilbage til imperial og /8" deler, afrunder EXCEL, så de tal du ser skal man IKKE benytte, de er KUN referancer, alle tal som skal benyttes er MILLIMETER målene. Vi kan endre visningen af Imperial fra /8 deler til /16" eller /32" og da bliver det mer korrekt, eller til 10 tall system, men så ser tallene meget fremmed ud. Tenker det er tabellen i nedre venstre hjørnet og tallene som /8" deler du refererer til? Se i toppen i de BLÅ, det her set up har 8.0 mm hele vejen fra og med 3 til og med LOB wedge.
 8. Så håber jeg at denne EXCEL VBA APP regner korrekt, noget den gør på alle de test runs jeg har lavet, så nå slippes den fri til brug, men TJEK før du saver...mindst 2 gang. Jeg poster linket via WRX, da det er nemmere å administrerer det via en side, men den skal være selvforklarende for de som ved hvad den skal bruges til 🙂 Her tager vi CUSTOM FITTING helt til enden af det mulige i tilpasning på Længden og Modstand. Vi kan tune SW slope som vi vil med interval på 0.1 SWP pr tomme, så her er ikke noget vi ikke kan beregne med hensyn til længde og SW modstand, http://www.golfwrx.com/forums/topic/1751610-metric-irons-excel-vba-app/ SÅDAN blev interface til slut, så må det ligge et stykke tid før jeg kobler på SKAFT og FLEX modulen, samt MOI calc til Kg/cm2 som nå er skjult indtil jeg har tid å lave den færdig, men det andet er klart nå, så derfor slipper jeg den bare ud her i 1. udgave. Også bare et lille chart som giver et hurtig overbkk over de muligheder vi har når vi går METRIC - studer HØJRE SIDEN med differancer vs standard. Det er fra 10 mm eller 3/8" del og 9.5 mm ned til 2/8 de mest aktuelle alternativer er, og 5/16" eller 8.0 mm (7.9 mm) tror jeg bliver en hit. Her kan vi spille "standard" #8 jern, og få ett "3 jern der er som dagens #5 jern å¨længden, og vi kan bare blive ved med 8.0 mm helt til Lob Wedge om vi vil... Ved å benytte start i #8 jernet, og METRIC systemet, kan vi tilpasse alle deler av jern sættet fra de lange via mid til de korte OG wedgene så¨ALT passer. SIG UMIDDELBART TIL OM DET OPDAGES FEJL.
 9. Lopez blev fyret efter ca 3 år, da var det VW / Audi som lod sig friste af hans ideer...det gik galt der også, så han fik for meget magt begge steder, men sådan er det når bundlinjen er #1, og der stilles høje, men kortsigtige mål. GM gik heldigvis ned til slut, de havde ikke livets ret som det selskab kørede. Vi har jo også lige set hvordan det kan gå når man prøver å lave kommerciel succsess med branding....her tenker jeg på NIKE... De sprang ud i det med det råeste i køllehoveder, helt "formel 1", og lige som FERARRI som jo egentlig er et Formel 1 team som holder sig i livet ved å selge gadebiler, prøvede NIKE det samme her. De skulle lave udstyr til Tiger og betale astronomiske summer i sponsorater, og finansierte det med volum salg af samme Brand.... Bundlinjen var ikke god nok sammenlignet med T-shirt, Caps og Sko, og de som jobbet i selskabet manglet ikke enhusiasme eller kompetanse......money talks. Derfor er slut-kvaliteten fra OEM som den er, Bundlinjen viser at sådan må det være af hensyn til økonomien,. Man må jo gærne tro noget andet, men jeg har aldrig set et helt set der alle var korrekt, med det er jo ikke den store jobben å justere de til, så det er udsalgsstedet som må lave det her, og burde lave det u-opfordret. En rutineret mand bruger ikke mer end 12-15 minutter til loft og lie, og derfor er det skjusk at de ikke gør det når man jo gerne betaler godt 1000 pr jern man handler. EKSEMPEL. Den forhåbentlig lykkelige ejer af et flot nyt Mizuno set har betalt 7.700 for 5-PW eller 6 jern, og det giver 1.283.- pr stk. Priser for loft og lie justering varierer men siger vi 35 pr jern / 1283 = 2.7% , og var prisen 50 for loft og lie pr stk, blev det til 3.8% af købsprisen. Det burde deraf være nemt nok om man handler lokalt å forhandle det med som del af prisen, da vi jo har brugt udsalgspris for tjenesten i beregningen.
 10. Det er nemt nok, om man har udstyret til å lave det. det er bare hoselen som er boret ud under bund af skaft spidsen med en lidt mindre diameter vs skaft
 11. efter 20 års erfaring med General motors, den gang verdensstørste selskab, er der fremmedord i min bog, bundlinjen og markedsandeler tak, aktionærene skal se udbytte af sin investering, resten tager vi ved en anden anledning om en sådan skulle byde sig... For Goldudstyr er det jo nærmest fridt frem med sjusk, lige fordi ingen af os er roboter og som oftest tager fejlen på egen kappe. En stabil spiller vil oppdage at noget er galt når 2 jern slår den samme distansen, eller et ett eller flere jer vil til en anden side end han vil ha bolden i, men hvor stor del af kunderne er i den sidste gruppen? nemlig, og de er også såvist optaget af sit udstyr at de bliver tjekket og justeret til uanset, og da står man tilbage med et publikum man bare kan give lidt ekstra til om de skulle brokke sig. Derfor er som oftest også reklamationer på Golfudstyr en nem sag, komponenterne koster ikke mange kroner, så det å "købe en kundes tilfredshed" ved å give han en ny vare koster nesten ingenting. Det er deraf som jeg siger, bundlinjen som afgør om man skal bruge 2 timer eller 15 minutter på å samle ett jernsett, om kunde-service siger at der kun er 5 af 100 kunder der brokker sig med den standard de kan levere på 15 minutter.... i 1994 kom der en Spanjol til Opel som hed Lopez, han skulle lave forretningen til ejerne såååå meget bedre....jada, han gik løs på samtlige af Opels underleverandører som ble presset på pris, med det til følge at de også måtte reducere sin egen kvalitetskontrol...og så startet helvede for Opel forhandlere i hele Europa som skulle vedvare i flere år, der f.eks Omega 1994 var noget værre noget, ikke konstruktion og den slags, men komponentene den var sat sammen af var jo bare....ja, det mindede ikke om noget fra Tyskland man havde set før, men i Bil opdages det jo når motoren stopper, eller andet svigter.....sådan er det ikke Golfudstyr og Loft, lie, swing vægt eller flex for den sags skyld, kun nogle få opdager fejlen, de andre tror det er dem selv, og at udstyret nok ikke rigtig passer, men sjov er det jo alligevel, så de brokker sig ikke over en fejlvare, de ved ikke at der er fejl.
 12. Mange gode køb på nettet om man bare ved hvad for nogle sager der passer... Skulle jeg selv shoppe med øjet ville de her kunne friste, kan lige sorte hoveder. https://www.ebay.co.uk/itm/Titleist-ZB-Iron-Set-4-PW-KBS-Regular-Shafts-New-Grips-Custom-Golf-Clubs/183563238412?hash=item2abd38bc0c:g:93gAAOSwSn1cAsgX:rk:18:pf:0
 13. så bør du tilføje den til "wanted" listen, for så kan du lynhurtig lave en balance match uden å tage af hovederne, og stadig lave det "usynlig". Mitchell laver også en "grip åbner" som gør vi vi kan lave det her, OGSÅ om grip er monteret, så tungsten og kork er fine sager her når nogen IKKE vil ha bly tape. ikke koster den en formue heller, og jeg tænker DIAMOND i UK har noget tilsvarende, og den er helt KONGE til å slå ud gamle tipvægter der ikke vil ud frivillig. https://www.mitchellgolf.com/shop/repair-tools/50-steel-ram-rod/ KORK i store pakker, koster ikke stort. https://www.mitchellgolf.com/shop/re-shafting/100-corks-for-irons/ Men Tungsten powder er ikke helt gratis, men man kan om man vil benytte FIN SAND, ja nogen bruger cement pulver, det spiller egentlig ingen rolle, bare det er noget som giver den ønskede vægt og IKKE fremmer rust, så kan man hælde det der ned og plugge skaftet så det forbliver for enden af skaft spidsen. Du kan OGSÅ montere en tip vægt fra den siden ved å tage bort stop-kanten, på tipvægten da kan den droppes ind fra toppen, og plugges på samme vis som tungsten benyttes,, men husk at den jo taber sig når vi tager bort den falsen. Gamle tip vægter (genbrug) er derfor perfekt her. En tip vægt fra toppen SKAL ha en dråbe epoxy så den ikke starter å lave lyd der nede, så både epoxy og cork når vi går den vejen. https://www.ebay.co.uk/itm/1-2-lb-of-Tungsten-Powder-for-Swing-Weighting-Golf-Clubs/111896915598?epid=14008457672&hash=item1a0d936e8e:rk:1:pf:1&checksum=1118969155983c99ad08f0f245d1bd1032d031c8193e&enc=AQADAAAC4FjVrDbVsZ8oH%2F8PNHtt9VX4%2Fw7FZcmMuqsX8uaFEduVupqwsobR85VyIs1idqhVdryDKVxnYtDS4U1g42tepk%2BV2TCRVUhPeJZvSBBl7KawYyD56Sbp8EyIk4mmrbwNvcH%2FtHSoLlAEwclag9TEwY7Z%2FQ552W6gLbQn%2BVd%2B2RZZQDhDW5iNavKLyIrNxKWBo1FikvnJ4h0SPAkpP3yECg2IMXafvRfhjZSTGBge4HyjuD2AKSVeIblQapwfF1Sp7TalI1f5ujU90JqkwwWjHJ5dzOF3k%2Bp2q6aAM4ozDWQWF6e00pptGJ%2FqKKe%2BfTjWR8vIS21xZZaLVfKwTmajbRSkpjTYCTrJoq5LVtlQLSnqxNDkkdX3nkYldcTHnLsI5BXfm0%2FChcmsoVx7NtX7VQ7Y82kAet%2Fh26AlOA6wty2BbmCt0w6hRCCODXjAeFf1KaKcpsiyakXGbOHcki5ONVReSjml2tF7ExXHVk96j1QBTTNuTYG2Gz8s63vQUDkA%2BKdw22LBeKRcGUtEfV%2F9zRSgUTYdXQ2p3a1PPFwi41AlaJb5ZyTZg5MHr1j6cvvn%2F3eLwY3OIyHUtJQXiVLxdL0ZW0ScSpidTQCOiTklrgdgjaDJK7iUSj5I%2FWhcoIcqiw2eIlJ04EoPw4g%2FZD%2FzHQgn0SCq%2BUd8STcAdVAkqieAWibHvIy7Zez0Aeasjj%2B1Onve8rb4iyPizHfOLVnCJqJOMAgcxKV8AZp0zxQ8TB%2B4HQtDQVpxzn%2BSoBr0Dz8wKw5ejsVK7Mg06J%2BwQ%2BXYzK%2BDjzJXhXkpQM5fRPzpRBpIKlZHylGL7IhBI2zliK%2FMGYiwpPRCvSxgPwLqYcltOmOOvTHuY94wXJApuZ86sd5NInMzcFb6DEy%2B7WsH8Ul3Jp2gJ%2BcN98wxQx7zCZcR0nRxGl1ZsJORyRok7FM5kjs1XjlM1%2Fqxxpoe4Mt%2BvzkY05l07cJnHB7CRfQ33eDZFek%3D
 14. Om man IKKE skal skille hoveder fra skaft, så kan man bruge tungsten powder man helder ned i skaftet, og plugger, men da bør det ske FØR grips monteres. Thomas har udstyr for den slags, jeg ved ikke om Osholm har en sådan ROD til å slå vin kork ned i skaftet? men ja det kan laves... Nej, om man skal bruge Tungsten, så må de til Thomas (eller måske Osholm), og da måler han jo balancen på stedet, og fylder i så det passer på 100/dels gram.
 15. Det er vist baseret på manglende information helt enkelt, for jeg selv spiller altså CALLAWAY jern hoveder, og selv om Wishon var mest solgte JERN set hos mig, lavede jeg langt flere Titleist jernset end jeg lavede Scratch og Swing Science som var et af mine egne mærker, og jeg modificerede mange hundrede Oems drivers i de år, så det var jo ikke sådan at man av-visende andre brands, slettes ikke, man havde bare ikke muligheden til å lave en tilsvarende fitting på de brands som man kunne lave på sit eget, men det forklares helt enkelt med at skafter jeg benyttet jo var "originale" og uden nogen "skrukobling", den delen var modificeret ind i selve hovedet, og den slags demohoveder fra andre brands end jeg havde selv er ikke å få fat på. Deraf var det meget mere besværlig å lave det lige så godt, men det blev da lavet utallige Titleist fra sprit nye set som ble rykket fra hinanden, det samme med Mizuno, Cobra og nogle Miura, og jeg renoverede også flere set, både Callaway og Scratch samt et set Mizuno, og Bench grinderen blev da brugt på nogle hundrede vokey Wedges, ikke kun Scratch, for så jeg at spilleren havde gavn en lidt "anden frisyre på wedgen", så lavde jeg det jo på 10 minutter og "on the house." Lasse Sonne Nielsen lavede jeg jo udstyr for, ikke kun var det TITLEIST det hele, det var jo oveni venstre hånds, så vi havde udfordringer med å kunne teste alternativer, for alt skulle LIMES.....Daisy Nielsen...samme der, TITLEIST hele vejen....alt skulle limes før test....men jeg lavede det, og hele baggen, ikke en kølle ble ladt i fred, og hende Vokeys selvsagt grindet.... OEMs laver alle sammen komponenter (hoveder) som er helt i orden, men forhandlernettet har for lidt kompetance på fitting (men de har blevet MEGET bedre end de var for 10 år siden), og fabrikkerne sjusker for meget i monteringen, men som jeg har skrevet utallige gang, Loft, Lie, Swingvægt balance of grips...det bør man altså enkelt kunne få lavet lokalt, og så er ikke det her nogen store sorger, men når de OGSÅ i det sidste led bare overleverer varen uden kontrol eller korrigering, så er det ikke godt nok til den prisen de forlanger, og som kunde bør du kræve mere. Køber du dit jernset lokalt, mener jeg oprigtig at de inden levering skal testes i spillerens hånd for lie vinkler, så kører man over det hele på loft og lie, og ellers ser til at grips og size samt længder blev som bestilt, men jeg ved de fleste nok heller vi ha rabat, og det er i sidste ende der det ligger....man vil ikke betale mer end man nødvendigvis må , men skal du ha kvaliteten i orden, ja så koster det lidt ekstra, det er bare sådan det er. PS! Mizuno kan man bestille med u-monterede grips, et sådant set er perfect å tune op til et 3/8" dels set der hjemme, for da er ikke udgiften til nye grips der, og det som skal laves når de kommer leveret uden, er så banalt enkelt at det kun er ren hygge. (mulig kan man også bestille med u-monterede grips løs i boxen fra andre?) Uanset hvad man søger, brug nettet aktivt og se på den enkelte producents egen hjemmeside hvad de faktisk tilbyder, for mange butikker er bare for dårlig orienteret om den slags også, og ved ikke at man f.eks helt enkelt kan få leveret en driver med anden skaft længde og en anden skrue vægt i hovedet end standard, men det tilbyder de stort set alle sammen. Skal du handle OEM, må du selv gøre hjemmelejsene for hvad der kan handles, da er du sikker på at du opnår hvad du vil, så her kan man ikke engang forvente at de ved det i forretningen, det er det som er så tragisk her. Det er først om man møder en som selv er udstyrs freak og går op i sådant at man kan få den vejledning man som kunde burde forvente, og her nogle år havde jo Cobra en sådan som rejsende, men de er langt i mellem. Se MULIGHEDERNE, ikke problemerne, de kan som oftest løses, og som Thomas siger, han kan jo lave en fitting på hvad som helst, men man kan ikke altid få leveret de specs man ved er det helt rigtige, men også det kan laves bagefter,. det koger ned til hvad man går op i, og hvad man vil betale. Om jeg skulle give råd til han som absolut vil ha OEMs, lad Thomas lave fittingen, der er INGEN bedre eller nogen der kommer i nærheden af han i Danmark. Han vil kunne sørge for at de vigtigeste specs er korrekt, og skulle du finde MIZUNO af interesse, ja så kan de leveres med grips løs i boxen, så havde man lyst til å gå videre på de fitting specs Thomas kom frem til, så er det ikke det store nå. Man behøver IKKE skille hoveder og FLOe skafter, det er en extra-gavanca man tillader sig når ALT bare SKAL være HELT I ORDEN, men her kan man få noget som er MEGET bedre en det man kan få ved å lade OEMs tage både fitting og leverancen, og stoppe med det. Husk at "forrige års model" ofte kan handles billig på nettet, så bare man har de basale specs, kan man score kassen der, og få det hele til den pris man satte som loft....det er godt mulig
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden