Jump to content
Vild med Golf


LHW

Member +
 • Content Count

  404
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

LHW last won the day on May 25

LHW had the most liked content!

Community Reputation

113 Fremragende

About LHW

 • Rank
  Guld medlem

Profile Information

 • Hjemmeklub
  Alhama Signature
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. LOL...ja det var også ment til å være en slags "advarsel" om nogen tenkte det var en god ide med stripping, de ville i så fald komme på bedre tanker om de følger det linket 🙂, så her er altså Øl teltet bedre, men stadig "udenfor" mener nå jeg da.....
 2. Sport og Alkohol hører ikke sammen, og er dette nødvendig for å holde hjulene i gang, er det tydelig IKKE golfsporten som trekker publikum, men noget helt andet, så hvorfor ikke strippe show`? det har heller ikke stort med Golf at gøre, men vil sikkert trekke publikum..... Lad os håbe det ikke kommer helt der til ;-) https://eavisa.com/mor-datter-apner-strippeklubb-moss-polseservering/
 3. Bare spørg om det er noget, men når man har gået i gang med å vurdere kølle længder og fundet de rigtige, er stage 2 en vurdering af skaft VÆGT, for det hjælper ikke stort at længden er rigtig om vægten er helt gal, for det er både længde og masse vi skal swinge rundt med her. Denne tabellen her er som de andre, en STATISK fitting, altså et startsted, men erfaringene mine viste at vi bare undtagelsesvis havnet mere end 5 gram plus eller minus fra den matematisk beregnede anbefaling. Brug den sådan: Har du en kølle i din bag (hvad som helst fra driver til jern), og som fungerer og føles helt rigtig, skal du finde specs for skaft vægten (nyt skaft, IKKE tilpasset, som vægten opgives fra skaft fabrikken - uncut). Gå nå i denne tabellen for å genfinde LÆNGDE og SKAFT VÆGT. (har din kølle en anden længde vs min tabel .f.eks som 3W, benyt LÆNGDEN på DIN kølle i tabellen, IKKE labelen som viser hvilken kølle det er, det er kun hjælpe mærker. Når du har identificeret den rad din "favorit kølle" er opført i, kan du nå se hvilken skaft vægt som giver den samme fornemmelse af vægt i resten af din bag, og man kan da enklere identificere hvad som gør at nogen køller fungere godt og andre mindre godt, det har ofte med skaft vægten at gøre. Tommelregelen er, vi skal gå op med 5 gram pr tomme det er i difference, så har vi en 3W og en 5W vi vil matche, og de har 1 tommes længde differance, så bør 5W få et skaft som er 5 gram tynger end det skaft vi benytter i 3W, da vil de føles ens på skaft vægt. PS! - Det er mange ganger helt unødvendig å skifte ud et skaft, kun fordi skaft vægten er for lav, den kan vi nemlig justere ved hjælp af BLYTAPE på skaftet. Mange ønsker ikke blytape på sit udstyr, men om du monterer blytapen i længde retningen, og på "undersiden" av skaftet, vil den ikke synes fra adressering, så på samme vis bly tapen er fantastisk til å tune frem den helt rigtige hoved vægt, både kan og bør den også benyttes til tuning af skaft vægten. Om din kølle passer på længden, og den "mangler" 3-5 gram på skaft vøgten vil mange tro at det betyr intet.....men prøv, du vil få dig et sjok i livet, bare spørg Thomas Rosenberg, det er lige det her som gør at de som kommer til en fitting taber masken. De små tal, man kan tro er uden betydning kan rykke voldsomt, så bare bestil en ruld bly tape om du ikke har en allerede, du vil IKKE fortyde den investering.
 4. Glemte å tage med den her, for det hjælper ikke stort med tallene om vi ikke kan måle, så her har i alle sammen anvisning til hvordan vi kan lave vores egen ruler (målestav) for golf udstyr. (ikke putteren, men alt det andet.). Vi starter med å lave en 60 grader pyramide, vi tegner den bare på et stykke papir. (jeg må vist ikke linke til YOUTUBE?, men søg efter hvordan du tegner en om du ikke husker det) Vi behøver så et målebånd, snup gerne et i plast som fra IKEA som kan limes fast til en plade sammen med den pyramiden vi har tegnet, men se til at du ikke strækker målebåndet, så kontrol mål med noget så den limes på korrekt. Selve POINT ZERO er altså hjørnet på pyramiden. STUDER nå det her kort, der har jeg også tegnet ind anatomien som viser de enkelte deler en club maker måler. Det vi omtaler som spille længde eller kølle længde er altså DET RØDE, og som er fra Pyramidehjørnet og helt til enden af grippet. Om vi måler UDEN grips, mangler vi 3.2 millimeter (brug 3.0) som udgør grip cappen på toppen af grippet. Tabellen bistår så med at konvertere millimeter til tommer, og jeg har også sat ind hjælpe tekster som viser "standard" længder på de køller vi har, og som korresponderer med tabellen ovenfor. Det er altså meget enkelt å lave det her måleudstyr, og det behøver ikke koste stort, men den kan komme til stor nytte.
 5. Det er nok det her chart som efterspørges, men studer det, det har "minimum og maximum" og 1/8" dels spring baseret på Wrist to floor. Vær dog obs på at det her KUN er en statisk fitting, det giver os et godt startsted, men ved en Dynamisk fitting er det ikke alltid vi havner der, da Wrist to floor IKKE tager hensyn til hvor lang vores ryg er vs vores ben, så hvordan vi faktisk "ser ud" i stancen ved vi ikke før vi prøver det. De andre tall, som hoved vægt er kun opgivet som hvad der forventes er standard hoved vægt fra fabrik, altså er det IKKE "tilpasset" spiller eller justert den aktuelle kølle ud fra de lengder som jeg har opgivet (og som IKKE er standard spille lengde fra fabrik, men mine anbefalinger ud fra Wrist to floor). Loft er forventet loft for players irons, så for jern af Game Improvement modeller vil loft være sterkere (lavere loft tal på det aktuelle jern) Til en anden gang nogen søger efter noget jeg har lavet som billeder, uansett hvad det er. Enkleste vis å finde det her, er via Google, der man bruger mitt alias på Golf WRX som del av søgekriterier på det her vis: (her for at dette kortet som ble efterlyst skal dukke opp) Golfwrx, Howard Jones, Wrist to floor..... velg så billeder når Google har lavet en liste, da skal det dukke opp, det er sådan jeg selv genfinder det jeg har lagt ud, da det er meget nemmere en å starte søg direkte på WRX eller VMG...google er "bedre" til den slags søg .
 6. Hej Jesper, det er hyggelig at høre du stadig er tilfreds med det jern set jeg lavet, og om du ikke kan finde nogen til å lave loft og lie, så er jeg tilbage i Danmark den 28.5, og kan da lave det her for dig ved at jeg låner verkstedet til Proen i Sæby. Jeg skal ikke ha noget for å lave det om det bliver mig som skal gøre det, jeg bruger jo kun et par minutter pr jern og wedge, og er der andet du vil ha lavet samtidig, (nye grips eller hvad som helst) bare sig til, det meste kan laves i verkstedet i klubben, Proen der har faktisk et rimelig godt verksted, men som ikke benyttes stort da der ikke er den store pågangen efter verksted tjenester. Kun om vi benytter materiell av noget slag må du ud med hvad det koster, ikke jobben, den laver jeg gratis uansett hvad du vil ha lavet.
 7. Ved ikke hvor du henter tallet fra? Grip vægten er aldrig hvad som oppgives, og tolerancer på kvalitets grip er plus minus 3.5 gram og ved 5 har vi 1 SWP, så er vi uheldig med grps vægt vaiabler og balancerer ud fra det, så vil faktisk SW værdi være "all over the place" da endring af hoved vægt påvirker flex. men det gør ikke grip vægten. Derfor roder vi det bare til om vi skal måle og balancere med grips. Det er bare idioter som de der jobber i True Tempers Tour van som gør sådant og tror det skal være sånn, men det straffer seg om man skal levere noget som passer. Se for dig hoved vægten på mine jern om jeg skulle udligne for extra grip vægt vs 50 gram- Jeg spiller 72 grams grips, det er ca 4.5 SWP = 9 gram extra hoved vægt...tror du med vs uden de 9 gram føles ens? Haha, det er oplagt det ikke kan gøre det, så vi skal IKKE blande ind grips, da går det galt med hoved vægten
 8. LHW

  Loft og lie

  Hvordan kom han frem til det resultatet? var det med brug af lie board med sål tape?
 9. Mål SW balancen UDEN grips og trek fra 9 SWP fra værdien, det er den sikreste metode, så er man fri for å lade sig snyde af tolerancer i grip vægten som kan påvirke aflesningen, men ikke feel (i den andre enden)
 10. Et andet "trick of the trade" med hensyn til grips, tryk luft og grip tape... er der et gammelt grip vi kan bjerge, men tapen vil ikke give slip med tryk luft alene, da kan vi helde lidt solvent ned i ventilations hullet på grippet og ned i skaftet. Når du nå setter på trykluft, må denne solvent evakuere, og den har nå kun en vej, retning tapen som ikke vil slippe....et par omganger af den varianten, så slipper selv de mest besværlige grips, kunsten er å få solvent til å løse op den tapen som stadig holder, og vi bruger nå trykkluften til å tvinge solvent ind under grippet på samme vis vi normalt ville blæse det af eller på.
 11. Det er en vis risk for at et grip uden dobbelt klæbende tabe kan vride sig, men om så sker kan det også fixes nemt. Benytter vi luft tryk, skal du ligevel anvende lidt tape, men den smalle varianten som benyttes til spiral, men her skal vi kun ha 2 direkte rundt skaftet. Se for dig at du skulle dele grippet i 3 lige lange stykker. Der du ville delt det af er der du skal sætte en omdrejning af den smalle tapen. Ved montering sprayer du bare lidt sæbe vand på tapen, så blæses grippet på. De 2 små stykker tape vil hindre at grippet vrider sig i spil, men de kan ikke hindre tryk luft fra å blæse grippet af igen, så vi kan kombinere de 2 for å få det bedste fra begge. Den smalle grip tapen er bare 0.75 tommer eller ca 2 cm, så har man kun almindelig 2" grip tape, split den på langs så den bliver kun 1 tomme bred.
 12. Her er det samme set, nå har jeg på den blå linje i øvre venstre side skiftet til 10 tall system, Vi ser at vi har en udfordring her, skal #8 jernet laves til D2, så skal vi tage bort 1.6 gram fra #9 jernet, men vi kan også LØFTE hele SW linjen OP fra D2 indtil vi har udlignet og #9 jernet viser 0. Da bruger vi SW TUNEREN OP til vi ser 0 på #9 hovedet. Når vi kom der til, er ALLE tall løftet, og kun SW står tilbage med for tungt hoved, men her vil vi ha den sådan, så jeg har "nullet den ud" på SW Tuneren på DEN wedgen. Vi ser nå at D2.48 på #8 jernet, så kan det laves, men vi kunne også justeret længden mellem jern til noget andet end 8.0 mm med 0.1 mm ad gange til vi var der, (eller en kombination) om vi IKKE ville op fra D2 til D2.7 ca, som start, så med den her app, kan vi tage alle hensyn på en gang, og SE konsekvensen i gram. Konsekvensen er her mer hoved vægt hele vejen, men excel regner jo ud, så vi kan lege rundt med spinners og SE hvor det går hen, uansett hvad vi justerer på. SW TUNEREN viser nå 0.70, altså har vi HEVET hele SW linjen med 0.7 så vores #8 jern gik fra D2 til D2.7 så vi skulle være fri for å tage ud vægt på #9 jernet. GW og LW var lige i nærheden, og faldt under rød-stregen når vi hævet SW med TUNEREN. De vi REELT set gør, er at de 1.6 vi IKKE ville tage bort fra #9 bliver 0.1 gram mindre, og skal tilføres #8 jernet for å heve det fra D2 til D2.7 Derefter regner Excel ud de andre på ny med den slope vi valgte pr tomme, så den valgte modstandsprogression følger os nå uansett lengde vi vælger , så det kan ikke blive nemmere å komponere set up end det her.
 13. Om du nå ser på MILLIMETER set up, så er svaret NEJ, det billedet viser et set med 8.0 mm fra jern til jern mod 3/8" som er 9,5 mm Når vi konverterer tilbage til imperial og /8" deler, afrunder EXCEL, så de tal du ser skal man IKKE benytte, de er KUN referancer, alle tal som skal benyttes er MILLIMETER målene. Vi kan endre visningen af Imperial fra /8 deler til /16" eller /32" og da bliver det mer korrekt, eller til 10 tall system, men så ser tallene meget fremmed ud. Tenker det er tabellen i nedre venstre hjørnet og tallene som /8" deler du refererer til? Se i toppen i de BLÅ, det her set up har 8.0 mm hele vejen fra og med 3 til og med LOB wedge.
 14. Så håber jeg at denne EXCEL VBA APP regner korrekt, noget den gør på alle de test runs jeg har lavet, så nå slippes den fri til brug, men TJEK før du saver...mindst 2 gang. Jeg poster linket via WRX, da det er nemmere å administrerer det via en side, men den skal være selvforklarende for de som ved hvad den skal bruges til 🙂 Her tager vi CUSTOM FITTING helt til enden af det mulige i tilpasning på Længden og Modstand. Vi kan tune SW slope som vi vil med interval på 0.1 SWP pr tomme, så her er ikke noget vi ikke kan beregne med hensyn til længde og SW modstand, http://www.golfwrx.com/forums/topic/1751610-metric-irons-excel-vba-app/ SÅDAN blev interface til slut, så må det ligge et stykke tid før jeg kobler på SKAFT og FLEX modulen, samt MOI calc til Kg/cm2 som nå er skjult indtil jeg har tid å lave den færdig, men det andet er klart nå, så derfor slipper jeg den bare ud her i 1. udgave. Også bare et lille chart som giver et hurtig overbkk over de muligheder vi har når vi går METRIC - studer HØJRE SIDEN med differancer vs standard. Det er fra 10 mm eller 3/8" del og 9.5 mm ned til 2/8 de mest aktuelle alternativer er, og 5/16" eller 8.0 mm (7.9 mm) tror jeg bliver en hit. Her kan vi spille "standard" #8 jern, og få ett "3 jern der er som dagens #5 jern å¨længden, og vi kan bare blive ved med 8.0 mm helt til Lob Wedge om vi vil... Ved å benytte start i #8 jernet, og METRIC systemet, kan vi tilpasse alle deler av jern sættet fra de lange via mid til de korte OG wedgene så¨ALT passer. SIG UMIDDELBART TIL OM DET OPDAGES FEJL.
 15. Lopez blev fyret efter ca 3 år, da var det VW / Audi som lod sig friste af hans ideer...det gik galt der også, så han fik for meget magt begge steder, men sådan er det når bundlinjen er #1, og der stilles høje, men kortsigtige mål. GM gik heldigvis ned til slut, de havde ikke livets ret som det selskab kørede. Vi har jo også lige set hvordan det kan gå når man prøver å lave kommerciel succsess med branding....her tenker jeg på NIKE... De sprang ud i det med det råeste i køllehoveder, helt "formel 1", og lige som FERARRI som jo egentlig er et Formel 1 team som holder sig i livet ved å selge gadebiler, prøvede NIKE det samme her. De skulle lave udstyr til Tiger og betale astronomiske summer i sponsorater, og finansierte det med volum salg af samme Brand.... Bundlinjen var ikke god nok sammenlignet med T-shirt, Caps og Sko, og de som jobbet i selskabet manglet ikke enhusiasme eller kompetanse......money talks. Derfor er slut-kvaliteten fra OEM som den er, Bundlinjen viser at sådan må det være af hensyn til økonomien,. Man må jo gærne tro noget andet, men jeg har aldrig set et helt set der alle var korrekt, med det er jo ikke den store jobben å justere de til, så det er udsalgsstedet som må lave det her, og burde lave det u-opfordret. En rutineret mand bruger ikke mer end 12-15 minutter til loft og lie, og derfor er det skjusk at de ikke gør det når man jo gerne betaler godt 1000 pr jern man handler. EKSEMPEL. Den forhåbentlig lykkelige ejer af et flot nyt Mizuno set har betalt 7.700 for 5-PW eller 6 jern, og det giver 1.283.- pr stk. Priser for loft og lie justering varierer men siger vi 35 pr jern / 1283 = 2.7% , og var prisen 50 for loft og lie pr stk, blev det til 3.8% af købsprisen. Det burde deraf være nemt nok om man handler lokalt å forhandle det med som del af prisen, da vi jo har brugt udsalgspris for tjenesten i beregningen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden