Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

LHW

Medlem +
 • Antal indlæg

  232
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  9

LHW vandt dagen den Juni 7

LHW havde det mest likede indhold!

Community omdømme

58 Fremragende

Om LHW

 • Rang
  Super bruger
 • Fødselsdag

Profilinformation

 • Hjemmeklub
  Alhama Signature
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 1. Her er samme grip, UDEN denne RIBBED tråden, og til en betydelig bedre pris. http://www.ebay.co.uk/itm/GOLF-PRIDE-MCC-PLUS-4-GREY-BLACK-GOLF-GRIPS-Inc-TAPE-INSTRUCTIONS-SET-of-9-NEW-/401350534557?epid=1748832985&hash=item5d725b259d:g:xxoAAOSwWxNYvw-4
 2. Ribbed = med denne feel av en tråd syet som grip i gamle dager. Round = ingen "tråd" Begge varianter laves for alle modeller Golf Pride, så det er ikke noget som tilhører MCC plus 4. MCC 4 betyder 4 lag Build up under den laveste hånd, da mange mener selve taper faconen for de almindelige New Decade er for skarp. I alle de år jeg har lavet udstyr, har jeg tilbudt en løsning som giver akkurat det samme, nemlig en rettere facon med 4 lag under den nederste hånd, det var "standard" for Wedger hos mig. Sådan kan man lave om på de almindelige New Decade for å give den samme profil som MCC plus 4. (det kan man også med alle andre grips der taper facongen ønskes rettet ud.) http://www.golfwrx.com/forums/topic/913717-building-up-a-grip/#entry7918195 Det er under CORE SIZE vi finder info om RIBBED eller ROUND, og ROUND er standard, så pass på med hvad du bestiller. Har man almindelige stålskaft for jern, er de typisk 0.600 dvs man skal normalt benytte 60 CORE, men du kan også velge 58 CORE som er lavet for å give samme diameter på grippet fra et tyndere skaft (0.580), og resultatet bliver så at man får 0.020 ekstra diameter (mer gummi, midt mellem 1 og 2 lag build up tape ekstra. Den mulighed findes ikke for MID size)
 3. Jeg ser Lasse har svaret, og Lasse kender det her området som et hele langt bedre end mig, men vi er enige om banen jeg boede på, det bliver ikke "bedre", da må det være noget "specielt" man søger og som denne ikke byrder på (hvad skulle det være?). Designet er klasse og, det samme bane plejen.....og prisen for å spille den. (ikke den lave enden). Desert style, der gresset skal ha meget varme før det bliver rigtig grønt, så nå andre steder er afbrændt og brune, ja da først bliver der rigtig grønt der...
 4. Din typiske "fejl" i de år jeg har set dig, er dit swing plan som til tider er for meget inside out. Det leder typisk til en push når man ikke klarer å lukke i til tiden, alternativt en hook når man lukker for meget, men om du nå slicer, er jeg usikker på hvorfor, ja om det simpelt hen er forsøg på at kompencere for noget som leder dig ud i nye fejl. En lille runde med Trackman for å se hvad der går galt er nok det nemmeste
 5. Det er 2 varianter av adapteren her, alt efter hvilken RBZ R11s R9/R11/RBZ R15/SLDR/R1/RBZ Stage 2/M1/M2
 6. En begrenset mængde sand, hæver friktionen mod face, mens bliver det for meget sand, går friktionen tabt, så lidt sand er bedre end ingen sand, og deraf er det mange som IKKE tørrer af sand fra face efter en runde i bunkeren, det kan man udsætte til næste slag der man så bedømmer om man vil tørre den af eller ikke.
 7. Om du laver måling af VCOG, kan du også se hvor meget det rykker sig ved at flytte rundt på vægterne. Prøv å se om VCOG rykker sig OP/NED på face om du har vægten i BIAS eller DYNAMISK LOFT sporet som vist på fotos. Om VCOG går NED med vægten i BIAS sporet, betyder det at VCOG er kommet lavere, og at spin af den grund alene går ned. 2/8 deler vil du aldrig se, men noget måske i gaden af 1/16 del til 1/8" og det vil i sig selv være 200-240 RPM spin Som du ser af designet, går kølle hovedet lidt OP mod enden, så når vægten er helt der bagud, er det mulig at VCOG hæves på face, oveni at det tilfører det samme i dynamisk loft som vi rykker RCOG bagud. (meget sværere å måle RCOG på et hovedet som det her, VCOG er meget simpelt)
 8. Bare for at afklare, jeg er IKKE her i Danmark for å lave Golf udstyr her i sommer, jeg har nogle grinding jobs jeg skal lave her nå i weekenden, men det er også det, og så pakkes de siste bider af Golfverkstedet ned. Jeg kan derfor ikke tage imod opdrag for å lave udstyr om det var tanken.
 9. Det her er ikke svært for Osholm at lave, han kan det, så bare slip han til.
 10. Ja, men det er betydelig sværere uden en bending maskine
 11. Den har en "skjult hosel", skaftet går på udsiden, altså er der en "pin" fra hovedet op og indvendigt i skaftet ca 2.4 - 3 cm lang Det er så på det stykket du må slå, med en plast hammer, eller med et stykke tre i mellem Du skal ha den fladere i lie, så det er fra toe siden af skaftet du skal slå mod heel siden. Det er ikke helt nemt, og nemmere i en bending maskine, det er derfor de er lavet.
 12. i ett Jernset, skal skafter helst være af den samme model, med mindre man har ett spesielt ønske om IKKE at have ens skafter, så det er stadig KBS Tour om det var KBS Tour i det først 5 jern, og derav resten af jernsettet.
 13. Har lige tjekket, og med mindre den heder Fly-Z PRO, så er de andre Fly Z, både Forged (smedet) og XL leveret med KBS Tour skafter, så det er skaftet, de har et problem ved at de bøjes eller brækker for enkelt, det er velkendt for KBS Tour.
 14. Stiff er ikke et skaft, men en flex betegnelse, jeg tenker skaftet KAN være et KBS Tour, og de er lidt svage i tip siden, de bøjes tit, nogen går af som det her, men er det her noget der er skedt 2 gange på 1 år, er du meget uheldig. Ferrulen er den plast der ligger i overgangen skaft til hoved. Der er en klaring ned rundt skaftet i hoselen, og det ser derfor ud som at her skal der bruges en Collared Ferrule, en ferrule der har en fals der går lidt ned i hoselen første 2-4 mm. Den jeg kan se på skaftet ser ikke ud som en Collared ferrule. Den falsen der er på en Collared ferrule, skal beskytte skaftet mod brud der vi nå ser at det faktisk er gået til, men det er primært for grafit skafter den forsikring mod brud er nødvendig, ikke i samme grad for stål, men flere af dagens "Super light" stål skaft modeller er så tynde i skaft spids delen, at de har et vis behov for denne beskyttelsen de også. Den mindste diameteren vi ser her i bunden, skal altså fylde den spalten man kan se mellem skaft og hosel, ned i selve hoselen. Da dannes der en brud beskyttelse i overgangen skaft til hoved. Monteres en standard Countersink ferrule, (uden fals), mangler denne ekstra sikkerheden mod brud.
 15. Hvad er det her for nogle skaft?, ser også ud som at der er brugt gal ferrule, men det er ikke hovedårsagen