Hop til indhold

Thomas91

Medlem +
 • Antal indlæg

  140
 • Donations

  kr 0,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  1

Thomas91 vandt dagen den Marts 21

Thomas91 havde det mest likede indhold!

Community omdømme

23 Fremragende

Om Thomas91

 • Rang
  Bruger

Profilinformation

 • Hjemmeklub
  Norddjurs Golfklub
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

233 profil visninger
 1. Hvornår skifter du Tee-sted

  Det var da dejligt at høre. Bare du lover ikke at nævne det for hende den langhårede, der sover ved siden af mig. Min besked var mere for at gøre det klart, at jeg ikke havde en opfattelse af at mænd slår længere end kvinder. Men måske mere, at mænd i tyverne tit slår den lidt længere. Jeg kan godt se din pointe. Jeg vil endda gå så langt, at sige at vi nok kunne lære lidt af hinandens tilgang til tingene
 2. Hvornår skifter du Tee-sted

  Det lyder fanme kedeligt og konservativt. Når jeg spiller stableford får jeg altid 3 eller 0 point på et hul. Desuden, hvis du kan slå 3 lige bolde på driving rangen i træk, så er det kun dit hoved der stopper dig fra at gøre det på banen. Det tror jeg kun man kan øve, ved at blive ved med at prøve :-)
 3. Hvornår skifter du Tee-sted

  550 meter fra gul er for måj, som de siger i Nordjylland Okay, i stand corrected. Jeg er nok bare miljøskadet. Selv ville jeg slå et 5 jern på den afstand, men de fleste jeg spiller med slår 6 jern. Jeg er altid korthund i den flok. De fleste jeg spiller med, er så også forholdsvis atletiske mænd i tyverne. -Ikke at det gør en forskel, at de er mænd Golf er hvad man gør det til. Nu spiller jeg ikke i konkurrencer og derfor skal det være sjovt, ukonservativt og til tider tåbeligt. Jeg mener dog de fleste kan slå en bold med en driver et sted hen hvor den kan spilles igen. Selvfølgelig er der de dage hvor den bare ikke virker, men så er det altid det sikre høje cut, der giver samme længde som en god hybrid men lyden fra en driver. Du har jo som sådan ikke uret. - Derfor jeg også ville drille dig for at psyke dig til, at tage en driver og gøre det lidt spændende
 4. Hvornår skifter du Tee-sted

  Ja ser du.. Min bold går ikke nødvendigvis i spilretningen. Et lavtflyvende misil der starter 45 grader i højre kan slå folk ihjel på nabohullet. Alt for farligt! Haha okay, jeg hoppede i. Da du skrev det først, havde jeg ikke set ironien.
 5. Hvornår skifter du Tee-sted

  Jeg tager bare pis på dig. Hvorfor faaaaaaeeen, ville man slå en driver fra fliser? Det lyder nærmest masochistisk Jeg har også prøvet, at slå driver fra dækket. Det har jeg fået forbud imod, med den begrundelse at det ender i uagtsomt manddrab. Suk.
 6. Hvornår skifter du Tee-sted

  Igen er du altså lidt en kylling, hvis du ikke tør slå fra vejen Jeg ser dit problem. Det må være jævnt utilfredsstillende, at slå så langt at man ikke kan bruge sin driver på sin hjemmebane. - Eller.. du brugte den selvfølgelig idag og lavede 22 point på 9 huller. Men som du siger, kan du ikke bruge den fordi du slår for langt. Pisse irriterende. Jeg havde sgu skiftet klub til et sted der kunne tilbyde mig nogle længere teesteder, så jeg kunne bruge min dyrtindkøbte driver. Der er bare en speciel følelse ved sådan en, som man ikke får i et jern.
 7. Hvornår skifter du Tee-sted

  Jeg åbner gabet og bider på krogen De fleste (Genialt udtryk) par 5 huller er fra gul mellem 450 og 500 meter lange. 500/3=166,6 Jeg tror de fleste () Kan flytte en bold 166,6 meter med et eller andet jern, de har i med i tasken. Jeg er med på, at der er flere forhold der gør sig gældende her. Jeg tror dog at de færreste () vinde og bakker vil stoppe en fra gennemsnitligt over 3 slag at kunne flytte bolden 166,6 meter. Jeg foreslår vi går fat i Gallup og ringer rundt og spørg hvor langt folk kan slå, med deres længste jernslag. Jeg håber du ikke læser det som andet, end kammeratlige drillerier. Men ved du hvad. Jeg har en løsning på dit problem. - Spil fra en længere tee, så bliver der næsten en kilometer mere i forhold til de røde Iøvrigt. Slår du driver på par 3 eller har i kun 1 par 3 hul på jeres 9'ere?
 8. Hvornår skifter du Tee-sted

  Jeg tror de fleste kan nå alle par 5 huller med 3x5jern. Det var ikke pointen min langnæbede ven
 9. Hvornår skifter du Tee-sted

  Hvis du spiller med mig, så skal du ikke blive overrasket hvis der kommer et "boooorkk bok bok" hvis du hiver jern frem på teestedet til et par 5 hul. Hvis jeg finder en fjer, kommer jeg også og afleverer den tilbage til dig
 10. Hvornår skifter du Tee-sted

  Tak for alle de spændende svar her i debatten. Jeg kan faktisk godt følge dig i, at det kan være "nemmere" fra en tee der er længere bagud. Som jeg skrev i mit oprindelige indlæg, så vil forskellen på 52 og 57 for mig som regel være om det er et 9 eller 7 jern jeg har ind. Det er der for mig ikke den store forskel på. Specielt ikke i forhold til, at jeg får 3 ekstra slag på runden. Altså vil jeg kunne argumentere for, at det er nemmere fra 57 end fra 52. Jeg tror der hvor kæden hopper lidt af i debatten er, at folk ikke sammenligner æbler med æbler. Jeg snakker nettoscore. Her mener jeg, at der kan være en fordel for nogle som mig selv i at spille lidt længere tilbage. Hvorimod man med rimelighed må kunne argumentere for, at for bruttoscoren er det altid nemmere jo kortere hullet er. Gålfer kan derfor godt have ret i, når man snakker nettoscore at udfordringen måske er ligeså stor for ham fra rød, som fra gul. Samtidigt har Golfkid jo også ret i, at ser man på bruttoscore, så er der måske ikke meget ved at sammenligne sig selv med andre fra en rød/52'er tee, når man iøvrigt er en langtslående og dygtig golfspiller.
 11. Hvornår skifter du Tee-sted

  Tak for et rigtig godt svar! Jeg er fuldstændig enig med dig. Jeg synes også dine længder giver meget god mening set ud fra mit eget perspektiv. Jeg burde nok spille fra en "orange" tee midt imellem den gule og den røde
 12. Hvornår skifter du Tee-sted

  tak for dit svar! Jeg havde faktisk slet ikke set det fra tids-perspektivet. Men det er da et godt argument. Hvad er grunden til, at du ikke spiller fra hvid? Jeg er enig i beskrivelsen af teestederne. Det er jo nærmest sexistisk at kalde det en dame tee. Jeg syntes at især begyndere burde starte på de forreste tees for spillehastighedens skyld og ikke mindst for spilleglæden. Det samme med det lidt ældre publikum. Jeg ser ofte, at de står med drivers og køller på par 3 hullerne fordi de pinedød skal spille fra gul. Det må de jo selvom, men jeg tror bare de ville få en bedre oplevelse, hvis de gik længere frem. Det er jo ikke meningen, at man skal slå driver ind til en green. :-)
 13. Hvornår skifter du Tee-sted

  Hej Håber i nyder sommeren Jeg kom til at tænke på, hvornår man skifter tee-sted. Her tænker jeg selvfølgelig på hhv. blå/rød/gul/hvid og ikke hvornår boksen flyttes. Er det baseret på hcp eller på hvor langt man slår? Eller kan der også være noget taktisk her? Jeg får eksempelvis 3 streger mere fra gul til hvid. Og hele 7 streger mere fra rød til hvid. Jeg kunne måske godt argumentere for, at jeg ville kunne score stort set ens fra gul og hvid, da der ikke er den store forskel på om jeg slår et 9 eller 7 jern ind. (de er lige ringe ) Hvorimod nogle, måske ældre golfspillere ville drage stor fordel af at spille fra de røde eller måske blå. Fordi de er så pokkers præcise, men til gengæld ikke slår ret langt. Derudover kunne det måske også være med til at afhjælpe langsomt spil. Jeg er med på, at der ikke er nogle regler for det i private runder. Det er mere tænkt som et oplæg til debat og deling af meninger. Så hvad syntes i?
 14. Golfrejser - anbefalinger, tips og Tricks

  Hej Golfkid Tak for dit svar og din hjælpsomhed. Jeg har kigget lidt rundt på det du foreslår og det virker forholdsvis overskueligt. Fly billund-allicante 1000 kr. t/r Lej bil i Allicante 400 kr. (delt ud på 2 personer, skal være plads til grej også) Bo på la Torre 180euro for 3 dage for 2 personer i et værelse 3 gange grenfee 150euro Mad Det er da noget billigere end de her pakkeløsninger man finder. :-) Så skal der bare kigges lidt på baner. Jeg vil nu ikke ulejlige dig med at skulle agere telefonist og rejseguide. Men jeg syntes bestemt det har været brugbart. Det kan være svært lige at finde ud af hvilke steder man skal gå efter når man aldrig har spillet golf udenfor Østjylland
 15. Kære Forum Vi er nogle stykker, der godt kunne tænke os at tage et lille afbræk på 3-4 dage sydpå her sidst på sommeren. Der skal selvfølgelig spilles en masse golf. Vi har dog aldrig prøvet det før og jeg synes ikke, der er de samme muligheder for søgning, tilpasning, totalløsning osv. som der er ved klassisk charterferie. Har i nogle anbefalinger til rejsefirmaer? Plan selv, eller noget helt tredje? Kan i anbefale baner/resorts, som også kan nydes af midt-handicappere? Tips og tricks til at rejse med grej, forsikringer, andet man skal være opmærksom på? Vi tænker umiddelbart Spanien/Portugal/Frankrig sidst i August, start september. (Der er et budget, der holder os til Europa) Jeg vil rigtig gerne høre om jeres erfaringer og hvis i har lyst må i meget gerne dele jeres oplevelser og historier om en god golfrejse i har haft. På forhånd tak og rigtig god sommer! :-)
×