Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

Thomas91

Medlem +
 • Antal indlæg

  119
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  1

Thomas91 vandt dagen den Marts 21

Thomas91 havde det mest likede indhold!

Community omdømme

20 Fremragende

Om Thomas91

 • Rang
  Bruger
 • Fødselsdag

Profilinformation

 • Hjemmeklub
  Norddjurs Golfklub
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

165 profil visninger
 1. Haha jeg er helt enig. Manglende længde på mine drives, er så langt fra mit største problem. Det er jo ikke for sjov, at jeg går og nynner "i got issues" når jeg spiller golf Jeg er igang med at arbejde med min pro og har været det i nogle måneder. Problemet er ikke som sådan min swingspeed (100mph) men mere at jeg helst slår 3 grader ned, semi-skyer den og sender den ud på 200m med 4000 rpm spin. SUK Tilgengæld rammer jeg over 80% fairways - det er fordelen ved at være shortdog, når man kan slå den nogenlunde lige. Jeg kan faktisk slå længere når jeg går ned omkring 95mph i swingspeed. Cirka 220m. Og så lige en sjældent gang imellem rammer jeg den med fuldt drøn og får de der optimale 230-250m :-)
 2. Så der røg min gode undskyldning for at være shortdog ? Tak for det gutter
 3. Altså jeg gad godt, at kunne slå så langt. Den passer godt til det spil vi tit spiller. Men nu er jeg bare en bette skid på 75kg, så det er ikke de helt store bøffer der trækker i køllen. Det er noget vi selv har opfundet. (tror ihvertfald ikke, det findes) Det er hulspil hvor man får 1 point for et hul. Men den der ligger tættest på hullet efter teeslaget får også et point. Dvs. længste drive på par4 og par5 (som regel) og så tættest på pinden på par3. Jeg kan godt anbefale at prøve det. Det er meget sjovere end stableford. :-)
 4. Se det her er grunden til, at jeg VÆLGER kun at slå min driver 220m. Så kommer den aldrig i problemer Det er en imponerende længde du slår. Jeg har aldrig set nogen slå den så langt. Ikke en gang vores pro. Kan man overhovedet følge bolden derude? :-)
 5. Man behøver bare et enkelt hop på et wedge, så kan man høre om den er gal. De har deres helt egen særprægede lyd. Altså de dårlige. :-)
 6. De er ret hårde. Et 5 jern ramt på bunden af hælen, kan få rygsøjlen til at splintre.! Men det er intet iforhold til de gule vinter range bolde. Det er uudholdeligt, at slå ret mange slag med dem. Slaget forplanter sig i hele kroppen. De ødelægger også udstyret. Min driver har mistet en del maling efter jeg brugte den med de bolde i vinters.
 7. Jeg må indrømme, at top flite boldene efter min mening mest kan sammenlignes med vinter-rangebolde. De er hårde som granit, vil ikke spinne og kommer ingen vegne. Hvis du eksempelvis prøvede de billige warbirds jeg spiller med, så tror jeg der kan være et helt jern i forskel på længden. Men det er måske også forskelligt, alt efter hvordan man slår. Det ved jeg ikke. :-)
 8. Kalder du det en nedsmeltning? Jeg har prøvet langt værre Tillykke med 4 pladsen. Det ville du vel godt have solgt den for, inden du startede? :-)
 9. Det kender jeg godt. Jeg slider også mine jern ens over hele slagfladen Jeg vil måske også prøve det af på et tidspunkt. Dog er de her hverdagsmatcher ikke så velegnede til os med sene arbejdstider. Men det er egentligt nok bare en dårlig undskyldning fra min side. Jeg håber din turnering gik godt?
 10. Det virker til, at det er meget blandet hvad folk spiller med. Men tak for mange gode inputs. Jeg er ikke gift med mine bolde, så vil helt sikkert prøve noget nyt, når jeg bliver træt af dem. :-) I den her uge, er jeg gået 3 ned i hcp, så indtil videre er der stadig god karma i de gamle warbirds
 11. Okay. Det lyder meget anderledes end her hvor jeg er. Hvad pokker gør de så, til fællestræninger? Hos os kan der jo tit stå 5-10 mennesker på række og chippe en hel spand bolde afsted HVER mod samme green. Det må da være et logistisk mareridt, hvis alle skal have sine egne 40 bolde med
 12. Okay det giver også god mening. For os der ligger og scorer 90-100 tror jeg bestemt ikke det kan regnes for en fordel, at skifte bolde. :-)
 13. Okay det er jo ret interessant, hvis der ikke er en reel forskel. Vi jyder kan jo godt lide at spare penge Hvis jeg finder bolde kommer de bare i tasken. Hvis det er noget jeg ikke gider spille (topflite, ultra, noname) så ligger jeg dem på næste teested, så kan det være der er andre der kan bruge dem. :-) Jeg kan nu faktisk godt lide, at prøve lidt forskelligt. Jeg tror dog ikke det er helt efter reglerne at skifte boldmærke i en runde. Men hva faen, på hyggeplan går det nok. :-) Det er faktisk noget jeg har tænkt over. Bruger folk normalt "rigtige bolde" når de træner på indspilsbanen? Vores rangebolde er ikke særlig spinvenlige nemlig. :-)
 14. Okay. Det kan være, at jeg skal købe sådan et dusin som min søndagsbold, når jeg har smidt mine Truvis væk Hvad betyder Chip Pitch bolde? Det lyder billig hvis det er pro V1 :-)
 15. Hmm. Måske har jeg bare ramt den lidt sjovt og deraf den anderledes lyd. :-) Jeg synes det er et rigtigt godt svar. Hvis du nu skulle betale fuld pris for bolde, ville du så vælge de samme? Og hvad er din erfaring med holdbarheden? :-) Kan du mærke nogen forskel på nye/brugte? Der er jo trods alt en væsentlig besparelse, hvis det er ens. Synes bare jeg fik afvide af en pro engang, at man aldrig skulle spille med søbolde. :-) Hvad tænker du om prisen? Er den rimelig i forhold til kvaliteten. Jeg synes din beskrivelse af Wilson bolde er fuldstændig den samme oplevelse som jeg har af mine Truvis. Har du nogensinde prøvet dem? De er også lidt billigere end pro V1 :-)