Hop til indhold


Thomas91

Medlem +
 • Antal indlæg

  190
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  3

Thomas91 vandt dagen den Oktober 28 2017

Thomas91 havde det mest likede indhold!

Community omdømme

28 Fremragende

Om Thomas91

 • Rang
  Bruger

Profilinformation

 • Hjemmeklub
  Norddjurs Golfklub
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

423 profil visninger
 1. Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Kom til Norddjurs Golfklub!
 2. Taylormade Twist Face

  Jeg har aldrig brudt mig om Taylormade. Men hold kæft de ser sprøde ud!
 3. Sommergreen 2017 jylland

  Hej :-) Norddjurs har sommergreens på alle pånær hul 3 og 9. (hul 3 spiller nu som par4 og normalt som par 5) Derudover er der vintertees på nogle af teestederne. Der spilles ikke med oplæg. :-)
 4. Black Friday

  www.progolf.dk Har 20% rabat på det meste. :-) Som den gamle jyde man er, tror jeg nu at jeg venter til Januar udsalget. :-)
 5. hvor mange EDS runder har du spillet?

  Så ud fra det, er jeg bare en spillerprofil der kun spiller i fornuftigt vejr og dermed synes du også at mit hcp er retvisende? Jeg er iøvrigt stadigvæk gået op i hcp de sidste 3 runder jeg har spillet. Dumme snaphook! Du har nok ret! :-) jeg værdsætter jeres inputs. Tak skal i have.
 6. hvor mange EDS runder har du spillet?

  1. Jeg mener stadig, at spiller 2 har skabt en konkurrencemæssig fordel som spiller 1 ikke har. Det kunne han selvfølgelig bare have gjort, hvis han havde tid og lyst til at spille i møgvejr. Det har jo ikke noget med at prale at gøre, spiller 1 har jo rent faktisk leveret den score. Så der er jo ikke noget han har fundet på. Det er muligt at han kun spiller under gode betingelser, men her skal han jo stadigvæk score for at opretholde eller forbedre sit hcp. Mht. 2 og 3 så er vi nok meget enige. Dog er jeg ikke enig i, at du mener det er den korrekte matematiske måde. Ellers har jeg ikke forstået definitionen af "retvisende" Hvis det reelt skulle være retvisende, så skulle der laves en daglig CSS vurdering og så en månedlig gennemsnitscore som skulle omregnes til hcp. Så ville du have dit fuldstændigt gennemsnitlige hcp med vejrforhold indregnet. (medmindre du spiller den dag alle kaninerne scorer 25 point på forni, så CSS er manipuleret)
 7. hvor mange EDS runder har du spillet?

  Jeg forstår godt hvad du skriver. MEN spiller 2 vil jo have en fordel i forhold til spiller 1 uanset vejret på deres spilledag, fordi hans hcp er manipuleret højere ved at spille i dårligt vejr. Nu siger du godt nok, at man spiller mod hinanden. Men man spiller jo kun mod hinanden relativt til sit eget hcp. Derfor giver det i min verden ikke så meget mening at spille stableford og så kalde det en konkurrence. Det er vel helt overordnet stadig kun dig selv du spiller imod. - Hvis man skal betragte det som, at vinderen er den bedste i forhold til modstanderen. Ellers skulle serie 1 fodbold jo også starte med 1 mål når de spiller kampe mod superligaen. :-)
 8. hvor mange EDS runder har du spillet?

  Nu er jeg ny i gamet og derfor er man jo nødt til at lære det. Derfor håber jeg også i bærer over med mine nybegynder spørgsmål. - Det er jo netop spørgsmål fordi jeg ikke helt forstår det. Men hvis vi laver en hypotese som følgende: spiller 1 og spiller 2 har samme hcp i højsommeren. Spiller 1 har spillet foråret og sommeren og har fået et hcp personen kan spille til. Vedkommende stopper når efteråret starter. Spiller 2 har spillet hele sæsonen og især meget i efteråret og derefter det tidlige forår, fordi her har vedkommende mere fri. I efteråret og det tidlige forår er spiller 2 gået en del op i hcp fordi det altid regner, blæser og greens ruller ujævnt osv. osv. Spiller 1 og spiller 2 mødes nu en dejlig forårsdag i starten af Maj hvor vejret er godt og banen er i god stand. Spiller 1 har samme hcp som sidst vedkommende spillede under disse forhold og spiller 2 har et væsentligt højere hcp end sidst denne spillede under gode forhold. Spiller 1 spiller til sit hcp og spiller 2 spiller væsentligt bedre end sit hcp. Hvem af de 2 ovennævnte har spillet med et retvisende hcp?
 9. hvor mange EDS runder har du spillet?

  Jeg forstår det stadig ikke helt. Bær over med mig, jeg er stadig ny. :-) Hvis ens handicap skulle vise et gennemsnitlige niveau, burde matematikken så ikke laves om? Du bliver jo reguleret mindre op end ned. Jeg vil mene at den nuværende matematik lægger op til, at hcp viser ens topniveau. Hvor står der i reglerne, at hcp skal vise ens gennemsnitlige niveau?
 10. hvor mange EDS runder har du spillet?

  Kan du uddybe det, for det giver ikke helt mening for mig. Når man spiller stableford spiller man jo imod sig selv. Hvis det blæser en pelikan, så er det jo klart at man ikke kan slå sin egen bedste score. Nu kører jeg også mtb. På nuværende tidspunkt, ville jeg jo heller aldrig have en chance for, at kunne køre de samme tider på de samme spor som i sommers. Forholdene er jo helt anderledes. (og i mtb ville det være direkte livsfarligt)
 11. hvor mange EDS runder har du spillet?

  Det lyder som om, at en 20-35 runder er meget normalt. :-) Da jeg skrev EDS, mente jeg selvfølgelig også tællende runder. Det var mere for at få et indtryk af, hvor mange tællende runder folk spillede. Måske var det mere relevant at spørge, hvor mange tællende runder spiller du i forhold til totale runder? Som sagt, så spiller jeg cirka EDS hver 3 gang, men forsøger også at få spillet 3 gange om ugen i sæsonen. Så helst 1 gang om ugen. Grunden til jeg ikke spiller hver gang er, at hvis det blæser eller regner meget så er det sjovere at spille hulspil. I EDS spiller man jo "mod sig selv" og der er det jo lidt unfair når den bedste score man lavede var under gode forhold. Hvorimod i hulspil uden hcp. spiller man kun mod modstanderen og under samme forhold. :-)
 12. Skuldre

  Jeg har intet begavet at bidrage med til dit spørgsmål. Men det lyder super interessant - og fedt at dine skulderproblemer ikke ødelægger golfen. Har du evt. noget før og efter film, så vi måske også kan få et godt tip fra dit nye sving?
 13. Hej Hej Jeg var nysgerrig efter, at høre hvor mange EDS runder folk spiller i løbet af en sæson? Evt. Hvad folk synes at man bør spille. Jeg mener kun reglerne siger 8 runder? Jeg har selv spillet 23. Det har nok været cirka hver 3 gang, at jeg har spillet EDS. (spiller meget hulspil eller skæve runder på 7-12 huller) - Kan i bekræfte, at man skal spille en hel 9'er for at kunne reguleres? Altså man kan ikke spille 3 på forni og 6 på bagni, eller lignende? :-)
 14. løs snak, træningsredskaber

  Bauhaus. 35kr. pr m2. og 10 kr. for taperuller. Det er puttebane for under 250kr.
 15. Din "Top 3 baner i Danmark"

  Hej Kitter Det var godt at høre. Da jeg læste Snejbjergs indlæg, gik det op for mig hvor jeg havde det udtryk fra. Blærerøvsværdi stammer fra golfmagasinet, som jeg altid læser i om morgenen når jeg indtager mine gryn. Måske er Waouw -faktor et bedre ord.
×