Hop til indhold

Thomas91

Medlem +
 • Antal indlæg

  165
 • Donations

  kr 0,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  1

Thomas91 vandt dagen den Marts 21

Thomas91 havde det mest likede indhold!

Community omdømme

23 Fremragende

Om Thomas91

 • Rang
  Bruger

Profilinformation

 • Hjemmeklub
  Norddjurs Golfklub
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

275 profil visninger
 1. God læsning - PGA Tour statistik

  Hej Kitter Tak for et godt input! Jeg har nu fået en bedre fornemmelse af hvad 8 meter egentligt er og omend jeg ikke er verdens bedste putter, tror jeg også at de fleste går i efter jeg har skubbet til dem 2 gange. Men jeg værdsætter dit input. Specielt fordi jeg synes puttetræning er røvkedeligt og jeg gør det kun hvis jeg har en konkurrence med en anden.
 2. God læsning - PGA Tour statistik

  Jeg skridtede den op her til aften og den er kun 14 meter på det bredeste. Så trods alt langt fra de 24 meter. Når det så er sagt, så er 8m nok ikke helt så slemt alligevel, som jeg fik det til at lyde
 3. God læsning - PGA Tour statistik

  Jeg tror muligvis du har ret i det med mit øjemål. For jeg nægter at tro på, at hul 15 er 24 meter bred og 35 meter lang. Ihvertfald tror jeg ikke på, at den er 24 meter bred! Nu bliver jeg bare stædig og jeg skal helt sikkert ud og skridte den op efter arbejde! Min bold rammer den stort set aldrig. (Det kan så også have noget at gøre med de træer i Venstre, der altid hopper ud og griber bolden)
 4. God læsning - PGA Tour statistik

  Jeg slog det lige op - gennemsnittet på touren er 6000 kvadratfod omregnet til 557m2 som kommer frem af cirka 23mx23m (hvis den var firkantet) Jeg synes bare ikke jeg kan komme i tanke om en green på vores bane der skulle være i nærheden af 30 meter på nogen leder. Men det kan da godt være, at jeg er dårlig til at vurdere længder Jeg vil prøve at skridte nogle 8 meter op på puttingbanen senere og se, om det er hvad jeg tror det er. Tit har jeg bare de her puts med slope hvor du næsten skal ramme hullet ellers er jeg 2 meter forbi det. Kender i ikke dem? :-)
 5. God læsning - PGA Tour statistik

  Det er nogle pokkers store greens du spiller på, hvis der er ret meget mere end 8 meter på hver side af flaget. (Jeg er med på, at flaget kan stå andre steder end i midten. Men stadig - 30 meter brede greens? Jeg kan se på de mange svar, at der ikke er nogen statistikker der kan få mig til at se bedre ud. Jeg synes bare 8 meter puts med slopes er fucking lange!
 6. God læsning - PGA Tour statistik

  Hmm. Jordan Spieth holer 7% fra >25fod Så det er da godt gået hvis Christian holer næsten ligeså mange. Hvis du ser den her stat (såfremt jeg læser den rigtigt) så er det cirka halvdelen af gangene at gutterne 3 putter fra >25fod - Så hvis Christian kan gøre det 80% af gangene er det fanme også godt gået. :-) https://www.pgatour.com/stats/stat.446.html Hvis du tager Shane Lowry så er hans gennemsnitlige længde for 3 puts 29 fod, så mon ikke også de fleste af dem på 26 fod er 3 puts. :-) https://www.pgatour.com/stats/stat.391.html
 7. God læsning - PGA Tour statistik

  Thanks DOC Men hvis du tager en green med lidt slope og lidt blæsevejr, så er jeg glad for at putte den indenfor 2 meter på et 8 meter put. Fra 2 meter holer Jordan Spieth 69% Dvs. jeg holer måske 25% altså 3-putter jeg 3/4 gange fra 8 meter. Hvor mange vil du tro, at du 2 putter fra 8 meter? :-)
 8. God læsning - PGA Tour statistik

  " The best player on tour this year averaged roughly 16 feet from the hole from the “green light” yardage. Middle of the pack was was 20 feet, and the last place was 26 feet." Se dét er lidt en øjenåbner for mig. 26 fod er vel cirka 8 meter - det vil jeg normalt betegne som et dårligt slag fra 100m ude, da det som regel er lig med 3 put eller endda missed green. Men det er så stadigvæk godt nok til at være på touren. Måske skal man stoppe med at være for hård ved sig selv, og bare være glad hvis/når man kan slå den indenfor 8 meter ligesom en tourspiller kan i gennemsnit. :-)
 9. GPS bolde

  Sådan er vi så forskellige. For mig handler golf om at slå til bolde, ikke lede efter bolde. Min egen bane eksempelvis har høj rough og spiller som om der var OOB i begge sider hvis du misser fairway med bare 3 meter. Dvs, Jeg bliver straffet med 2 slag og skal slå fra tee igen hvis jeg misser fairway med 3 meter. Det er ekstremt ødelæggende for tempo og humør for os amatører. Hvis jeg gik ned og fandt min bold skal jeg jo stadig bruge minimum 1 slag på at hakke ud og roughen vil i praksis derfor minde mere om en hazard end OOB - hvilket jeg synes er passende. Alle huller bør jo ikke spille OOB i begge sider hele vejen rundt. Men det er som sagt bare min mening og vi har tydeligvis vidt forskellige holdninger til hvad golf er for os. :-)
 10. GPS bolde

  Jeg er ALTID i tvivl om hvor min bold kan ende Jeg er helt uenig med dig. For mig handler golf om at slå til bolde, ikke at lede efter bolde. Specielt når man slår ind imod solen, dis/tåge, semirough - og specielt for svagtseende. Du får jo ikke et bedre lie og du skal stadigvæk selv slå den næste bold også. Os amatører bruger jo timer på, at lede efter bolde som vi alligevel finder. Hvorfor ikke korte 5 minutter ned til 20 sekunder? For mig handler det om, at bruge mere tid på at spille og mindre tid på at lede. Prøv du at spille en runde med 3x 25+hcp'ere på 4,5 time og se om du ikke vil revurdere din holdning ;-)
 11. GPS bolde

  Jeg har også tit haft de samme tanker. For pokker hvor er det frustrerende når man har set bolden komme ned i semien, men man bare ikke kan se den. Måske kunne man lave dem ligesom de der dimser til nøgler så bolden kunne bippe når man trykker på en knap. Det vil måske være billigere og nemmere end med GPS. De vil som du siger også udligne oddsene lidt for alle uanset hvor mange man er. - Eller om man har problemer med synet. Jeg spiller af og til med en, der ikke kan se en pind efter 150 meter, så han kan nærmest ikke spille alene uden en spotter. Ligeledes med lavthængende sol/tåge eller hvis de sidste par huller bliver i skumringen. :-)
 12. Min egen 1:3 chip regl

  Hvis jeg døjer lidt med at strike bolden, kan jeg godt finde på at bruge en 4hybrid og så bare slå den som en putter. Så kan man ikke ramme den dårligt :-) Hvis jeg føler jeg rammer den okay på dagen, så bruger jeg altid en 56* slår den halvvejs mod målet og lader den løbe ud den sidste halvdel.
 13. Made in Denmark

  Nu spurgte jeg jo herinde, fordi jeg aldrig har været til sådan noget golf tam tam før. Det virker ikke til, at alle deler din mening. Det bliver vidst ikke mere fodbold-agtigt. https://www.golf.dk/nyhed/uforglemmelig-hyldest-til-thomas-bjørn
 14. køb af jernsæt - Troværdig rådgivning

  Okay. Mange tak for gode svar. :-)
 15. Made in Denmark

  Han ligger også i toppen hos bettingfirmaerne. Vi krydser fingre! :-) Jeg skal da love for, at du lige fik trådt en stor del af befolkningen over tæerne der
×