Hop til indhold

Thomas91

Medlem +
 • Antal indlæg

  196
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  3

Thomas91 vandt dagen den Oktober 28 2017

Thomas91 havde det mest likede indhold!

Community omdømme

28 Fremragende

Om Thomas91

 • Rang
  Bruger

Profilinformation

 • Hjemmeklub
  Norddjurs Golfklub
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

660 profil visninger
 1. Thomas91

  Hvad skal vi acceptere af tolorance i udstyr ?

  Jeg har et spørgsmål til topic, som kommer fra denne tekst på Mizunos hjememside https://golf.mizunoeurope.com/custom-fit/ "There will be a spec sheet with the box confirming the spec inside. If you have any doubts at all, the set can be checked by your retailer and returned to our assembly line for inspection. An inspection by a 3rd party may not be reliable as every manufacturer has a different ‘standard’ and measuring equipment is not always consistent through the industry. " Jeg læser det som, at der ifølge dem ligeså vel kan være fejl i måleudstyr som i golfudstyret. Er der noget hold i dette? og Hvordan pokker skal vi dødelige så kunne regne ud hvad der er er korrekt.? :-) Eller er det bare deres måde at sørge for, at vi ikke selv tjekker efter?
 2. Thomas91

  Må man bruge trolley som sigte?

  Jeg siger også nærmest altid på baggrunden, fordi jeg ikke kan slå lige. Både fra teee og til greens, da jeg jo ikke så godt kan bruge flaget til at sigte efter. Så jeg sigter måske 5meter til højre for målet på 100m og 10 meter på 150m cirka. Men det gør så også, at der skal findes et punkt i baggrunden og foran bolden. Hvis du ikke umiddelbart har en uregelmæssighed i græsset foran bolden, som du kan bruge som sigtepunkt hvad gør du så? :-) Jeg er helt enig i, at det er dumt Men det ser bare nogle gange helt tosset ud, når man har taget stance og kigger til venstre.
 3. Thomas91

  Må man bruge trolley som sigte?

  Det vil jeg prøve. Jeg Synes det giver super god mening og det kan lige bekræfte, at det er nogenlunde rigtigt det man laver. :-) Jeg er helt enig. Jeg har også meget svært ved, at sigte på tee-stedet hvis ikke det står vinkelret på spillelinien. Selv hvis man så får sat stance rigtigt op, så kommer man til at justere skuldrene og så går det helt galt.. :-)
 4. Thomas91

  Må man bruge trolley som sigte?

  Tak for svar.! Det må simpelthen stoppe så. Jeg har prøvet den der med at finde et punkt i græsset. Men det føles bare forkert, når jeg tager mine stance. Jeg har svært ved at stole på det og så retter jeg altid lidt. -Og så rammer jeg ved siden af. Måske en kombination af manglende erfaring og hook-skræk. Har i en special måde i liner jeres skuldre op på, når i har taget stance?
 5. Thomas91

  Må man bruge trolley som sigte?

  Hej med jer og glædeligt forår! Jeg blev gjort opmærksom på, at jeg muligvis bryder reglerne, når jeg bruger min trolley til at sigte med. Måden jeg gør det på er, at parkere den 30-40 cm fra bolden og så sætter jeg hjulet på den linie jeg vil slå. Herefter kan jeg bruge det til at sætte min stance efter den linie. Det var en metode jeg selv opfandt sidste år og har aldrig tidligere tænkt over, at det kunne være imod reglerne. Kan i besvare dette? Evt: Hvordan sigter i? Det er jo nemt nok på en måtte hvor man har en kant, men på en fairway hvor man ikke har noget at stille sig op efter, finder jeg det rigtig svært.
 6. Thomas91

  Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Kom til Norddjurs Golfklub!
 7. Thomas91

  Taylormade Twist Face

  Jeg har aldrig brudt mig om Taylormade. Men hold kæft de ser sprøde ud!
 8. Thomas91

  Sommergreen 2017 jylland

  Hej :-) Norddjurs har sommergreens på alle pånær hul 3 og 9. (hul 3 spiller nu som par4 og normalt som par 5) Derudover er der vintertees på nogle af teestederne. Der spilles ikke med oplæg. :-)
 9. Thomas91

  Black Friday

  www.progolf.dk Har 20% rabat på det meste. :-) Som den gamle jyde man er, tror jeg nu at jeg venter til Januar udsalget. :-)
 10. Thomas91

  hvor mange EDS runder har du spillet?

  Så ud fra det, er jeg bare en spillerprofil der kun spiller i fornuftigt vejr og dermed synes du også at mit hcp er retvisende? Jeg er iøvrigt stadigvæk gået op i hcp de sidste 3 runder jeg har spillet. Dumme snaphook! Du har nok ret! :-) jeg værdsætter jeres inputs. Tak skal i have.
 11. Thomas91

  hvor mange EDS runder har du spillet?

  1. Jeg mener stadig, at spiller 2 har skabt en konkurrencemæssig fordel som spiller 1 ikke har. Det kunne han selvfølgelig bare have gjort, hvis han havde tid og lyst til at spille i møgvejr. Det har jo ikke noget med at prale at gøre, spiller 1 har jo rent faktisk leveret den score. Så der er jo ikke noget han har fundet på. Det er muligt at han kun spiller under gode betingelser, men her skal han jo stadigvæk score for at opretholde eller forbedre sit hcp. Mht. 2 og 3 så er vi nok meget enige. Dog er jeg ikke enig i, at du mener det er den korrekte matematiske måde. Ellers har jeg ikke forstået definitionen af "retvisende" Hvis det reelt skulle være retvisende, så skulle der laves en daglig CSS vurdering og så en månedlig gennemsnitscore som skulle omregnes til hcp. Så ville du have dit fuldstændigt gennemsnitlige hcp med vejrforhold indregnet. (medmindre du spiller den dag alle kaninerne scorer 25 point på forni, så CSS er manipuleret)
 12. Thomas91

  hvor mange EDS runder har du spillet?

  Jeg forstår godt hvad du skriver. MEN spiller 2 vil jo have en fordel i forhold til spiller 1 uanset vejret på deres spilledag, fordi hans hcp er manipuleret højere ved at spille i dårligt vejr. Nu siger du godt nok, at man spiller mod hinanden. Men man spiller jo kun mod hinanden relativt til sit eget hcp. Derfor giver det i min verden ikke så meget mening at spille stableford og så kalde det en konkurrence. Det er vel helt overordnet stadig kun dig selv du spiller imod. - Hvis man skal betragte det som, at vinderen er den bedste i forhold til modstanderen. Ellers skulle serie 1 fodbold jo også starte med 1 mål når de spiller kampe mod superligaen. :-)
 13. Thomas91

  hvor mange EDS runder har du spillet?

  Nu er jeg ny i gamet og derfor er man jo nødt til at lære det. Derfor håber jeg også i bærer over med mine nybegynder spørgsmål. - Det er jo netop spørgsmål fordi jeg ikke helt forstår det. Men hvis vi laver en hypotese som følgende: spiller 1 og spiller 2 har samme hcp i højsommeren. Spiller 1 har spillet foråret og sommeren og har fået et hcp personen kan spille til. Vedkommende stopper når efteråret starter. Spiller 2 har spillet hele sæsonen og især meget i efteråret og derefter det tidlige forår, fordi her har vedkommende mere fri. I efteråret og det tidlige forår er spiller 2 gået en del op i hcp fordi det altid regner, blæser og greens ruller ujævnt osv. osv. Spiller 1 og spiller 2 mødes nu en dejlig forårsdag i starten af Maj hvor vejret er godt og banen er i god stand. Spiller 1 har samme hcp som sidst vedkommende spillede under disse forhold og spiller 2 har et væsentligt højere hcp end sidst denne spillede under gode forhold. Spiller 1 spiller til sit hcp og spiller 2 spiller væsentligt bedre end sit hcp. Hvem af de 2 ovennævnte har spillet med et retvisende hcp?
 14. Thomas91

  hvor mange EDS runder har du spillet?

  Jeg forstår det stadig ikke helt. Bær over med mig, jeg er stadig ny. :-) Hvis ens handicap skulle vise et gennemsnitlige niveau, burde matematikken så ikke laves om? Du bliver jo reguleret mindre op end ned. Jeg vil mene at den nuværende matematik lægger op til, at hcp viser ens topniveau. Hvor står der i reglerne, at hcp skal vise ens gennemsnitlige niveau?
 15. Thomas91

  hvor mange EDS runder har du spillet?

  Kan du uddybe det, for det giver ikke helt mening for mig. Når man spiller stableford spiller man jo imod sig selv. Hvis det blæser en pelikan, så er det jo klart at man ikke kan slå sin egen bedste score. Nu kører jeg også mtb. På nuværende tidspunkt, ville jeg jo heller aldrig have en chance for, at kunne køre de samme tider på de samme spor som i sommers. Forholdene er jo helt anderledes. (og i mtb ville det være direkte livsfarligt)
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden