Jump to content

Thomas91

Member +
 • Content Count

  200
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Thomas91 last won the day on October 28 2017

Thomas91 had the most liked content!

Community Reputation

28 Fremragende

About Thomas91

 • Rank
  Super bruger

Profile Information

 • Hjemmeklub
  Norddjurs Golfklub
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

1,018 profile views
 1. Ja det var da helt oplagt - lige i nabolaget. Er den godt nok så svær fra gul tee? I øvrigt; Jeg har stadig tilgode, at spille med Norddjurs cooleste hovedbeklædning og manden nedenunder 🤠 Ved du, at de accepterer det eller er det bare en "teknisk fejl" der giver muligheden? Det slår mig nemlig ikke som et sted, der vil acceptere det. 🙂 Jeg snakkede med træneren i Norddjurs idag til træning og de vil altså gerne acceptere folk med udenlandsk medlemsskab. Man skal bare have et form for et medlemsnummer og bevis for at man er medlem af en klub. - Bare lige for ikke at sprede forkert information. 🙂
 2. Hej Hej Jeg håber i nyder sommeren. Min gode ven som bor i Thailand er på ferie i Danmark og vi vil gerne ud og spille golf sammen. Desværre må han ikke spille på vores bane fordi han ikke er DGU medlem eller decideret medlem af en golfklub. Han har dog spillet golf i nogle år i Thailand og har tidligere spillet i Danmark og været DGU medlem. Vi leder derfor efter et spændende sted at spille pay&play sammen. Gerne noget hvor det ikke bare er små par-3 baner og gerne i Jylland. Alternativt, hvis i ved jeres klub godt vil modtage den slags gæster på deres 18 hullers bane, så vil jeg også meget gerne høre om det. Rigtig god pinse 🙂
 3. Selvom det lyder usympatisk, så er jeg faktisk glad for at høre det her. Så er det ikke kun mig der hele tiden har den følelse af, at det går 1 skridt frem og 2 tilbage. 😊 jeg synes det er et godt tip, ikke at skære sig selv i fingrene inden golf. Det er jo dejligt lavpraktisk og let at efterkomme 😁 Det er fedt med sådan et markeringsmærke med en lille historie. Så har man jo lidt at snakke om, hvis man spiller med nye mennesker 👍👍 Jeg spiller også med tunge skafter i mine jern. Jeg føler også at jeg bedre kan mærke "hvor de er henne" i svinget. Jeg har også stålskaft i min hybrid. Wood og driver ved jeg dårligt nok hvad jeg har i af skafter. Måske er der noget at hente her. Var der en billig måde at prøve sig frem på eller måtte du købe nye skafter? Jeg synes det er pebret med et nyt driverskaft. Så kan man næsten ligeså godt købe en helt ny driver. 🙂
 4. Hej Golfere - Glædelig jul Man hører mange gange, at folk har haft et "eureka moment" med deres golf. Det kan være en svingtanke, et nyt indkøb, et andet mindset inden runden, noget man spiser eller gør. Men en mindre ting som man har ændret og pludselig er det hele gået meget bedre med golfen. Jeg synes det kunne være spændende at høre om folk har haft sådanne oplevelser. Jeg venter stadig på min nemlig. 🧐
 5. Jeg har et spørgsmål til topic, som kommer fra denne tekst på Mizunos hjememside https://golf.mizunoeurope.com/custom-fit/ "There will be a spec sheet with the box confirming the spec inside. If you have any doubts at all, the set can be checked by your retailer and returned to our assembly line for inspection. An inspection by a 3rd party may not be reliable as every manufacturer has a different ‘standard’ and measuring equipment is not always consistent through the industry. " Jeg læser det som, at der ifølge dem ligeså vel kan være fejl i måleudstyr som i golfudstyret. Er der noget hold i dette? og Hvordan pokker skal vi dødelige så kunne regne ud hvad der er er korrekt.? :-) Eller er det bare deres måde at sørge for, at vi ikke selv tjekker efter?
 6. Jeg siger også nærmest altid på baggrunden, fordi jeg ikke kan slå lige. Både fra teee og til greens, da jeg jo ikke så godt kan bruge flaget til at sigte efter. Så jeg sigter måske 5meter til højre for målet på 100m og 10 meter på 150m cirka. Men det gør så også, at der skal findes et punkt i baggrunden og foran bolden. Hvis du ikke umiddelbart har en uregelmæssighed i græsset foran bolden, som du kan bruge som sigtepunkt hvad gør du så? :-) Jeg er helt enig i, at det er dumt Men det ser bare nogle gange helt tosset ud, når man har taget stance og kigger til venstre.
 7. Det vil jeg prøve. Jeg Synes det giver super god mening og det kan lige bekræfte, at det er nogenlunde rigtigt det man laver. :-) Jeg er helt enig. Jeg har også meget svært ved, at sigte på tee-stedet hvis ikke det står vinkelret på spillelinien. Selv hvis man så får sat stance rigtigt op, så kommer man til at justere skuldrene og så går det helt galt.. :-)
 8. Tak for svar.! Det må simpelthen stoppe så. Jeg har prøvet den der med at finde et punkt i græsset. Men det føles bare forkert, når jeg tager mine stance. Jeg har svært ved at stole på det og så retter jeg altid lidt. -Og så rammer jeg ved siden af. Måske en kombination af manglende erfaring og hook-skræk. Har i en special måde i liner jeres skuldre op på, når i har taget stance?
 9. Hej med jer og glædeligt forår! Jeg blev gjort opmærksom på, at jeg muligvis bryder reglerne, når jeg bruger min trolley til at sigte med. Måden jeg gør det på er, at parkere den 30-40 cm fra bolden og så sætter jeg hjulet på den linie jeg vil slå. Herefter kan jeg bruge det til at sætte min stance efter den linie. Det var en metode jeg selv opfandt sidste år og har aldrig tidligere tænkt over, at det kunne være imod reglerne. Kan i besvare dette? Evt: Hvordan sigter i? Det er jo nemt nok på en måtte hvor man har en kant, men på en fairway hvor man ikke har noget at stille sig op efter, finder jeg det rigtig svært.
 10. Jeg har aldrig brudt mig om Taylormade. Men hold kæft de ser sprøde ud!
 11. Hej :-) Norddjurs har sommergreens på alle pånær hul 3 og 9. (hul 3 spiller nu som par4 og normalt som par 5) Derudover er der vintertees på nogle af teestederne. Der spilles ikke med oplæg. :-)
 12. www.progolf.dk Har 20% rabat på det meste. :-) Som den gamle jyde man er, tror jeg nu at jeg venter til Januar udsalget. :-)
 13. Så ud fra det, er jeg bare en spillerprofil der kun spiller i fornuftigt vejr og dermed synes du også at mit hcp er retvisende? Jeg er iøvrigt stadigvæk gået op i hcp de sidste 3 runder jeg har spillet. Dumme snaphook! Du har nok ret! :-) jeg værdsætter jeres inputs. Tak skal i have.
 14. 1. Jeg mener stadig, at spiller 2 har skabt en konkurrencemæssig fordel som spiller 1 ikke har. Det kunne han selvfølgelig bare have gjort, hvis han havde tid og lyst til at spille i møgvejr. Det har jo ikke noget med at prale at gøre, spiller 1 har jo rent faktisk leveret den score. Så der er jo ikke noget han har fundet på. Det er muligt at han kun spiller under gode betingelser, men her skal han jo stadigvæk score for at opretholde eller forbedre sit hcp. Mht. 2 og 3 så er vi nok meget enige. Dog er jeg ikke enig i, at du mener det er den korrekte matematiske måde. Ellers har jeg ikke forstået definitionen af "retvisende" Hvis det reelt skulle være retvisende, så skulle der laves en daglig CSS vurdering og så en månedlig gennemsnitscore som skulle omregnes til hcp. Så ville du have dit fuldstændigt gennemsnitlige hcp med vejrforhold indregnet. (medmindre du spiller den dag alle kaninerne scorer 25 point på forni, så CSS er manipuleret)
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden