Hop til indhold

cpohd

Medlem +
 • Antal indlæg

  64
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  4

cpohd vandt dagen den Maj 3

cpohd havde det mest likede indhold!

Community omdømme

14 Godt

Om cpohd

 • Rang
  Junior bruger

Profilinformation

 • Lokation
  Alicante, Spain
 • Hjemmeklub
  Las Colinas, Spain
 • Handicap
  +1.2
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: TaylorMade M3 (8.5 degrees)
  Shaft: Mitsubishi Kuro Kage Dual-Core Silver TiNi 60X
  Specs: 44.75 inches, tipped 0.5 inch

  Fairway Wood: TaylorMade M3
  Shaft: Mitsubishi Tensei CK Pro White 70X
  Specs: 42.75 inches, tipped 0.5 inch

  Utility: TaylorMade P790 UDI (2 iron)
  Shaft: Project X HZRDUS 6.5

  Irons: Wilson FG Tour 100 (4-9)
  Shafts: True Temper Dynamic Gold Tour Issue X100

  Wedges: Titleist Vokey SM6 (46-08 F Grind, 52-08 F Grind, 56-10 S Grind), TaylorMade Milled Grind HI-TOE 60.
  Shafts: True Temper Dynamic Gold Tour Issue X100 (46), Tour Issue S400 (52, 56, 60)

  Putter: TaylorMade Spider Tour Black (Firm Surlyn Pure Roll)
  Grip: SuperStroke Ultra Slim 1.0 P
  Specs: 33.5 inches, 2.5 degrees

  Ball: Titleist Pro V1 2017

  WITB Notes: 46-degree wedge is bent to 47 degrees. 60-degree wedge is bent to 59 degrees.

Seneste besøgende på profilen

854 profil visninger
 1. cpohd

  Tiger Woods golfbukser

  Hej, De bukser som Tiger Woods spillede i har i går og i dag, de falder rigtig godt ned over skoen, så er lidt nysgerrig efter hvilken model det er. Nogen der ved hvilken model det er, og hvor de kan købes?
 2. cpohd

  Skod griptape

  Kan varmt anbefale, at du ikke bruger rensebenzin, men grip solvent, som er beregnet til at skifte grips med. Det er noget tykt fed væske, som får alle grips til at glide ned over tapen uden problem. Du kan endda presse et junior grip NEMT ned over en 0.600 butt med 2 lag tape med det rette solvent. Jeg ved at Pro Golf har noget de bruger, så du kan tjekke hvad det er. Ellers ved jeg også at @LHW ved hvad der er godt at bruge, som du kan købe hjem. Det gør det hele MEGET nemmere
 3. cpohd

  Witb Geertsen

  @Martingeertsen79
 4. cpohd

  Scores 2018

  Tak Nej det er måske også så meget sagt, men jeg havde 4 birdiechancer, hvor jeg slog den helt tæt på, og dem udnyttede jeg. Derudover har jeg 4-5 putts for birdie på en 4-5 meter, som jeg ikke udnyttede. Så en da de falder i, så bliver det sjovt Tak de andre stats er jeg OK glad for, så det tegner da for en god sæson, selvom jeg slet ikke spiller så meget mere. Men kan virkelig mærke, at jeg har fået en TrackMan til rådighed Det gør virkelig en forskel at træne... sjovt nok! Ja, det er altid rart at vide hvad man kan gøre bedre, for det er der altid
 5. cpohd

  Lidt stof til eftertanke

  Faldt lige over denne artikel. Adam Scott spiller The Players med en driver der er 8 år gammel http://www.golfwrx.com/514242/adam-scott-has-a-2010-titleist-910d3-in-play-at-the-players/ Så kan markedsføringen bag det nye udstyr vel godt pakke sammen. Ikke godt for Titleist (og alle andre sådan set) når Adam Scott stadig havde et gennemsnit på 297 yards Jeg prøvede noget lignende selv for et par uger siden, hvor jeg var kommet afsted uden min driver. Lånte så min fætters Cleveland Launcher, som vel er 10 år gammel, og slog den fand** så ski** langt Lidt stof til eftertanke.
 6. cpohd

  Scores 2018

  Var i Nordjylland og besøge noget familie i går. Var ude og spille Sindal. Egentlig en OK bane, med enkelte "tivolihuller" her og der, men vejret var sgu godt, så det var super Scoren var følgende: 14 pars 4 birdies 11 fairways 14 greens 30 putts Konklusion: Kold putter
 7. cpohd

  WITB nAlen

  Hvad er det der sker med jer fra Hjørring? Er det ikke også TS der bliver ved med at flække sine drivere? Slap nu af!
 8. cpohd

  Hvad er en "dykand"

  Hvis du læser mit indlæg, så er det præcis sådan jeg lige har beskrevet det. @Smut
 9. cpohd

  Hvad er en "dykand"

  Bruges som slang for fx et snap-hook hvor bolden efter ganske kort tid når sit højeste punkt i luften, og derefter dykker aggressivt ned mod venstre (for en højrehåndet).
 10. cpohd

  Scorekort regler - stableford

  Da jeg spillede elite-golf både i Danmark, men også i udlandet, så tjekkede man selvfølgelig altid scoren med sin markør, og når man var enige om, hvad der stod - som regel så sagde markøren ens score hul for hul, som markøren havde noteret - og var man enige, så stregede hver spiller sin markørscore ud, så den var fuldstændig ulæselig. Dette gjorde man vel, for at undgå den mulighed, at man senere kunne blive disket ved at indlevere forkert score, da ens score jo så kun stod på ens eget scorekort. Dette var selvfølgelig smart, så turneringsledelsen ikke senere kunne falde over et hul, hvor spillerens score måske var for lav, og der ved blive disket, da de ikke kunne se, hvad spilleren selv havde skrevet som ens egen markørscore. Men der hvor nogle spillere så har oplevet at miste slag, fordi markøren havde skrevet for mange slag på et hul, der var det jo mega surt, at spilleren så havde steget sin markørscore ud, så ledelsen ikke hurtigt kunne tjekke om det var sandt. Meningen med min lille historie? Skriv en pæn markørscore og lad den stå, så har turneringsledelsen altid to muligheder for at se hvad der står, hvis ens markør skriver med kragetæer :D og ja, som der bliver skrevet tidligere, så kan man ikke blive disket for at have regnet forkert, men selvfølgelig har man ansvar for at hulscoren er korrekt.
 11. cpohd

  Witb Geertsen

  @Martingeertsen79 Har du selv stampet de wedges?
 12. cpohd

  Må man bruge trolley som sigte?

  @Thomas91 og det er jo fordi, at dit sikkert har dit højre øje som dominerer, derfor ser det underligt ud, men der må man jo lære at stole på det man lige har set. Det samme gælder, hvis du liner et putt op efter en streg på bolden, det ser også altid anderledes ud, når du står over bolden, men der skal man så bare stole på sin linje og eksekverer, ellers vil det altid blive noget rod
 13. cpohd

  TrackMan E6Golf banepakker

  Tak for svar. Jeg må prøve at kontakte E6Golf.
 14. cpohd

  Må man bruge trolley som sigte?

  Som så mange andre er inde på, så er det altid godt at finde et punkt en halv til en meters penge foran din bold til at sige efter, da du derved meget nemmere kan stille dit køllehovede op efter dette target. At du så ikke stoler på det, som du akkurat lige har stået bag ved bolden og set, og ændrer det alligevel, ja det er jo bare dumt. Det svarer vel til at svare rigtigt på en helvedes masse spørgsmål, og så ændre dem til et forkert svar i sidste øjeblik. På green kan jeg også klart anbefale, at putte efter et punkt, som du lige skal op over eller under, og ikke efter hullet. Held og lykke og god fornøjelse.
 15. cpohd

  Alternativt til Viaplay...

  Vi købte et B&O BeoVision Avant 75 NG i februar måned, og der virker Viaplay upåklageligt på må jeg sige. Derudover har vi et Samsung Q8F Flat QLED i soveværelset, og her virker Viaplay app'en også. Både med den indbyggede app og med AppleTV 4 sat til. Lyder underligt du ikke kan få dit til at virke. Alternativet til streaming, må vel være en bærbar computer med et HDMI kabel til tv'et (altså den gamle slavemetode)
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden