Hop til indhold


cpohd

Medlem +
 • Antal indlæg

  46
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

5 Neutral

Om cpohd

 • Rang
  Junior bruger

Profilinformation

 • Lokation
  Alicante, Spain
 • Hjemmeklub
  Las Colinas, Spain
 • Handicap
  +1.2
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: Titleist 917 D2 (9.5 degrees)
  Shaft: Project X Even Flow Blue 65 (6.5 Flex)
  SureFit Setting: A2
  Specs: 44.5 inches, tipped 0.5 inch

  Fairway Wood: Titleist 917 F2 (15 degrees)
  Shaft: Fujikura Speeder Evolution 757 Tour Spec X
  SureFit Setting: A1
  Specs: 42.5 inches, tipped 0.5 inch

  Utility: Titleist 718 T-MB (20 degrees)
  Shaft: MRC Tensei Pro White 100 HY

  Irons: Titleist 718 MB (4-9)
  Shaft: True Temper Dynamic Gold Tour Issue X100

  Wedges: Titleist Vokey SM6 (46-08 F Grind, 52-08 F Grind, 56-10 S Grind & 60-08 M Grind)
  Shafts: True Temper Dynamic Gold Tour Issue X100 (46), Tour Issue S400 (52, 56, 60)

  Putter: Scotty Cameron Futura 6M
  Specs: 33.5 inches, 2.5 degrees

  Ball: Titleist Pro V1 2017

  WITB Notes: 46-degree wedge is bent to 47 degrees. 60-degree wedge is bent to 59 degrees.

Seneste besøgende på profilen

558 profil visninger
 1. TrackMan 4 Indoor Pro Tracer

  Tak. Så må jeg hellere få den opdateret. Er der noget specielt man skal være obs på, når du opdaterer software og firmware på en TrackMan 4?
 2. TrackMan 4 Indoor Pro Tracer

  Hej, Jeg har fået stillet en TrackMan 4 stillet til rådighed, og leder efter den funktion, så jeg kan se en slags tracer der viser boldens flugt, som i denne video. Kræver det noget specielt software, eller er der en der kan fortælle mig, hvordan jeg aktiverer denne feature? Er ikke så teknisk
 3. Bedste måde at sende golfkølle på?

  Hej Nico, Tak for dit svar. Jeg var ikke klar over at GLS igennem DBA var så meget billigere OG bedre. Hold da op! Jeg kan se, at på GLS Hjemmeside, kan man sende op til 120 cm. lange pakker og det koster 160 kr.! men via DBA GLS kan man sende op til 2 meter! ”Som en tommelfingerregel kan du sende det, der svarer til størrelsen af en flyttekasse. Længden af din pakke må maks. være 2 m. Derudover må længden af pakken + omkredsen maks. være 3 m. Omkreds måles som 2 x højde + 2 x bredde”. Det er da virkelig noget der vil noget! Fedt, og tak!
 4. Jeg skal sende en golfkølle (en driver) med fragtmand. Hvilket selskab er bedst/billigst? Umiddelbart kan jeg se, at PostNord har 80 kr. for Online Pakkepost og der må pakken være op til 120 cm. lang, hvilket passer okay for mig. Men andre der kan anbefale et alternativ?
 5. Tigeren i Farmers

  Har I set, at Tiger er blevet skadet, og har meldt afbud til i dag?
 6. Scores 2018

  Dog ikke. Må indrømme at jeg kun spillede fra næst længste, som er Pro. Men havde så til gengæld kun en 3 Wood med
 7. Scores 2018

  Gik sgu lige -1 i går på Pinehurts No. 2 Dog i min egen personlige TrackMan, hvor jeg endelig har fået nyt lærred sat op, så nu er det bare en fornøjelse, at stå og tæske bolde og spille et par runder i ny og næ
 8. Hvor langt slår i jeres drives?

  Som jeg skrev i mit indlæg lidt længere oppe: DJ slår langt, men bemærk lige den stærke medvind, en del højdeforskel og vel nok en 60-70 meter rul. Derfor skal der dog ikke herske nogen tvivl om, at DJ slår pænt langt.
 9. Hvor langt slår i jeres drives?

  DJ slår langt, men bemærk lige den stærke medvind, en del højdeforskel og vel nok en 60-70 meter rul. Men jo det er da noget af et riv. Hvad mig selv angår, så er mine TrackMan tal i min profil taget fra et ganske normalt driversving. Det er vel nogenlunde okay, og det sving jeg kan styre. Stepper jeg lidt op, så misser jeg en del flere fairways rent statistisk.
 10. Valg af golfsko

  Hej, Jeg står og skal have mig et par nye golfsko. Jeg er vokset op med FootJoy Classics, som mange her sikkert ikke engang kender til, men de var 100% læder og møghamrende fede. Dengang var der ikke noget der hed letvægtssko, sportssko osv. Nej, stik mig et par FJ Classics og et sæt metalspikes. I 2012 sled jeg mit sidste par FJ Classics op og måtte søge andre veje, da FJ havde nedlagt serien fra deres sortiment. Jeg lod mig overtale til at prøve et par Nike sko (Tigers første model) og hold nu K*FT de var grimme, men waow de var lette. Pludselig gik det stille og roligt op for mig, hvor tunge FJ Classics var. Jeg har nu haft Nike sko lige siden, og står nu og skal have mig et par nye. Jeg har set på et par Lunar Command 2 sko, som ser OK ud og er dejlig lette, dog banker mit hjerte stadig for klassisk sko, og derfor har jeg også set på et par FJ ICON. Problemet er bare, at jeg ikke lige gider flytte mig, så jeg kan prøve et par på fødderne, så derfor spørger jeg her først. Er der nogen her der har et par FJ ICON, og hvordan vil I definere vægten på dem ctr. et par Nike Lunar Command fx eller anden letvægtsmaterialesko? Lad mig høre Godt nytår! //cpohd
 11. Super fint @LHW tak for det Men vil det sige at .600 round grip på .600 butt og et lag tape giver standard tykkelse? Og tak med Ribbed og Round. Jeg bruger dog aldrig Ribbed. Men fint nok du nævner det.
 12. Hey! Jeg plejer at ringe, og så får jeg mit udstyr lavet, så har ikke så meget forstand på det med grips, men nu har jeg lige et lille vinterprojekt med min bror, så skal lige høre for at være sikker Hvis du har med skafter at gøre der er .600 i butt, så skal jeg vil have .600 round for at opnå standard tykkelse med ét lag tape? Vælger jeg, at bruge .580 round grips på .600 butt, så får jeg vel 1/32" oversize, ikke? Derudover har jeg fundet 8 stk. Golf Pride Tour Velvet grips fra England med fragt til £40 GBP, hvilket svarer til ca. 335 kr. eller 41,5 kr. pr. stk. Fås det billigere andre steder, så hører jeg gerne. Tak!
 13. True Temper PFC forhandler

  Hej @Rosenberg! Hvad med Handcrafted grafitskafter. Får du også adgang til dem?
 14. Kom gerne med et par ord også, hvis du har noget info du vil dele
 15. Apple Watch Series 2 som golfur?

  Glæder mig til den 12.09.17 hvor Apples nye #WWDC finder sted. Så hopper jeg sgu på et Series 2 (der nok bliver billigere) men kender jeg mig selv rigtigt, så ender jeg med at købe det nyeste alligevel
×